- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
bacım sen rüyalarınla haşır neşirsın,peki sen kendı kendıne yorarmsıın,yada başkalırnınkını,ilgilisn,dut yazmışın,mevsmınde görülen herşey hayırdır,mevsımdışıda şer..
iş konusunda hakılsıın,sende muahsebcisin sanırm,çalışıyomusun
canım benim bu rüyayı eminim kendin çok güzel yorumlamışsındır o kadar iyi birisinki sana herşey malum oluyor eminim bir arkadaşının bakışı sana kötü kıskançlık var yakında anlayacaksın iyilik yaptığın bir arkadaşından kötülük duyacaksın ama zarar görmeyeceksin halan biraz dedikoducumu yanlış anlama rüyan bunu gösteriyor annen bir dedikoduda önünü kesecek sözüyle benim yorumum böyle inşallah iyi şeylerin habercisidir bu arada senden birşey rica etsem yanlış anlamazsın değilmi lütfen bebişinin resmini koyma buraya çocukların yıldızı düşüktür ister istemez nazar değiyor yavrulara yinede sen bilirsin canım sadece dostça söylemek istedim opuyorumnanaktanHerkese hayırlı cumalar.
Güzel rüyalar gördüğümü düşünüyorum bu kez şükürler olsun.
1-Evde arkadaşlarıma davet veriyordum.Bir sürü börek çörek yapmışım yine.Sonra arkasından irmik helvası yapalım diyorum kızlara erkeklerde sever hem.Arkadaşıma uzatıyorum irmiği ama alıp koyuyor çekmeceye yine başa düştü ben yapacağım diyerek koyuluyorum işe ve irmik helvası yapıyorum yanınada kayısı koyuyorum masaya götürüyorum.O sırada irmiği verdiğim arkadaşım balkonda sanki uykudan uyanmış gözlerle kalkıyor 'durun daha getireceklerim var' diyorum ve masada kara dutla beyaz dut görüyorum.Ordaki arkadaşlarımdan birininin iki kızı var küçük kızı çok yaramaz normalde pek yaklaşmam ama rüyamda sohbet ediyorum küçük kızıyla.
2-Güya annemlerdeyiz halam falanda var.Halam annemden süt istiyor annemin dolabında 2 adet süt vardı biri bitmişti diğerinide annem halama yok diyerek vermiyor.Halbuki biliyorum sebzelikte diğer süt.Halam birde ben bakayım diyor bulamıyor bende annem bana alınmasın diye ses etmiyorum bu duruma.Sonra halam oklava istiyor annemden annem yine vermiyor mutfakta çeşmenin üzerinde iki oklava var hepimiz görüyoruz biri annemin diğeri benim.Benim oklavayı al hala diyorum.'Yok yeğenim benim hiç yok geri veremem sana' diyor.Bir şey söylemiyorum ama benim oklavamla yufka açmaya başlıyor.Arasına böyle bayağı fazla katı yağ sürüyor kat kat yapacak sanırım.Annemin ayağı yufkadaki yağa değiyor çekiyorum ayağını annemin.Halama 'ketemi yapıyorsun şimdi arasına tahindemi süreceksin' diyorum yok sadece yağ süreceğim diyor.
Böyle bir rüyaydı hayır olsun bakalım.Birde son anda uyanırken eşimi kaynanamların aradığını gördüm telefonla.Gelmişler ankaraya ama söylememişler bize tesadüfen bir şeyin yerini sormak için aradığında kaynanam eşim telefonda geldiklerini öğreniyordu.Bu günlerde gelecekler gerçektende o malum oldu galiba bana :)
günaydin,
rüyamda kapi caliyor tekerlikli sandalyede bir adam görüyorum elinde cicekmi bir hediyemi ne vardi,gülümsüyordu
canım benim bu rüyayı eminim kendin çok güzel yorumlamışsındır o kadar iyi birisinki sana herşey malum oluyor eminim bir arkadaşının bakışı sana kötü kıskançlık var yakında anlayacaksın iyilik yaptığın bir arkadaşından kötülük duyacaksın ama zarar görmeyeceksin halan biraz dedikoducumu yanlış anlama rüyan bunu gösteriyor annen bir dedikoduda önünü kesecek sözüyle benim yorumum böyle inşallah iyi şeylerin habercisidir bu arada senden birşey rica etsem yanlış anlamazsın değilmi lütfen bebişinin resmini koyma buraya çocukların yıldızı düşüktür ister istemez nazar değiyor yavrulara yinede sen bilirsin canım sadece dostça söylemek istedim opuyorumnanaktan
canim nasilsin nasil gidiyor
biliyormusun ben neyi hissediyorum kendim icin
hayatimin dönüm noktasina gelecegim iyi veya kötü
bencede resimi kaldir nazar alabilir masallah
benim canımsın sen ne kadar güzel birisin yüreğin gibi yüzünde güzel ama gözler çok hüzünlü ürkek temkinli acı var özlem var o güzel gözlerde MAHZUM gözlerinle çok güzel uymuş bu isim dönüm noktası evet doğru bir kötü olay olacaksa ki inşallah olmayacak üç de iyi olay yaşanacaktır sen en büyük acıyı geçmişte yaşadın bence hatırla bakalım neyi kaybettin hayatından kim gitti canım şimdi biri gelecek ödül diye rabbim bir alıyorsa bin veriyor kullarına üzme kendini birtanem olurmuopuyorumnanaktan
Canım ben bugün rüyamda eski sevgilimi bir tren istasyonunda beklediğimi gördüm.
Yanımda başka bir erkek arkadaşım da vardı. O da benimle gelmiş. Ama bu arkadaş olan erkek gerçek hayatımda tanıdığım biri değil.
Yüzüm gülüyordu hep. Elimde büyük bir çanta vardı.
Baya bekledim ama gelmedi. Suratımdaki gülümseme de kaybolmaya başladı. Ben zaten biliyordum dedim kendi kendime. Sözünde durmadı. Buluşalım dedi ama gelmedi.Hayalkırıklığı içinde kaldım öyle. Ve gidelim dedim arkadaşıma.
Hayırdır inşallah...
Herkese hayırlı cumalar.
Güzel rüyalar gördüğümü düşünüyorum bu kez şükürler olsun.
1-Evde arkadaşlarıma davet veriyordum.Bir sürü börek çörek yapmışım yine.Sonra arkasından irmik helvası yapalım diyorum kızlara erkeklerde sever hem.Arkadaşıma uzatıyorum irmiği ama alıp koyuyor çekmeceye yine başa düştü ben yapacağım diyerek koyuluyorum işe ve irmik helvası yapıyorum yanınada kayısı koyuyorum masaya götürüyorum.O sırada irmiği verdiğim arkadaşım balkonda sanki uykudan uyanmış gözlerle kalkıyor 'durun daha getireceklerim var' diyorum ve masada kara dutla beyaz dut görüyorum.Ordaki arkadaşlarımdan birininin iki kızı var küçük kızı çok yaramaz normalde pek yaklaşmam ama rüyamda sohbet ediyorum küçük kızıyla.
2-Güya annemlerdeyiz halam falanda var.Halam annemden süt istiyor annemin dolabında 2 adet süt vardı biri bitmişti diğerinide annem halama yok diyerek vermiyor.Halbuki biliyorum sebzelikte diğer süt.Halam birde ben bakayım diyor bulamıyor bende annem bana alınmasın diye ses etmiyorum bu duruma.Sonra halam oklava istiyor annemden annem yine vermiyor mutfakta çeşmenin üzerinde iki oklava var hepimiz görüyoruz biri annemin diğeri benim.Benim oklavayı al hala diyorum.'Yok yeğenim benim hiç yok geri veremem sana' diyor.Bir şey söylemiyorum ama benim oklavamla yufka açmaya başlıyor.Arasına böyle bayağı fazla katı yağ sürüyor kat kat yapacak sanırım.Annemin ayağı yufkadaki yağa değiyor çekiyorum ayağını annemin.Halama 'ketemi yapıyorsun şimdi arasına tahindemi süreceksin' diyorum yok sadece yağ süreceğim diyor.
Böyle bir rüyaydı hayır olsun bakalım.Birde son anda uyanırken eşimi kaynanamların aradığını gördüm telefonla.Gelmişler ankaraya ama söylememişler bize tesadüfen bir şeyin yerini sormak için aradığında kaynanam eşim telefonda geldiklerini öğreniyordu.Bu günlerde gelecekler gerçektende o malum oldu galiba bana :)
Canım seni çabuk transfer ettik buraya maaşallah.Bağımlılık yarattı demiiiiiiiiiiii minnoş....... :) Yüreği güzel insanlar burdakilerin hepsi sağolsunlar.Sende aramıza katıldın çok geçmeden.Bu arada o işi naptın görüşüyormusun arkadaşınla hala?Arıyormu seni?
hayir olsun canim
bir kisiden veya o kisi hakkindan birsey duyacaksin ummadigin birsey bu üzüleceksin
ikinci alternativ erkek arkadasin yoksa biri karsina cikacak sen ondan cok fazla etkileneceksin bel bagliyacaksin ama onla olmiyacak
senin etrafinda olan biri var yada olacak o kisiyi gözün görmiyecek ama aslinda sana layik olan o kisi olacak
canım benim bu rüyayı eminim kendin çok güzel yorumlamışsındır o kadar iyi birisinki sana herşey malum oluyor eminim bir arkadaşının bakışı sana kötü kıskançlık var yakında anlayacaksın iyilik yaptığın bir arkadaşından kötülük duyacaksın ama zarar görmeyeceksin halan biraz dedikoducumu yanlış anlama rüyan bunu gösteriyor annen bir dedikoduda önünü kesecek sözüyle benim yorumum böyle inşallah iyi şeylerin habercisidir bu arada senden birşey rica etsem yanlış anlamazsın değilmi lütfen bebişinin resmini koyma buraya çocukların yıldızı düşüktür ister istemez nazar değiyor yavrulara yinede sen bilirsin canım sadece dostça söylemek istedim opuyorumnanaktan
alıp çekmecege koyan kimddiii irmigi kızzzzbilmiyorumkismileben olabilirimiyimmboshayallersmile
hee çabucak kaynaşıyoruz burdakilerr çok samimi ve yüreklerii çok iyii ğüzell insanlarr
[
opuyorumnanaktanbagımlı olmadım da tek rüya yazdım onuda naz sevda ablacım yorumalmışş..sonra kendi bana yorum yaptı bende daha sını sordum saolsunn çogu güzel şeyler söyledii benle iilğiliohaoldumsmilearadı buğün beni açmadım annemi aradııı bna gelcekmşş haytında kimse yokmuşş öyle demişş ben im o kankim vazgeçmemm dedmşş... :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?