Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

arkadaşlar ben tekrardan rüyamı yorumlamanısı isteyeceğim .

Benim platonik olarak hoşlandığım fakat kendısıne söyleyemediğim şirkette bir arkadaşım var ve bu cocuğu dün rüyamda gördüm.Arıyorum bır iş hakkında sesi çok iyi geliyor dıyorum kı hayırdır diyorki ben aşık oldum ve birlikte tatile gidiyorus.İşte ilk defa bu duyguyu hissediyorum falan aa öylemi diyorum senin hayatında kımse varmı dıyor hayır sen ne güsel duygular hıssedıyorsun geçmişte bırısı vardı fakat artık yok dıyorum.Oda umarım bulursun dıyor ve umarım deyıp teli kapatıyorum bırısı surat ifademi görüyor noldu dye soruyor bende anlatıyorum yoksa içinde bırseymı vardı farkında değildik diyor ve bu sırada uyandım ama dedğim gibi normal şartlarda aramısda böyle bir konuşma geçmes iş arkadaşlığından öte konuşmamıs geçemes..Bu yüsden yorum yaparsanıs sevınırım.

bende hislerimi söylüyorum
neyse canım inanıp inanmamak sana kalmış

senin rüyalarını yorumlamayız en azından olur biter

merhaba canım benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim merak ettim neyin habercisidir bu rüya rüyamda bir koçun boynuzlarına kırmızı kurdela bağlamınmış bende dizlerimin üzerine çökmüş koçu seviyorum o anda kızım mesaj atıyor bana mesajda diyorki anne bana bir kısmet çıktı adı UMAÇ ama maaşı 650lira az alıyor sen ne dersin diye soruyor mesaj iki minare arasında hani ramazanda ışıklı yazılıyor ya aynı öyle minarelerin arasında yazıyordu bu arada kızım 26 yaşında vede bekar ne anlama geliyor canım şimdiden teşekkürlera.s.

merhabalar herkese

eşim rüyasında peynir görmüş...ekmeğin arasına koyup yemiş peyniri yerken de demişki..aşkım agzının tadını biliyor demiş..benim için...... :))

canım eşinin rüyası çok hayırlı inşaalah rızkıyla işiyle ilgili bir yükselme var ama önce evde bir muradınız olacak eşin tam vaktinde verdi yaradan diyecek inşallah benim hissim böyle diyo canım umarım beğenirsinopuyorumnanaktan

Nazsevda Abla benimkini de yorumlar mısın lütfenn...

Nazsevda Abla benimkini de yorumlar mısın lütfenn...

bitanecim okuyorsun sanırım biraz zor bir dönemden sonra büyük başarı seni bekliyor yabancı bir ülkeye gideceksin çokta arzu ediyorsun sanırım arkadaşın biraz sıkıntı yaşayacak sen yardım edeceksin ona inşallah canım benim ben rüya yorumu bilmiyorum sadece o anda hislerimle hareket edeyirum umarım senin rüyandada yanılmam vede beğenirsin herşey gönlünce olsun bitanemopuyorumnanaktan

Ayyy inanamıyorum. :1shok: Süpersin Nazsevda Ablam.opuyorumnanaktan
Evet öğrenciyim ve yurt dışına çıkmak istiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur çok sağol. Müthişsin sen. opuyorumnanaktan

canım kafana çok takıyorsun bu çocuğu bence ondan gördün rüyayı kendini çok kaptırmaki sonradan üzülmeyesin sanırım yakında seninle farklı ilgilenecek mutluluk daima senin olsun canımopuyorumnanaktan

Ayyy inanamıyorum. :1shok: Süpersin Nazsevda Ablam.opuyorumnanaktan
Evet öğrenciyim ve yurt dışına çıkmak istiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur çok sağol. Müthişsin sen. opuyorumnanaktan

canım benim buna inan gideceksin yalnız biraz inatçımısın çok zekisin ama emir kipiyle kim konuşursa ki bu senin iyiliğin içinde olsa yapmıyorsun biraz daha esnek ol olurmu başarı ve hedeflerin için sadece şu anda hissettim inşallah yanılmadım değilmilmaz:a.s.

Evet üzerimde otorite kurulmasından hiç hoşlanmam, çok da inatçıyımdır yeri geldiğinde.
Tamam esnek olurum. Yanılmadın tabi ki de. Hala şaşırıyorum. Çok iyi hissediyorsun ablam.
Sağol yeniden. opuyorumnanaktan

bir şeye sevineceksin. kısmet olabilir,mal olabilir hoş bir haber olabilir ki sevineceğin şey sana güzel bir şekilde duyurulacak

ayrıca rüyada koç görmek kıymetli,şerefli bir adamla tabir edilir.senin onu sevmen bu kişiyi kabullenmendir

Allah hayırlara çıkarsın

bu rüya sanki biraz bilinçaltı rüyası gibi

merhaba rüyamda eşimle beraber gazinoya gidiyorum ablamla anneminde hatta bi iki arkadaşımında orda olduklarını görüyorum onlar ayrı masada bende eşimle ayrı masada oturuyoruz sonra serdar ortaç çıkıo sahneye bende onla beraber oynuyorum neyse babam annemleri almaya geliyor arabada yer kalmadığı için birde biz eşimle yürümek istediğimiz için arabaya binmiyoruz yürüyoruz karşımıza bi adam çıkıyor eşime cebindeki bütün parayı vermesini söylüyor eşim vermeyince adam büyük bıcak çıkarıyor içimden diyorumki bu benim keskin olmayan pasta bıcağım adama onu indir diyorum o da bana saldırıyor ama o esnada imdaaaaaaaattttt diye bağırıyorum sessiz bir sokak olmasına rağmen başka bir adam polis ekibi getiriyor bende bi cesaret bıcak çeken adamın kafasına kocaman sopayla vuruyorum ve yere yığılıyor polis yerde yatan adamla ilgili birde benle ilgili birşeyler yazıyor kağıda ben sürekli ama o suçlu diyorum poliste evet onu götürcez o suçlu ama sende az değilsin adamı suca azdırmışsın diyor benim bi sucum yok desemde polis hafif gülümsüyor ve uyanıyorum.

merhaba
rüyada beyaz t-sört
bir erkegin saclarinin sari ve uzun oldugunu görmek
kirli camasirlari camasirhaneye yikatmaya götürmek
ne demek biri yorum yapabilirse sevinirim , tesekkürler..

naz sevdamm abla bana yorumun ne olcak..gerçii çok söyleidn benle illğili ama bu yorumu senden almak isterimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablam cok özür diliyorum senin yorumunu yapmis arkadasimiz ama kendimi tutamadim arkadasimisinda affina siginarak rüyani kendimce yorumlamak isterim

rüyan cok hayirli gercekten
senin kizin icin bir kurban kesmen cok iyi olacak bunun ardindan kizinin insallah kismeti cok acilacak ve dini bütün bir insanla bir evlilik yapacak hayirlisiyla

benim icimden gelen bu ablam
kendine iyi bak kocaman öptüm seni
görüsmek üzere..

herkese selamlar vesellamopuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım çok teşekkürler ya..ben peynirin anlamına bakmıştım iyyidi evet ..genel yorum olarak çok merak etmiştim.sagol..yorum için..a.s.

yükselme hayalleri var..inş..olur.:Saruboceq:

begenmezmiyim ayıpsın..yorum şahane:hooray:

merhaba yine eşimin bir rüyasını yazacagım canım,

1.deniz görmüş...ikimizde yüzüyormuşuz..deniz çok güselmiş..zemuszemus

sonra bir mekandaymışız..annem eşime ampul al diyormuş..alıyormuş..deniyormuş ama ampul yanmıyormuş...

2.bende rüyamda yine o kıs arkadaşımı gördüm..bizim binanın içinde karşılaşıyoruz..öpüşüyoruz yanaktan..bana diyorki baştan aşagı bakıyor.sen çok güsel bir kız oldun büyüdün falan ..diyor..bende
ona sende diyorum..saçlarını koyu renk yapıp kat attırmış..diyorum ki neden bu renk yapmış..içimden ama..diger renk yakışıyodu ona diyorum.:)

yorum için teşekkürler şimdiden..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…