Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

evet senden istiyor YASİN duasını oku hiç zamanım yok dersende 3ihlas bir fatiha oku onun ruhuna yolla canım çok canlı olmasıda çok yakında bir müjdeyi gösterir

tamam okurum tatlıma.s

çok canlı derken ...rüyamda ölyümüş gibi falan hissetmiyorum ki zaten..hayatta olan bir insan gibi onunlayım o kadar.r.:uhm:

naz-mahsum içime birşey olduuu ve akşam işi bırakmaya karar verdim,ohh be bu karı aldıktan sonra içime bi rahatlık geldi sormayın...

esine bir konuda cözüm getireceksin fikir vereceksin bu is konusundada olabilir
canta cüzdan sirdir diye bilirim birsey ortaya cikacak bu patronunla mi ilgi bilemem olabilirde

canim yagmur bereketdir ekmek de öyle nimet o güzel yügreyin sayesine cok iyi yerler geleceksin
fakat ufak bir sikinit var oda o zararsiz gördügün farecikkaydirigubbakcemile3
biraz saglikla ilgi ama cokda mühim bisey degil kenide dikat et yinede

o eski arkadasin eger evliyse ayrilik gibi bazi problemler yasiyor olabilir
degilsede bir sikinit yasiyor veya yasiyacak

bir anlasma yapacaksin bu isle ilgi olabilir
ihtiyacin hakkin olan birseyi alacaksin cok yakinda hemde
ama birseyler icin acele etme

o ciplak kadin pek hosuma gitmedi umarim bir ölüm haberi almazsiniz sanki birinin mevlütüne gidecksiniz gibime geldi Allah göstermesin

ikkinci rüyan cevrendeki insanlara biraz dikkat et seni cekemeyenler olabilir
bide birsinin mideden rahatsizligini duyabilirsin ne alakaysaCADIARZU

bi konu hakkinda farkli düsünmeye basliyacaksin
istedigin birseyi kolay yoldan zahmetsiz diyim alacaksin
yemek yemek bazen sevgiye ilgiye ac oldugunu gösterir

cok fazla rüya gören genellde diyim hayal gücü genis olandir
rüyaylari hatirlaman sanirsam zihnin acik oldugunu gösterebilir

hayirdir bu ani karar neden ?
bir sorunmu yasadin yoksam:uhm:

namazda secdeye varırken içim ebi cesaret düştü,ben bu işyerınde çalışanlardan daha değersiz değilim,en çok çalışna ben,maaşı az olan,ve ssk çalışanda ben,4 ay oldu yapıcam deyıp yapmıyor,ben hariç herkes yüksek maaş alıyor,ssk var,ve işin daha kötüsü normalde patron aram çok iyi,herkesnten daha ıyı davranıyor bana bu iki konu hariç..

Peki kendisiyle bu durumunu hiç konuştunmu?Yoksa hiç konuşmadanmı pat diyemi bitireceksin işyeriyle bağlarını?

Canımsın sağol senin yüreğin hepimizden güzelki her gün bıkmadan yorulmadan bizleri yorumlarınla yalnız bırakmıyorsun.Rabbim seninde yüreğine göre versin inş. Hak eden herkes mutlu olsun inş.

Peki kendisiyle bu durumunu hiç konuştunmu?Yoksa hiç konuşmadanmı pat diyemi bitireceksin işyeriyle bağlarını?

sağol canım benım ilgilendığın için,saat 6 da konuşucam,ama karar vermek benı mutlu etti

ssk 4 kez konuştum,bakarız deyıp geçiştirdi o anlmada sorduysan,diğer anlamda 6 gibi söylucem kararımı

sağol canım benım ilgilendığın için,saat 6 da konuşucam,ama karar vermek benı mutlu etti

ssk 4 kez konuştum,bakarız deyıp geçiştirdi o anlmada sorduysan,diğer anlamda 6 gibi söylucem kararımı

İçimden bir his bu işin bugün bitmeyeceğini söylüyor.Eğer patronla aranız iyiyse seni basit bir şey için kaybetmek istemeyebilir sende işyerinde sadece bu nedenden dolayı mutsuzsan çözüm ssk ve maaşsa ve sorunun sadece bu iki şey olduğunu dile getirirsen işverenine emin ol sevdiği bir personelini kaybetmek istemez bunlar için.Ama sen dersenki başka şeylerde var mutsuzum ve kararlıyım bu defa çıkmaya o zaman durum değişir.Hakkında hayırlısı olsun inş. dakikalar kalmış konuşmana.Durumu yaz olurmu inş. güzel şeyler olur senin içinde......

mASUM hani konuşmuştukya bir ara bir kız arkadaşiımdan bahsetmiştim...
eşimde bugün rüyasında görmüş onu ama nasıl gördügünü hatırlamıyormuş ya:2:

ah canım yaa ne mutlu ettın beni ilgilenerek,bakalım hıslerın çıkıcakmı,eve gittğimde yazıcam söz inş..öpüldün

mahsum taşınıcak,hem yoğun hemde biraz keyıfsız kızlar,rüyalarınız bıraz geç yorumlanabilir..

mercüüü cnmmzemuszemus
çokk saollll emegine saglık olsun...yorumlarınaaa hayran kaldım....öpüyorummmmopuyorumnanaktan

[

Canım o yaaa bunca sıkıntısına rağmen yinede gelmiş ilgilenmiş bizimle sağolsun.Rabbim bu güzel emeklerinin karşılığını verir hep mutlu olur inş.

saolasin canim :kedi:
vakit buldukca ara ara girerim
zaten bazen pc acik birakiyorum isimi gücümü yapiyorum bir ara göz atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…