- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.141
bende hislerimi söylüyorum
neyse canım inanıp inanmamak sana kalmış
senin rüyalarını yorumlamayız en azından olur biter
merhabalar herkese
eşim rüyasında peynir görmüş...ekmeğin arasına koyup yemiş peyniri yerken de demişki..aşkım agzının tadını biliyor demiş..benim için...... :))
Ben bugün bir sınıftaydım. Arkadaşım da yanımdaydı. Onun sınıfı başkaymış ama ben benimle gelmesini istemişim. Sınıfa herkes girdikten sonra girdik ama daha öğretmen gelmemişti. Benim makyajım yoktu, saçlarım dağınıktı biraz aceleyle çıkmışım gibiydi evden. Bu yüzden kendimi iyi hissetmiyordum. En arkanın bir ön sırasına oturduk. Arkamızdaki çocuklarla konuştuk biraz. Arkadaşım daha çok konuştu. Sonra öğretmen geldi. Tarih dersini anlatacakmış. (Gerçekte benim bölümümde tarih dersi yok.) Ben de arkadaşıma bir iki laf söyledim ben hiç bilmiyorum tarihi falan diye. O sırada öğretmen beni gördü ve yanımıza geldi. Nijerya ile ilgili bir şeyler söyle dedi. Söyleyemedim. Sınıftaki herkese sordu kimse bir şey demedi. Bilemedik ve konuştuk diye bize 'sınıftan çıkın!' dedi. Arkadaşım çıktı önce. Çünkü zaten burası onun sınıfı değil, çıksa da bir şey değişmez. Ama ben dersi öğrenmek istiyordum. Israr ettim kalmak için, çıkmak istemiyorum dedim fakat yine de beni çıkardı sınıftan. Çok kötü hissettim ve üzüldüm. Özellikle de dersi kaçıracağım için çok üzüldüm. Bir de sınıfın içinde sürekli ismim tekrar edilmişti yüksek sesle.
Yorumlarsan sevinirim.
Nazsevda Abla benimkini de yorumlar mısın lütfenn...
bitanecim okuyorsun sanırım biraz zor bir dönemden sonra büyük başarı seni bekliyor yabancı bir ülkeye gideceksin çokta arzu ediyorsun sanırım arkadaşın biraz sıkıntı yaşayacak sen yardım edeceksin ona inşallah canım benim ben rüya yorumu bilmiyorum sadece o anda hislerimle hareket edeyirum umarım senin rüyandada yanılmam vede beğenirsin herşey gönlünce olsun bitanemopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben tekrardan rüyamı yorumlamanısı isteyeceğim .
Benim platonik olarak hoşlandığım fakat kendısıne söyleyemediğim şirkette bir arkadaşım var ve bu cocuğu dün rüyamda gördüm.Arıyorum bır iş hakkında sesi çok iyi geliyor dıyorum kı hayırdır diyorki ben aşık oldum ve birlikte tatile gidiyorus.İşte ilk defa bu duyguyu hissediyorum falan aa öylemi diyorum senin hayatında kımse varmı dıyor hayır sen ne güsel duygular hıssedıyorsun geçmişte bırısı vardı fakat artık yok dıyorum.Oda umarım bulursun dıyor ve umarım deyıp teli kapatıyorum bırısı surat ifademi görüyor noldu dye soruyor bende anlatıyorum yoksa içinde bırseymı vardı farkında değildik diyor ve bu sırada uyandım ama dedğim gibi normal şartlarda aramısda böyle bir konuşma geçmes iş arkadaşlığından öte konuşmamıs geçemes..Bu yüsden yorum yaparsanıs sevınırım.
Ayyy inanamıyorum. :1shok: Süpersin Nazsevda Ablam.opuyorumnanaktan
Evet öğrenciyim ve yurt dışına çıkmak istiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur çok sağol. Müthişsin sen. opuyorumnanaktan
canım benim buna inan gideceksin yalnız biraz inatçımısın çok zekisin ama emir kipiyle kim konuşursa ki bu senin iyiliğin içinde olsa yapmıyorsun biraz daha esnek ol olurmu başarı ve hedeflerin için sadece şu anda hissettim inşallah yanılmadım değilmilmaz:a.s.
merhaba canım benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim merak ettim neyin habercisidir bu rüya rüyamda bir koçun boynuzlarına kırmızı kurdela bağlamınmış bende dizlerimin üzerine çökmüş koçu seviyorum o anda kızım mesaj atıyor bana mesajda diyorki anne bana bir kısmet çıktı adı UMAÇ ama maaşı 650lira az alıyor sen ne dersin diye soruyor mesaj iki minare arasında hani ramazanda ışıklı yazılıyor ya aynı öyle minarelerin arasında yazıyordu bu arada kızım 26 yaşında vede bekar ne anlama geliyor canım şimdiden teşekkürlera.s.
arkadaşlar ben tekrardan rüyamı yorumlamanısı isteyeceğim .
Benim platonik olarak hoşlandığım fakat kendısıne söyleyemediğim şirkette bir arkadaşım var ve bu cocuğu dün rüyamda gördüm.Arıyorum bır iş hakkında sesi çok iyi geliyor dıyorum kı hayırdır diyorki ben aşık oldum ve birlikte tatile gidiyorus.İşte ilk defa bu duyguyu hissediyorum falan aa öylemi diyorum senin hayatında kımse varmı dıyor hayır sen ne güsel duygular hıssedıyorsun geçmişte bırısı vardı fakat artık yok dıyorum.Oda umarım bulursun dıyor ve umarım deyıp teli kapatıyorum bırısı surat ifademi görüyor noldu dye soruyor bende anlatıyorum yoksa içinde bırseymı vardı farkında değildik diyor ve bu sırada uyandım ama dedğim gibi normal şartlarda aramısda böyle bir konuşma geçmes iş arkadaşlığından öte konuşmamıs geçemes..Bu yüsden yorum yaparsanıs sevınırım.
bende rüyamda şehir degiştiriyodum bulundugum şehirden uzakta bi yer kayseriye gidiyodum temiz bi apartmanda üst katından ev alıyodukk balkondan baknıyopdum çevreme güzel ama yagmurlu gibii hava sankim..bide saf tutumuş gibi birsürü kadınlar gördm başörtülüler arkaları dönük yüzleirni göremedim..sonrada kayseriden dükakanlara girip eve ihyiy<çalrı aldım
merhaba canım benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim merak ettim neyin habercisidir bu rüya rüyamda bir koçun boynuzlarına kırmızı kurdela bağlamınmış bende dizlerimin üzerine çökmüş koçu seviyorum o anda kızım mesaj atıyor bana mesajda diyorki anne bana bir kısmet çıktı adı UMAÇ ama maaşı 650lira az alıyor sen ne dersin diye soruyor mesaj iki minare arasında hani ramazanda ışıklı yazılıyor ya aynı öyle minarelerin arasında yazıyordu bu arada kızım 26 yaşında vede bekar ne anlama geliyor canım şimdiden teşekkürlera.s.
canım eşinin rüyası çok hayırlı inşaalah rızkıyla işiyle ilgili bir yükselme var ama önce evde bir muradınız olacak eşin tam vaktinde verdi yaradan diyecek inşallah benim hissim böyle diyo canım umarım beğenirsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?