Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Annem görmüş beni rüyasında. Biraz ilginç bir rüya.
Sıcak su olan bir havuza girmişim.
Bir de 4-5 yaşlarında bir çocuk daha varmış, o da sıcak havuza girmiş ama ikimiz de ayrı ayrı havuzlara girmişiz. Annem de demiş ki bu çocuklar ya yanarsa.. Ama gelip bakmış ve bize hiçbir şey olmamış.
Sonra da bir asansör varmış ona binmek istemişim. Ama asansörün kapısı yokmuş. Neyse binmişim içine yukarı çıkmak istemişim düğmeye basmışım fakat hareket etmemiş. O sırada annemin elinde bir kağıt parçası ya da kitap gibi bir şey varmış bilemiyorum tam nasıl olduğunu; onun üstünde 8 sayısı varmış, 8 sayısı yazılıymış ve annem ona dokununca asansör hareket etmiş ve yukarı çıkmış.

Bunlar ne demek? bilmiyorumkismile

bir muradin olamsi icin biraz zaman var bu senin ev alma olayinla ilgi olabilir
:tomato:

calismiyorsan biri tarafinda yardim görüp ise alinabilirsin
gizledigin bir durum ortaya cikabilir bir ihtimal
calisiyorsanda bir is degisikli icin düsüneceksin yada is ortaminda bir yenilik olabilir

ama sonuc itibariyle dilegin gerceklesecek akannehir

rüyadaki rakamlara diket etmek lazim kötü anlamda demiyorum
bir ayin 8 sinde veya 8 sinci ayda yada 8 vakte kadar diyim suankadi islerinin duraksikli yada bekledigin basarinin sonucunu o vakitde alabilirsin

cocuk icnde misal evli bir insan bu rüyayi görmüs olsa ona derdim ki hamilelik olmasi ve o sürecte biraz risk tasidigini veya cocuk aldirma gbii bir endise olabiliecegini boshayallersmile

merhabalar ben de dün söyle bi rüya gördüm:

dügünüm icin hazrlaniyormusum. bembeyaz parlak cok güzel bir gelinlik giymissim. tüyleri cok kabarikti ama güzeldi:) arkadasim üzerimi düzetliyormus. bence cok güzel oldu diyormus. benim ise hosuma gitmeyen bi tarafi varmis: üzeri askisiz ve kolsuzmus. cok mu acik aceba diye düsünüyormussum. sonra uyandim...
sunu da belirtmek isterim ki bu ara istemeye gelmek istiyor sevdigim insan ve ben aileme bu konuyu da gecen hafta actim...aceba bunun la mi ilgili...yada üniverstenin son sinawi var onunla mi yada hicbiriylemi ondna cok merak ettim tabirini...

gelinligin güzel ve temiz olmasi iyi hayirli
onu pek beyenmemen senin icindeki endisen olabilir isteme olayindan dolayi bilic alti

ünüversiteye yorumlarsak insallah basaracaksin

selam bende bğün rüyamda şaçımı gördüm..bi dügügn varmış uzuk bi şehirde eşimin memeleketinde anenemle ben onlardan ayrı bi yerde kuaför aryoz buluyoz giriyoz kauföre şaçımı yağmaya başlıyor yarısına kada rgeliyor toksaını takıyor sonra arlarında sohbete dalıyolarr benim şaçı unutup bende beklememlten sıkılıp şaçımı bozuyorum ve kuaförden çıkıyorum sonra tekere teker kuaför arıyoz ama birtüelü şÇIMI YAPTIRMADIMM sonra babm geliyor alıyo

tabii ikisini görünce bide yanında deiler ya ondan evtt durgunndun:oglu evemi döndüü aaaaaaaa ne olcakk şimdilmaz adam eski eşşii mi eve ee tabii ayrı eve çıktı tabii yüzzüsz adammlmaz:üzülme sakın boşver hayat onun..ama kendini sıkmaisenide bi alen varrrkaydirigubbakcemile5

guclubacismile
saclar insan ruhi durumu ve düsüncesini yansitir senin kafani kurcalayan yada icine dert olan bir durumun icin cözüm ariyacaksin bunun icin en basit yolu deneyecek ama bununda cözüm getirmedigini göreceksin bu nendle bu durum biraz sürecek

fakat bu durum ilaki senle ilgi olmayabilir bir yakinin derdine sikintisina da kosususturabilirsin guclubacismile

merhaba canım.

gecen rüyamda lisedeki okulumun müdür yardımcısını gördüm..okul inşaat yapımında hocalar ceketleri çıkartıyorlardı..ben o hocayı sevdgim için hemen onu çeketi ben alırım hocam dedi..ve ceketini giydim hocanın..kıslarda zıpladı almak için ama hoca bana verdi.ayrıca o kıslar lisedendegil..üniversitedendi..hocayı bilmezler normalde..ilginç..onlar liseden degildi yane..

teşekkürler şimdidena.s.

Dünki yorumun icin sagol canim

rüyamda marketteyiz kizima sekerli ekmek aliyorum (Nussschnecke) ,oadar cokduki skerli ekmeklerden hangisini alsam diye sasiriyorum,bi yolami ne cikicakmisiz ondanmi ne diyorum yolda yer diye .

Sağol canım inş. kötü olmaz.Hakkımızda hayırlısı olsun her şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…