- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
dün gece rüyamda kuzenimle beraber bir ödevimiz varmış , ödev de fenerbahçeyle ilgili 3 soru guclubacismile cevapları da hani matematikte venn şeması vardır ya 2'li bir şekilde kesiştirecekmişiz küme yaparak bilmiyorumkismile biz naparız ne ederiz nasıl cevapları buluruz diye yanarken kuzenimin babası fenerin taa en tepesindeki adamın adını kağıda yazıp veriyor elimize güya torpil yaptırmış biz adama gidip sorularımızı sorucakmışız..
onu araştırmak için fener-galatasaray maçının olduğu gün , stadtaki odasına gidiyoruz..en üst kata asansörle çıkıyoruz çekinerek ve adamı uzaktan görüyoruz tam da odasından çıkıyor sonra bizi görüyor yolda sorularımızı soruyoruz ama bizi azarlıyor bağırıyor cevaplamak istemiyor bu arada adamın sakat olduğunu farkediyoruz..bu adam da hayatımda gördüğüm birisi değil..
bu rüyamı da yorumlayabilir misiniz ?
bir adağım olduğundan bahsetmiştim sizce onunla bir alakası var mı ?
bu arada ben çok rüya gören bir insan değilim, bu adağımdan sonra her gece rüya görmeye başladım..
rüyamda hiç tanımadığım iki kişi evleniyordu..önce o evlenecek olan bayanla annesini gördüm içecek birşeyler ikram ediyorduk babamla ikisine..o evleneceği adam da kadını gizlice uzaktan delikten bakar gibi izliyordu , önce kötü niyetli biri sandım ama sonra düşüncem değişti o bayanla evlendi , gelinlikli damatlıklı elele gördüm ikisini..
sonra liseden bir arkdaşımı gördüm çook yıllar öncesinden, arkadaşım bana babasının kartını veriyordu, üzerinde akel ticaret vs.. bişeyler yazıyordu kartta,bu şirketin adını ilk defa rüyamda gördüm..bu arkadaşımla hiç alakam yok şuanda..
sonra uzun süredir görüşmediğim bir kuzenimi gördüm kendisi 1 yıl önce evlenmişti ve 1 yıldır hiç görmedim kendisini..rüyamda ise biryerde oturuyoduk annesi ve biz gerisini hatırlayamıyorum..bu kuzenimle de pek alakamız yok desem yeridir..
hepsini aynı rüyada gördüm ama ayrı ayrı gördüm..bir adağım var bu yüzden yaklaşık 300 tane aytel kürsi okuyup yatmıştım gece..sizce neden benle çok alakasız ve tanımadığım kişileri üstüste rüyamda görmüş olabilirim ?
canim eger adagini yerine geitrmediysen biran evvel biseyler yap derim
senin ögrenecegin bir takim seyler olacak aslinda senin suanda ihtiyacain olan birseyin olmasi icin biraz zamana ihtiyac var tabi bu rüya adaginla ilgili olabilir yani söyle diyim aslinda seni bekleyen süprizler ve basari var ama bir vakit sonra rüyan cok kötü degil asonsörü cikmak iyidir bir isin üstesinden gelmekdir ama bir takim sikintilari atlatdikdan sonra
hayir olsun canim
Bu arada bugünde rüyamda motorsiklet kullanıyordum.
canim üzüm gözyasi diye biliyorm
sevincgözyasi yapacaksin muradigin olacak bu bir kismet isi sanirsam
merhaba canım.
gecen rüyamda lisedeki okulumun müdür yardımcısını gördüm..okul inşaat yapımında hocalar ceketleri çıkartıyorlardı..ben o hocayı sevdgim için hemen onu çeketi ben alırım hocam dedi..ve ceketini giydim hocanın..kıslarda zıpladı almak için ama hoca bana verdi.ayrıca o kıslar lisedendegil..üniversitedendi..hocayı bilmezler normalde..ilginç..onlar liseden degildi yane..
teşekkürler şimdidena.s.
bir sikintinin üstesinden aklini kullanarak geleceksinnaniknanik
Dünki yorumun icin sagol canim
rüyamda marketteyiz kizima sekerli ekmek aliyorum (Nussschnecke) ,oadar cokduki skerli ekmeklerden hangisini alsam diye sasiriyorum,bi yolami ne cikicakmisiz ondanmi ne diyorum yolda yer diye .
Canım bu arada dua etmeniz gerekiyor dediğin şey umarım sağlıkla ilgili bir sıkıntı değildir.En zayıf tarafım bu çünkü.Bayağı sarsılıyorum yakınlarımın sağlık sorunlarında....Toparlanamıyorum sonra...
insallah degildir ben glebilecek musubetlerden korunman icin dua etmeni istedim herseyden yana dua et
Allah kabul etsin
motosiklet sürmen eger iyi kullaniyorsan islerin iyi gitmesine kötü kullaniyorsan veya tedirginlik varsa iyi degil kontrolü kaybetmene ve islerin karisacagina yorumlanir
Ay canım inanmıcaksın ama bu gece de rüyamda taa ben ilk okuldayken mahalleden bir arkadaşım vardı sonra bir daha hiç görüşmedik..
Onu gördüm..Kız bana dert yanıyordu 1 evlilik yapmış ayrılmış şimdi kız kendi isteği ile başka biriyle evleniyordu ama mutsuzdu çok,
ağlıyordu bir yandan bana anlatırken, sevmiyormuş evleneceği kişiyi ama yine de evlenmek istiyor..
Normalde ben pek rüya görmem görsem de bu kadar alakasız insanları görmem rüyamda.
Ama bu hafta nolduysa hep evlilik ve alakasız insanları görüyorum rüyamda ..
Bunun ne anlamı var acaba ? Anlamını çözene kadar böyle rüyalar görmeye devam mı edicem acaba boshayallersmile :sm_confused::1rolleyes:
Bizde kızımla hayırlı işler diliyoruz.......
Bugün berat kandili dua edeceğim canım.Her gün ediyorum Rabbim bilir bizide bu aileyide ama bugün daha çoook edeceğiz eşimle baraber nasipse.İnşAllah herşey çok daha güzel olur bundan sonra.
Motosikleti iyi kullanıyordum fazla hızlı kullanmadan sakin sakin gidiyordum arkaya birilerini alacakmıydım alıyormuydum öyle bir şeyler vardı ama emin değilim.
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.Kızımda öpüyor teyzesi seni :)
Allah kabul etsin canim bebisimizide öp kokla benim icin
seninde kadilin mübarekolsun
ve burdaki herkesin kandilini kutlarim
bopl bol dua edelim bugun
Hayir olsun belki gercekten böyle bir durum var sana maglum olurdur alakasiz görünsede sonucta sen onlari görmüyorsun eskilerden kalmis
ama sunu da diyim senin gecmisindeki birttakim seyelrin yine gündeme gelmeside olabilir yada bisekilde mazindekilerden haber alabilirsin
bende bir dönem taa cocukluk arkadaslarimi görürdüm kalkincada ne alaka bu simdi derdim
sonra alakasiz bisekilde onlarla ilgi haberler aldim hattda birinide en son 15 sene gördügüm birinle karsilastim :uhm:
bende bugun yine tabiyat yesilik deniz gördüm o güzellkilerin resmini cekiyormusum hava acik günesliydi ne demekseguclubacismile
güzel günler bekliyor...
INSALLAH CANIM BU ARARLAR HIC KEYFIM YOK KAFAM COK DOLU
IS ICIN DE COK SIKILIYORUM :çok üzgünüm:
rüyadaki rakamlara diket etmek lazim kötü anlamda demiyorum
bir ayin 8 sinde veya 8 sinci ayda yada 8 vakte kadar diyim suankadi islerinin duraksikli yada bekledigin basarinin sonucunu o vakitde alabilirsin
cocuk icnde misal evli bir insan bu rüyayi görmüs olsa ona derdim ki hamilelik olmasi ve o sürecte biraz risk tasidigini veya cocuk aldirma gbii bir endise olabiliecegini boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?