- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.081
evet biraz korkuttu beni aslinda.
bende baktim internete ama dogru düzgün bisey bulamadim tabi.
hem gelinlik güzel haber veya evlilik diyor, diger yandan kan olayi var..
bilmiyorum artik
Güzel düşünün güzel olsun.
Nasıl yorumlarsanız öyle çıkar.
İnternetteki yorumlara güvenmeyin bence.
Özellikle bir site var ne yazsam ölüm diyor. :S
bi önceki yorumun icin sagol canim
günaydin lk önce
dün rüyamda patlican közlüyordum oda hemencik oluyordu yani birkac saniyede
sonra benim 2 kardesim varmis ,gercekdede varda bunlar baskaydi herhalde,bunlar ölmüs ben cok agliyorum aglamakdan harap oluyorum,babamda taputmus güya onun basinda gözleri artik görmüyormus üzülmekden aglamakdan,ama babam biliyorum ama sifati isin garipi :)) rahmetli kemal sunaldi
erkek kardesimle telefonda konusuyorum ,normalde subay,ve rüyamda bir göreve gitmis oteldeymis güya yemek seciyor kendine bir yandanda benle konusyor
kızlar hepinize güzel günler.
dün gece istihareye yatcaktım unuttum sadece yatarken tam uykuya dalacağım an rabbim rüyamı istihare niyetiyle göster dedim.
rüyamda öğrenciymişim öğretmenimiz bayanmış fen bölümü derslerinden birinin sınavı yapılıyor ben hemen yapıp öğretmene veriyorum teneffüs oluyor hoca benim kağıdımı okumuş 99 almışım sınavın en yüksek notunu ben almışım ayrıca ben çok başarı bir öğrenciymişim öyle övüyordu öğretmen beni.
anlamı ne olabilir acaba.
Ben rüyamda 3 sayısını gördüm netden baktım yorumuna;
Rüyada Üç Görmek
''En uğurlu ve hayırlı sayıdır. Bolluk ve bereketi simgeler. Ayrıca istenilen şeyin üç vakitte olacağına işaret eder.''
diyor...:Saruboceq:
ben de rüyamda odamda bavul hazırladıgımı gördüm bütün dolabı boşaltmışım ve hiç gelmeyecekmişim gibi 2 bavula bütün esyalarımı sıgdırmaya calısıyordum yanımda da hiç kimse yoktu ama gidecegim için çok mutluydum sürekli de uçagı kaçıracagım acele etmem lazım diyordum
Arkadaslar iyi aksamlar,
benimde anlamini cok merak ettigim bir rüyam var.
Gecenlerde gelinlik giydigimi gördüm, ama bir baktim gelinligin üzerine kan lekesi
var. Ve tüm Rüya bundan ibaret ne öncesini ne sonrasini hatirliyorum.
Anlami ne olabilir acaba bir fikri olan varmi ?
Benimkini de yorumlar mısınız lütfen? Anlamsız bir rüya mı bu, o yüzden mi kimse yorum yapmadı...bilmiyorumkismile
nazsevda abla hoşgeldin,nasılsın?ben çıkıyorum,artık pazartesi görüşürüz,kızında vardı sanırım,artık oda girmıyor foruma?iyi inşallah
mahsum,super,kanaviçe iyi tatıller..
canımiçi kan rüyayı bozar yorumlamak boşuna olur allah hayılısıyla teskere alacağı günü nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
adım atacağın yeni bir iş vs. senin için hayırlı değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?