Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Merhaba ben annemin rüyasını yazmak istiyorum annem rüyasında ikimizin kendi köyünde olduğunu görmüş benim elimde iki çuval tezek varmış ben anneme sel gelyo deyince elimdeki çuvlları bıraktırmız ardından beraber yürüyüp annemin amcasının evine geldiğimizi görmüş bataklıklarda yürümüşüz ama batmamışız yalnız ayyaklarımız çamur olmuç kapının kilidi üstünde ama evde kimse yok anneme şimdi ne yapacağız demişim.Yine annem rüyasında kolunda bilezik parmağında alyans görmüş

Bayağıdır yazmıyordum bugün çok ilginç bir o kadarda beni etkileyen rüyalar gördüm.İnşAllah yorumlayan çıkar.....

1) Rüyamda ikinci kızımı doğum yapıyordum hastanede.Minik bir şeydi ama yüzünü tam göremeden ayaklandım hemen.Ziyaretçilerim vardı ben elime içi şerbet dolu iki bardak alıp dışarda gezinmeye çıktım ne alakaysa bir masada arkadaşlarıyla sohbet ederken oktay kaynarcayı gördüm sanki yıllardır arkadaşımmış gibi öpüşüp koklaştık ona kızımın olduğunu söyledim ve şerbetlerden ikram etmeye çalıştım.Sonra tekrar odama geçtim ama hemşireler odadaki ailem kızımın nerde olduğunu söylemedi bir tek büyük abimin yüzüne bakınca kızımın öldüğünü anladım.Çıldırmış gibi beni morga götürün dedim.Yanımızda bayan hemşire ve bir yakınımda vardı o kadar engelli yollardan gidiyordukki bir türlü morga ulaşamadık.Duvarlardan atlıyor çıkıyorduk.Bir yerin önüne geldik kapı var ileride ama biz kapıya değil kapı bizi geliyor alıyor içeri atıyordu.Yanımdaki iki kişiyi attı içeri ben bir an dikişlerimi düşündüm benide hızlı atarsa açılır dedim.Bana sıra gelince kapı gelmedi durdu oh çekip ben yürüdüm ona doğru içerde lüks bir araba yine ne alakaysa ibrahim tatlıses birden ondan yardım istemeye başladım bebeğim için.Bebeğimin neden öldüğünü sordum görevlilere elleriyle ayaklarıyla iligli bir hastalık gibi bir şey dediler Ben görsem ona dokunsam uyanacak biliyorum diye düşündüm.Bu rüya bu kadardı sonuç olarak ulaşamadım morga bir türlü.
2) Bunda ise annemle beraber bir mağazadayız benim üzerimde arkadaşımın olduğunu sandığım mavi bir palto var.Karşı mağazadada arkadaşım çalışıyor(seda sayanın mağazasıymış güya orası patronuymuş bizim arkadaşın) yanıma geliyor arkadaşım benden paltoyu istiyor seda sayan istedi diyor.Sinirlenip çıkarıp atıyorum yüzüne s.sayanın.'Ben herkese ne kıyafetler verdim kimseden istemedim ne biçim kadınsın' diyorum.Sonra açık pembe bir palto geliyor üzerime.Gerisini hatırlamıyorum ama mağaza mağaza dolaşıyorduk annemle.

Bu arada yukarıdaki sanatçılarla ilgili ne haber okudum nede tvde gördüm etkilenmek için.Hatta dün hiç tv izlemedim.

selam

biraz uzanmisdim az önce rüyamda bir market girisinde eski komsularimizmis güya yasli karikoca görüyorum benle bayagi muhabbet ediyorlar gülerek benim altaki komsumu soruyor kolu kirilmisdi neoldu ona diyor (öyle bisey yok halbuki)

kızlar slm aslında bu bir rüya değil ama bileniniz vardır belki diye buraya yazdım.
dün gece çok sıcak olduğu için eşim yatak odasında yatmayıp diğer odaya gitti bende tek başıma yattım sonra uyandım daha gözümü açmadan dikkat et diye bir ses duydum sanırım kadın sesiydi gözümü açar acmaz eşime koştum kalk hadi saat 3 olmuş iftar yapalım dedim sonrada beraber yatalım dedim açıkcası korktum ve çokta rahat duydum bu sesi yani resmen sağımda bir yatıyormuşta böyle söylemiş gibi hissettim.
varmıdır acaba bunun bi anlamı?

len btünn sanat alemii seni ziyerete gelmişş:roflol:

belikişde kafanda seselenen bişeydirr..ilk defa olduysa önemseme bence..ama aynı şeyleerr tekrara oluyosamozamnn başka..:1ninca:

Ben bugün bir sınıftaydım. Arkadaşım da yanımdaydı. Onun sınıfı başkaymış ama ben benimle gelmesini istemişim. Sınıfa herkes girdikten sonra girdik ama daha öğretmen gelmemişti. Benim makyajım yoktu, saçlarım dağınıktı biraz aceleyle çıkmışım gibiydi evden. Bu yüzden kendimi iyi hissetmiyordum. En arkanın bir ön sırasına oturduk. Arkamızdaki çocuklarla konuştuk biraz. Arkadaşım daha çok konuştu. Sonra öğretmen geldi. Tarih dersini anlatacakmış. (Gerçekte benim bölümümde tarih dersi yok.) Ben de arkadaşıma bir iki laf söyledim ben hiç bilmiyorum tarihi falan diye. O sırada öğretmen beni gördü ve yanımıza geldi. Nijerya ile ilgili bir şeyler söyle dedi. Söyleyemedim. Sınıftaki herkese sordu kimse bir şey demedi. Bilemedik ve konuştuk diye bize 'sınıftan çıkın!' dedi. Arkadaşım çıktı önce. Çünkü zaten burası onun sınıfı değil, çıksa da bir şey değişmez. Ama ben dersi öğrenmek istiyordum. Israr ettim kalmak için, çıkmak istemiyorum dedim fakat yine de beni çıkardı sınıftan. Çok kötü hissettim ve üzüldüm. Özellikle de dersi kaçıracağım için çok üzüldüm. Bir de sınıfın içinde sürekli ismim tekrar edilmişti yüksek sesle.
Yorumlarsan sevinirim.

merhaba
rüyada beyaz t-sört
bir erkegin saclarinin sari ve uzun oldugunu görmekbilmiyorumkismile
kirli camasirlari camasirhaneye yikatmaya götürmek
ne demek biri yorum yapabilirse sevinirim , tesekkürler..a.s.

Bazen bana da olur böyle durumlar. Hatta sonrasında içimde bir huzur hissederim.
Kafa karışıklığı ya da çok düşünmek bunlara sebep oluyor bende. Tabi sıcaktan da olabilir.
Bence bu tip şeyleri uluorta yazmak iyi değil. Herkes kafasına göre yorum yaparsa olmaz.

Benim dünkü rüyamda bir adam bana gece taciz etti bilmiyorumkismile yanında bir adam daha vardı oda yapıcaktı ama tuttu çekti onu "Oğlum bırak şimdi kızın sesi çok çıkıcak biirleri anlıyıcak"dedi hala gözümün önünde.Bende bağrıyordum imdat diye.Rüyada bile olsa ne iğrenç bişey taciz ya,öyle bi korkup üzüldüm ki.Yada benim pisliğimden rüyalarımda pis pis aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…