Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

merhaba.. canım
rüyamda kıs arkadaşım transparan tül giymiş resmen sokaktaydı kıs bu ne halin dedi. her tarafın meydanda..oturdu sokakta inceledi elbiseyi ay çok ince görünmüyro sandım dedi..ve evlerine gttk sonra ben çıktım..oda sokakta gördügümde önce arkamdaydı..CADIARZU

teşekkürler şimdiden

günaydin herkese

evelki gün rüyamda topuklu ayakkabi gördügümü söylemisdim,evet sikinti yasadim,ayagimi dolapa vurdum ayak parmagim mosmor oldu yürümekde cok zorlaniyorum rüyada o ayakkabilarla bisey olmadi ama gercek ayakda ayakkabisiz parmagimi incittim :))

neyse

dünki rüyam saniyorumki iyi yorumlanmicak ya hayirlisi

ben bir soygun gibi bisey yapiyorum ,ama ne oldugunu tam anlamadim,hapse giriyorum hapisde 4 kisi kaliyor bildizimiz bir oda gibi ,kanepeyi acmislar iki battaniye var biri bir ucta katlanmis digeri diger ucta 2 kisi 2 kisi yatiliyormus,arada sirada cikip gezebiliyormusuz,yanimda bir erkek var onunla cikiyoruz bina boslugunda ufak bir göl var yesil suydu ,ama suyu temizlikdenmi yesil yoksa pislikdenmi anlamadim,benim sirtimda bir yanma oluyor o erkek at kendini suya gecer diyor,bende dedigini yapiyorum.
sonra dislerimi gördüm alttan bir iki tane disim simsiyah olmus cürümüs yani,üstende sanirim vardi 1.2 tane siyah dis
hapisdekinin birini annesi intihar etmis ona 3-5 mektup geliyor benden okunmasi isteniyor ,hangi mektup dogru bilmiyorum,sanirim bosnak birinin mektubu okuyordum,bir iki satiri hatirliyorum,sonunda yanina geliyorum diye yazmis (allahin yanina demek istemis) ama yazisi bir büyük bir kücük yani yeni yazmayi ögrenenlerin yazisi gibi,siyah kalemle yazilmis.

birde helikopter gördüm tepemden ucusuyorlardi ama cok yakinimda 4-5 tane vardi,gökyüüzü o sira biraz karardi.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
bugun rüyamda 5 6 ekmek alıyordum bitanede sıcak ekmek alıyordum onları tost yapıcakmışım tam ortalarındn ikiye ayardım... Ne anlama geliyor canıma.s.

arkadasin farkina varmadan düsünmeden haretket edecek bir durum olacak ve bu yüzden biraz zor duruma düsebilir
ikinci altanatifde arkadasin yanlis bir secim yapabilir bu yüzden sikinti yasiyabilir

canim öncelikle cok gecmis olsun:2:

gelelim rüyana seninde dedigin gbi peki iyi degil rüyan yinede Allah hayira cevirsin
sikinti sikinti sikinti
bu ne yönde olabilir aile ici agir bir hasta olabilir daha kötüsünü yazmak istemiyorum Allah vermesin
birinin kötü haberini alacaksin cok etkilenceksin kendine dikat etmen gerekir ruh sagligin bozulmasin
canim bunun yorumu daha var ama iyi degil o yüzden yazmayi terci etmedim bu kadar yazdigimi bile iki kere düsündüm biliyorsun olumsuz yorum yapmak beni zorluyor

Allah hayira cevirsin rüyani
böyle kötü sikintili rüyallar gördügün zaman ayetelkürsü ve felak surelerini oku

Günaydın kızlar..
bugun rüyamda 5 6 ekmek alıyordum bitanede sıcak ekmek alıyordum onları tost yapıcakmışım tam ortalarındn ikiye ayardım... Ne anlama geliyor canıma.s.

canim eline birkac firsat gecebilir yada birkac firsat olanak cikabilir ama icinden bir tanesi en hayirlisi bir secim yapacaksin eger iyi degerlendirebilirsen bu senin icin bir minet olacak

bu secim is alanda olabildigi kadar es secimi yada herhangi bir durum olabilir

Ayy canım benim ikinizede teşekkürler.Rabbim onunda yardımcısı olsun inş. O güzel yüreğinize göre versin Rabbim....

Rüyamda hamile olduğumu gördüm. hafif ağrılar hissedip sonrasında gözümü hastanede açıyordum. çok güzel bir kız bebek vardı kollarımda. bembeyaz bir tulum giydirmişlerdi. toz pembe bir battaniyeye sarmışlardı. sonra kendimi bebek mevlüdünde gördüm. herkes kızına ne isim vereceksin diyordu. bilmiyorum derken o kalabalıkta halamı gördüm. kızına RAVZA adını koy dedi. o nasıl bir isim hiç duymadım derken herkes bir ağızdan RAVZA koy diye bağırmaya başladı. sonra bir anda sıçrayarak uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim arkadaşlar opuyorumnanaktan daha önce hiç böyle bir rüya görmedim.

Canım çok sağol yorumun için.
Mesela bu bahsettiğin kendini kötü hissetme durumunu geçen hafta yaşadım. Ama yazmayı unuttum.

Rüyamda eski sevgilim yanımdaydı. Onunla konuşmaya çalıştım, ona baktım..Ama bir kez bile yüzüme bakmadı. mafoldumben Dediklerimi duyuyordu ama sesi çıkmıyordu hiç. Belki de duymuyordu bilmiyorum.(( Ben üzgün bir şekilde duruyordum. O da çok ama çook mutsuzdu. Sanki bir göl kenarı gibi bir yerdeydik, iskele gibi bir yer ya da tam hatırlamıyorum. Ve havada hiç bulut yoktu. Beyaz bir gökyüzü vardı. Bu da önemli bir detay sanırım. Ben bir kenarda üzülürken o karşı tarafa bakıyordu çok düşünceli ve mutsuz bir şekilde. İkimiz de mutsuzduk yani. Bir de saçları uzundu ve toplamıştı arkadan. Bu onun en sevdiğim hali ama gerçek hayatta uzun mu bilmiyorum şu an için. Çünkü uzun zamandır yüzünü görmedim.
Ve sabah uyandığımda çok mutsuz hissettim kendimi aynı rüyamdaki gibi. (
Bu ne demektir? :/

Son düzenleme:

canim rüyan cok hayirli eger bebek istiyorsan
gercektende bir bebegin hatda bir kiz cocugun olacak olursada ravza koy ravzanin anlami cok güzel
Çimeni, ağacı bol olan yer, bahçe. Ravza-i Mutahhara; Rasulullah'ın medfun olduğu mekan
demek cok hayirli bir evlat sahibi oolacaksin insallah
ama önceden bir mevlut okutsan yada ihtiyaci olan birine yardim etsen bence cok iyi olur
bence bu acik bir rüyaya benziyor egern dersenki cocuk istemiyorum OZAMAN YINE IYI DILEKLERIN GERCEKLESMESIDIR

kızlar rüyamda kendiş ailemin evindeydim apartmanında daha dogrusu bi abiyle sohbet ederken bikadın bagırdı ikinci kattan dönüp baktıgımda anadan üryan bana hareketler yaptı sapıkmısın sen kadın buneya dedim şok oldum kadın bianda kaçtı içeri tabi herkes kim bukadın die üstüne koştu kadını bulamadık ama sıçradım rüyamda ve afedersiniz genital bölgesi pisti ben çıplak birini görmenin ölüye yoruldugunu biliyom korktum yorumlarmısınız

canım çok sağol helal et hakkını. 2 senedir bebeğim olmuyor benim ilk kez rüyamda bebeğim olduğunu gördüm. çok ağladım uyanınca. inşallah kızım olurda adını ravza koyarım :Saruboceq: tekrar sağol opuyorumnanaktan

canim benim dedgim buydu eger kendini ,mutsuz hissedersen o rüyada onu yansitir
sizin nasil ayrildiginizi bilemedigim icin yorum degisir
eger sen onu biraktiysan onun senin yüzüne bakmamasi onun sana kirginligini gösterir

ama o seni biraktiysa onun pismanligini sana geri dönmek isteyi var ama cesareti yoktur ve mutsuzdur demektir

eger aileler veya dis etkenler den dolayi ayrilik olmussa
ozaman bu onun seni düsündügünü ikinizinde özlemi var ama birlesmenizin imkansiz oldugunu düsnmesidir

canim INSALLAH olur da bebegine kavusursun ama benim hisslerim diyorki olacak Allahin izniyle

Canım ne güzelmiş yorumlar. İçim ferahladı. :))
Evet daha çok onun isteğiyle oldu ayrılmamız.
İnşallah dediğin gibi bana geri dönmek istiyordur.
Ben de öyle hissediyorum zaten.
opuyorumnanaktan

nazsevda sana özelden msj attım birkaç kez hatta ama siliniyormu anlamadım az önce birtane daha gönderdim bilgin olsun alamazsan tekrar söyle yeniden deniyim

Canım ne güzelmiş yorumlar. İçim ferahladı. :))
Evet daha çok onun isteğiyle oldu ayrılmamız.
İnşallah dediğin gibi bana geri dönmek istiyordur.
Ben de öyle hissediyorum zaten.
opuyorumnanaktan

insallah canim eger kismetinde varsa olur
ama bu sefer bence seni kalbini kazanmasi icin ona hemen evet deme birazsüründürkaydirigubbakcemile
biliyorsun erkeklere icin kacan balik kovalaniropuyorumnanaktan

Bugün rüyamda ailemden gizli tatile çıkmışım. Onlar da biliyorlar aslında tatile gittiğimi ama toplu geziyle sanıyorlar oysa ben arkadaşımla gitmişim.
Sonra bir dişçiye gidiyorum. Dişime kanal tedavisi yapsın diye. Ama doktor çok umursamaz ve o dişçi koltuğunun etrafı da dağınık ve pis. Adam bakıyor dişime ama hiçbir şey yapmıyor beni adamakıllı dinlemiyor bile. Başka bir kadın var etrafta onunla fingirdeşiyordu. Ben de en iyisi çıkayım burdan kendi doktoruma yaptırayım diyorum. Bi de ordan ayrılmadan önce elime bir ayna alıyorum ve arkadaşa beni beklemesini söylüyorum dudağıma kalem çekecekmişim. Uğraşıyorum bunun için ama aynı zamanda arkadaş bakınca yapmak istemiyorum çekiniyorum.
Sonra kendi şehrime gitmişim ve metroya binip eve gitmek için bekliyorum durakta. Yanımda bavullarım falan vardı. 2 tane metro geçti ikisi de çok dolu geldi ve binemedim.
Ardından annem ve babam geldi yanıma nasıl geçti tatilin, şuraya da gittiniz mi vs. diye sordular. Ben de evet dediğiniz yerlere gittim dedim ama yalan söylüyordum. Sonra babam gitti görmedim bir daha onu ama annem yanımdaydı. Onunla beraber metro beklemeye başladık. Tuvalete gitmemiz lazımdı ama ben metro gelir diye gitmedim annem ise daha fazla dayanamadı ve sen bekle ben gidip geleyim hemen dedi ve gitti hızla.
Tam o esnada bir metro daha geldi. Buna da binemedim çünkü başka şehirden gelen yolcular buna binemiyorlarmış, o başka bir tarifeye ait metroymuş.
Ayrıca bir dolapta küçük bir kase içinde biraz bal gördüm.
Biraz uzun oldu..Yorumu nedir acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…