Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Valla Allah yardımcın olsun ama bir kere yapan hep yapar derler.Çocukları var iki tane vari onları düşünerek aklını başına alsa.Sende kendine dikkat et.Arkadaşlık yaptığımız kişiler hayatımızı etkileyecek kararlara götürebilir bizleri.Yakınımızda olumlu insanlar olması her zaman yarar getirir.Senden alan değil sana veren dost daha iyidir.

Bugün gördüğüm rüya çok komikti eşime anlattım sabah komik değil pis bir rüyaymış dedi gülerek.Sabah sabah neşemizi yerine getirdi rüyam :)
Şimdi ben lisedeki okulumdayım ve sınıfımdayım arkadaşlarımda var ama aynı sırayı ünlü aktör şevket çoruhla ve 3 kişiyle daha paylaşıyorum.Nasıl sığıyoruz 4 kişi bir sıraya bilmiyorum ama gayette rahatız hani :) Sonra ben regl oluyorum ve bayağı rahat pedi çıkarıp yenisini koyuyorum.Arka sıramda iki erkek oturuyor şevket çoruhla benim aramızı bulmaya çalışıyorlar.Bende saf saf bir şeyler anlatıp duruyorum şevket çoruha.Oda dinliyor pek bir mazlum görseniz :)
Elimde ilaç kutusuyla kalkıyorum birden masaya doğru yaklaşıyorum birine bir şey anlatırken elimdeki ilaç kutusundan bu defada günlük ped fırlıyor.Benim pedleri tutabile aşkolsun :) bir şey olmamış gibi geri koyuyorum içine
Sonra yanımda yine sırada liseden renkli gözlü bir bayan arkadaşım oturuyor diğerleride sınıf arkadaşım.Sınıftan içeri bir ekip giriyor kızlı erkekli karışık.Diyorlarki' bir oyun oynayacağız siz oturacaksınız biz size pislik atacağız' (inek pisliği) bakıyorum arkadaşlarım tırsıyor bu durumdan ben mal gibi kendimi feda eediyorum bana atın hepsini diye ayağa kalkıyorum.3-5 kişi atmaya başlıyorlar ama hiç biri bana gelmiyor ya sağımdan ya solumdan geçiyor etraftaki herkese geliyorda bir bana gelmiyor.Hırslanıyor içlerinden bir bayan yakına gelip atmaya çalışıyor müdahale ediyorum 'mızıkçılık yapıyorsun yerinden at' diyorum.Nitekim yine denk getiremiyorlar ve oyunun kurallarını değiştiriyorlar.İçinizden birinizi seçip ortaya alıp atacağız pisliği diyorlar.Diyorumki 'bunlar bana atamadılar ya hırs yaptılar kesin beni seçerler diyorum.Beni ve bir kaç kişiyi daha seçiyorlar ama oyun bitiyor sanırım yada ben uyanıyorum gerisini hatırlamıyorum görmedim çünkü.
Ne kötü niyetli insanlar var böyle illa atacam diyor pisliği.Oh olsun atamadılar ama onca adam ayağa kalkmama meydan okumama rağmen atamadılar he he ........

mahsumdegiliz
selam canım beni hatırladın mı ? son birkaç gündür rüya görmüyordum ama bu gece yine evlilik ve tanımadığım insan temalı
bir rüya daha gördüm :roflol: çıldıracağımm nedir bu ?:roflol:
fakat bu sefer başrolde ben vardım..biraz sakallı ,yakışıklı ,benden yaşca yaklaşık 5-7 yaş civarı büyük görünen biri ile
evlenmişim ve evlendikten sonra adamın evine yerleştiğim zaman kapı çalıyor ve 6 tane çocuk..meğersem adamın 6 tane
çocuğu varmış evlenmeden önce bana söylememiş , adamın bir karısı daha varmış benden başka..bunlara ben mi bakıcam
diyorum , adam tabii ki sen bakıcaksın diyor..orda uyanıyorum iyiki :roflol:

Selam canım. Bugün rüyamda bir erkek fotoğrafına bakıyordum.
Ve resmen bayıldım gördüğüm yüze. Çok yakışıklıydı. Epeyce elimde tuttum fotoğrafı.
Bu ne demektir?

selam canım
rüyamda bi minibüste ösym merkezine doğru gidiyordum.minibüs çok kalabalıktı ve sırayla herkes inmeye başladı, en son geriye ben ve kuzenim kaldık. ösym merkezi yerine minibüsün dağlık bi yere doğru gittiğini fark ettik. en sonunda minibüsten indik. orada bi apartman ve az ileride market vardı.başka hiçbir şey yoktu. daha sonra kuzenim bana ''sen apartmanın 4.katına çık orada ösym merkezi,ben markete gidip gelicem''dedi.''tamam''dedim. ben çıktım 4 . kata. oradaki dairenin kapısında anahtar vardı,anahtarı çevirip,kapıyı açtım. içeride kimse yoktu. televizyonu açtım. televizyonda bi adam belirdi ve bana ''oyun oynamak ister misin''dedi. ben korktum, kapattım televizyonu. daha sonra orada masanın üzerinde bi zarf gördüm. zarfın üstünde ''oyun oynamak ister misin''yazıyodu.ben yine korktum ve kapıyı açıp evden çıkmak istedim. çıkarken bi adam geldi ve ''çıkamazsın bu evden''dedi. ben zorla kaçtım elinden. kendi evime doğru koştum. koşarken sürekli karşıma birileri çıktı ve beni evime gitmeye engellemeye çalıştılar.''gidemiceksin evine, geri dön,şöyle yaparız,böyle yaparız''falan dediler. ben onlardan sıyrılmaya çalışırken uyandım.
biliyorum çok saçma bir rüya ama gene de merak ettim canım bilmiyorumkismile yorumlarsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan
bu arada ben bu rüyayı çok eskiden de bir kere görmüştüm :bbo:

bende rüyamda böyle mavi gözlü sarışın 7 8 aylık bi erkek çocuğu dördüm çok tatlıydı benim üzerimde bişey yokmuş havluya sarılıyım banyodan çıkmış gibiyim ama eski yani ilkokulun bahçesindeyim bebek ilkönce kızkardeşimin kucağındaymış diyorum bana ver sen üstünü düzelt açılmış her yerin diyorum bebekte görseniz maşallah çok tatlı çok güzeldi neyse derken orda duş gibi şeyler var herkes suyla yıkanmaya çalışıyor bende bakıyorum bebek köpüklü gibi diyorum ki onuda yıkayayım sıraya giriyormuşum bebek sürekli oyun yapıyormuş havlumun içine giriyormuş sonra polisler geldi okulun bahçesine meğer bi bebek kaçırılmış onu arıyorlarmış bebek havlunun içine saklanıyor yine bende diyorum ki eve gideyim en iyisi şimdi bende görürlerse kaçırdığımı düşünürler filan polislerin yanında böyle kurt gibi keskin dişli sürekli havlayan saldırgan köpeklerden varmış bana havlıyorlardı bende polislerin sakinleştirmesiyle gitmeye çalışıyordum işte kızlar sizce bii anlamı var mıdır bu rüyanın varsa nedir acaba merak ettim ama o güzel bebek gitmiyor gözümün önünden daha öncede böyle bebekler gördüm rüyamda

Yok canım liseden bir arkadaşım hep toplandığımız ekipten biri.
haa anladım cnm

tabikiii öyle benden bişeler alıyosa bu manavi anlamda..uzuzk durmakta fayda var dır diyorum..büğün kahveye çagırdı beniii evine zeytinli pohaça yapmış giitm..konuştuu anlatırım görüşütğümzde sana uzuznca detayıkaydirigubbakcemile5

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol:

buğün sabah rüyamda annemgilin evindeyiz ablamgil yigenlerim gelmiş küçük çoçuklar dahaa
sonra bebler annemin halılarına kustularr:)bizde annemle banyoda onları temziledik ablamda bu arada kuaföre gitiiş şaçlarınına röfle atırmayaaa...bukadarr

ne esaçma dimiiiiiiiiii

Allah hayir etsin
enrjini kaybina ugrayabililirsin fazla yüklenme kendine

birinden beklemediggin bir haber alabilirsin
ayriyetden sana dürüst olmayan biri var

iyiiyim canim aksam görmemisim yazdigini
nazsevda ablami bende merak ediyorum ama isi var sandedersemakannehir

hee yaa 2gündür yok ama çok merak ediyorum bennn nerdekii diyee gelseydi demii mahsum ay alıştık bide:)) heee akşam yazdım sanaa ben dedimki açık bırakıp uyudu:)kaydirigubbakcemile

Hayirolsun canim rüyan komikde olsa birseyleri anlatiyor
sana sadece sunun emin olarak diyebilirim birincisi cok ama cok nazara geliyorsun
dikkat et enerjin ve saglik sorunun cogu bu nazardan seni zayif düsürüyor
bide seni gercekten cekemeyenler var sasiriyorlar sana nasil zarar verebilir yada sikinit verebilirler diye
ama iki sey var birincisi regl olmusu kan rüyayi bozar derler
ikincisi aslinda rüyada görülen pilik paradir iyidir yani
ama rüyana göre sana bir camur atmak istercesin oldugu icin ve sana gelmedigi icin bir zararlari olamiyacak Allah koruyor seni boshayallersmile

hee yaa 2gündür yok ama çok merak ediyorum bennn nerdekii diyee gelseydi demii mahsum ay alıştık bide:)) heee akşam yazdım sanaa ben dedimki açık bırakıp uyudu:)kaydirigubbakcemile

evet aksam uyukladim biraz hehe

ablamin cok gelen gideni varmis o yüzden firsat bulamiyor
bende dört gözle bekliyorum:içelim:

hatilamazmiyim canim
hayir olsun
bazi rüyallar haberci rüyallardir evlenmis bosanmis biriyle de gercekten evlenebilirsin

biz iyiye yoralim evlenecegin kisi olgun cocuk sever biri olabilir muhtemelen

Selam canım. Bugün rüyamda bir erkek fotoğrafına bakıyordum.
Ve resmen bayıldım gördüğüm yüze. Çok yakışıklıydı. Epeyce elimde tuttum fotoğrafı.
Bu ne demektir?

tez vakitde öyle bir kisiyle tanisabilirsin

genelde haber alacaksin
unutdugun bir kisi tekrar karsina cikabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…