- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
ah canım yaa ne mutlu ettın beni ilgilenerek,bakalım hıslerın çıkıcakmı,eve gittğimde yazıcam söz inş..öpüldün
saolasin canim :kedi:
vakit buldukca ara ara girerim
zaten bazen pc acik birakiyorum isimi gücümü yapiyorum bir ara göz atiyorum
3 tane yoll kendi bildigigmi yapcam herzamnkii gbii:)
bir anlasma yapacaksin bu isle ilgi olabilir
ihtiyacin hakkin olan birseyi alacaksin cok yakinda hemde
ama birseyler icin acele etme
o ciplak kadin pek hosuma gitmedi umarim bir ölüm haberi almazsiniz sanki birinin mevlütüne gidecksiniz gibime geldi Allah göstermesin
ikkinci rüyan cevrendeki insanlara biraz dikkat et seni cekemeyenler olabilir
bide birsinin mideden rahatsizligini duyabilirsin ne alakaysaCADIARZU
Tatlım çok teşekkür ederim.
Aslında haklı olabilirsin. Dedem kanser ve durumu iyi değil.
Allah yardımcımız olsun.
3 tane yoll kendi bildigigmi yapcam herzamnkii gbii:)
namazda secdeye varırken içim ebi cesaret düştü,ben bu işyerınde çalışanlardan daha değersiz değilim,en çok çalışna ben,maaşı az olan,ve ssk çalışanda ben,4 ay oldu yapıcam deyıp yapmıyor,ben hariç herkes yüksek maaş alıyor,ssk var,ve işin daha kötüsü normalde patron aram çok iyi,herkesnten daha ıyı davranıyor bana bu iki konu hariç..
Amiiinnn
INSALLAH :teytey:
Hakkında hayırlısı olsun canım....
canım evet her zamanki gibi kendi bildiğini yapacaksın ama her zaman yapma lütfen bazen zararda görürsün beni dost bil sakın yanlış anlama olurmu sadece hislerime dayanarak söylüyorum sen iyi kalpli birisin zarar görmeni istemem bazı sözleri kulak ardı etme bence tekrar söylüyorum sakın kızma sadece hissediyorum bunları canımopuyorumnanaktan
canım nasılsın moralin nasıl seni rüyamda gördüm tatildeyken eski bir etek vardı üzerinde esmer kısa saçlı basenli biriydin taşın üstüne oturmuştun geldinmi abla diyordun bana merak ettim seni yorgunmusun canımopuyorumnanaktan
saol minişom:)opuyorumnanaktan
oy oy neden kzıızyımm kızz iyliğimii istemiisn saolasınn buönerinini mutlaka hatırlıcam sözzzŞenizŞenizhayırlısısnı versin rabimm:Saruboceq: mesela çevremdenmi zarar görürüm bazı sözleri kualk ardı ediyorum ama sonrada korkuyorum acaba diee başka başkaa:sinifsinif:
hayir olsun abla kilolu olmama rahmet basenleri yok normal yani ama saclarim normelde uzun
umarim kötüye cikmaz rüyan
sen nasil yorarsin bu rüyani ?
yorgunuluk var bide is konusunu takiyom kafama ama onun disinda iyiyim Allaha sükür tasiniyorum diye de cok ama cok sevinliyim üstümden bir yük kalkmis gibikaydirigubbakcemile5
canım benim çok uyanık gibi görünüyor ama çokta çabuk kanıyorsun
o kadar merhametlisinkihayran olunur buna inatçısın değilmi açık sözlüsün çevrende çok insan var ama dosttun çok az herkese güvenmesen keşke yaya doğru insanlara güvensen bazen sen bile kendine şaşıyorsun ben nasıl inandım buna diyebunlar benim hissetiklerim yanıldımmı bilmiyorum canım kırdıysam seni şimdiden özür dilerimopuyorumnanaktan
canım benim yorumum taş ağırdır sorumluluğu sadece kendi üzerine alma her ne konuda olursa olsun eski etek sıkıntılarını yani işindeki sıkıntıyı gösteriyor ama herşey çok güzel olacak hele yeni evine bir yerleş bak ne iyi olacaksın kalbi güzel huyu güzel kendi hepsinden güzel mahsumum seninle daha çok şey konuşacağız burda canım benim kendini yorma olurmu birtanemopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyy sana diycek bişee bualmııyoruumm:bbo:
canım benii hiç ama hiç atnımıyorsun vee bu yorumm beiç çok şasırtıııııakannehir
aynıı ben:)bilmiyorumkismilebiz senel hiç atnışamdık demiii:1shok:yaya dogru insanalr kimlerkiiboshayallersmileanlamadımkii ve yanılmadın böyleyim aynen.megreyn beni çok iyiy tanırr sorabilinrsin:)pekii 6hismii bunlar başka son olarakkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
ayyyyyyyyy sana diycek bişee bualmııyoruumm:bbo:
canım benii hiç ama hiç atnımıyorsun vee bu yorumm beiç çok şasırtıııııakannehir
aynıı ben:)bilmiyorumkismilebiz senel hiç atnışamdık demiii:1shok:yaya dogru insanalr kimlerkiiboshayallersmileanlamadımkii ve yanılmadın böyleyim aynen.megreyn beni çok iyiy tanırr sorabilinrsin:)pekii 6hismii bunlar başka son olarakkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
canim
ablamin Allah vergisi bir yetenegi var daha cok sasirirsin bende her defasinda soke oluyorum
ablam iste bosuna muhtesem insan demiyorum ona olumunekankayizsmile
naz sevda abla sana arkadaşlık teklifi yoladım senii listemde görmek mutlltuk verirrrr.
kabul edersen çok sevinirim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?