- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
Canım uykum sürekli uyu uyan yapmaktan derin olmadığı için çok sık rüya görüyorum.Derin uyku uyumama daha çooooooook var .......
aman kendine dkkat et bebisin icin enerjiye ihtiyacin var
valla bende uykusuzluga dayanamiyorum ama bebisim icin herseye katlanirim yeterki olsunkaydirigubbakcemile3
bana yorum yokmuu
canim evli bir kisinin gelinlik giydigini göstermesi peki iyi degil dedigin gibi cogu zaman evlilikde bir takim sikintilari gösterir
ama gecici birsey rahat ol
iyi düsün iyi olsun
Canım hayır olsun rüyan inş. Gerçektede hamiş kalırsın inş. Müsait olunca gelip yorumluyorlar minnoşum sağolsunlar.........
minoşum hayır olsun hee:)inşaşlah gerçek olurrr hamiş..
tamamm..geçen rüyamı yorumlamışalrdı ay..ama kimse yok şuan....opuyorumnanaktan
canım senin biraz sıkıntın olacak ama önüne üç tane seçenek çıkacak babanın istediği seçenek zor olacak onun için sen kendi bildiğini yapacak ve sıkıntıdan kurtulacaksın bu üç seçeneğinde hepsi hayırlı bence sadece sonuca varma şekilleri bazısının zor ikinci rüyana gelince hamilelik sıkıntıdır derler ama biz sevince yoralım görümcenle aran nasıl bilmem ama biraz sıkıntı yaşanacak parmak kesilmeside senin yakınlarından birisinin hastalığını duyabilirsin rüyan hayıra çıksın inşallah canıma.s.ğünaydınn bende rüyamd akarışık kesik kesik şeyler gördüm..
ilkiii babamla ben 3 tane agaç vardıı karşıdan geçmeye çalışıyoduk ama agaçlar sırat köprüsü gibi uzuzn ince kıl gibii snki yük versem kırılcak gibii babam diyoki gel korkma sen ortadan geç bende diyomki yok o dal ince beni taşaımaz:)ben baştakindn gecem dedim o daldan karşıya geçtim...
2ciside hamileyim karnım belirgin doguma gidiyorum seddeyeye yatırdılar beni..görümcem gelmişş..öyle...bide kendi parmagımı görüdm azcık keiskticnm..nedir anlamalrııııı
selam cnm
ölmüş olan kız arkadaşım vardı ..rüyamda onu yaşıyor olarak gördüm .. yanımdaydıboshayallersmile
canım ölen birini görme uzun zamandır beklediğin bir müjdenin habercisidir çünkü rüyanda senin yanında duruyor bu sana iyi bir haberin gelmesini gösterir birde senden dua istiyor yaparsan çok iyi olur canım
benden mi istiyor....nasıl bir dua edebilirmki onun için...
sanki hiç ölmemişdi..onunla birşeyler yapıyordukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?