- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.121
rüyada şehir değiştirdiğini görmek korktuğu şeyden kurtulmaya delalettir.
rüyada yağmurun sakin ve faydalı yağması hayır ve berekettir.
Bayağıdır yazmıyordum bugün çok ilginç bir o kadarda beni etkileyen rüyalar gördüm.İnşAllah yorumlayan çıkar.....
1) Rüyamda ikinci kızımı doğum yapıyordum hastanede.Minik bir şeydi ama yüzünü tam göremeden ayaklandım hemen.Ziyaretçilerim vardı ben elime içi şerbet dolu iki bardak alıp dışarda gezinmeye çıktım ne alakaysa bir masada arkadaşlarıyla sohbet ederken oktay kaynarcayı gördüm sanki yıllardır arkadaşımmış gibi öpüşüp koklaştık ona kızımın olduğunu söyledim ve şerbetlerden ikram etmeye çalıştım.Sonra tekrar odama geçtim ama hemşireler odadaki ailem kızımın nerde olduğunu söylemedi bir tek büyük abimin yüzüne bakınca kızımın öldüğünü anladım.Çıldırmış gibi beni morga götürün dedim.Yanımızda bayan hemşire ve bir yakınımda vardı o kadar engelli yollardan gidiyordukki bir türlü morga ulaşamadık.Duvarlardan atlıyor çıkıyorduk.Bir yerin önüne geldik kapı var ileride ama biz kapıya değil kapı bizi geliyor alıyor içeri atıyordu.Yanımdaki iki kişiyi attı içeri ben bir an dikişlerimi düşündüm benide hızlı atarsa açılır dedim.Bana sıra gelince kapı gelmedi durdu oh çekip ben yürüdüm ona doğru içerde lüks bir araba yine ne alakaysa ibrahim tatlıses birden ondan yardım istemeye başladım bebeğim için.Bebeğimin neden öldüğünü sordum görevlilere elleriyle ayaklarıyla iligli bir hastalık gibi bir şey dediler Ben görsem ona dokunsam uyanacak biliyorum diye düşündüm.Bu rüya bu kadardı sonuç olarak ulaşamadım morga bir türlü.
2) Bunda ise annemle beraber bir mağazadayız benim üzerimde arkadaşımın olduğunu sandığım mavi bir palto var.Karşı mağazadada arkadaşım çalışıyor(seda sayanın mağazasıymış güya orası patronuymuş bizim arkadaşın) yanıma geliyor arkadaşım benden paltoyu istiyor seda sayan istedi diyor.Sinirlenip çıkarıp atıyorum yüzüne s.sayanın.'Ben herkese ne kıyafetler verdim kimseden istemedim ne biçim kadınsın' diyorum.Sonra açık pembe bir palto geliyor üzerime.Gerisini hatırlamıyorum ama mağaza mağaza dolaşıyorduk annemle.
Bu arada yukarıdaki sanatçılarla ilgili ne haber okudum nede tvde gördüm etkilenmek için.Hatta dün hiç tv izlemedim.
kızlar slm aslında bu bir rüya değil ama bileniniz vardır belki diye buraya yazdım.
dün gece çok sıcak olduğu için eşim yatak odasında yatmayıp diğer odaya gitti bende tek başıma yattım sonra uyandım daha gözümü açmadan dikkat et diye bir ses duydum sanırım kadın sesiydi gözümü açar acmaz eşime koştum kalk hadi saat 3 olmuş iftar yapalım dedim sonrada beraber yatalım dedim açıkcası korktum ve çokta rahat duydum bu sesi yani resmen sağımda bir yatıyormuşta böyle söylemiş gibi hissettim.
varmıdır acaba bunun bi anlamı?
len btünn sanat alemii seni ziyerete gelmişş:roflol:
belikişde kafanda seselenen bişeydirr..ilk defa olduysa önemseme bence..ama aynı şeyleerr tekrara oluyosamozamnn başka..:1ninca:
kızlar slm aslında bu bir rüya değil ama bileniniz vardır belki diye buraya yazdım.
dün gece çok sıcak olduğu için eşim yatak odasında yatmayıp diğer odaya gitti bende tek başıma yattım sonra uyandım daha gözümü açmadan dikkat et diye bir ses duydum sanırım kadın sesiydi gözümü açar acmaz eşime koştum kalk hadi saat 3 olmuş iftar yapalım dedim sonrada beraber yatalım dedim açıkcası korktum ve çokta rahat duydum bu sesi yani resmen sağımda bir yatıyormuşta böyle söylemiş gibi hissettim.
varmıdır acaba bunun bi anlamı?
tırstım haa şimdieyvahedigeldismile
demi çıkmış gelmişlerde bir faydaları olmadıki geçip gittiler öyle.Yalnız rüyamdaki ibo koca kafalıydı dikkatimi çekmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?