- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
senin adinin yerine gelmesi icin önce bir gecmise yolculuk yap iyice düsün sanki eskiden birseyleri yarim birakmisin gibi yada gecmisinde anlamdan birin´den bir ag alims olabilirmisin ?
yani simid olaylari bilmiyorum benim ilk aklima düsen bu oldu gecmisinle ilgi öncelikle biseyleri düzeltmen gerek
misal birinin kalbini kirmisindir ondan helalik istemen gerekir
veya anlamdan birinin günahini almisindir bilemem sen düsün bu bambaska bisey de olabilir
biliyorum kafan karsimis olabilir ama inan dedgimi bir yap basta sana sacma gelenbilir yok öyle bisey dersin ama rüyan bana bunu düsündürdü
ama gördügün rüyallar kötü degil sadece adaginla ilgi aklima düsen bu
günaydin
dün gece rüyamda cok uzun topuklu ayakkabilar giymisim normalde hic hoslanmadigim türden biseydi
birde cok acayip rüyamda ana yol üzerine 9-10 yasinda bir kiz güya prenses kiliginami desem kralicemi ne öyle bisey olmus sandalyenin üzerine oturuyordu sinifiyla tiyatro gibi bisey yapiyorlamri,isin garibi esimden kiskaniyorum o kizi ve esimle sarmas dolasiz yeni asiklar gibiydik :) rüyamda acayip esime karsi heycan vardi sanki daha yeni tanismisim gibiydim
bualara cok görüyorum esimi neden acaaba
simdiden sagol canim[/
mahsum rica etti,rüyanız yorumlamak istiyorum,ama olumsuz cümlelerden hiç haz etmıyorum,ve bu yüzden çekimser kalıyorum,sanırım bilinçaltına birşeyler işlemiş eşinle ilgili,ama boşuna sıkıntı ediyosun,geçmişte kafaya taktığın kıskançlıklarında çıkıyor olabilir,ama topuklu ayakkbı hoş değil,sıkıntı gibi...
Herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn..............
Uykum var aslında biraz daha uyumak istiyorum...
Rüyamda eski işyerimdeydim.Patronum yine aynı kişi ama çalışanlar yeni kişilerdi hatta orda çalışan genç bir çocukla sevgiliydim.Çalışırken pek samimi olmadığım patronumla rüyamda samimiydik gülümsüyorduk falan halbuki suratsızın teki kendisi :) Mutfakta kalan bulaşıkları yıkıyordum.Sonra bir ara gözüm ocağa takıldı.Sanki bir kaç gün önce mangal yapmışız gibi düşünerek her taraf yağ olmuş temizleyeyim diye yağlı ocağı temizledim.Kenarlarındaki demirleri falan temizledim.Sonrada sevgilimle el ele çıktık.Kapıda işçi bir sürü erkek bize bakıyordu bön bön elele tutuşuyoruz diye.İçlerinden en genç olanına laf attım 'ne bakıyorsun' diye.Hiç bir şey diyemediler yürüdük gittik beraber uzun uzun.Sonra sevgilimin kız kardeşleriyle tanıştık konuştuk.Ben onlara hediyeler göndermişim daha önce.Bu hediyeler içinde kozmetik ürünleri ve ne alakaysa yeşil bir bebek bezi var.O bezin içinden pompa gibi oyuncağa benzer bir şey çıkıyor oynuyorlardı gülerek.Karşılığında onlarda bana adı 'a' ile başlayan tuhaf isimli bir ıslak mendille bir kozmetik eşyası veriyorlardı.İhtiyacım yok ama kırmamak için alıyordum.Kalite olarak düşük bir marka diye düşünüyordum ama ses çıkarmıyordum.
Birde ne alakaysa sevgilimde de patronumda da bir üst değiştirme olayı oldu.Kıyafet değişimi.Ama ne giydiklerini net hatırlayamıyorum şu an.
günaydınnn
mahsum seni gördüm yıne,başında çok büyük dalgalı gibi duran eski zaman şapkası vardı,yüzünde tebessüm çok mutluydun.
eski erkek arkadaşımın şehrıne gittim,biryle çıkıyomuş,arkadaşlarını gördüm,üzgünüm,çok güzel beyaz ekmek aldım,yağmur vardı,
acaba sen hamilemı kalcan?
naz canım özelden mesaj attım sana cevaplandırısan sevinirim..
canım rüyan hayırlara vesile inşallah mahsumdan sürekli kafasına taktığı bir sorununun bittiğini duyacaksın sanırım bebiş olayı bu arada sende hayırlı bir kısmette hazır ol geçmişle ilgili bir haber alacaksın ama okadar çabuk bir sevinç yaşayacaksınki aldığın haberin üzüntüsünü unutacaksın yakında demişti dersin yüzük var sana :teytey:
naz çok teşekkür ederim,ve şapka olayındaki yorumun çok amntıklı geldi bana,bakış açısı ne kadar değişiyor,sanırm çok haklıısn,tşk..yanı evlenıyorum,ee artık düğüne gelirisniz:)
nedemek seve seve rabbim mutluluğunu daim etsin canım çok çabukta yavrunu kucağına versin ağzının tadı hiç bozulmasın yüzün nurlu ayağın uğurlu elinin hayrı bol olsun rabbim seni daima korusun canım[/QU
sen bu dualarını ederken omuzundaki melekler,daha fazlası sana dedi,banada dua kalamdı..öptüm
hayırdır canım olmadımı...ayyyyyyyyyyy seni çok sıktım galiba hakkını helal et canımmmmmmm
Ben rüyamda gözüme siyah göz kalemi sürüyordum. Epeyce sürmüştüm ve sürekli üstünden geçiyordum. Uç kısımlarını düzeltmeye çalışıyordum ayna karşısında. Beğenemiyordum bir türlü.
Hep yeniden yapmaya çalışıyordum.. Belli bir süre sonra vazgeçtim saçımı, makyajımı düzeltmekten. Sonra oturduğum yere çöktüm, öyle bekledim, etrafıma bakındım. suratım asıktı.
Bulunduğum ortam kalabalık bir mekandı. Ailem de yanımdaydı. Kutlama gibi bir şey vardı. Saçlarım fln da yapılıydı ama dağınık ve kabarıktı. :bbo:
Ne makyajımı ne de saçımı beğenmemiştim fakat umursamıyordum. Elbisem de değişikti. Ama ailem çok mutluydu, eğleniyordu onlar. Hatta benimle ilgilenmiyorlardı. Mutsuz olmamı umursamıyorlardı.
Bunlar ne demek?
günaydin
dün gece rüyamda cok uzun topuklu ayakkabilar giymisim normalde hic hoslanmadigim türden biseydi
birde cok acayip rüyamda ana yol üzerine 9-10 yasinda bir kiz güya prenses kiliginami desem kralicemi ne öyle bisey olmus sandalyenin üzerine oturuyordu sinifiyla tiyatro gibi bisey yapiyorlamri,isin garibi esimden kiskaniyorum o kizi ve esimle sarmas dolasiz yeni asiklar gibiydik :) rüyamda acayip esime karsi heycan vardi sanki daha yeni tanismisim gibiydim
bualara cok görüyorum esimi neden acaaba
simdiden sagol canim[/
mahsum rica etti,rüyanız yorumlamak istiyorum,ama olumsuz cümlelerden hiç haz etmıyorum,ve bu yüzden çekimser kalıyorum,sanırım bilinçaltına birşeyler işlemiş eşinle ilgili,ama boşuna sıkıntı ediyosun,geçmişte kafaya taktığın kıskançlıklarında çıkıyor olabilir,ama topuklu ayakkbı hoş değil,sıkıntı gibi...
yorumuuz icin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?