Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

işin hayırlı olsun,allah tüm işisizlere hayırlı rızık kapıları açsın,çok sevındım,ama dediğim gibi senı özlücez:)gündüzleri,

naz günaydın bacım,merak ettim rüyayı

rüyamda hiç tanımadığım iki kişi evleniyordu..önce o evlenecek olan bayanla annesini gördüm içecek birşeyler ikram ediyorduk babamla ikisine..o evleneceği adam da kadını gizlice uzaktan delikten bakar gibi izliyordu , önce kötü niyetli biri sandım ama sonra düşüncem değişti o bayanla evlendi , gelinlikli damatlıklı elele gördüm ikisini..

sonra liseden bir arkdaşımı gördüm çook yıllar öncesinden, arkadaşım bana babasının kartını veriyordu, üzerinde akel ticaret vs.. bişeyler yazıyordu kartta,bu şirketin adını ilk defa rüyamda gördüm..bu arkadaşımla hiç alakam yok şuanda..

sonra uzun süredir görüşmediğim bir kuzenimi gördüm kendisi 1 yıl önce evlenmişti ve 1 yıldır hiç görmedim kendisini..rüyamda ise biryerde oturuyoduk annesi ve biz gerisini hatırlayamıyorum..bu kuzenimle de pek alakamız yok desem yeridir..

hepsini aynı rüyada gördüm ama ayrı ayrı gördüm..bir adağım var bu yüzden yaklaşık 300 tane aytel kürsi okuyup yatmıştım gece..sizce neden benle çok alakasız ve tanımadığım kişileri üstüste rüyamda görmüş olabilirim ?

Son düzenleme:
Gunaydın kızlarr
bu sabah ruyamda.. İstedqim kişinin annesiyle telefonda kavga ediyodum..sonra bana aldqı eşyaları görmek için evlerine gidiyoduk.. evleri bahçeli evdi evlerine girerken kadın anneme kuzenime bi tepsi verdi bana da et verdi içeri girdğimizde oğlunun eski eşinn resmini falan gösterdi beni istemediğini belli ediyordu sonra kızı geldi bana dua söledi okudu.. Sonra ben çocuğun evde olduğunu öğrendim yanına gittiğimde ayrılmak istedğimi bu işin yürümüceğini söledim... Yorumlarsanız sevinrim..

günaydinn

dün rüyamda bekarken oturdumuz daire evi gördüm annem orada temizlik yapiyomus eve girdim esimle okadar temitzdiki ,hersey düzenli yerli yerindeydi ,icimden imrendim temizlik yapasim geldi rüyamda
sonra asagida banklarda eski komusumuz gördüm gölge altina oturmus ayaklarini uzatmis gülerek bize selam verdi

uzun bir koridorun sonunda lavoba varmis orada ben göz makyaji yapiyorum aynaya bakarak
babaannem geliyor wc ye girmek istiyor ona yardim ediyorum ,ayrica pislik görüyorum orda :bbo: babaannemin temizlenmesine yardimci olup cikariyoum onu wcden

canım çok sevindim işe girmene rüyam çok hayırlı inşallah yakında bebişimizinde müjdesini vereceksin bize sen ne zaman dara düşsenki inşallah olmasın ben senin yanında olacağım birtanem ben sana dost dedim ve döstlar iyi gündede kötü gündede hep asla yalnız bırakmazlar birbirlerini yine bir rüya göreceksin bunuda hayra yorumlayacağız canım ama biraz bekle olurmu

işin hayırlı olsun,allah tüm işisizlere hayırlı rızık kapıları açsın,çok sevındım,ama dediğim gibi senı özlücez:)gündüzleri,

canım benim bu aralar fazla giremedim internette işlerim var rüyamı anlatmayayım ama hayırlı inşallah çok öptüm seni

sositososito

sagol canim
insallah ihmal etmemeye bakacagim zaten iki vade var ben ilk baslarda öglenci caliscam yani yine sabahlari sizinle olacam insallah
mailini aldim ilk firsata eklicem

mrb. benim rüyamıda yorarsanız sevinirim. rüyamda gebelik testi yapıyorum kıpkırmızı çift çizgi görüyorum, bikaç defa aynı rüyayı gördüm. hayır olsun.

senin adinin yerine gelmesi icin önce bir gecmise yolculuk yap iyice düsün sanki eskiden birseyleri yarim birakmisin gibi yada gecmisinde anlamdan birin´den bir ag alims olabilirmisin ?
yani simid olaylari bilmiyorum benim ilk aklima düsen bu oldu gecmisinle ilgi öncelikle biseyleri düzeltmen gerek
misal birinin kalbini kirmisindir ondan helalik istemen gerekir
veya anlamdan birinin günahini almisindir bilemem sen düsün bu bambaska bisey de olabilir
biliyorum kafan karsimis olabilir ama inan dedgimi bir yap basta sana sacma gelenbilir yok öyle bisey dersin ama rüyan bana bunu düsündürdü

ama gördügün rüyallar kötü degil sadece adaginla ilgi aklima düsen bu

canim bu kisileri tanimadigini söyledin
ozman sunu diyim sana daha yapilan bir etkinin sende hala var olmasi ve bu yüzden kismetinin kapali olmasidir
bir haber glecek bu kismet isi ama senin üstündekileri temizlemen icin bol bol dua etmen gerekir son anda biseylerin engellenmemesi icin
yoksa bu isde olmiyacak gibi görünüyor
hatt rüyandaki gibi eyli birine kendini okutur derim

canim daha sonraki rüyallarini biraz dha net belirtirsen yanlisliklari önceden kadiririz
ok herseyin hayirlisin dilerim sana

Son düzenleme:

rüyada pislik görmek para ile yorumlanir
bide sen kendi hayatina birseyleri düzeltme yenileme ihtiyaci duyacaksin
huzursuzsun sen
makrej yapman biseyleri örtbas etmeye calismandir kendinle ilgili yada gizlemeye calisiyorsundur ic dünyanda yalnizligi yada sikintilarini

INSALLAH CANIM
sagolasin varolasin hep gözümün önünde olasinzemuszemusopuyorumnanaktan
sanki hayatimda gercekten biseyler düzeliyor bir yön veriyorum artik insallah böyle devam eder

sagol yorumun icin,evet olabilir ,biraz sikintiliyim sakliyorum cevreden.....ay para insallah olur kaydirigubbakcemile3

canım benım ben o kişileri tanımıorum normalde sadece rüyamda gördum ruyamda istiyormusum :bbo:

Canım benim yine çok doğru şeyler yazmışsın.
Sanırım bu durum arkadaşımla alakalı. Çünkü onun beraber olduğu biri var ama benim yok.
Ayrılık olacaksa o yaşar ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…