Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

rüyada kız çocuğu görmek sıkıntı ve üzüntüden kurtulmaya işarettir.
rüyada gördüğün at ve bu çocuğu ata bindirmen bu sıkıntıdan süratli bi şekilde kurtulmaya işarettir.

rüyada köpek görmek kişinin kendi nefsine işarettir. Ona yardımcı olman nefsani isteklerini yapmaya köpeğin hala üzgün olması nefisnin hala tatmin olmadığına işarettir.

Allah rüyanı hayır eylesin.

rüyada şehir değiştirdiğini görmek korktuğu şeyden kurtulmaya delalettir.
rüyada yağmurun sakin ve faydalı yağması hayır ve berekettir.

rüyada köpek görmek insanın nefsidir. senin ondan korkmaman nefsine galip gelmeye işarettir.

Rüyada araba görmek geçim hususunda aldığın tedbire işarettir.kimseye zarar gelmemesi ailenden hiç kimsenin bu konuda sıkıntıya uğramayacağına işarettir.teyzeninbeyaz giymesi muradına nail olacağına işarettir.

rüyada biber ve domates görmek üzüntüdür.
rüyada ayakkabı giydiğini görmek ayakkabı yeniyse hayırdır. Kazancın artmasına işarettir.
arkadaşın bu kazançtan faydalanmış eğer sen ayakkabının büyük numarasını giydiysen sende faydalanmışsındır.

Allah hayırlara çıkarsın

yazılan kelimeler senin agzından degil..

hep rüya tabirlerinden..çünkü rüya tabirlerini çok takip ederim ben

kanaviçe cim benim istihare amaçla yattığım rüyamın anlamı ne olabilir canım bebek istiyorum onun için niyetlenmiştim.
rüyamda sınavdayım fen derslerinden birinin sınavı oluyormuş öğretmenimiz bayan ben hemen bitirip öğretmene veriyorum teneffüs sonrası hoca benimkisini okumuş 99 almışım sınıfın en yüksek notunu ben almışım öğretmen beni övüyor falan çok başarılı bir öğrenci olduğum için.
çok merak ettim bunu nasıl yorabiliriz.

canım çok teşekkür ederim yorumlarında haklısın işte olmasımı hayırlı olmamasımı diye niyetlendim zaten sanırım olması daha hayırlı o zaman tedaviye devam.kaydirigubbakcemile2

selam bir arkadasimin rüyasini yazmak istiyorum

rüyasinda bir köpek görmüs evlerinde parmagini vermis köpege yalayacagini sanmis parmagini kopariyormus ,eline bakmis parmagi yarisi gitmis gibi duruyormus sonra geri düzelmis.

selam bir arkadasimin rüyasini yazmak istiyorum

rüyasinda bir köpek görmüs evlerinde parmagini vermis köpege yalayacagini sanmis parmagini kopariyormus ,eline bakmis parmagi yarisi gitmis gibi duruyormus sonra geri düzelmis.

köpek rüyası insanın nefsidir.

Eğer köpek rüyada insana zarar veriyosa insanın nefsinin esiri olacağını gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…