Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Tatlım çok teşekkür ederim.

Aslında haklı olabilirsin. Dedem kanser ve durumu iyi değil.
Allah yardımcımız olsun.

3 tane yoll kendi bildigigmi yapcam herzamnkii gbii:)

canım evet her zamanki gibi kendi bildiğini yapacaksın ama her zaman yapma lütfen bazen zararda görürsün beni dost bil sakın yanlış anlama olurmu sadece hislerime dayanarak söylüyorum sen iyi kalpli birisin zarar görmeni istemem bazı sözleri kulak ardı etme bence tekrar söylüyorum sakın kızma sadece hissediyorum bunları canımopuyorumnanaktan

canım benim sen en doğru kararı vermişsin bence konuşmuşsundur bu saatte kadar merak ettim ne oldu sonuç bana göre çıkmanı istemeyecektir patronun senin gibi birini kaybetmemesi lazım eğer biraz akılı düşünürse hayırlısı birtanem senin için ne sonuç olursa olsun hayırlı olacak emin ol bunaopuyorumnanaktan

Hakkında hayırlısı olsun canım....

saol minişom:)opuyorumnanaktan

oy oy neden kzıızyımm kızz iyliğimii istemiisn saolasınn buönerinini mutlaka hatırlıcam sözzzŞenizŞenizhayırlısısnı versin rabimm:Saruboceq: mesela çevremdenmi zarar görürüm bazı sözleri kualk ardı ediyorum ama sonrada korkuyorum acaba diee başka başkaa:sinifsinif:

hayir olsun abla kilolu olmama rahmet basenleri yok normal yani ama saclarim normelde uzun
umarim kötüye cikmaz rüyan
sen nasil yorarsin bu rüyani ?

yorgunuluk var bide is konusunu takiyom kafama ama onun disinda iyiyim Allaha sükür tasiniyorum diye de cok ama cok sevinliyim üstümden bir yük kalkmis gibikaydirigubbakcemile5

canım benim çok uyanık gibi görünüyor ama çokta çabuk kanıyorsun
o kadar merhametlisinkihayran olunur buna inatçısın değilmi açık sözlüsün çevrende çok insan var ama dosttun çok az herkese güvenmesen keşke yaya doğru insanlara güvensen bazen sen bile kendine şaşıyorsun ben nasıl inandım buna diyebunlar benim hissetiklerim yanıldımmı bilmiyorum canım kırdıysam seni şimdiden özür dilerimopuyorumnanaktan

canım benim yorumum taş ağırdır sorumluluğu sadece kendi üzerine alma her ne konuda olursa olsun eski etek sıkıntılarını yani işindeki sıkıntıyı gösteriyor ama herşey çok güzel olacak hele yeni evine bir yerleş bak ne iyi olacaksın kalbi güzel huyu güzel kendi hepsinden güzel mahsumum seninle daha çok şey konuşacağız burda canım benim kendini yorma olurmu birtanemopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy sana diycek bişee bulamııyoruumm:bbo:

canım benii hiç ama hiç tanımıyorsun vee bu yorumm beni çok şasırtıııııakannehir..........

aynıı ben:)bilmiyorumkismilebiz senle hiç tanışmadık demiii:1shok:ii ve yanılmadın böyleyim aynen.megreyn beni çok iyiyi tanırr ,pekii 6hismii bunlar başka son olarakkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

Son düzenleme:

ay ay ay kanatlaniü ucacagim simdi cok sagol yine enerji verdin bana
evet malesef biraz bana düsüyor isler esim günde 13-14 saat calismak zorunda pestili cikiyor ama yinede bana maneci yönden destegi cok
napalim is basa düstüsüprizzzzz

ablam profilime resmimi koydum sonunda
merak edenler bakabilir ne cirkin biriymisim diye:)

canim
ablamin Allah vergisi bir yetenegi var daha cok sasirirsin bende her defasinda soke oluyorum
ablam iste bosuna muhtesem insan demiyorum ona olumunekankayizsmile

naz sevda abla sana arkadaşlık teklifi yoladım senii listemde görmek mutlltuk verirrrr.

kabul edersen çok sevinirim canımm

seninle ilk kez konuşuyorum sadece bazı kişilerde hissediyorum sendende müthiş bir elektirik aldım yazdıklarını okurken sanki seni çok iyi tanıyorum hissine kapıldım birşey merak ettim röflelimi saçların boyunda biraz uzunmu inan bunları ilk kez hissediyorum sormak istedim nazara geliyorsun dikkat et herkese mutluluğunu anlatma evini döşemesi çok zevkli renkler çok uyumlu açık lila nerde var evinde biryerde çok göze çarpıyor bu renk bu bir süsde olabilir canım vereliniortak

canim
ablamin Allah vergisi bir yetenegi var daha cok sasirirsin bende her defasinda soke oluyorum
ablam iste bosuna muhtesem insan demiyorum ona olumunekankayizsmile

hakeeten yaa nasıl biliyorr şaşatım dogrusuuuboshayallersmile

oyazılanlarıı okuyunca biran acaba tanıyormu beni dedimmbilmiyorumkismile

ynaii yazdıkkalrı ben çünküü hayrett kaldım sadece hayret............

belkide boşa tanışamdıkkCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…