Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

kizlaar bu ara bu sabah ilginc bir olay yasadim
ilk defa sebensoz yere birden midem bulandi
suan misal hic bulantim yok cok sasirdim
karisik seylerde yemedim midemde bir rahtsizlik yok
haydi hayirlisi
kaydirigubbakcemile2

bu arada aptal aptal kendim anlatiyorum kendim dinliyorum kimse yokŞeniz

aşkolsun sen bizim herşeyımızsın,miden?bebiş geliyor aklına dimi

mesela şimdi baksan belli olurmu?avatarın gözlerımızı kamaştırdı,değiş canım,nazara falan gelme

nisan derken insan demk istedin dimi..

öfkeli oldugum birileri var evet...a.s

genelde sabırlıyımdıra.s

aşkolsun sen bizim herşeyımızsın,miden?bebiş geliyor aklına dimi

mesela şimdi baksan belli olurmu?avatarın gözlerımızı kamaştırdı,değiş canım,nazara falan gelme

evet aklima geldi ama hemen kovdum aklmidan bosunu heveslenip üzülmek istemiyorum aslinda bir doktora gidebilirim sanirsam belli olur varsa tabi:sinifsinif:

canim saol ama resmim hakindaki yorumun icin ama gercekleri ikimizde biliyoruzkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

gerçekler,bu megatif cümle ve senın fıkrın hayatım,ben adıma sandığın gibi değil,bende merakladım şimdi,test alsan ev bakmadn dönerken olmazmı?

gerçekler,bu megatif cümle ve senın fıkrın hayatım,ben adıma sandığın gibi değil,bende merakladım şimdi,test alsan ev bakmadn dönerken olmazmı?

canim tes eskiden bikere yaptim iki cizgi cikmisti sevindim doktora gitdim hamile cikmadin gicik olmustum

ama haftaya doktora bi gidiyim balim zemuszemus

Herkese hayırlı cumalar.
Güzel rüyalar gördüğümü düşünüyorum bu kez şükürler olsun.
1-Evde arkadaşlarıma davet veriyordum.Bir sürü börek çörek yapmışım yine.Sonra arkasından irmik helvası yapalım diyorum kızlara erkeklerde sever hem.Arkadaşıma uzatıyorum irmiği ama alıp koyuyor çekmeceye yine başa düştü ben yapacağım diyerek koyuluyorum işe ve irmik helvası yapıyorum yanınada kayısı koyuyorum masaya götürüyorum.O sırada irmiği verdiğim arkadaşım balkonda sanki uykudan uyanmış gözlerle kalkıyor 'durun daha getireceklerim var' diyorum ve masada kara dutla beyaz dut görüyorum.Ordaki arkadaşlarımdan birininin iki kızı var küçük kızı çok yaramaz normalde pek yaklaşmam ama rüyamda sohbet ediyorum küçük kızıyla.
2-Güya annemlerdeyiz halam falanda var.Halam annemden süt istiyor annemin dolabında 2 adet süt vardı biri bitmişti diğerinide annem halama yok diyerek vermiyor.Halbuki biliyorum sebzelikte diğer süt.Halam birde ben bakayım diyor bulamıyor bende annem bana alınmasın diye ses etmiyorum bu duruma.Sonra halam oklava istiyor annemden annem yine vermiyor mutfakta çeşmenin üzerinde iki oklava var hepimiz görüyoruz biri annemin diğeri benim.Benim oklavayı al hala diyorum.'Yok yeğenim benim hiç yok geri veremem sana' diyor.Bir şey söylemiyorum ama benim oklavamla yufka açmaya başlıyor.Arasına böyle bayağı fazla katı yağ sürüyor kat kat yapacak sanırım.Annemin ayağı yufkadaki yağa değiyor çekiyorum ayağını annemin.Halama 'ketemi yapıyorsun şimdi arasına tahindemi süreceksin' diyorum yok sadece yağ süreceğim diyor.
Böyle bir rüyaydı hayır olsun bakalım.Birde son anda uyanırken eşimi kaynanamların aradığını gördüm telefonla.Gelmişler ankaraya ama söylememişler bize tesadüfen bir şeyin yerini sormak için aradığında kaynanam eşim telefonda geldiklerini öğreniyordu.Bu günlerde gelecekler gerçektende o malum oldu galiba bana :)

bu arkadaşım benim kankim çok yakın dostummopuyorumnanaktangerçek hayatta görüşürümm bu dostumlaa

Canım seni çabuk transfer ettik buraya maaşallah.Bağımlılık yarattı demiiiiiiiiiiii minnoş....... :) Yüreği güzel insanlar burdakilerin hepsi sağolsunlar.Sende aramıza katıldın çok geçmeden.Bu arada o işi naptın görüşüyormusun arkadaşınla hala?Arıyormu seni?

Hadi hayırlısı ama maaş olayınıda bir seferde konuşsaymışsın iyi olurmuştu aslında.Neyse sağlık olsun şimdilik bir izle bakalım verdiği sözü hemen tutacakmı eğer yine bir kaç hafta seni böyle oyalar yapmazsa bu kez maaşı aldığın gün yarın ben işe gelmiyorum dersin nasıl olsa sigortan yok 15 gün önceden bildirme durumunda olmaz. O da bu durumu biliyordur hadi bana eyvallah der gidersin.O da kaybettiğine yansın o zaman seni....

Ayyyyyyyy inş. güzel bir sebep içindir bu mide bulantısı.Nasıl istiyorum senin ve melisdenizin hamiş olmanızı bir bilseniz... Anne olupta benim yaşadığım bu güzellikleri sizinde yaşamanızı çok istiyorum.Şu mübarek günde şu mübarek ayda şu mübarek saatte Rabbim ikinize ve isteyen herkese en kısa zamanda anneliği tattırsın inşAllah şu an ikinizinde karnında güzel sağlıklı bir bebek vardır.......

canim tes eskiden bikere yaptim iki cizgi cikmisti sevindim doktora gitdim hamile cikmadin gicik olmustum

ama haftaya doktora bi gidiyim balim zemuszemus

Gecikme varmı peki? Bak bende geçen yıl bu zamanlarda aynı senin gibi her sabah hafif mide bulantısıyla uyanıyordum ama sıcaklardan herhalde deyip geçiştiriyordum ihtimal vermedim pek ama çokda istiyordum bebişi.Olumsuz yaklaşıyordum hep olmaz diye.Ama kızım varmış içerde 'anne ben burdayım' diyormuş meğersem bana.iNŞALLAH şimdi senin içinde aynı şeyler yaşanıyordur.......

kizlar cikmam lazim aksama görüsürüz öpüldünüz

megryann
canim cok sagol insallah Allah bebek dilegen herkese muradini verir

canim rüyani nazsevdaya yorumlat istersen oda cok güzel yorumluyor
olmazsada aksam gelince yorumlayim hemen cikmama lazim
kizma emi

Canım ne demek sen işini hallet tabii.Bir acelemiz yokki buralardayız nasılsa ikinizde yorumlayın fark etmez benim için.İkinizdende Allah razı olsun.Kendine iyi bak fazla yorma kendini öptüükkkkkkk........

Canım ne demek sen işini hallet tabii.Bir acelemiz yokki buralardayız nasılsa ikinizde yorumlayın fark etmez benim için.İkinizdende Allah razı olsun.Kendine iyi bak fazla yorma kendini öptüükkkkkkk........

bacım sen rüyalarınla haşır neşirsın,peki sen kendı kendıne yorarmsıın,yada başkalırnınkını,ilgilisn,dut yazmışın,mevsmınde görülen herşey hayırdır,mevsımdışıda şer..

iş konusunda hakılsıın,sende muahsebcisin sanırm,çalışıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…