- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
selam
rüyamda esim pilav yiyor ve icinden benim 1 tel sacim cikiyor,diyorki biraz dikkat et su sacina
:kedi: kaydirigubbakcemile3
Ne kadar gerçekçi bi rüya sırnaşık şey
ardaşalr rüyalarını yazanlar,lütfen önce ruyanın yol gösterici olup olmadığını eleyın kafanızda,dikkat edın,bilinçaltımı,o gün yaşadığınız izlediğiniz birşeyle bağlımı,yanı her ryayı bu şekilde yazıp yorumlatmak zamn kaybı,önce siz tartın,ve birde bazı keskin materyallar var,onalrı yazın,yanı silah,bıçak falan gibi,başka türlü çıkılmaz bu işin içinden,boşuna ümit yapar yada üzülürsünüz,yorumlayna arkadaşlarında hakkına girmiş oluruz..
örneğin uzun bir rüya gördüm bu gece ama keskın bana işaret veren üzüm ve şeftali oldu..nedir yorumlayalım,bazı yazanalrınki biliçaltında birşeyelrın yüzeye çıkışı,
Ben ne yazıkki kötü rüyalar gördüm.Halbuki dua okuyarak uyuduğumu hatırlıyorum.Neyse hayır olsun inş.
1- Büyük ağabeyimi gördüm.Boş bir mezarın içinde ayakta duruyor ve sadece başı gözüküyordu.Başındada 2 jandarma vardı ikide küçük çocuk gibi bir şey vardı.Köşe başı mezardı ve abim orayı satın almaya çalışıyordu orası başkasının yeriydi ve satan kişi birden fiyat yükseltiyordu.
2- En yakın arkadaşım arabada direksiyonun başında yanımda kızım var beraber bir yere gidiyoruz bana kestirme diye bir yola giriyor.'Burası çok dar yol girme diyorum' ama beni dinlemiyor yol upuzun ve gittikçe daralıyor iki yanı uçurum çoook yüksek yerdeyiz korkuyorum ama arkadaşım beni dinlemiyor en sonunda düşüyoruz arabayla.Kızımla ben çok ilginç bir şehre düşüyoruz 'bilecik' miş adı :) orda bir sürü esnaf var ama kötü niyetliler sanki.1 kadın bir baba birde oğulun olduğu yere giriyoruz ama niyetlerinden hoşlanmıyorum ve çıkıyorum.Ablamla karşılaşıyoruz orda.Güya o da arabadaymış ama ben onu hiç görmedim.'Eniştemi aradım bizi almaya geliyor' diye iyice rahatlıyorum.Sonra şu an 4,5 aylık olan kızım birden dile geliyor ve 'baba baba beybaba ' diyor.Eşimi arıyorum iyi olduğunu öğrenip rahatlıyorum.
3-Eşimle bir mağazadayız eşim alışveriş yapıyor iki takım elbise ikide mavi beyaz çizgili gömlek alıyor çok güzel ama bayağı pahalılar.Banada bir takım elbise alınıyor fakat benimki ucuz hatta (39.90) benimki 40 lira onun ki daha pahalı deyip banada başka şeyler bakalım diyorum bana siyah üzerine beyaz puanlı gömlek gösteriyor bayan görevli beğenmiyorum yeşil gömleğe gözüm takılıyor.Birde üst kıyafet değil pantolon istiyorum... Bu arada eşim alışveriş yaparken mutluydu maddi olarak kaygısız gibiydi.
bu nasıl bi rüyaa karışık megim..buğün ondnamı durgundun birazz
canım benim allah hayıra çıkarsın rüyanı evet kumralım buğday tenliyim saçlarımda dalgalı diğer özelikler yok ama ben onu şöyle yorumlasam cüce ve küçük kız çocuğuna benzemem sanırım hislerim yada bilinmeyen güç desek olurmubilmiyorumkismile
selam
rüyamda esim pilav yiyor ve icinden benim 1 tel sacim cikiyor,diyorki biraz dikkat et su sacina
:kedi: kaydirigubbakcemile3
ayy bu konu güzelmiş..ben hep eşime anlatıyorum rüyalarımı beni geçiştiriyor..burda rahat rahat anlatabilirm sanırım :)
Hemen dün gece gördüğüm rüyadan başlayayım..
İlkokuldan beri görmediğim bi arkadaşım bana aşık oluyor..VE bunu bizim taa eskiden oturduğumuz marketçiye söyletiyor..ama hiçbiri benim evli olduğumu bilmiyor ve ben söyleyince çocuk kahroluyor..aslında ben marketçiye söylüyorum evli olduğumu ama çocuğun tepkisini görüyorum nedense..:)) herneyse sonra yine o eskiden oturduğumuz ve çok sevdiğim yerdeyiz..her sene orda festivaller olur ve yine festival var..bu ilanı aşk olayından sonra ben annemlerin yanına gidiyorum annem ve babam sergilerden bebek kıyafetleri bakıyorlar..sonra o ilkokul arkadaşım yanımıza geliyor ve bizimle birlikte gezmeye başlıyor..ben anneme eşimi soruyorum nerde diye o da şu ilerde bizi bekliyor diyor ve hep beraber oraya gidiyoruz..onun olduğu yerde hani parklarda olurya tahterevalli ler onlardan var ama çok büyük..aşırı büyük..biz eşimle biniyoruz ve ilkokul arkadaşım olan çocuk ta yine benim taaaa neredeyse bebeklik 5-6 yaşlarında arkadaşım olan bi kzın çocuğu olmuş oluyor onunla biniyor..neyse ben yukarda kalıyorum eşim beni kaldırıyor o kız çocuğuda yukarda ama ben yüksekten çok korkarım sımsıkı sarılıyorum alete ve kızla çarpışmak üzereyken nasıl oluyorsa iniyoruz..
Ayy yoruldum biraz mola :))
Devam ediyorum..İşte sonra ben , eşim , bu bana aşık çocuk bi otel odasına geçiyoruz..ama personel odası..işte orda giyiniyoruz falan..neyse biz eşimle odadayken bi çığlık geliyor dışarıdan..bu aşık çocuğun üzerine bornoz var ve önünü açıp otelin mutfağındakilere gösteriyo..sonra biz çıkıyoruz annemde koşturarak biyerlerden geliyo..işte hatırladığım bu kadar gerisi bulanık :)) haa bide ben araba kullanıyorum o hangi ara olduysa..bi de bu aralar normalde araba kullanmayı öğreniyorum ondan galiba kaydirigubbakcemile3
dün gece rüyamda kuzenimle beraber bir ödevimiz varmış , ödev de fenerbahçeyle ilgili 3 soru guclubacismile cevapları da hani matematikte venn şeması vardır ya 2'li bir şekilde kesiştirecekmişiz küme yaparak bilmiyorumkismile biz naparız ne ederiz nasıl cevapları buluruz diye yanarken kuzenimin babası fenerin taa en tepesindeki adamın adını kağıda yazıp veriyor elimize güya torpil yaptırmış biz adama gidip sorularımızı sorucakmışız..
onu araştırmak için fener-galatasaray maçının olduğu gün , stadtaki odasına gidiyoruz..en üst kata asansörle çıkıyoruz çekinerek ve adamı uzaktan görüyoruz tam da odasından çıkıyor sonra bizi görüyor yolda sorularımızı soruyoruz ama bizi azarlıyor bağırıyor cevaplamak istemiyor bu arada adamın sakat olduğunu farkediyoruz..bu adam da hayatımda gördüğüm birisi değil..
bu rüyamı da yorumlayabilir misiniz ?
bir adağım olduğundan bahsetmiştim sizce onunla bir alakası var mı ?
bu arada ben çok rüya gören bir insan değilim, bu adağımdan sonra her gece rüya görmeye başladım..
saol canım yerine getirdim ..canim eger adagini yerine geitrmediysen biran evvel biseyler yap derim
senin ögrenecegin bir takim seyler olacak aslinda senin suanda ihtiyacain olan birseyin olmasi icin biraz zamana ihtiyac var tabi bu rüya adaginla ilgili olabilir yani söyle diyim aslinda seni bekleyen süprizler ve basari var ama bir vakit sonra rüyan cok kötü degil asonsörü cikmak iyidir bir isin üstesinden gelmekdir ama bir takim sikintilari atlatdikdan sonra
hayir olsun canim
Ben ne yazıkki kötü rüyalar gördüm.Halbuki dua okuyarak uyuduğumu hatırlıyorum.Neyse hayır olsun inş.
1- Büyük ağabeyimi gördüm.Boş bir mezarın içinde ayakta duruyor ve sadece başı gözüküyordu.Başındada 2 jandarma vardı ikide küçük çocuk gibi bir şey vardı.Köşe başı mezardı ve abim orayı satın almaya çalışıyordu orası başkasının yeriydi ve satan kişi birden fiyat yükseltiyordu.
2- En yakın arkadaşım arabada direksiyonun başında yanımda kızım var beraber bir yere gidiyoruz bana kestirme diye bir yola giriyor.'Burası çok dar yol girme diyorum' ama beni dinlemiyor yol upuzun ve gittikçe daralıyor iki yanı uçurum çoook yüksek yerdeyiz korkuyorum ama arkadaşım beni dinlemiyor en sonunda düşüyoruz arabayla.Kızımla ben çok ilginç bir şehre düşüyoruz 'bilecik' miş adı :) orda bir sürü esnaf var ama kötü niyetliler sanki.1 kadın bir baba birde oğulun olduğu yere giriyoruz ama niyetlerinden hoşlanmıyorum ve çıkıyorum.Ablamla karşılaşıyoruz orda.Güya o da arabadaymış ama ben onu hiç görmedim.'Eniştemi aradım bizi almaya geliyor' diye iyice rahatlıyorum.Sonra şu an 4,5 aylık olan kızım birden dile geliyor ve 'baba baba beybaba ' diyor.Eşimi arıyorum iyi olduğunu öğrenip rahatlıyorum.
3-Eşimle bir mağazadayız eşim alışveriş yapıyor iki takım elbise ikide mavi beyaz çizgili gömlek alıyor çok güzel ama bayağı pahalılar.Banada bir takım elbise alınıyor fakat benimki ucuz hatta (39.90) benimki 40 lira onun ki daha pahalı deyip banada başka şeyler bakalım diyorum bana siyah üzerine beyaz puanlı gömlek gösteriyor bayan görevli beğenmiyorum yeşil gömleğe gözüm takılıyor.Birde üst kıyafet değil pantolon istiyorum... Bu arada eşim alışveriş yaparken mutluydu maddi olarak kaygısız gibiydi.
saol canım yerine getirdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?