- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
kimse yorumlamamışkibenimkini
Bugün rüyamda ailemden gizli tatile çıkmışım. Onlar da biliyorlar aslında tatile gittiğimi ama toplu geziyle sanıyorlar oysa ben arkadaşımla gitmişim.
Sonra bir dişçiye gidiyorum. Dişime kanal tedavisi yapsın diye. Ama doktor çok umursamaz ve o dişçi koltuğunun etrafı da dağınık ve pis. Adam bakıyor dişime ama hiçbir şey yapmıyor beni adamakıllı dinlemiyor bile. Başka bir kadın var etrafta onunla fingirdeşiyordu. Ben de en iyisi çıkayım burdan kendi doktoruma yaptırayım diyorum. Bi de ordan ayrılmadan önce elime bir ayna alıyorum ve arkadaşa beni beklemesini söylüyorum dudağıma kalem çekecekmişim. Uğraşıyorum bunun için ama aynı zamanda arkadaş bakınca yapmak istemiyorum çekiniyorum.
Sonra kendi şehrime gitmişim ve metroya binip eve gitmek için bekliyorum durakta. Yanımda bavullarım falan vardı. 2 tane metro geçti ikisi de çok dolu geldi ve binemedim.
Ardından annem ve babam geldi yanıma nasıl geçti tatilin, şuraya da gittiniz mi vs. diye sordular. Ben de evet dediğiniz yerlere gittim dedim ama yalan söylüyordum. Sonra babam gitti görmedim bir daha onu ama annem yanımdaydı. Onunla beraber metro beklemeye başladık. Tuvalete gitmemiz lazımdı ama ben metro gelir diye gitmedim annem ise daha fazla dayanamadı ve sen bekle ben gidip geleyim hemen dedi ve gitti hızla.
Tam o esnada bir metro daha geldi. Buna da binemedim çünkü başka şehirden gelen yolcular buna binemiyorlarmış, o başka bir tarifeye ait metroymuş.
Ayrıca bir dolapta küçük bir kase içinde biraz bal gördüm.
Biraz uzun oldu..Yorumu nedir acaba?
çıplak biri değilde,cinsel organ görünce ölüdür,ama snın durum farklı bence..
nazsevda seni rüyamda gördüm
rüyamda saclarin kumral sariya yakin dalgalidi ve beyaz tenliydin ama tuaf olan seni cüce olarak gördüm ve yüzün kücük bir kiz cocugu gibidi hayir olsun bilmiyorumkismile
canım sen işe gitmiyomusun?
bu cinsel organ meselesıyle ilgili bir tarhı ablamın cınsel organını gördüm,ertesi gün diğer ablamı aradım,dehşete düştüm,hiç öle bişey görmemiştim ablamla ilgili,diğer ablam ben ağzımı açmadan benım cinsel organını gördüğüm ablamın cinsel organını gördüğünü,ve eniştem ölcek galiba demişti..ağzımı açmadan kapamıştım..2 gün sonra eniştem öldü,
canim pazartesi yine gitcem 2 hafta böyle olcak sonra bakcaklar memnun kalirlarsa tam alacaklar ise yani sua daha kritik durumlar bende yeni ögrendim :kedi:
hayirlisi artik
basiniz sagolsun
ama gecekten bendede öyle cikiyor ve tanidigim bir cok insanda öyle diyor
bende görmüstüm az zakman gecmedi akrabadan biri veveat ettdi
misal almanlar cinsel organi güc olarak tabir ediyorlar ne kadar degisik
bugun cok güzel rüya gördüm yesillik deniz cok güzel tabiat gördüm
sanki senide gördüm gibi ama hatirlamiyorum:kedi:
bu arada sen nasilsin keyfin yerindemi is yerinde durumlar iyimi?
rüyaların hayır olsun inş..çok şükür,eski erkek arkadaşımı gördüm,gülüyor,bırı ona benım çok üzüldüğümü falan anlatıyor,oda alay ediyor..iş yerını takmıyorum,biliyorum allahın elinde herşey..izin yokmu bu yıl sana,trye geliş)
malesef bu yil ev tasinma is güc derekn seneye kaldi
seneye gelirsem istanbula gelecem
herseyin hayirlisi canim
:kedi:
alay etmek pek iyi degil sanirim
sanki ona yalan yalnis haberler gidiyor gibime geldiboshayallersmile
nazsevda seni rüyamda gördüm
rüyamda saclarin kumral sariya yakin dalgalidi ve beyaz tenliydin ama tuaf olan seni cüce olarak gördüm ve yüzün kücük bir kiz cocugu gibidi hayir olsun bilmiyorumkismile
ooo desene seneye inşallah mısafrımız var :)
insallah kismet
gelirsem beylik düzü ne gelecem:smiley-cool:
canım beylikdüzüne gelirsen kısmet olursa seninle görüşürüz benim bütün ailem orda oturuyor sevindim bunu duyduğuma rüyan çok hayırlı deniz yeşillik tabiat harika işin için kafana takma iyi haber var yeni evini tabiat diye yordum yeni ev yeni mutluluklar yeşil murat demektir yeni evde muradın olacak inşallah bitanem
abla agizindan yine bal damliyor masallah
insallah
evet yeni tasinacagim ev yesiliklerle kapli cok güzel sakin bir yer
kaynanamgil ve görmümcem orda belki tanisik bile cikariz bakarsiz kaydirigubbakcemile3
ama gelirsem seni ve endulusu görmeden gitmem
olumunekankayizsmile
ah bide bebek gelirmiş,sende gelemezmışın,yada bakarsın ikinizde mısafrımız olursunuz:))
Rüyamda yengem bana bir poşet dolusu kıyafet getirmişti. İçlerinden istediğini al diyordu. Hepsini çok beğendim ve aldım. Sonra odama gittim. O gittiğim oda gerçekteki odamdan farklıydı. Biraz dar bir odaydı. Neysee..
Sonra odadaki giysi dolabına yaklaşıyorum ve üstünde ince kot kumaşından açık mavi ve kenarları beyaz oymalı dantel modelinde kumaşlarla kaplanmış bir elbise buluyorum. Sözde bu elbise eskiden benimmiş zaten ama uzun süredir elimde yokmuş.Bu yüzden elime alıp bakınca çook seviniyorum yeniden buldum diye. Nerden çıktı bu güzel kıyafetler diye şaşırıyorum.
Bunun anlamı nedir?
Ayrıca canım inşallah bebeğin olur. Sen bu güzel kalbinle dilersen olacaktır eminim ki.
canım ben pek giremiyorum ev hali işler bitmiyor gelen gidende bol maşallahnazsevda hoşgeldin,akaşmleyın geliyosun hep,gündüz görüşemıyoruz,evdeki bilgisayrda yavaş,
ikinizide birşey dorucam,benım ablam var,5 yıldır benlen konuşmuyor,2 çocuğu var,göstermıyor,çocukları elimde büyüdü,çocuğum gibi,
ama yıllardır hep aynı şekilde görüyorum,birkez farklı görmedik,hep gidiyorum,yalvarıyorum,ağlıyorum,parçalıyorum acımdan,göster çocukları diyorum,oda sert zor bela öpmeme izin veriyor,ama ben hep ağlıyorum
gülücem bana gösterıcek diye yorumluyorum ama 5 yılı geçti..ilginç olan bu ruyaların hepsi su var yağmur var ve ben hep aynı haldeyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?