Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

selam cnm
ölmüş olan kız arkadaşım vardı ..rüyamda onu yaşıyor olarak gördüm .. yanımdaydıboshayallersmile

Bu arada eşimin işyeriyle uğraşıyorum bir süredir aynı zamanda orası benimde eski işyerim.Kendimi hep orda görüyorum hep patronuda görüyorum.Gerçek yaşamda çok kızgınım o adama belki bundan etkilenip rüyama giriyor.Bunda eşimin canı yine sıkkındı ama patron lif almış bir kaç tane rengarenk ortada duruyor eşim mor renkli olanı alıyor bende turuncuyla moru alıyorum.Bir bayan var görevini yapmıyor onun yerine ben yapıyorum adamın teki çantasını istiyor aşağı inip ben götürüyorum ama o sırada poşet içinde ekmek falan görüyorum.Adamın biride bana yardıma geliyor aradığım çantayı bulayım diye.Nitekim buluyorum.Birde yağmur yağıyordu ve işyerinin penceresinin dışında ıslanmış zararsız bir minik fare gördüm.
Eski bir erkek arkadaşımıda bizim olduğunu sandığım tanımadığım bir balkondan aşağı kurdela yada çarşaflar birbirine bağlanmış şekilde aşağı inerken gördüm.Diyorumki kapıdan çık kol kaslarına güvenerek inerim burdan tutunarak diyor ama ip bitiyor ve sanırım 4kat kala düşüyor aşağıya yumuşak toprağa.Hemende kalkıyor ayağa.
Hayır olsun inş.

ğünaydınn bende rüyamd akarışık kesik kesik şeyler gördüm..
ilkiii babamla ben 3 tane agaç vardıı karşıdan geçmeye çalışıyoduk ama agaçlar sırat köprüsü gibi uzuzn ince kıl gibii snki yük versem kırılcak gibii babam diyoki gel korkma sen ortadan geç bende diyomki yok o dal ince beni taşaımaz:)ben baştakindn gecem dedim o daldan karşıya geçtim...

2ciside hamileyim karnım belirgin doguma gidiyorum seddeyeye yatırdılar beni..görümcem gelmişş..öyle...bide kendi parmagımı görüdm azcık keiskticnm..nedir anlamalrııııı

Rüyamda bir binanın en üst katında kafe tarzı bir yer varmış, oraya gitmiştik annem ve babamla. Küçük bir odaydı bulunduğumuz yer. Masaya oturdum önümde bir poşet vardı biraz acıkmıştım içinde mantı gördüm. Ama mantı pişmemişti, hamur halindeydi. Keşke pişirseler diye düşündüm. Birkaç kez yemek istediğimi belirttim ama annem zaten gidicez birazdan boşver falan dedi. Ben de çiğ çiğ yedim 3, 4 tane. Tadı çok güzeldi. Ve hamurun içinde kıyma yerine zeytin vardı. Siyah zeytin. Her küçük hamurun içine 1 tane koymuşlardı. Çekirdeği de vardı. Çekirdeğini çıkardım yerken tabi. Sonra nasılsa para vermişiz poşetin tamamını alayım diye düşündüm. İçinde içecek de vardı. İçmek istiyordum ama oranın sahibi olan kadın, elimden aldı poşeti sinirli bir şekilde. Ben de amaann çok da umrumdaydı sanki dedim ve çıktık ordan.

Sonra yine o civarlarda bir yerde denize girmek için yola çıktık. Yanımızda bir kadın ve küçük çocuğu vardı. Bir de ben ve annem vardık. Yanımızdaki kadının başı kapalıydı. Annemin de başı kapalıydı rüyada ama normalde açıktır. Sonra o kadın çırılçıplak soyundu yanımızda, yolun ortasında. Yol dediğim de toprak yoldu. Bikini giyeceğini söyledi o kadın. Çok güzel bir vücudu vardı bir de minicik göğüsleri.

2. Rüyam. Bir de arkadaşımla 2, 3 katlı bir evin alt balkonunda duruyorduk. Bir kutlama varmış. Balkonda sadece biz yoktuk. Bir sürü insan vardı. Herkes hoplayıp zıplıyor ve bir şeyler söylüyorlardı. Bağırıyorlardı. Biz uç kısımda duruyorduk arkadaşımla yani balkonun en ön kısmında. Sonra bikaç kız vardı onlar noldu diye bakındık etrafa ve üst balkonda olduklarını gördük. Biraz daha kalıp ayrıldık ordan.

canım senin biraz sıkıntın olacak ama önüne üç tane seçenek çıkacak babanın istediği seçenek zor olacak onun için sen kendi bildiğini yapacak ve sıkıntıdan kurtulacaksın bu üç seçeneğinde hepsi hayırlı bence sadece sonuca varma şekilleri bazısının zor ikinci rüyana gelince hamilelik sıkıntıdır derler ama biz sevince yoralım görümcenle aran nasıl bilmem ama biraz sıkıntı yaşanacak parmak kesilmeside senin yakınlarından birisinin hastalığını duyabilirsin rüyan hayıra çıksın inşallah canıma.s.

selam cnm
ölmüş olan kız arkadaşım vardı ..rüyamda onu yaşıyor olarak gördüm .. yanımdaydıboshayallersmile

canım ölen birini görme uzun zamandır beklediğin bir müjdenin habercisidir çünkü rüyanda senin yanında duruyor bu sana iyi bir haberin gelmesini gösterir birde senden dua istiyor yaparsan çok iyi olur canım

benden mi istiyor....nasıl bir dua edebilirmki onun için...

sanki hiç ölmemişdi..onunla birşeyler yapıyordukkkk

bende rüyamda kuaföre gitmişim saçlarımı kat attırıp boyamışım üstünede fön ve farklı bişi olmuştu saçlarım çok güzeldi . rüyamda diyorumki niye bu kadar para verdim babamın parasına yazık falan halbuki gerçekte evliyim. bende anlamadım biraz garip bi rüyaydı.saçımı siyaha yakın bi renge boyatmışım uçlarınada balyaj gibi bişi yaptırmışım rüyamda. bide önceki gün rüyamda buzdalabının içi revani ve börek doluydu ağzına kadar. dolabı açtıkça üzülüyorum israf olaçak yazık diye . üstelik israf olmasın diye gidip gelip yiyordum:))) bide ben hergün mutlaka rüya görürürüm hemde öyle az uz değil sabaha kadar rüyalarla uğraşırım. kalktığımda da hepsini hatırlarım. rüya görmediğim gün yok yani. neden acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…