- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
günaydin
rüyamda dün bir marketin önünden kizimla cikiyoruz karsidan karsiya geciyoruz ama ara sokak vardi ,baska tarafdan dolaniyoruz bu kez ,bi insaat yerine geliyoruz bir yüksek daire yapiliyor ama daha tam baslanmamis sadece iki tane ana duvar ve ortada insaat malzemeler orda duvara bir merdiven dayanmis ,kizim ordan yukari cikiyor ,kiziyorum in asagi diye,bir tane genc insaat iscisi vardi ondan biraz tedirgin oldugum icin kizima kiziyorum in asagi diye,kizim bir kendisi oluyor bir 5-6 yasinda bir erkek cocugun vücudunda oluyor
hayir olur insallah
Selam kızlar bugun rüyamda ;
bebek bakıcılığı yapıyordum.. iki tane çok tatlı bebeğe bakıyordum.. (biri kız Biri Erkekti ) çocuklarını baktğım aile oldukça zenginlerdi ve benden çok memnundular hiç bi yanlışım yokmuş.. taaki bebeğin babasının benım erkek arkadaşımın arkadasıyla aynı yerde çalısaya kadr ben erkek arkadasımdan gizlemişim çalıstığımı ve arkadası öğreniyormuş öyle endişeleniyorum.. Daha sonra aile bana senden çok memnunuz göndermeyiz seni diyorlar. Bebeğin annesi oldukça bakımlı ve güzel bi bayndı. daha sonra oluşan bulaşıkları yıkıyormusum ben ve orda yıkarken karsı apartmandan annem görüyor ve bayanla tartışmaya başlıyordu ben arada kalıyordum ve işi kaybetmek istemiyordum daha sonra benim işme son vermek isteklerini söylüyorlardı.. bende çocuklarla ve iş verenlerimle vedalaşıp ağlayarak gidiyordum..
a.s.
bir muradin olamsi icin biraz zaman var bu senin ev alma olayinla ilgi olabilir
:tomato:
Annem görmüş beni rüyasında. Biraz ilginç bir rüya.
Sıcak su olan bir havuza girmişim.
Bir de 4-5 yaşlarında bir çocuk daha varmış, o da sıcak havuza girmiş ama ikimiz de ayrı ayrı havuzlara girmişiz. Annem de demiş ki bu çocuklar ya yanarsa.. Ama gelip bakmış ve bize hiçbir şey olmamış.
Sonra da bir asansör varmış ona binmek istemişim. Ama asansörün kapısı yokmuş. Neyse binmişim içine yukarı çıkmak istemişim düğmeye basmışım fakat hareket etmemiş. O sırada annemin elinde bir kağıt parçası ya da kitap gibi bir şey varmış bilemiyorum tam nasıl olduğunu; onun üstünde 8 sayısı varmış, 8 sayısı yazılıymış ve annem ona dokununca asansör hareket etmiş ve yukarı çıkmış.
Bunlar ne demek? bilmiyorumkismile
bnmde sevqılım askerde tunceli de ruyamda qordum normal asker formasının içinde bna bakodu qözlerinden yaş akıodu ağlıodubi tuhaf oldum..
merhabalar ben de dün söyle bi rüya gördüm:
dügünüm icin hazrlaniyormusum. bembeyaz parlak cok güzel bir gelinlik giymissim. tüyleri cok kabarikti ama güzeldi:) arkadasim üzerimi düzetliyormus. bence cok güzel oldu diyormus. benim ise hosuma gitmeyen bi tarafi varmis: üzeri askisiz ve kolsuzmus. cok mu acik aceba diye düsünüyormussum. sonra uyandim...
sunu da belirtmek isterim ki bu ara istemeye gelmek istiyor sevdigim insan ve ben aileme bu konuyu da gecen hafta actim...aceba bunun la mi ilgili...yada üniverstenin son sinawi var onunla mi yada hicbiriylemiondna cok merak ettim tabirini...
Evet canım biraz onada canım sıkkındı.Zaten abim rahatsızdı biliyorsun emelde şehir dışında dönmedi henüz huysuzlandım rüyada onları görünce anlayacağın.Birde bir kaç gündür çok halsizim tek sen söylemiyorsun bunu inan.Her gören hasta olduğumu düşünüyor.Yorgunluktan dikkatim dağınık durgunum.Ablamada canım sıkkın zamanımız yoktu bugün anlatamadım sana.Oğlu döndü eve ama iyi mi oldu kötümü bilemiyoruz.O adamda her gün geliyormuş eve.Canım sıkkın bu durumlara.
gelinligin güzel ve temiz olmasi iyi hayirli
onu pek beyenmemen senin icindeki endisen olabilir isteme olayindan dolayi bilic alti
ünüversiteye yorumlarsak insallah basaracaksin
ama yaa üzüm ve şeftalimı kimse yorumlamadı,çok güzel tepsıdeydı elime aldım
selam bende bğün rüyamda şaçımı gördüm..bi dügügn varmış uzuk bi şehirde eşimin memeleketinde anenemle ben onlardan ayrı bi yerde kuaför aryoz buluyoz giriyoz kauföre şaçımı yağmaya başlıyor yarısına kada rgeliyor toksaını takıyor sonra arlarında sohbete dalıyolarr benim şaçı unutup bende beklememlten sıkılıp şaçımı bozuyorum ve kuaförden çıkıyorum sonra tekere teker kuaför arıyoz ama birtüelü şÇIMI YAPTIRMADIMM sonra babm geliyor alıyo
abigin sikntida bir yükü var belki bu borcdur yada onu rahatsiz eden baska siknitilari
abini mezarda görmen aslinda siknit dersin bazen hapislik yada daha kötüsü Allah korusun ama yaninda jandarma varmis bide cocuklar yani jandarma kücdür kuvvetdir yani abin zor birseyden kurtulacak Allah tarafindan korulacak insallah cocuklarda koruyucu melek olabilir ve ayriyetden abinin eskiden belki unutdugu birine cok büyük iyligi dakunmus bu yüzden dua almisdir ve bu duallar onu cok zor bir olaydan kurtaracaktir insallah
2-bu rüya pek iyi degil dar uzun sokak sikintiya düsmek hemde bile bile birseylerin üstüne gitmektir zor bir zaman para sikintisida olabilir ayriyetden dikkat et seni bir kisi zora koyabilir
sen bir deyyisim yasiyacaksin ya bu rüyan seninde düsündügün gibi pek iyi degil daha fazla kötü seyler yazmak istemiyorum Allah hayirlara cevirsin
3 -kiyafet bir yenilik olabildigi kadar sikintida verebilir ama sanki kari koca zor bir dönemden gectikten sonra feraha kavusacaksiniz ama senin yazdigin rakamlari topladim 7 cikti simdi muerolojiye göre topladim bu 7 vakit olabilidigi kadar sanki icime dua etmeniz gerektigini söyliyor
Allah hayira cevirsin rüyani
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?