Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Canım bu arada dua etmeniz gerekiyor dediğin şey umarım sağlıkla ilgili bir sıkıntı değildir.En zayıf tarafım bu çünkü.Bayağı sarsılıyorum yakınlarımın sağlık sorunlarında....Toparlanamıyorum sonra...

Ay canım inanmıcaksın ama bu gece de rüyamda taa ben ilk okuldayken mahalleden bir arkadaşım vardı sonra bir daha hiç görüşmedik..
Onu gördüm..Kız bana dert yanıyordu 1 evlilik yapmış ayrılmış şimdi kız kendi isteği ile başka biriyle evleniyordu ama mutsuzdu çok,
ağlıyordu bir yandan bana anlatırken, sevmiyormuş evleneceği kişiyi ama yine de evlenmek istiyor..

Normalde ben pek rüya görmem görsem de bu kadar alakasız insanları görmem rüyamda.
Ama bu hafta nolduysa hep evlilik ve alakasız insanları görüyorum rüyamda ..
Bunun ne anlamı var acaba ? Anlamını çözene kadar böyle rüyalar görmeye devam mı edicem acaba boshayallersmile :sm_confused::1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu arada bugünde rüyamda motorsiklet kullanıyordum.

Birde eski işyerimdeydim.Ne alakaysa ünlü birini(esra erol) gördüm.Yanımdaki arkadaşım onun siyah yün elbisesini giyiyordu.Bende tanımadığım işçi erkeklerden birine 10 ytl borç vermişim işten ayrılacak adam borcunu ödesin istiyorum fakat belliki parası yok bana bir sürü bozuk para uzatıyor toplasan 5 lira ancak eder.Neyse olmaz sonra ödersin diyorum almıyorum.... Birde birşeyler yiyip içiyorduk eski şirketimde.

bir sikintinin üstesinden aklini kullanarak geleceksinnaniknanik

Dünki yorumun icin sagol canim

rüyamda marketteyiz kizima sekerli ekmek aliyorum (Nussschnecke) ,oadar cokduki skerli ekmeklerden hangisini alsam diye sasiriyorum,bi yolami ne cikicakmisiz ondanmi ne diyorum yolda yer diye .

uzak yoldan bir haber alacaksin bu bir nisan yada istenme haberi olabir

bir seyler icin acele ediyorsun kafan karisik

insallah degildir ben glebilecek musubetlerden korunman icin dua etmeni istedim herseyden yana dua et
Allah kabul etsin

motosiklet sürmen eger iyi kullaniyorsan islerin iyi gitmesine kötü kullaniyorsan veya tedirginlik varsa iyi degil kontrolü kaybetmene ve islerin karisacagina yorumlanir

Bugün berat kandili dua edeceğim canım.Her gün ediyorum Rabbim bilir bizide bu aileyide ama bugün daha çoook edeceğiz eşimle baraber nasipse.İnşAllah herşey çok daha güzel olur bundan sonra.
Motosikleti iyi kullanıyordum fazla hızlı kullanmadan sakin sakin gidiyordum arkaya birilerini alacakmıydım alıyormuydum öyle bir şeyler vardı ama emin değilim.
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.Kızımda öpüyor teyzesi seni :)

Hayir olsun belki gercekten böyle bir durum var sana maglum olurdur alakasiz görünsede sonucta sen onlari görmüyorsun eskilerden kalmis

ama sunu da diyim senin gecmisindeki birttakim seyelrin yine gündeme gelmeside olabilir yada bisekilde mazindekilerden haber alabilirsin

bende bir dönem taa cocukluk arkadaslarimi görürdüm kalkincada ne alaka bu simdi derdim
sonra alakasiz bisekilde onlarla ilgi haberler aldim hattda birinide en son 15 sene gördügüm birinle karsilastim :uhm:

Allah kabul etsin canim bebisimizide öp kokla benim icin

seninde kadilin mübarekolsun
ve burdaki herkesin kandilini kutlarim
bopl bol dua edelim bugun

bakalım yine görücek miyim :roflol: hayırdır inşallah..
teşekkür ederim hayırlı kandiller..

bende bugun yine tabiyat yesilik deniz gördüm o güzellkilerin resmini cekiyormusum hava acik günesliydi ne demekseguclubacismile

Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…