- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
evet senden istiyor YASİN duasını oku hiç zamanım yok dersende 3ihlas bir fatiha oku onun ruhuna yolla canım çok canlı olmasıda çok yakında bir müjdeyi gösterir
Dualarım seninle ve bunu isteyen herkesle.Rabbim isteyen dileyen herkese en yakın zamanda bu güzelliği yaşatsın inş.
Bu arada eşimin işyeriyle uğraşıyorum bir süredir aynı zamanda orası benimde eski işyerim.Kendimi hep orda görüyorum hep patronuda görüyorum.Gerçek yaşamda çok kızgınım o adama belki bundan etkilenip rüyama giriyor.Bunda eşimin canı yine sıkkındı ama patron lif almış bir kaç tane rengarenk ortada duruyor eşim mor renkli olanı alıyor bende turuncuyla moru alıyorum.Bir bayan var görevini yapmıyor onun yerine ben yapıyorum adamın teki çantasını istiyor aşağı inip ben götürüyorum ama o sırada poşet içinde ekmek falan görüyorum.Adamın biride bana yardıma geliyor aradığım çantayı bulayım diye.Nitekim buluyorum.Birde yağmur yağıyordu ve işyerinin penceresinin dışında ıslanmış zararsız bir minik fare gördüm.
Eski bir erkek arkadaşımıda bizim olduğunu sandığım tanımadığım bir balkondan aşağı kurdela yada çarşaflar birbirine bağlanmış şekilde aşağı inerken gördüm.Diyorumki kapıdan çık kol kaslarına güvenerek inerim burdan tutunarak diyor ama ip bitiyor ve sanırım 4kat kala düşüyor aşağıya yumuşak toprağa.Hemende kalkıyor ayağa.
Hayır olsun inş.
Rüyamda bir binanın en üst katında kafe tarzı bir yer varmış, oraya gitmiştik annem ve babamla. Küçük bir odaydı bulunduğumuz yer. Masaya oturdum önümde bir poşet vardı biraz acıkmıştım içinde mantı gördüm. Ama mantı pişmemişti, hamur halindeydi. Keşke pişirseler diye düşündüm. Birkaç kez yemek istediğimi belirttim ama annem zaten gidicez birazdan boşver falan dedi. Ben de çiğ çiğ yedim 3, 4 tane. Tadı çok güzeldi. Ve hamurun içinde kıyma yerine zeytin vardı. Siyah zeytin. Her küçük hamurun içine 1 tane koymuşlardı. Çekirdeği de vardı. Çekirdeğini çıkardım yerken tabi. Sonra nasılsa para vermişiz poşetin tamamını alayım diye düşündüm. İçinde içecek de vardı. İçmek istiyordum ama oranın sahibi olan kadın, elimden aldı poşeti sinirli bir şekilde. Ben de amaann çok da umrumdaydı sanki dedim ve çıktık ordan.
Sonra yine o civarlarda bir yerde denize girmek için yola çıktık. Yanımızda bir kadın ve küçük çocuğu vardı. Bir de ben ve annem vardık. Yanımızdaki kadının başı kapalıydı. Annemin de başı kapalıydı rüyada ama normalde açıktır. Sonra o kadın çırılçıplak soyundu yanımızda, yolun ortasında. Yol dediğim de toprak yoldu. Bikini giyeceğini söyledi o kadın. Çok güzel bir vücudu vardı bir de minicik göğüsleri.
2. Rüyam. Bir de arkadaşımla 2, 3 katlı bir evin alt balkonunda duruyorduk. Bir kutlama varmış. Balkonda sadece biz yoktuk. Bir sürü insan vardı. Herkes hoplayıp zıplıyor ve bir şeyler söylüyorlardı. Bağırıyorlardı. Biz uç kısımda duruyorduk arkadaşımla yani balkonun en ön kısmında. Sonra bikaç kız vardı onlar noldu diye bakındık etrafa ve üst balkonda olduklarını gördük. Biraz daha kalıp ayrıldık ordan.
bende rüyamda kuaföre gitmişim saçlarımı kat attırıp boyamışım üstünede fön ve farklı bişi olmuştu saçlarım çok güzeldi . rüyamda diyorumki niye bu kadar para verdim babamın parasına yazık falan halbuki gerçekte evliyim. bende anlamadım biraz garip bi rüyaydı.saçımı siyaha yakın bi renge boyatmışım uçlarınada balyaj gibi bişi yaptırmışım rüyamda. bide önceki gün rüyamda buzdalabının içi revani ve börek doluydu ağzına kadar. dolabı açtıkça üzülüyorum israf olaçak yazık diye . üstelik israf olmasın diye gidip gelip yiyordum:))) bide ben hergün mutlaka rüya görürürüm hemde öyle az uz değil sabaha kadar rüyalarla uğraşırım. kalktığımda da hepsini hatırlarım. rüya görmediğim gün yok yani. neden acaba...
naz-mahsum içime birşey olduuu ve akşam işi bırakmaya karar verdim,ohh be bu karı aldıktan sonra içime bi rahatlık geldi sormayın...
hayirdir bu ani karar neden ?
bir sorunmu yasadin yoksam:uhm:
naz-mahsum içime birşey olduuu ve akşam işi bırakmaya karar verdim,ohh be bu karı aldıktan sonra içime bi rahatlık geldi sormayın...
namazda secdeye varırken içim ebi cesaret düştü,ben bu işyerınde çalışanlardan daha değersiz değilim,en çok çalışna ben,maaşı az olan,ve ssk çalışanda ben,4 ay oldu yapıcam deyıp yapmıyor,ben hariç herkes yüksek maaş alıyor,ssk var,ve işin daha kötüsü normalde patron aram çok iyi,herkesnten daha ıyı davranıyor bana bu iki konu hariç..
esine bir konuda cözüm getireceksin fikir vereceksin bu is konusundada olabilir
canta cüzdan sirdir diye bilirim birsey ortaya cikacak bu patronunla mi ilgi bilemem olabilirde
canim yagmur bereketdir ekmek de öyle nimet o güzel yügreyin sayesine cok iyi yerler geleceksin
fakat ufak bir sikinit var oda o zararsiz gördügün farecikkaydirigubbakcemile3
biraz saglikla ilgi ama cokda mühim bisey degil kenide dikat et yinede
o eski arkadasin eger evliyse ayrilik gibi bazi problemler yasiyor olabilir
degilsede bir sikinit yasiyor veya yasiyacak
Peki kendisiyle bu durumunu hiç konuştunmu?Yoksa hiç konuşmadanmı pat diyemi bitireceksin işyeriyle bağlarını?
mahsum taşınıcak,hem yoğun hemde biraz keyıfsız kızlar,rüyalarınız bıraz geç yorumlanabilir..
sağol canım benım ilgilendığın için,saat 6 da konuşucam,ama karar vermek benı mutlu etti
ssk 4 kez konuştum,bakarız deyıp geçiştirdi o anlmada sorduysan,diğer anlamda 6 gibi söylucem kararımı
İçimden bir his bu işin bugün bitmeyeceğini söylüyor.Eğer patronla aranız iyiyse seni basit bir şey için kaybetmek istemeyebilir sende işyerinde sadece bu nedenden dolayı mutsuzsan çözüm ssk ve maaşsa ve sorunun sadece bu iki şey olduğunu dile getirirsen işverenine emin ol sevdiği bir personelini kaybetmek istemez bunlar için.Ama sen dersenki başka şeylerde var mutsuzum ve kararlıyım bu defa çıkmaya o zaman durum değişir.Hakkında hayırlısı olsun inş. dakikalar kalmış konuşmana.Durumu yaz olurmu inş. güzel şeyler olur senin içinde......
mahsum taşınıcak,hem yoğun hemde biraz keyıfsız kızlar,rüyalarınız bıraz geç yorumlanabilir..
çokk saollll emegine saglık olsun...yorumlarınaaa hayran kaldım....öpüyorummmmopuyorumnanaktancanım senin biraz sıkıntın olacak ama önüne üç tane seçenek çıkacak babanın istediği seçenek zor olacak onun için sen kendi bildiğini yapacak ve sıkıntıdan kurtulacaksın bu üç seçeneğinde hepsi hayırlı bence sadece sonuca varma şekilleri bazısının zor ikinci rüyana gelince hamilelik sıkıntıdır derler ama biz sevince yoralım görümcenle aran nasıl bilmem ama biraz sıkıntı yaşanacak parmak kesilmeside senin yakınlarından birisinin hastalığını duyabilirsin rüyan hayıra çıksın inşallah canıma.s.
mASUM hani konuşmuştukya bir ara bir kız arkadaşiımdan bahsetmiştim...
eşimde bugün rüyasında görmüş onu ama nasıl gördügünü hatırlamıyormuş ya:2:
Canım o yaaa bunca sıkıntısına rağmen yinede gelmiş ilgilenmiş bizimle sağolsun.Rabbim bu güzel emeklerinin karşılığını verir hep mutlu olur inş.
ah canım yaa ne mutlu ettın beni ilgilenerek,bakalım hıslerın çıkıcakmı,eve gittğimde yazıcam söz inş..öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?