- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
evt düşündüm ilk kez bueda karrşılaştık rüyamı görünce geldim:)opuyorumnanaktanseninle ilk kez konuşuyorum sadece bazı kişilerde hissediyorum sendende müthiş bir elektirik aldım yazdıklarını okurken sanki seni çok iyi tanıyorum hissine kapıldım birşey merak ettim röflelimi saçların boyunda biraz uzunmu inan bunları ilk kez hissediyorum sormak istedim nazara geliyorsun dikkat et herkese mutluluğunu anlatma evini döşemesi çok zevkli renkler çok uyumlu açık lila nerde var evinde biryerde çok göze çarpıyor bu renk bu bir süsde olabilir canım vereliniortak
canim
ablamin Allah vergisi bir yetenegi var daha cok sasirirsin bende her defasinda soke oluyorum
ablam iste bosuna muhtesem insan demiyorum ona olumunekankayizsmile
tabiki ederim asıl ben çok memnun olurum beni arkadaş listene davet ettiğin için birtanem a.s.
benim güzeller güzelli mahsumum asıl muhteşem sensin senin sayende burayı buldumda sizin gibi iyi insanlrla konuşuyorum canımın içi sadece allah vergisi ama herkese olmuyor keşke herkese yardım edecek kadar becerim yada gücüm olsaydı elimden geldiğince yardım ederim isteyen olursa tabiki:Saruboceq:
evt düşündüm ilk kez bueda karrşılaştık rüyamı görünce geldim:)opuyorumnanaktan
akannehirbendenmi eleiktirik aldınn çünkü rüyamı sen yordun bunada çok sevindimmm
röflelii boyumuu evt uzuzn biraz 1.70:kedi:nazarmı kapı kpmşum herğün izliyo beni bıktım(kadın biğün bakarken arkamdan düştüm merdivenden (tamamm...kapımda duvarda lila poster ve gül:):1shok:
çok güzel bir hanımsın ama bununda farkındasın pekte alçak gönüllü olmuyorsun bu konuda vede haklısın aman dikkat kapı komşunun nazarı çokta önemli degil asıl nazar yakın çevrende var arkadaşlarını iyi seç canım herkese inanma seninle daha çok sohbet ederiz sende bu elektirik varken ben çokkkk hissederim seninle ilgili çok yorum yaparım birtanema.s.
nedenki herkezde olmuyor pekii..sen hissederek oluyor demiii..alkisalkisalkis
canim
ablamin Allah vergisi bir yetenegi var daha cok sasirirsin bende her defasinda soke oluyorum
ablam iste bosuna muhtesem insan demiyorum ona olumunekankayizsmile
herkes senin gibi yüreği açık değilki bazı kişiler kapatırlar yüreklerini sende çok farklı olduğun gibisin kendimi gördüm sende onun için yorumladım zaten evet birine ilaki hissedeyim değil o kendindinden oluyor sanki o kişi yanımda yada çok iyi tanıdiğım biri gibi oluyor bende söylüyorum tabiki kabul ederse istemezse susuyorum sanada teşekkür ederimki kabul ettin
opuyorumnanaktan
Dualarım seninle ve bunu isteyen herkesle.Rabbim isteyen dileyen herkese en yakın zamanda bu güzelliği yaşatsın inş.
iyygecelrrrr cnmmm..ğüz<el yorumalr içinn agzına saglıkopuyorumnanaktan
sasirdim simdiAllah hayir etsin yani esin bile görmüs var bunda birsey yakinda duyarsin belkimbilmiyorumkismile
merhaba canım..
1.ilkokul arkadaşımı gördüm tüm kıslar toplanmışız...bize renk renk allı pullu abiye elbiselerini gösteriyor..bizde elimize alıp alıp bakıyoruz..
2..magzaya giriyorum..taksit ödemeye...ev eşyalarımla ilgili taksit..ama magza ayakkabı modunada giriyor aynı zamanda...bayanlar ayakkabı deniyorlar..kırmızı kırmızı spor ayakkabılar...bende bakıyorum göz gezdiriyorum uzaktan ...tüh diyorum benim begendigim kırmızı kalmamış diyorum....neyse...adam bilgisayardan borç sayfasını açsın diye bekliyorum..
açacak tam bir bakıyorum video izliyor..bir saniye hanfendi diyor..bekliyorum hala açmıyor..en sonunda sinirleniyorum beni oyaladıgını fark ediyorum..kızıyorum..bi sayfayı açamadın ne biçim iş bu diyorum..sen bana böyle yaptın..bende senin borcunu geciktircem diye dükkandan çıkıyorum..
rüyamda eşim eve bir sürü çiçek almıştı kimi büyük kimi küçük yeşil yeşil yapraklı
hepside çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?