Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

günaydin

dün gece rüyamda cok uzun topuklu ayakkabilar giymisim normalde hic hoslanmadigim türden biseydi

birde cok acayip rüyamda ana yol üzerine 9-10 yasinda bir kiz güya prenses kiliginami desem kralicemi ne öyle bisey olmus sandalyenin üzerine oturuyordu sinifiyla tiyatro gibi bisey yapiyorlamri,isin garibi esimden kiskaniyorum o kizi ve esimle sarmas dolasiz yeni asiklar gibiydik :) rüyamda acayip esime karsi heycan vardi sanki daha yeni tanismisim gibiydim

bualara cok görüyorum esimi neden acaaba

simdiden sagol canim

Son düzenleme:
Herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn..............

Uykum var aslında biraz daha uyumak istiyorum...
Rüyamda eski işyerimdeydim.Patronum yine aynı kişi ama çalışanlar yeni kişilerdi hatta orda çalışan genç bir çocukla sevgiliydim.Çalışırken pek samimi olmadığım patronumla rüyamda samimiydik gülümsüyorduk falan halbuki suratsızın teki kendisi :) Mutfakta kalan bulaşıkları yıkıyordum.Sonra bir ara gözüm ocağa takıldı.Sanki bir kaç gün önce mangal yapmışız gibi düşünerek her taraf yağ olmuş temizleyeyim diye yağlı ocağı temizledim.Kenarlarındaki demirleri falan temizledim.Sonrada sevgilimle el ele çıktık.Kapıda işçi bir sürü erkek bize bakıyordu bön bön elele tutuşuyoruz diye.İçlerinden en genç olanına laf attım 'ne bakıyorsun' diye.Hiç bir şey diyemediler yürüdük gittik beraber uzun uzun.Sonra sevgilimin kız kardeşleriyle tanıştık konuştuk.Ben onlara hediyeler göndermişim daha önce.Bu hediyeler içinde kozmetik ürünleri ve ne alakaysa yeşil bir bebek bezi var.O bezin içinden pompa gibi oyuncağa benzer bir şey çıkıyor oynuyorlardı gülerek.Karşılığında onlarda bana adı 'a' ile başlayan tuhaf isimli bir ıslak mendille bir kozmetik eşyası veriyorlardı.İhtiyacım yok ama kırmamak için alıyordum.Kalite olarak düşük bir marka diye düşünüyordum ama ses çıkarmıyordum.
Birde ne alakaysa sevgilimde de patronumda da bir üst değiştirme olayı oldu.Kıyafet değişimi.Ama ne giydiklerini net hatırlayamıyorum şu an.

günaydınnn

mahsum seni gördüm yıne,başında çok büyük dalgalı gibi duran eski zaman şapkası vardı,yüzünde tebessüm çok mutluydun.

eski erkek arkadaşımın şehrıne gittim,biryle çıkıyomuş,arkadaşlarını gördüm,üzgünüm,çok güzel beyaz ekmek aldım,yağmur vardı,

acaba sen hamilemı kalcan?

canım rüyamı yorumladığın için çok teşekkür ederim, kimsenin ahını aldığımı sanmıyorum kötü biri değilim, kimseye haksızlık kötülük yapmadım ki..ancak benim ahımı alanlar oldu..bir de sadece 1 rüyamda geçmişten birini gördüm diğerleri geçmişten değil ki..acaba başka manaları olabilir mi ? tanımadığım birilerini görüyorum hayatımda hiç görmediğim evleniyorlar vs..

yeşil bebek bezi güzel,ama sanrım bu güzellik bir sürü sıkıtdan sonra olcak birşey,

mahsum o kadar tatlı biriki sizlere kendini çok sorumlu hissediyor,rica etti ,yorumladım,biliyorsunuz işe başladı,onada dua edelim..

canım rüyan hayırlara vesile inşallah mahsumdan sürekli kafasına taktığı bir sorununun bittiğini duyacaksın sanırım bebiş olayı bu arada sende hayırlı bir kısmette hazır ol geçmişle ilgili bir haber alacaksın ama okadar çabuk bir sevinç yaşayacaksınki aldığın haberin üzüntüsünü unutacaksın yakında demişti dersin yüzük var sana :teytey:

naz çok teşekkür ederim,ve şapka olayındaki yorumun çok amntıklı geldi bana,bakış açısı ne kadar değişiyor,sanırm çok haklıısn,tşk..yanı evlenıyorum,ee artık düğüne gelirisniz:)

nedemek seve seve rabbim mutluluğunu daim etsin canım çok çabukta yavrunu kucağına versin ağzının tadı hiç bozulmasın yüzün nurlu ayağın uğurlu elinin hayrı bol olsun rabbim seni daima korusun canım

Ben rüyamda gözüme siyah göz kalemi sürüyordum. Epeyce sürmüştüm ve sürekli üstünden geçiyordum. Uç kısımlarını düzeltmeye çalışıyordum ayna karşısında. Beğenemiyordum bir türlü.
Hep yeniden yapmaya çalışıyordum.. Belli bir süre sonra vazgeçtim saçımı, makyajımı düzeltmekten. Sonra oturduğum yere çöktüm, öyle bekledim, etrafıma bakındım. suratım asıktı.
Bulunduğum ortam kalabalık bir mekandı. Ailem de yanımdaydı. Kutlama gibi bir şey vardı. Saçlarım fln da yapılıydı ama dağınık ve kabarıktı. :bbo:
Ne makyajımı ne de saçımı beğenmemiştim fakat umursamıyordum. Elbisem de değişikti. Ama ailem çok mutluydu, eğleniyordu onlar. Hatta benimle ilgilenmiyorlardı. Mutsuz olmamı umursamıyorlardı.
Bunlar ne demek?

Son düzenleme:

birseylerin farkina varacaksin hattda gözünle gördügün ve ama kabul etmek istemedigin birsey olacak ve bunu kendindende baskalarindanda gizlemeye caliscaksin cünkü bu senin kabul etmek istemdigin seni icten üzen bisey olacak
ama sonunda bununda anlamsiz oldugunu farkedeceksin
biraz sikintin olacak belki seni mutsuz eden bir haber alacaksindir

kendini dinleyecegin ve düsüncelere dalacanin bir döneme gireceksin fakat bu gecici olacak taki sen bunu üstesinden gelene kadar ve bu budur diyip kabul edene kadar
ben rüyandan bunu cikartim cünkü buna benzer bir rüya cok eskiden bende görmüstüm

tabi rüya tabirleri kisiye göre deyisir bu dediklerimden daha farkli biseylerde yasiyabilirsin
o yüzden canini fazla sikma emi rahat ol ve kendine ve gücüne inan
hersey güzel olacak positiv düsün

bide sunu da belirtiyim rüya görüp sabah uyandiginda dikkat et kendini nasil hissetdin bu rüyadan sonra icine bir sikintimi düstü yoksa iyimi hissetdin ona göre rüyani kendince yora bilirsin aklinda bulunsun canim
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…