Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canim sacma görülen her rüyada bir anlam vardir

hayir olsun
bir sikinit yasiyacaksin
bir haber alacaksin
senin basarina (yada herhangi bir olayinda)engel olmak isteyenler olacak bu durum seni biraz zoliyacak
korkularini yenmen gereken bir zaman

bebek senin icin bir degisim bir yenilik olabilir
bu elde etdigin edecegin bir basarida olabilir senin olan cok güzel birsey olacak sen bunu baskalarinda gizlemeye caliscan nedense ve yolunda bunu cekemyen bir düsmanin var ama güc senden yana birsey olmiyacak ama o kismet o yenilik yada degisim her ne ise onu elde edeceksin

Eski arkadaşlığınızı geri istiyor bu nedenle ilgileniyor seninle sürekli.Çok zeki bir bayan biliyorsun.Dikkatli ol yinede ... Hayırlısı olsun herkes için....

anladım canım çok teşekkürler yorumladığın için a.s.

Rabbime şükürler olsun Rabbim hepimizin yuvasını sağlığını mutluluğunu huzurunu bereketini yavrularını eşlerini korusun inş.
Yorumuna gelince aynı yorumu bir gün önceki rüyaada nazsevda da yapmıştı.Özellikle doğumdan sonra etrafımdaki kıskançlığın arttığının çok farkındayım.Şaşırdıkları şeyide söyleyimmi?Benim gibi hippi kız nasıl olduda kendilerindende iyi bir ev hanımı anne oldu ve hiç bir işini aksatmadan buralara kadar geldi diye düşünüyorlar.Onlar yüzüme söylemeden içlerinden bunları hissettiklerini ve konuştuklarını biliyorum.Doğum sonrası çok fazla misafir ağırladım ve bunların içinde sırf 'ben demiştim' demek için evime gelenler o kadar fazlaydıki.Ne yazıkki söyleyemeden şaşkın halde gitti hepside.Kimisi titizliğime takılırdı 'çocuk olsun görürüz yapamazsın hiçbirşey' derlerdi.Bunu demek için geldiler ama evimde hiç bir şeyin değişmediğini gördüler.Kimisi fiziğime laf söylemek için geldi kesin doğum sonrası dağılmıştır bizim gibi olmuştur diye düşünerek hatta bizzat yengem kilo alayım diye bekliyor alay etmek için benimle.Baktılar kiloda kalmamış bıraktıkları gibiyim şaştılar diyemeden gittiler.Halbuki tiroit hastasıyım ve çok iş yapıyorum enerji kaybım haddinden fazla sorsalar söylerdim.Ama herkes evimle çocuğumla benim fiziğimle ilgilenmekten sağlığımı kimsenin merak ettiği yok.Evliliğimde sıkıntı yaşayacağımı düşündüler yaşamadımmı elbette sıkıntılı günlerim oldu ama herkese anlatmadım haliyle ordanda bir şey bulamadılar.Eşime geçtiler bu defa ondada bir şey bulamayınca ailesine geçtiler zaten bizi hırpalayabilecekleri tek zayıf tarafımız o.İnşAllah zamanla o taraftada güçleneceğiz.
Okulumu bırakmadım şükürler olsun lohusa halimle kalktım sınava gittim.3 dersim kaldı Rabbim nasip ederse inş. mezun olmak istiyorum bu yıl.Üzüldüğüm şey bunu yapan insanlar bana harcadıkları çabayı kendilerini yetiştirmek için harcasalar ne kendileri yorulurlardı aynı yerde saymaktan nede beni bu kötü enerjileriyle yorarlardı.Her an zayıf anımı kollamaları düşmemi beklemeleri acı verici.Üstelik ailende bunların içindeyse düşün hissettirdikleri yalnızlığı.Ne sağlık sorunlarıyla uğraştım 1 yıldır sormadılar bile.Çektiğim acıyı sıkıntıyı onlara versem 1 gün dayanamazlardı herkese duyururlardı sıkıntılıyız diye.
Şimdi bir dokundun bana bin ah işittin gece gece.Bayağı yorulmuşum içime dert olmuş demekki bu insanların yaptıkları.Yine kızmıyorum yine kapım açık yine beni kullanıyorlar.Bilsemki sonunda içlerinden bir tanesi bile olsa bırakacak bu fesatlığını kötülüğünü onun için bile olsa kötülük gördüklerime iyi davranmaktan vazgeçmeyeceğim.Eşim o kadar iyi biri olmasına rağmen bile bana yapılan haksızlıklara dayanamayıp çoğu kez 'büyük bir erdemmi şimdi bu' der.Erdemmi değilmi bilmiyorum ama Allah biliyor nasılsa hepimizi.Rabbime şükürler olsunki müslüman olarak bu iyi yüreklerle dünyaya geldik.Biraz kirlendik ama kalan yerleri temiz tutmaya çalışıyoruz.Umarım çabamız boşa gitmez.

Eski arkadaşlığınızı geri istiyor bu nedenle ilgileniyor seninle sürekli.Çok zeki bir bayan biliyorsun.Dikkatli ol yinede ... Hayırlısı olsun herkes için....

bilmiyorum minoşım artık kimseye güven duygum kalmadı..haha bu iyii dedgimden hep darbe yedim:2:..çevremde çok fazla insan yıgını var ama dost olarak gerçkekten benii anlıcak çok az 1veya 2enn fazla aslında zekii deil..sadece kurnaz farkında deillki ben ondan dahaa cinim..nasılmı çünkü ben herşeyimi eşime danışrım...hayırlısı elbetee ama agladı buğün....bilmiyorumkismileartık sadece bu devirde menfatt ve kskançlık var..ya ben çok aptalım yada çevremdekiler hepp zeki :bbo:

böylr olan okadar çok insan tanıdımmkiii menfatt ve art niyet bi tarafından yakalayımda vurum hallbukii kapat işte açıgımı yada destek oll ama yokk maleseff artık bende kalbmi kapatımmohaoldumsmile

rüyamda dağlk kayalık çimenlik bi yerdeyiz kucağımda erkek bi bebek bi anda kaardeşimin arkadaşı geliyo ve alper kaybolduu onu arıyorum yok diyo çok telaşlanıyorum boğulduğunu düşünüyorum nedense sonra aramaya başlıyorum dağlara çıkıyorum iniyorum kayalıklardan tırmanııyorum hem elimde bebek ben onunda can güvenliğini sağlamaya çalışıyorum derken bi anda eski evimizin olduğu yere gidiyoruz üst katında oturmuş herkes mangal yakıyo bende eski çocukluk arkadaşlarımı bulmuşum onlarla muhabbet ediorum ama çok mutluyum öyle böyle değil derken 3 arkadaşım ve ben yürüyorz yolda şuan kanseri atlatan bi arkadaşım var allahaşükür o da yanımıza geliyo bi an gülüyoru ediyoruz derken belediye otobüsü geliyo ve yaşlı bi kadın belediyenin altında kalıyo ona çarpıyo yukardanda biri aha yakalandı teslim oldu diye kadın otobüsün altında yakınları onu kurtarmaya çalışırken belediye sürücüsü kaçıyo ama sürücü bayan . bizde 4 arkadaş peşinden gidiyoruz millet feryat figan. kendimi siyah bi arabada buluyorum bi an yanımda tanımadığımküt saçlı baba dediğim biri beni teselli ediyo ölmemeiştir kadın sakin ol diyo ve bizde idip otobüsün altına giriyoruz bunu bilerek yapıyo gülüyo .sonra elimde bi bebek arabası kız çocuk bu sefer ama üstünde samanlar var çok değişik bi ortam filmlerde araasanız bulamazsınız nasıl desem hindistan gibi 2 tane daha erkek çocuk yanımda kötü insanlardan kaçıyoruz çünkü kaldığımız bi yerde yanımızda bulunan ali diye biri var babamın çok yakın arkadaşıymış ama tanmıyorum onu ben 3 kişiyi öldürüyo ve bizde kaçmaya çalışıyoruz 2 erkek çocuk ve ben trenler var ama böyle nasıl desem bubi tuzağı gibi mübarek bir çok ray var biri gidiyo biri geçiyo trenin geçiceği yalnış raya geçiyoruz tam yalnışımızı anlıyorum şuraya doğru diye bağırıp onların hayatlarını kurtarıyorum ama tanmadıdğımız bi çocuk eziliyo geriye sadece ayakkabılarını kalıyo 1 çift yerde o şekilde ordan geçiyoruz ben bebeği teslim ediyorum çocuklara ailemi buluyorum burda bitiyo

inanırmısınız film i izliyorum yoksa rüyamı şaştım kaldım acayip saçma şeyler görmekteyim biraz uzun yazdım bağışlayın beni :)

Son düzenleme:
merhaba canım;

1.annemlerin sokaktayız..sokakta herkes curcuna oyunlar falan..top oynuyoruz..voleybol..o konuşmadııgım kıs arkadaşım var yine :) oda oyunun tam karşısına geliyor..diyorum pas atsam mı ona atmasam mı..atarsam yüz yüze geliriz..diyorumhep aynımışız gibi olur diyorum..o kadar...

2.ertesi gün ki rüyam; yine o kıs arkadaşımın evindeyiz..onların balkondayım..annesi havlu arıyor..bana diyor arka odada kısıma sor ..gidiyorum soruyorum..neyse bunun elinde telefon falan var..bakıyorum ona numara alma falanmı yapıyorz ne tam hatırlamıyorum orayı neyse...mutfaga gidiyoruz onla...yanımda eşimde var..kıs arkdaşıma diyorki eşim...bakim gözlerinde pislik varmı diyor??? CADIARZUve onun gözlerine dogru bakıyor..

teşekkürler şimdiden canıma.s.

günaydin

rüyamda bir akrabnin evindeyim,kuru fasulye yemegi yiyorum orda,sonra güya benim 11 yasindaki erkek kardesim hapisdeymis o aklima geliyor onlarin yaninda kazagini görüyorum agliyorum ,cok agliyorum koltukdan yere oturup aglamaya basliyorum cok özledim diye.

sonra dügün salonuna gidiyoruz ama kalabaligi görmüyorum ,koridorda benim is arkadaslarimdan 2 tanesi sac yapiyolar acik olani aciklari kapali olani kapalilari
bende bir bayanla sacimi yaptiriyorum o bayan diyorki benim ufak kizida yapin diyor onlara vakit kalmadi yapamayiz diyor oda herkesin cocugunu ypamisiniz diyor öyle deyince onuda saci yapiliyor ben aynadan bakiyorum sacima hic hosuma gitmiyor kendi kendime diyorum 25 euro bosuna verdum buna
orda bile biraz hüzünlüyüm her nedens...

bugün son rüyamıda yorumlayın.boshayallersmile.çatlarım ben..eyvahedigeldismile

aşkolsun super,mahsum gittiğine üzülüyoz,sen rüyanın derdındesın,sakın kızma bana,ama sen her gün bir rüya yazıyosun,ama bence elemıyosun,aslında bunu sana demek ıstedım,ama anlmadın canım,her rüyada bı anlam olsa işimiz işti,bence sen bıraz daha ele,ki zaten böle bi forumda,ancak çok çok anlam yüklü olanlar yorumlanabilir.gerisi boşa zaman kaybı,tek senın için değil,herkes için geçerli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…