Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

:gitme:KIRDIN beni şimdi..üzülmediğimide kim demiş..yukarı bak bakalım ne yazmışım cnmboshayallersmile

Yok canım sadece duygusalız.Bazende bile bile aptalı oynuyoruz.Yedim şimdi ben bu yalanı sen öyle san demek geliyor içinden ama kimsenin ayıbını yüzüne vurmamak gerekir.Dinimiz bunu emrediyor.Zaten dinimizin gerektirdiği gibi yaşasak dünya böyle olmazda SINAV İŞTE.......

böylr olan okadar çok insan tanıdımmkiii menfatt ve art niyet bi tarafından yakalayımda vurum hallbukii kapat işte açıgımı yada destek oll ama yokk maleseff artık bende kalbmi kapatımmohaoldumsmile

Ben hala onların içindeyim.Boşverdim gitti hepsini zaten kendi hallerine bıraktım.Öyle yaşamak istiyorlarsa yaşasınlar.Rabbim yanımda olsun yuvam huzurlu olsun yeter.Gerisini salla gitsin sende. :teytey:

arkadaslar ben cekiliyorum artik rüya yorumlamicam üzgünüm kendize iyi bakin

Canım üzüldüm gitmene ama önemli olan senin huzurun.Vardır bir bildiğin elbet.Nasıl istiyorsan öyle olsun.Kendine iyi bak canım seni özleyeceğiz......Yalnız o güzel haberi bir gün bana vermeyi sakın unutma :)

masum değiliz

bugüne kadar bıkmadan yorumladıgın rüyalarım için sana çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan
kib.:a015:

arkadaslar ben cekiliyorum artik rüya yorumlamicam üzgünüm kendize iyi bakin

çok üzüzldüm gitmene ben sana rüya yorumlatmadım ama geclerii sohbet ediyoduk((
belkii arada gelirisnnn........

öylee valalhi:)
Ben hala onların içindeyim.Boşverdim gitti hepsini zaten kendi hallerine bıraktım.Öyle yaşamak istiyorlarsa yaşasınlar.Rabbim yanımda olsun yuvam huzurlu olsun yeter.Gerisini salla gitsin sende. :teytey:

yapım öyle olsa sallardım canımakannehir

naz seevda abla nerdesinnnnkaydirigubbakcemile5

Rüyada cinsel organının kırmızı olduğunu görmek ne demektir bilen var mı? eyvahedigeldismile

ben yorumda iyi değilimki,kendımınkini yorumluyorum,ama bu kızlan konuşmak istiyosun sanırım,nedne küs olduğunu bilmiyorum,ama konuş bence..barış yanı..

ben yorumda iyi değilimki,kendımınkini yorumluyorum,ama bu kızlan konuşmak istiyosun sanırım,nedne küs olduğunu bilmiyorum,ama konuş bence..barış yanı..

Sanki bir ara yorumlamıştın diye hatırlıyorum tatlım:uhm:
barışıyım neden sence.....CADIARZU:Saruboceq:

Sanki bir ara yorumlamıştın diye hatırlıyorum tatlım:uhm:
barışıyım neden sence.....CADIARZU:Saruboceq:

arkadaşınla ilşkini bilmiyorum,ama içimden konuşman gerektiğini düşünüyorum,ucunda ölüm yok,bak bu kadar rüyalarınada girdiğinie göre var bişey,belki oda istiyor,benımde oldu böle,sonra barıştım,ama sen bilirsin

masum aynı şeyi söylemiştim tatlım..anlamıştım bir ara...

ilgilendiğin için çok teşekkür ederimŞeniza.s.
oyy içinden geleni söyle hep ben dinlerim canımboshayallersmile

masum kıs arkadaşımın bana ihtiyacı oldugunu falan söylemişti işte...sık sık görüyorum paso rüyamda ...:bbo:
hadi yaa sen dede mi oldu..peki şimdi nasılsınız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…