- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
evet aksam uyukladim biraz hehe
ablamin cok gelen gideni varmis o yüzden firsat bulamiyor
bende dört gözle bekliyorum:içelim:
selam canım
rüyamda bi minibüste ösym merkezine doğru gidiyordum.minibüs çok kalabalıktı ve sırayla herkes inmeye başladı, en son geriye ben ve kuzenim kaldık. ösym merkezi yerine minibüsün dağlık bi yere doğru gittiğini fark ettik. en sonunda minibüsten indik. orada bi apartman ve az ileride market vardı.başka hiçbir şey yoktu. daha sonra kuzenim bana ''sen apartmanın 4.katına çık orada ösym merkezi,ben markete gidip gelicem''dedi.''tamam''dedim. ben çıktım 4 . kata. oradaki dairenin kapısında anahtar vardı,anahtarı çevirip,kapıyı açtım. içeride kimse yoktu. televizyonu açtım. televizyonda bi adam belirdi ve bana ''oyun oynamak ister misin''dedi. ben korktum, kapattım televizyonu. daha sonra orada masanın üzerinde bi zarf gördüm. zarfın üstünde ''oyun oynamak ister misin''yazıyodu.ben yine korktum ve kapıyı açıp evden çıkmak istedim. çıkarken bi adam geldi ve ''çıkamazsın bu evden''dedi. ben zorla kaçtım elinden. kendi evime doğru koştum. koşarken sürekli karşıma birileri çıktı ve beni evime gitmeye engellemeye çalıştılar.''gidemiceksin evine, geri dön,şöyle yaparız,böyle yaparız''falan dediler. ben onlardan sıyrılmaya çalışırken uyandım.
biliyorum çok saçma bir rüya ama gene de merak ettim canım bilmiyorumkismile yorumlarsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan
bu arada ben bu rüyayı çok eskiden de bir kere görmüştüm :bbo:
bende rüyamda böyle mavi gözlü sarışın 7 8 aylık bi erkek çocuğu dördüm çok tatlıydı benim üzerimde bişey yokmuş havluya sarılıyım banyodan çıkmış gibiyim ama eski yani ilkokulun bahçesindeyim bebek ilkönce kızkardeşimin kucağındaymış diyorum bana ver sen üstünü düzelt açılmış her yerin diyorum bebekte görseniz maşallah çok tatlı çok güzeldi neyse derken orda duş gibi şeyler var herkes suyla yıkanmaya çalışıyor bende bakıyorum bebek köpüklü gibi diyorum ki onuda yıkayayım sıraya giriyormuşum bebek sürekli oyun yapıyormuş havlumun içine giriyormuş sonra polisler geldi okulun bahçesine meğer bi bebek kaçırılmış onu arıyorlarmış bebek havlunun içine saklanıyor yine bende diyorum ki eve gideyim en iyisi şimdi bende görürlerse kaçırdığımı düşünürler filan polislerin yanında böyle kurt gibi keskin dişli sürekli havlayan saldırgan köpeklerden varmış bana havlıyorlardı bende polislerin sakinleştirmesiyle gitmeye çalışıyordum işte kızlar sizce bii anlamı var mıdır bu rüyanın varsa nedir acaba merak ettim ama o güzel bebek gitmiyor gözümün önünden daha öncede böyle bebekler gördüm rüyamda
melis deniz senin rüyani nazsevdaya sakliyalim bende merak ediyorum onun yorumunu
ben simid cikiyorum sonra yine girerim
haa anladım cnm
tabikiii öyle benden bişeler alıyosa bu manavi anlamda..uzuzk durmakta fayda var dır diyorum..büğün kahveye çagırdı beniii evine zeytinli pohaça yapmış giitm..konuştuu anlatırım görüşütğümzde sana uzuznca detayıkaydirigubbakcemile5
canim sacma görülen her rüyada bir anlam vardir
hayir olsun
bir sikinit yasiyacaksin
bir haber alacaksin
senin basarina (yada herhangi bir olayinda)engel olmak isteyenler olacak bu durum seni biraz zoliyacak
korkularini yenmen gereken bir zaman
hatilamazmiyim canim
hayir olsun
bazi rüyallar haberci rüyallardir evlenmis bosanmis biriyle de gercekten evlenebilirsin
biz iyiye yoralim evlenecegin kisi olgun cocuk sever biri olabilir muhtemelen
Hayirolsun canim rüyan komikde olsa birseyleri anlatiyor
sana sadece sunun emin olarak diyebilirim birincisi cok ama cok nazara geliyorsun
dikkat et enerjin ve saglik sorunun cogu bu nazardan seni zayif düsürüyor
bide seni gercekten cekemeyenler var sasiriyorlar sana nasil zarar verebilir yada sikinit verebilirler diye
ama iki sey var birincisi regl olmusu kan rüyayi bozar derler
ikincisi aslinda rüyada görülen pilik paradir iyidir yani
ama rüyana göre sana bir camur atmak istercesin oldugu icin ve sana gelmedigi icin bir zararlari olamiyacak Allah koruyor seni boshayallersmile
Eski arkadaşlığınızı geri istiyor bu nedenle ilgileniyor seninle sürekli.Çok zeki bir bayan biliyorsun.Dikkatli ol yinede ... Hayırlısı olsun herkes için....
Rabbime şükürler olsun Rabbim hepimizin yuvasını sağlığını mutluluğunu huzurunu bereketini yavrularını eşlerini korusun inş.
Yorumuna gelince aynı yorumu bir gün önceki rüyaada nazsevda da yapmıştı.Özellikle doğumdan sonra etrafımdaki kıskançlığın arttığının çok farkındayım.Şaşırdıkları şeyide söyleyimmi?Benim gibi hippi kız nasıl olduda kendilerindende iyi bir ev hanımı anne oldu ve hiç bir işini aksatmadan buralara kadar geldi diye düşünüyorlar.Onlar yüzüme söylemeden içlerinden bunları hissettiklerini ve konuştuklarını biliyorum.Doğum sonrası çok fazla misafir ağırladım ve bunların içinde sırf 'ben demiştim' demek için evime gelenler o kadar fazlaydıki.Ne yazıkki söyleyemeden şaşkın halde gitti hepside.Kimisi titizliğime takılırdı 'çocuk olsun görürüz yapamazsın hiçbirşey' derlerdi.Bunu demek için geldiler ama evimde hiç bir şeyin değişmediğini gördüler.Kimisi fiziğime laf söylemek için geldi kesin doğum sonrası dağılmıştır bizim gibi olmuştur diye düşünerek hatta bizzat yengem kilo alayım diye bekliyor alay etmek için benimle.Baktılar kiloda kalmamış bıraktıkları gibiyim şaştılar diyemeden gittiler.Halbuki tiroit hastasıyım ve çok iş yapıyorum enerji kaybım haddinden fazla sorsalar söylerdim.Ama herkes evimle çocuğumla benim fiziğimle ilgilenmekten sağlığımı kimsenin merak ettiği yok.Evliliğimde sıkıntı yaşayacağımı düşündüler yaşamadımmı elbette sıkıntılı günlerim oldu ama herkese anlatmadım haliyle ordanda bir şey bulamadılar.Eşime geçtiler bu defa ondada bir şey bulamayınca ailesine geçtiler zaten bizi hırpalayabilecekleri tek zayıf tarafımız o.İnşAllah zamanla o taraftada güçleneceğiz.
Okulumu bırakmadım şükürler olsun lohusa halimle kalktım sınava gittim.3 dersim kaldı Rabbim nasip ederse inş. mezun olmak istiyorum bu yıl.Üzüldüğüm şey bunu yapan insanlar bana harcadıkları çabayı kendilerini yetiştirmek için harcasalar ne kendileri yorulurlardı aynı yerde saymaktan nede beni bu kötü enerjileriyle yorarlardı.Her an zayıf anımı kollamaları düşmemi beklemeleri acı verici.Üstelik ailende bunların içindeyse düşün hissettirdikleri yalnızlığı.Ne sağlık sorunlarıyla uğraştım 1 yıldır sormadılar bile.Çektiğim acıyı sıkıntıyı onlara versem 1 gün dayanamazlardı herkese duyururlardı sıkıntılıyız diye.
Şimdi bir dokundun bana bin ah işittin gece gece.Bayağı yorulmuşum içime dert olmuş demekki bu insanların yaptıkları.Yine kızmıyorum yine kapım açık yine beni kullanıyorlar.Bilsemki sonunda içlerinden bir tanesi bile olsa bırakacak bu fesatlığını kötülüğünü onun için bile olsa kötülük gördüklerime iyi davranmaktan vazgeçmeyeceğim.Eşim o kadar iyi biri olmasına rağmen bile bana yapılan haksızlıklara dayanamayıp çoğu kez 'büyük bir erdemmi şimdi bu' der.Erdemmi değilmi bilmiyorum ama Allah biliyor nasılsa hepimizi.Rabbime şükürler olsunki müslüman olarak bu iyi yüreklerle dünyaya geldik.Biraz kirlendik ama kalan yerleri temiz tutmaya çalışıyoruz.Umarım çabamız boşa gitmez.
arkadaslar ben cekiliyorum artik rüya yorumlamicam üzgünüm kendize iyi bakin
bugün son rüyamıda yorumlayın.boshayallersmile.çatlarım ben..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?