- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
Kendini iyi hissedersen yorumlarsın canım.Yine çok farklı buldum bu rüyayı.
Ve ben uzun bir süredir hep dalgalar görüyorum bugün de gördüm bunu.
Bugün rüyamda annemle değişik spor aktivitelerinin ve lunapark gibi eğlenceli şeylerin olduğu bir yerdeydik. Dayım da bizimleydi ama yanımızda değildi. O ayrı takılıyordu.
Su üstünde giden bot gibi bir şeye bindik. Ya da kayık gibi bir şeydi. Dayım dedi bu çok eğlenceli binin diye. Bindik sanırım annem kürek çekiyordu. İlerlemeye başladık. Sonra bir baktım ki deniz üzerindeyiz. Sular çok fazla dalgalanıyordu. Sürekli inip kalkıyorduk ilerlerken. Deniz de baya derinmiş. Bir de aşırı hızlı gidiyorduk. Artık kürek de çekilmiyordu kendiliğinden gidiyordu içinde olduğumuz şey. Çok fazla hızlı gittiği için ve çok çok fazla dalgalandığı için aşırı korktum ben. Annemde hiç korku, endişe yoktu.
Ben aşağı doğru denize baktım ve dedim ki 'ben buraya düşsem ölürüm, çok derin.' Bu şekilde bağırdım birkaç kez. Annem yine ses çıkarmadı. Çok rahattı o.
Neyse işte nihayet durdu ve indik içinden. Bana da anneme de hiçbir şey olmadı.
;Rahatlamıştım baya. Dayımı hiç görmedim daha sonra. Annem gidelim dedi ben tuvalete gitmeliyim dedim. Altıma yapacak kadar kötü olmuştum. Sonra girdik tuvalete.
Yerler suluydu. Şık bir yerdi.Bir baktım ki kenarda pislik var. Açık renkli ince bir dışkıydı. Çok iğrendim. Pis de kokuyordu ama temizlikçi hemen geldi ve temizledi orayı. Her taraf temizdi artık ama suluydu. Damlalar akıyordu hatta. Tamizlikçi çıktı ben de etrafa bakındım. Alaturka tuvalet aradım ama hep bir problem vardı. Çok değişikti. Farklı inşa edilmişti.Gerisini hatırlamıyorum. Ama bir tane düzgün bir tuvalet bulup girdim sanırım.
canım benımde akşam gördüğüm rüyam şimdi aklıma geldi yazmak istedim kaydirigubbakcemile2
rüyamda evlenecekmişim boshayallersmile evleneceğim kişi bana elbise şeçiminde yardımcı oluyor.. iki elbise arasında seçim yapıyorz istemeye geldiğimizde pembe elbise giy annem öyle istedi diyor ısrarla.. -tatlicadiarzu-
Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şey yoktur. :/
Kendine dikkat et.
Yorumun için ağzına sağlık.
Hayır olur umarım.
olacak olacak yakinda senide verecegiz Allahin izniylekaydirigubbakcemile5
gönlüne yatan bir tarafinda beyenilenilirsin ama sanirsam seni isteyen kisi biraz annesine düskün olacak:kedi:
senin istemin disinda senin icin bazi kararlar alinabilir
bu ara dini konularda rüyalar görüyorum.herkezce tanınan bi hoca varmış bi toplantı gibi bişeydeyiz kalabalık ama hep tanıdığım kişiler seccadeyi önüme seriyo ama seccade halı gibi sora yüz üstü seccadeye yatıo kollarını sırtında çapraz yapıo dua okuo.buda başka bi rüyam özel güçlerim varmış ama bunun bende farkında değilmişim biri bana bi dua söylüyo gözlerimi kapatıyorum o duayı okuyorum ezbere bi kaç defa ve istediğim ne olursa onu yapabiliomuşum gözlerimi açıyorum karşımda tv nin üstünde bi duvar saati kadar büyük bi saat asılı değil ama ona konsantre olup onu havaya kaldırıyorum ama yaparken bile ben kendimden korkuyorum bikaç tane daha böle olağanüstü şeyler yaptım korktum.ilginç bi rüya olduğu için paylaşmak istedim
rüyada hca görmek konusmak dini yönden güclenecegine
bir sikinti aninda biri tarafindan yardim görecek annen
cay demlemesi ve icmesi sinirlerinin yatisacagina yorumlanirboshayallersmile
ne demek canım; çok rica ederim... inşallah hayırlara vesile olsun bu rüyan..
Merhaba kızlar Nasılsınız?
Rüyalarımı aklımda kaldığı kadarıyla hemen yazayım.
1. rüyamda kocaman bir kamyon kullanıyordum.Çok hızlıydı hızı 180 di ara sokaktan trafik olmayan yerden gidecektim fakat bir anda belki şurdan ana yola çıkarım diye düşündüm frene basarak gittim ama fren durana kadar bir arabaya hafif çarptım.Tam kimse görmedi kaçayım dedim bu kezde arabayı park etmeye çalıştığım otoparkta çarpa çarpa durdum.Sonra yakın arkadaşıma yazılı resmi bir evrak geldi benimle iligli çarptığım arabayla ilgili sandım ama değilmiş rahatladım.Onunmuyduki acaba araba niye öyle tedirgin oldum rüyamda evrakı görünce anlamadım.
2. sinde ise kadın doğum doktorumu gördüm muayeneye gitmişim güya eşimle beraber bayağı uzun kaldım içeride bir çok muayeneden geçirdi beni sağolsun sohbetle çikolata falanda yiyerek geçti. fakat en sonuncusu canımı acıttı.Bana 'rahimden kan alacağım' dedi.Gayet ferah bir odada geçti tüm muayene.Kan alırken görmedim ama canım acıdı.Hatta benden sonraki başı kapalı balık etli güler yüzlü bir bayan hasta yataktan kalkmamı bekliyordu sırası geldiği için fakat bir türlü kalkamadım en sonunda kendimi zorlayıp kalktım ve çıktık odadan.Doktoruma gülümseyip çıktık odadan tam o sırada gözüm saate takıldı 'Saat 16:30 olmuş mesai saatini bitirdik doktorun kaç saattir burdayız beraber çıksaydık keşke doktorla' dedim eşime. Öylelikle uyandım ......
Merhaba kızlar Nasılsınız?
Rüyalarımı aklımda kaldığı kadarıyla hemen yazayım.
1. rüyamda kocaman bir kamyon kullanıyordum.Çok hızlıydı hızı 180 di ara sokaktan trafik olmayan yerden gidecektim fakat bir anda belki şurdan ana yola çıkarım diye düşündüm frene basarak gittim ama fren durana kadar bir arabaya hafif çarptım.Tam kimse görmedi kaçayım dedim bu kezde arabayı park etmeye çalıştığım otoparkta çarpa çarpa durdum.Sonra yakın arkadaşıma yazılı resmi bir evrak geldi benimle iligli çarptığım arabayla ilgili sandım ama değilmiş rahatladım.Onunmuyduki acaba araba niye öyle tedirgin oldum rüyamda evrakı görünce anlamadım.
2. sinde ise kadın doğum doktorumu gördüm muayeneye gitmişim güya eşimle beraber bayağı uzun kaldım içeride bir çok muayeneden geçirdi beni sağolsun sohbetle çikolata falanda yiyerek geçti. fakat en sonuncusu canımı acıttı.Bana 'rahimden kan alacağım' dedi.Gayet ferah bir odada geçti tüm muayene.Kan alırken görmedim ama canım acıdı.Hatta benden sonraki başı kapalı balık etli güler yüzlü bir bayan hasta yataktan kalkmamı bekliyordu sırası geldiği için fakat bir türlü kalkamadım en sonunda kendimi zorlayıp kalktım ve çıktık odadan.Doktoruma gülümseyip çıktık odadan tam o sırada gözüm saate takıldı 'Saat 16:30 olmuş mesai saatini bitirdik doktorun kaç saattir burdayız beraber çıksaydık keşke doktorla' dedim eşime. Öylelikle uyandım ......
canım mahsum iyi olmaman işten dolayımı sadece?biliyorum,zor ama dua isteyelım burdakılerden
arkadaşlar mahsum en kısa zamanda hayırlı bir iş isteyeleım ALLAH'tan
onunda moralı olsun,bizim rüyalarımızı yrumlasın
öpüyoz sneı mahsum,yanındayız
nazsevda???kayıplardasın
kendine tasiyacagin yükden fazlasini alma bazen insanlar senin iyi niyetinde sana cok fazla yüklenebilirler ama sen hassas birisin cabuk etkilenebilirsin bazen hayir demeyiögrenmelisin
bu durum devam ederse zara görebilirsin bünyen bunu kaldiramiyabilir
enerji kaybina ugrayabilirsin dikkat et kendine bebisimizi de kocaman öp benim icin
kendine tasiyacagin yükden fazlasini alma bazen insanlar senin iyi niyetinde sana cok fazla yüklenebilirler ama sen hassas birisin cabuk etkilenebilirsin bazen hayir demeyiögrenmelisin
bu durum devam ederse zara görebilirsin bünyen bunu kaldiramiyabilir
enerji kaybina ugrayabilirsin dikkat et kendine bebisimizi de kocaman öp benim icin
canım kısa bir tatil yaptım akşam geldim akçakocaya gittik çok güzel yerlerdi bayıldım yeşiliğine dinlendim sen nasılsın dualarımız mahsum için canım mahsumum sen üzülme herşey iyi olacak sabret moralini bozma seni üzgün görmeği istemeyiz hiçbirimiz alkisalkisalkis
canım kısa bir tatil yaptım akşam geldim akçakocaya gittik çok güzel yerlerdi bayıldım yeşiliğine dinlendim sen nasılsın dualarımız mahsum için canım mahsumum sen üzülme herşey iyi olacak sabret moralini bozma seni üzgün görmeği istemeyiz hiçbirimiz alkisalkisalkis
Aynen öyle çok haklısın canım 1 haftadan fazladır halsizlik ve iştahsızlık yaşıyorum.Herkes keyifsiz falan olduğumu sanıyor.Çok çabuk yoruluyorum narkoz almış gibi baygın baygın yatıyorum akşamları.Doktora gittim tahlil yapıldı.Sonuçları bir ara alacağım zaman bulursam.Sanırım vitaminsiz kaldım.Sağol yorumun için canım.Kızım şu an üzerindeki kıyafetini ağzına sokmuş 'cok cok' ses çıkarıyor :)
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?