- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.101
önümde suan yeni bir adim atacagim bir olay yok ama...
hayirsiz seyler olmasin artik ya
söylediginden eminmisin tahminmi sadece?:1shok:
Merhaba. Bugün yanımda küçük bir kız çocuğu vardı. Yanında annesi babası da vardı. Ve etrafımızda başka insanlar vs. Önümüzde beyaz bir at vardı. Çok güzel bir attı. Küçük kız ona dokunmak istedi. Daha konuşamıyordu bile, yanına gitti hızlıca elini atın alt kısımlarına sürdü. Ben de 'öyle yapma seni tekmeler sonra' deyip kucağıma aldım çocuğu ve ona göstererek atın tüylerini okşadım. 'Bak, böyle sevmelisin' demek için. Orada durup atı izledim, dokundum. Sonra yürümeye devam ettim. Küçük bir kamyonet vardı arka kısmı hayvan doluydu. Devekuşu, köpek ve hatırlayamadığım başka hayvanlar... Onların inmesine yardım ettim. Bir de siyah ve çok masum, üzgün görünen büyük bir köpeği sandalyeye oturttum. Ona iyilik yaptım yani. Sandalyeye çıkmak istiyordu ben de arkasından tutup çıkmasını sağladım. Hala çok ezik görünüyordu köpek. Hiç sesi çıkmıyordu ve hareket etmiyordu sadece çok üzgün bir ifade ile bana bakıyordu. Ordan da ayrıldım. Hep gülümsüyordum. Etrafımdakilere yardım ediyordum. Bulunduğum ortamda bir sürü insan vardı onlar da hayvanları görmek için gelmişlerdi. Bir nevi hayvanat bahçesi gibi bir yerdi.
bende rüyamda şehir degiştiriyodum bulundugum şehirden uzakta bi yer kayseriye gidiyodum temiz bi apartmanda üst katından ev alıyodukk balkondan baknıyopdum çevreme güzel ama yagmurlu gibii hava sankim..bide saf tutumuş gibi birsürü kadınlar gördm başörtülüler arkaları dönük yüzleirni göremedim..sonrada kayseriden dükakanlara girip eve ihyiy<çalrı aldım
Merhaba ben bugün rüyamda ormanlık bi alanda koşuyodum yolda bi sürü köpek var ama ben korkmuyorum ardından dere gibi bi yere geliyorum havada bi araba havada düşecek gibi oluyo ardından uçurumun kenarı gibi bi yerde asılı kalıyo araba mavi ve eski içindekiler çıkıyo yani kimseye bi şey olmuyo ardından ben bi eve giriyorum evin içinde teyzem ve annem teyzem çok güzeldi saçlar yapılı beyaz bi elbise girdiğim evde takılar seriliydi bakır gümüş sanki biri çeyiz sermiş gibi annem bana git ellerini yıkAda dolmalaRı doldur diyo ama ben yorgunum deyip sofraya oturuyorum sofrada büyük yeşil biberler ve pişmiş domates var amcamın oğlu domateslere tuz ekiyo yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.Ayrıca aynı rüyamda bi kız arkadaşımla beraber beyaz bi ayyakkabıya bakıyorum arkadaşım ayyakkabıdan kendisininde aldığını söylüyo ben deniyorum ama ayyakkabı küçük geliyo büyük numarasaına bakıyorum
kanaviçe yorumların hep alıntı canım senin...
ne için istihareye yatacaktın[/QUO
canım tek derdim olan bebek için olacakmı olmayacakmı hayırlı mı değilmi diye yatacaktım ama öyle niyetlenip o rüyayı gördüm.
yazılan kelimeler senin agzından degil..
hep rüya tabirlerinden..çünkü rüya tabirlerini çok takip ederim ben
ne için istihareye yatacaktın[/QUO
canım tek derdim olan bebek için olacakmı olmayacakmı hayırlı mı değilmi diye yatacaktım ama öyle niyetlenip o rüyayı gördüm.
gördüğün rüya övüldüğün için hayırdır. helede notunu yüksek almışın hayır var bunda
bizim hocalarımız derdi ki ''imam hatip mezunuyum ben'' istihareden önce istişare yapmak gerekir
herşeyde istihareye yatmamak gerekir
istihareye bu işim olcak mı olmucakmı diye yatılmaz. Bir konuda istişareden sonra kararsız kaldığın şeylerde istihare yapılır.Hayırmıdır şermidir diye
istiharede eğer ilk gün gördüğün rüyadan bir anlam çıkmadıysa 3 gün 3 günün sonunda yine görülmediyse 5 gün,5 gün sonunda da görülmediyse 7 gün yatılmalıdır
Bence çocuk için eşinle konuşup iyi anne baba olabilcekmiyiz çocuğumuzu nasıl yetiştireceğiz konularında istişare yapmak ve hayırlı bir evladı Allah'dan dilemendir.
Zira hiç bir çocuk hayırsız olmaz
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
kanaviçe cim benim istihare amaçla yattığım rüyamın anlamı ne olabilir canım bebek istiyorum onun için niyetlenmiştim.
rüyamda sınavdayım fen derslerinden birinin sınavı oluyormuş öğretmenimiz bayan ben hemen bitirip öğretmene veriyorum teneffüs sonrası hoca benimkisini okumuş 99 almışım sınıfın en yüksek notunu ben almışım öğretmen beni övüyor falan çok başarılı bir öğrenci olduğum için.
çok merak ettim bunu nasıl yorabiliriz.
hayır tatlım burdakiler hisselerine güvenerek yorum yapıyorlardı
bende hislerimi söylüyorum
neyse canım inanıp inanmamak sana kalmış
senin rüyalarını yorumlamayız en azından olur biter
benim rüyamıda yorumlasanız sositososito
selam bir arkadasimin rüyasini yazmak istiyorum
rüyasinda bir köpek görmüs evlerinde parmagini vermis köpege yalayacagini sanmis parmagini kopariyormus ,eline bakmis parmagi yarisi gitmis gibi duruyormus sonra geri düzelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?