Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

evt düşündüm ilk kez bueda karrşılaştık rüyamı görünce geldim:)opuyorumnanaktan

akannehirbendenmi eleiktirik aldınn çünkü rüyamı sen yordun bunada çok sevindimmm
röflelii boyumuu evt uzuzn biraz 1.70:kedi:nazarmı kapı kpmşum herğün izliyo beni bıktım(kadın biğün bakarken arkamdan düştüm merdivenden(tamamm...kapımda duvarda lila poster ve gül:):1shok:

canim
ablamin Allah vergisi bir yetenegi var daha cok sasirirsin bende her defasinda soke oluyorum
ablam iste bosuna muhtesem insan demiyorum ona olumunekankayizsmile

benim güzeller güzelli mahsumum asıl muhteşem sensin senin sayende burayı buldumda sizin gibi iyi insanlrla konuşuyorum canımın içi sadece allah vergisi ama herkese olmuyor keşke herkese yardım edecek kadar becerim yada gücüm olsaydı elimden geldiğince yardım ederim isteyen olursa tabiki:Saruboceq:

nedenki herkezde olmuyor pekii..sen hissederek oluyor demiii..alkisalkisalkis

çok güzel bir hanımsın ama bununda farkındasın pekte alçak gönüllü olmuyorsun bu konuda vede haklısın aman dikkat kapı komşunun nazarı çokta önemli degil asıl nazar yakın çevrende var arkadaşlarını iyi seç canım herkese inanma seninle daha çok sohbet ederiz sende bu elektirik varken ben çokkkk hissederim seninle ilgili çok yorum yaparım birtanema.s.

yaa maşaşalahh diyorum sana ablacım ben yaaaa
çok ğüzell deildii eh işte:)yakın çevrem anladım arkadaşlarımın çogundan kazık yedim özür dilerim..:sinifsinif:tamam yoruldunn ederizz gelrirm topigee

cnaımm saolasın agzına yüregien sana saglık dolsunnnnnn:1hug::1hug:

nedenki herkezde olmuyor pekii..sen hissederek oluyor demiii..alkisalkisalkis

herkes senin gibi yüreği açık değilki bazı kişiler kapatırlar yüreklerini sende çok farklı olduğun gibisin kendimi gördüm sende onun için yorumladım zaten evet birine ilaki hissedeyim değil o kendindinden oluyor sanki o kişi yanımda yada çok iyi tanıdiğım biri gibi oluyor bende söylüyorum tabiki kabul ederse istemezse susuyorum sanada teşekkür ederimki kabul ettin
opuyorumnanaktan

olduugm gibiyim kalbimi karartmam....çok sevindirdin biliyormusun beniii...

evt farkketimm tanııdııgm sandım önce sonra ee bi dur sen neetsin dedim):

Son düzenleme:
merhaba canım..

1.ilkokul arkadaşımı gördüm tüm kıslar toplanmışız...bize renk renk allı pullu abiye elbiselerini gösteriyor..bizde elimize alıp alıp bakıyoruz..

2..magzaya giriyorum..taksit ödemeye...ev eşyalarımla ilgili taksit..ama magza ayakkabı modunada giriyor aynı zamanda...bayanlar ayakkabı deniyorlar..kırmızı kırmızı spor ayakkabılar...bende bakıyorum göz gezdiriyorum uzaktan ...tüh diyorum benim begendigim kırmızı kalmamış diyorum....neyse...adam bilgisayardan borç sayfasını açsın diye bekliyorum..
açacak tam bir bakıyorum video izliyor..bir saniye hanfendi diyor..bekliyorum hala açmıyor..en sonunda sinirleniyorum beni oyaladıgını fark ediyorum..kızıyorum..bi sayfayı açamadın ne biçim iş bu diyorum..sen bana böyle yaptın..bende senin borcunu geciktircem diye dükkandan çıkıyorum..

Son düzenleme:
ooooo kıskandım,ben yokken ıyı kaynamış forum,gece kuşları muahbbetı ilertletmiş

şaka şaka ,ALLAH artırsın muhabetlerımızı

konuştum tırstı yapayım dedi ssk,ama maaş söyleyemedım,araya çok önemli misafirler girdi.bölündü

mahsum profılde resım görmedım canım

bu gece rüyamda uzun boylu uzun saçlı esmer yakışlı biryle aşıkmışız,evlencekmışız,çocuğun saçına el atıyorum,arkası örgüler var,garipsiyorum,ispanya gitmişim falan filan,

eskiden çocukluğumda çok başka ülkere giderdim rüyalarım,uçardım,çok çok fazla gördüm bu rüyaları,büyünce gerçekten tek isteğim başka ülkerı gezmek oldu ta 25-26 yaşına gelince başladı bu istek,ve geziyorumda,çocukken gördüğüm rüyalrla bunun habercisimidir(çocukken öle bi istek yoktu)

1- rüyan bir nisan haberi alabilirsin
birinin sevincini paylasabilirsin

2-bir kisiye kim bu bilemem sen daha iyi bilirsinkaydirigubbakcemile3
icindekileri kusacan öfkeli oldugun biri varmi?
ve bir konuda sabirsizlik yapacaksin
genellde de sabirsiz bir insanmisin?boshayallersmile

endulus
özlede atamdaim
ya insallah canim istedigin gönlünde olanla evlenirsin
hadi hayirlisi

bu arada rüyalari yorumladim
ben kaciyorum birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…