Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Bugün rüyamda iki kadın vardı. Biri 25 yaş civarında genç bir kız, diğeri ise 30-35 yaşlarında bir kadındı. Her zaman beraber dolaşıyormuş bunlar ve birbirlerini iyi tanıyorlarmış. Ben de bunlarlaydım hep. Aslında beni hiç istemiyorlar ama benim gidecek başka yerim ve tanıdık başka kimsem olmadığı için onların peşinden gidiyorum. Sığıntı gibiyim yani onların arasında. Bana iyi davranmıyorlardı pek. Ama ben onların yanındayken kendimi güvende hissediyordum. Onlar önde ben arkada birkaç yere gittik beraber. Hatta işin içinde pavyon falan da vardı sanırım ve bu kadınlar böyle cazgır,erkek gibi aynı zamanda da hayat kadnı gibiydiler. Çile çekmişler ve kötü yola düşmüş gibilerdi.
Belli bir zaman sonra onların kaldığı eve geliyorum. Kapıyı açmamışlar bana bu yüzden ufak bir pencere var ordan giriyorum içeri. Ev bodum kattaydı. O 25 yaşlarındaki kız banyo yapıyordu o esnada. Ben de ona seslenip diyorum ki kapıdan giremediysem pencereden girerim işte böyle. O da sesini çıkarmadı. Yani beni hem istemiyorlardı ama yanlarına gidince de çok bir şey demiyorlardı. Korkmuyordum, aksine güven vardı. Sonra bir baktım
ki bir yılan girdi penceren içeri. Rengarenk bir yılandı. Özellikle kırmızı, yeşil, kahverengi renkleri vardı derisinde. Çok ince de değildi, çok kalın da. Uzunluğu da kalınlığı da orta düzeydeydi. Çok korktum bana bir şey yapar diye. Pencereden bir ayağımı atmıştım sadece ve içeri girmemiştim tam olarak. Sonra yılanı görmedim bir zarar vermedi. Nereye kayboldu bilmiyorum. Galiba o 2 kadın için gelmişti o yılan.

Bir de bir evin bahçesinden bakıyordum.Aşağısı yeşillikti hep. İki tane 16-17 yaşlarında erkek çocuğu gördüm. Sarışınlar ve ikizlerdi. İkisi de birbirinin aynı giyinmişti. Beyaz gömlek vardı üstlerinde. Yüzlerini görmedim arkaları dönüktü ve yürüyorlardı. Yalnız giydikleri gömleğin arka kısmı kesilmişti, ya da yırtılmıştı. O şekilde gidiyorlardı. Ben de yeni bir tarz mı bu diye düşündüm. Şaşırdım. Çünkü başları dik ve kendilerinden emindiler.
Çok karışık ama önemli bir rüya olduğunu düşünüyorum.
Yorumarını bekliyorum canım.

Son düzenleme:
ama yaa
sen hep pozitifsin?ne oldu?yapma hadi..en ıyı sen biliyorsun..sen üzülme ALLAH bizimle..

biliyorum dogru diyorsun

bu isde benim midem bulandiran bisey oldu bugun ögrendimki calistigim firma insanlari kandiriyormus düzenbaz bir firmaymis bende bile bile insanlari kandiramiyacagim insanlar sirtindan para kazanmak bana göre degil simdiden baska is bakacagim kendime kalmiyacagim bu istesandedersenm en iyisi bu
Allah yardmi eder insallah::uhm:a.s.

canim bu aralar kafam pek yerinde deigl ama yinde yorumlamaa caliscam

sukadar diyim ilk rüyan pek iyi degil
yilan bilirsin basli basina düsman
ama yilanin seni degil baskasi icin gelmeside rüyanin aslinda sana birini sikintilarini yansitiyor gibime geldi
birinin yuvasinin yikildigi haberini alabilirsin birinin evliligi cadirdiyor bu aile icimi yoksa size uzak birimi bilemem
ikinci rüyan
seni yaniltmak isteyen birleri olabilir canim senin gözüne hos gelen bir durumun aslinda pek de iyi olmadigini fark edeceksin
aslinda yesilik iyi ferhalkidir bu senin bunlardan siyrilacagini gösterir

Allah hayirlara cevirsin rüyani

hımm evt ona yakınn şeylerr oluyorr hayatımda çok saol yorumaaa teşeküerr canımbenimyerimseniben

merhaba cnm..

annem rüyasında kuran hocasını görmüş...
konuşuyorlarmış...bir çay demleme falan olmuş...

teşekkürler şimdiden:1hug:

bu geceki rüyamdan en keskin olan ayakkabım var beyaz gri.ayakkabı bağı çıkıyor,çok uzun oluyor,elime alıyorum,saçlarımda çok uzamış?

selam

rüyamda
ince ketene benzer bir kot pantolon almisim kentime ,bol kesim cok hosuma gitmisdi

ve cüzdanimda 2 kagit para gördüm

esim 7 aylik oglumu rüyasinda görmüs arkadan dis cikariyormus

Son düzenleme:
merhaba cnm..

annem rüyasında kuran hocasını görmüş...
konuşuyorlarmış...bir çay demleme falan olmuş...

teşekkürler şimdiden:1hug:

rüyada hca görmek konusmak dini yönden güclenecegine
bir sikinti aninda biri tarafindan yardim görecek annen
cay demlemesi ve icmesi sinirlerinin yatisacagina yorumlanirboshayallersmile

bu geceki rüyamdan en keskin olan ayakkabım var beyaz gri.ayakkabı bağı çıkıyor,çok uzun oluyor,elime alıyorum,saçlarımda çok uzamış?

saclarini zunu görmen cok iyi sagligin yerine olacak
bide cok zekisin sen aklin sayesinde arapsacina dönmüs bir olayi cözeceksin bu olay senle olabildigi kadar cevrenle de ilgi olabilir
akannehir

selam

rüyamda
ince ketene benzer bir kot pantolon almisim kentime ,bol kesim cok hosuma gitmisdi

ve cüzdanimda 2 kagit para gördüm

esim 7 aylik oglumu rüyasinda görmüs arkadan dis cikariyormus

sikintini biraz da olsa atacaksin

yeni dis aileye yeni bir üye katilacak anlmaini tasidigi kadar
bebginin cok zeki olacaginida gösterir
ohaoldumsmile

rüyam çıktı kızlar bir tanıdıgımın eniştesi ölmüş erkek ölüsü kesin duycam demiştim allah ragmet eylesinnn çıplak kimseyi görmek iyi degil rüyada yaaa

rüyam çıktı kızlar bir tanıdıgımın eniştesi ölmüş erkek ölüsü kesin duycam demiştim allah ragmet eylesinnn çıplak kimseyi görmek iyi degil rüyada yaaa

Allah rahmet eylesin
kesinlikle rüyada ciplak insan heleki cinsel organi göremk malesef buna cikiyor
her ne hikmetse CADIARZU

Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şey yoktur. :/
Kendine dikkat et.
Yorumun için ağzına sağlık.
Hayır olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…