- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
alıp çekmecege koyan kimddiii irmigi kızzzzbilmiyorumkismileben olabilirimiyimmboshayallersmile
hee çabucak kaynaşıyoruz burdakilerr çok samimi ve yüreklerii çok iyii ğüzell insanlarr
[
opuyorumnanaktanbagımlı olmadım da tek rüya yazdım onuda naz sevda ablacım yorumalmışş..sonra kendi bana yorum yaptı bende daha sını sordum saolsunn çogu güzel şeyler söyledii benle iilğiliohaoldumsmilearadı buğün beni açmadım annemi aradııı bna gelcekmşş haytında kimse yokmuşş öyle demişş ben im o kankim vazgeçmemm dedmşş... :bbo:
haa anladım cnmYok canım liseden bir arkadaşım hep toplandığımız ekipten biri.
Valla Allah yardımcın olsun ama bir kere yapan hep yapar derler.Çocukları var iki tane vari onları düşünerek aklını başına alsa.Sende kendine dikkat et.Arkadaşlık yaptığımız kişiler hayatımızı etkileyecek kararlara götürebilir bizleri.Yakınımızda olumlu insanlar olması her zaman yarar getirir.Senden alan değil sana veren dost daha iyidir.
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol:Bugün gördüğüm rüya çok komikti eşime anlattım sabah komik değil pis bir rüyaymış dedi gülerek.Sabah sabah neşemizi yerine getirdi rüyam :)
Şimdi ben lisedeki okulumdayım ve sınıfımdayım arkadaşlarımda var ama aynı sırayı ünlü aktör şevket çoruhla ve 3 kişiyle daha paylaşıyorum.Nasıl sığıyoruz 4 kişi bir sıraya bilmiyorum ama gayette rahatız hani :) Sonra ben regl oluyorum ve bayağı rahat pedi çıkarıp yenisini koyuyorum.Arka sıramda iki erkek oturuyor şevket çoruhla benim aramızı bulmaya çalışıyorlar.Bende saf saf bir şeyler anlatıp duruyorum şevket çoruha.Oda dinliyor pek bir mazlum görseniz :)
Elimde ilaç kutusuyla kalkıyorum birden masaya doğru yaklaşıyorum birine bir şey anlatırken elimdeki ilaç kutusundan bu defada günlük ped fırlıyor.Benim pedleri tutabile aşkolsun :) bir şey olmamış gibi geri koyuyorum içine
Sonra yanımda yine sırada liseden renkli gözlü bir bayan arkadaşım oturuyor diğerleride sınıf arkadaşım.Sınıftan içeri bir ekip giriyor kızlı erkekli karışık.Diyorlarki' bir oyun oynayacağız siz oturacaksınız biz size pislik atacağız' (inek pisliği) bakıyorum arkadaşlarım tırsıyor bu durumdan ben mal gibi kendimi feda eediyorum bana atın hepsini diye ayağa kalkıyorum.3-5 kişi atmaya başlıyorlar ama hiç biri bana gelmiyor ya sağımdan ya solumdan geçiyor etraftaki herkese geliyorda bir bana gelmiyor.Hırslanıyor içlerinden bir bayan yakına gelip atmaya çalışıyor müdahale ediyorum 'mızıkçılık yapıyorsun yerinden at' diyorum.Nitekim yine denk getiremiyorlar ve oyunun kurallarını değiştiriyorlar.İçinizden birinizi seçip ortaya alıp atacağız pisliği diyorlar.Diyorumki 'bunlar bana atamadılar ya hırs yaptılar kesin beni seçerler diyorum.Beni ve bir kaç kişiyi daha seçiyorlar ama oyun bitiyor sanırım yada ben uyanıyorum gerisini hatırlamıyorum görmedim çünkü.
Ne kötü niyetli insanlar var böyle illa atacam diyor pisliği.Oh olsun atamadılar ama onca adam ayağa kalkmama meydan okumama rağmen atamadılar he he ........
yorumun icin danke
günaydinn
bugün rüyam cok ilgincdi ,esimle pc baisnda oturuyoruz film izlicez,benim sag tarafimdan bir uyusma geliyor ellerim uyusuyor hissedemeiyorum yani igneliyor ,felc geciriyormusum gibi hissediyorum kendimi esime diyorum soguk su getir nolur diyorum oda bana gülüyor hadi hadi numara yapma diyor alay ediyor benim halimle,yalvariyorum ona ama yapmiyor,gözlerimi zor actim ,actigimda hala ellerim uyusukdu.
merhaba benim rüyam biraz saçma ama yorum istiyorum çok merak ettim :) rüyamda bizim dersimize giren bi prof var onu gördüm.bu adam soru sormalarıyla ünlüdür. aramızda iyi sayılır kendisiyle yani çok iyi değil ama diğer öğrencilerden iyi ama ciddi bi insandır.rüyamda bana soru soruyo biliyorum tekrar soruyo hava ile ilgili bi bilim diyo astrofizik mi diyorum evet aferin diyo çok seviniyo bu cevabı verdiğime sonra saçlarımı çekiyo komiklikler yapıyo falan bende güle güle uyanıyorum
mahsun nasılsın cnm.....naz srvda abla nerde yaffffffffff
mahsumcum rüyanı yorumlamıyorum fakat hislerimi yazmadan geçemeyeceğim yakında güzel şeyler yaşayacağını hissediyorum.Hakkında hayırlısı olsun inş.
iyiiyim canim aksam görmemisim yazdigini
nazsevda ablami bende merak ediyorum ama isi var sandedersemakannehir
Bugün gördüğüm rüya çok komikti eşime anlattım sabah komik değil pis bir rüyaymış dedi gülerek.Sabah sabah neşemizi yerine getirdi rüyam :)
Şimdi ben lisedeki okulumdayım ve sınıfımdayım arkadaşlarımda var ama aynı sırayı ünlü aktör şevket çoruhla ve 3 kişiyle daha paylaşıyorum.Nasıl sığıyoruz 4 kişi bir sıraya bilmiyorum ama gayette rahatız hani :) Sonra ben regl oluyorum ve bayağı rahat pedi çıkarıp yenisini koyuyorum.Arka sıramda iki erkek oturuyor şevket çoruhla benim aramızı bulmaya çalışıyorlar.Bende saf saf bir şeyler anlatıp duruyorum şevket çoruha.Oda dinliyor pek bir mazlum görseniz :)
Elimde ilaç kutusuyla kalkıyorum birden masaya doğru yaklaşıyorum birine bir şey anlatırken elimdeki ilaç kutusundan bu defada günlük ped fırlıyor.Benim pedleri tutabile aşkolsun :) bir şey olmamış gibi geri koyuyorum içine
Sonra yanımda yine sırada liseden renkli gözlü bir bayan arkadaşım oturuyor diğerleride sınıf arkadaşım.Sınıftan içeri bir ekip giriyor kızlı erkekli karışık.Diyorlarki' bir oyun oynayacağız siz oturacaksınız biz size pislik atacağız' (inek pisliği) bakıyorum arkadaşlarım tırsıyor bu durumdan ben mal gibi kendimi feda eediyorum bana atın hepsini diye ayağa kalkıyorum.3-5 kişi atmaya başlıyorlar ama hiç biri bana gelmiyor ya sağımdan ya solumdan geçiyor etraftaki herkese geliyorda bir bana gelmiyor.Hırslanıyor içlerinden bir bayan yakına gelip atmaya çalışıyor müdahale ediyorum 'mızıkçılık yapıyorsun yerinden at' diyorum.Nitekim yine denk getiremiyorlar ve oyunun kurallarını değiştiriyorlar.İçinizden birinizi seçip ortaya alıp atacağız pisliği diyorlar.Diyorumki 'bunlar bana atamadılar ya hırs yaptılar kesin beni seçerler diyorum.Beni ve bir kaç kişiyi daha seçiyorlar ama oyun bitiyor sanırım yada ben uyanıyorum gerisini hatırlamıyorum görmedim çünkü.
Ne kötü niyetli insanlar var böyle illa atacam diyor pisliği.Oh olsun atamadılar ama onca adam ayağa kalkmama meydan okumama rağmen atamadılar he he ........
hee yaa 2gündür yok ama çok merak ediyorum bennn nerdekii diyee gelseydi demii mahsum ay alıştık bide:)) heee akşam yazdım sanaa ben dedimki açık bırakıp uyudu:)kaydirigubbakcemile
mahsumdegiliz
selam canım beni hatırladın mı ? son birkaç gündür rüya görmüyordum ama bu gece yine evlilik ve tanımadığım insan temalı
bir rüya daha gördüm :roflol: çıldıracağımm nedir bu ?:roflol:
fakat bu sefer başrolde ben vardım..biraz sakallı ,yakışıklı ,benden yaşca yaklaşık 5-7 yaş civarı büyük görünen biri ile
evlenmişim ve evlendikten sonra adamın evine yerleştiğim zaman kapı çalıyor ve 6 tane çocuk..meğersem adamın 6 tane
çocuğu varmış evlenmeden önce bana söylememiş , adamın bir karısı daha varmış benden başka..bunlara ben mi bakıcam
diyorum , adam tabii ki sen bakıcaksın diyor..orda uyanıyorum iyiki :roflol:
Selam canım. Bugün rüyamda bir erkek fotoğrafına bakıyordum.
Ve resmen bayıldım gördüğüm yüze. Çok yakışıklıydı. Epeyce elimde tuttum fotoğrafı.
Bu ne demektir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?