Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Bazı rüyalarım özeldir anlatmam kimseye ayırırım kenara onları bilirimki çok güzel şeyler olacaktır hissederim.Ve gerçektende anlatmadığım güzel olduğunu düşündüğüm rüya çok kısa zamanda gerçekleşir.Anlattıklarım ise çok geç gerçekleşir yada gerçekleşmez.
Aslında haşır neşir olmamın nedeni bebeğim nedeniyle derin uyku uyumuyorum ve gece en az 2 kez emzirmek için uyanıyorum bu nedenle sık rüya görüyorum.Bir gün derin uyku uyursam eğer görmem bu kadar rüya sanırım.
Evet bende muhasebeciyim ama 2,5 yıldır yapmıyorum evdeyim.Nasip olurda kızım sağlıcakla büyürse inş. tekrar dönmeyi düşünüyorum.Ama önce şu kalan 3 dersimi verip mezun olmak istiyorum inşallah bu yıl diplomayı alırım dua edin bana.Mali müşavirlik için başvurabileyim hazır evdeyken.
Sendem, muhasebecisin?

günaydin,

rüyamda kapi caliyor tekerlikli sandalyede bir adam görüyorum elinde cicekmi bir hediyemi ne vardi,gülümsüyordu

Son düzenleme:
canım benim bu rüyayı eminim kendin çok güzel yorumlamışsındır o kadar iyi birisinki sana herşey malum oluyor eminim bir arkadaşının bakışı sana kötü kıskançlık var yakında anlayacaksın iyilik yaptığın bir arkadaşından kötülük duyacaksın ama zarar görmeyeceksin halan biraz dedikoducumu yanlış anlama rüyan bunu gösteriyor annen bir dedikoduda önünü kesecek sözüyle benim yorumum böyle inşallah iyi şeylerin habercisidir bu arada senden birşey rica etsem yanlış anlamazsın değilmi lütfen bebişinin resmini koyma buraya çocukların yıldızı düşüktür ister istemez nazar değiyor yavrulara yinede sen bilirsin canım sadece dostça söylemek istedim opuyorumnanaktan

canim nasilsin nasil gidiyor
biliyormusun ben neyi hissediyorum kendim icin
hayatimin dönüm noktasina gelecegim iyi veya kötü

bencede resimi kaldir nazar alabilir masallah

canim nasilsin nasil gidiyor
biliyormusun ben neyi hissediyorum kendim icin
hayatimin dönüm noktasina gelecegim iyi veya kötü

bencede resimi kaldir nazar alabilir masallah

benim canımsın sen ne kadar güzel birisin yüreğin gibi yüzünde güzel ama gözler çok hüzünlü ürkek temkinli acı var özlem var o güzel gözlerde MAHZUM gözlerinle çok güzel uymuş bu isim dönüm noktası evet doğru bir kötü olay olacaksa ki inşallah olmayacak üç de iyi olay yaşanacaktır sen en büyük acıyı geçmişte yaşadın bence hatırla bakalım neyi kaybettin hayatından kim gitti canım şimdi biri gelecek ödül diye rabbim bir alıyorsa bin veriyor kullarına üzme kendini birtanem olurmuopuyorumnanaktan

Canım ben bugün rüyamda eski sevgilimi bir tren istasyonunda beklediğimi gördüm.
Yanımda başka bir erkek arkadaşım da vardı. O da benimle gelmiş. Ama bu arkadaş olan erkek gerçek hayatımda tanıdığım biri değil.
Yüzüm gülüyordu hep. Elimde büyük bir çanta vardı.
Baya bekledim ama gelmedi. Suratımdaki gülümseme de kaybolmaya başladı. Ben zaten biliyordum dedim kendi kendime. Sözünde durmadı. Buluşalım dedi ama gelmedi.Hayalkırıklığı içinde kaldım öyle. Ve gidelim dedim arkadaşıma.
Hayırdır inşallah...

varya acayip moral veriyorsun enerjin cok güzel kaydirigubbakcemile5
hangi resimi gördün merak etdim opuyorumnanaktan
o senin yügreyinin güzeligi canim
dediklerin cok dogru
en büyük aciyi gecmisimde yasadim hayatimdaki en degerli en kiymetli en cok özlemini duydugum ANNEMII kaybetdim hala icimde yara
hayatda iki seye özlem duyuyorum biri biliyorsunuz bebek biride ANNEM

üc de iyi olay dedgini anlamadim biraz acarmisin?zamanin oluncaohaoldumsmile

hayir olsun canim
bir kisiden veya o kisi hakkindan birsey duyacaksin ummadigin birsey bu üzüleceksin

ikinci alternativ erkek arkadasin yoksa biri karsina cikacak sen ondan cok fazla etkileneceksin bel bagliyacaksin ama onla olmiyacak
senin etrafinda olan biri var yada olacak o kisiyi gözün görmiyecek ama aslinda sana layik olan o kisi olacak

merhaba benim rüyam biraz saçma ama yorum istiyorum çok merak ettim :) rüyamda bizim dersimize giren bi prof var onu gördüm.bu adam soru sormalarıyla ünlüdür. aramızda iyi sayılır kendisiyle yani çok iyi değil ama diğer öğrencilerden iyi ama ciddi bi insandır.rüyamda bana soru soruyo biliyorum tekrar soruyo hava ile ilgili bi bilim diyo astrofizik mi diyorum evet aferin diyo çok seviniyo bu cevabı verdiğime sonra saçlarımı çekiyo komiklikler yapıyo falan bende güle güle uyanıyorum

alıp çekmecege koyan kimddiii irmigi kızzzzbilmiyorumkismileben olabilirimiyimmboshayallersmile

hee çabucak kaynaşıyoruz burdakilerr çok samimi ve yüreklerii çok iyii ğüzell insanlarr
[

opuyorumnanaktanbagımlı olmadım da tek rüya yazdım onuda naz sevda ablacım yorumalmışş..sonra kendi bana yorum yaptı bende daha sını sordum saolsunn çogu güzel şeyler söyledii benle iilğiliohaoldumsmilearadı buğün beni açmadım annemi aradııı bna gelcekmşş haytında kimse yokmuşş öyle demişş ben im o kankim vazgeçmemm dedmşş... :bbo:

Teşekkür ederim canım.

ay rüyami unutmadan yazayim
gece muhabbet kusuyla ugrastim cok tatli bir kusdu ama sanki normalinden biraz büyükdü kus gelip sag omuzuma konuyor ben agizima yakin sanki sirnasiyor beni cok seviyormus
bende nedense kusun gitmesini istiyormusum (biryere gitcekmisim pesimden gelmesin diye)gitcekmisim diye oda birakmiyor sanki beni omuzumdan aliyorum elimin üstünde duruyor ordanda sürekli ucup sag omuzuma konuyor gitmek istemiyor birtürlü kusu kendimden uzaklastiramadim ama bende o kusu cok seviyomusum (gercektende cok severim muhabbetkuslarini)

cok merak etdim kus haberdir ama niye beni birakmak istemiyor diye agizimin icine girmek isterxcesine benden agrilmiyor ve sag omuzuma sürekli konuyor?

yorumun icin danke

günaydinn

bugün rüyam cok ilgincdi ,esimle pc baisnda oturuyoruz film izlicez,benim sag tarafimdan bir uyusma geliyor ellerim uyusuyor hissedemeiyorum yani igneliyor ,felc geciriyormusum gibi hissediyorum kendimi esime diyorum soguk su getir nolur diyorum oda bana gülüyor hadi hadi numara yapma diyor alay ediyor benim halimle,yalvariyorum ona ama yapmiyor,gözlerimi zor actim ,actigimda hala ellerim uyusukdu.

Tam isabet tebrikler.Aslında resim koymak konusunda fazlasıyla ketumum 1 haftadır duruyor resim orda.Mart bebekleri topiğindeki arkadaşlarım rica ettiği için koydum onuda.Hemen ve severek kaldıracağıma emin olabilirsin.Babamızda bende pek koymuyoruz nete kızımın fotosunu hatta tepki alıyorum bu konuda arkadaşlarımdan.Sanki görmemişin bir kızı olmuş der gibiler hatta diyorlarda yüzüme karşı.
Rüya yorumunada bayıldım.Evet halam biraz çenesini tutamaz becerikli kadın ama az konuşsa keşke.Annem yıllardır sevmez halamı zaten.
Hayatımda beni kıskananları hep hissediyorum ve bilyorum.Bu nedenle o kıskançlıkları üzerime almamak içinde onlara ne kadar değerli olduklarını anlatıp sürekli iltifat ediyorum ve kendilerine kıymet versinler istiyorum.Doğrusuda bu zaten başkalarına haset etmektense kendilerini geliştirmeleri gerekir.
Sen herkese öyle güzel moral veriyorsunki yakında rüya bahanemiz olacak sana bayağı bağlanacağız burda.Allahın sana verdiği bu güzel yüreği her gün dahada güzelleştiriyorsun.Bu sayede bizide güzelleştiriyorsun.Senin bize attığın güller karşılıksız kalmayarak yakında hep beraber burayı senin önderliğinde gül bahçesine çevireceğiz.
Rabbim dilediğin tüm güzellikleri yaşamanı nasip etsin inş. :Saruboceq:

mahsumcum rüyanı yorumlamıyorum fakat hislerimi yazmadan geçemeyeceğim yakında güzel şeyler yaşayacağını hissediyorum.Hakkında hayırlısı olsun inş.

Yok canım liseden bir arkadaşım hep toplandığımız ekipten biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…