- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
aşkolsun super,mahsum gittiğine üzülüyoz,sen rüyanın derdındesın,sakın kızma bana,ama sen her gün bir rüya yazıyosun,ama bence elemıyosun,aslında bunu sana demek ıstedım,ama anlmadın canım,her rüyada bı anlam olsa işimiz işti,bence sen bıraz daha ele,ki zaten böle bi forumda,ancak çok çok anlam yüklü olanlar yorumlanabilir.gerisi boşa zaman kaybı,tek senın için değil,herkes için geçerli..
bilmiyorum minoşım artık kimseye güven duygum kalmadı..haha bu iyii dedgimden hep darbe yedim:2:..çevremde çok fazla insan yıgını var ama dost olarak gerçkekten benii anlıcak çok az 1veya 2enn fazlaaslında zekii deil..sadece kurnaz farkında deillki ben ondan dahaa cinim..nasılmı çünkü ben herşeyimi eşime danışrım...hayırlısı elbetee ama agladı buğün....bilmiyorumkismileartık sadece bu devirde menfatt ve kskançlık var..ya ben çok aptalım yada çevremdekiler hepp zeki :bbo:
böylr olan okadar çok insan tanıdımmkiii menfatt ve art niyet bi tarafından yakalayımda vurum hallbukii kapat işte açıgımı yada destek oll ama yokk maleseff artık bende kalbmi kapatımmohaoldumsmile
arkadaslar ben cekiliyorum artik rüya yorumlamicam üzgünüm kendize iyi bakin
Yok canım sadece duygusalız.Bazende bile bile aptalı oynuyoruz.Yedim şimdi ben bu yalanı sen öyle san demek geliyor içinden ama kimsenin ayıbını yüzüne vurmamak gerekir.Dinimiz bunu emrediyor.Zaten dinimizin gerektirdiği gibi yaşasak dünya böyle olmazda SINAV İŞTE.......
Ben hala onların içindeyim.Boşverdim gitti hepsini zaten kendi hallerine bıraktım.Öyle yaşamak istiyorlarsa yaşasınlar.Rabbim yanımda olsun yuvam huzurlu olsun yeter.Gerisini salla gitsin sende. :teytey:
:gitme:KIRDIN beni şimdi..üzülmediğimide kim demiş..yukarı bak bakalım ne yazmışım cnmboshayallersmile
ya seni kırmak için demedım tatlım,özür
tatlım çok sert konuşmuşsun ama ya...
neyse canın saolsun..sen masum gitmesinin üzüntüsünü bana patladınsenağlama
aslında sert değilde,hanı burda ses tonlaması,duydunun sese yansımadı olmadığı için sana öle geldi canım benım,yınede özür
merhaba canım;
1.annemlerin sokaktayız..sokakta herkes curcuna oyunlar falan..top oynuyoruz..voleybol..o konuşmadııgım kıs arkadaşım var yine :) oda oyunun tam karşısına geliyor..diyorum pas atsam mı ona atmasam mı..atarsam yüz yüze geliriz..diyorumhep aynımışız gibi olur diyorum..o kadar...
2.ertesi gün ki rüyam; yine o kıs arkadaşımın evindeyiz..onların balkondayım..annesi havlu arıyor..bana diyor arka odada kısıma sor ..gidiyorum soruyorum..neyse bunun elinde telefon falan var..bakıyorum ona numara alma falanmı yapıyorz ne tam hatırlamıyorum orayı neyse...mutfaga gidiyoruz onla...yanımda eşimde var..kıs arkdaşıma diyorki eşim...bakim gözlerinde pislik varmı diyor??? CADIARZUve onun gözlerine dogru bakıyor..
teşekkürler şimdiden canıma.s.
ben yorumda iyi değilimki,kendımınkini yorumluyorum,ama bu kızlan konuşmak istiyosun sanırım,nedne küs olduğunu bilmiyorum,ama konuş bence..barış yanı..
Sanki bir ara yorumlamıştın diye hatırlıyorum tatlım:uhm:
barışıyım neden sence.....CADIARZU:Saruboceq:
arkadaşınla ilşkini bilmiyorum,ama içimden konuşman gerektiğini düşünüyorum,ucunda ölüm yok,bak bu kadar rüyalarınada girdiğinie göre var bişey,belki oda istiyor,benımde oldu böle,sonra barıştım,ama sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?