- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.161
Bayağıdır yazmıyordum bugün çok ilginç bir o kadarda beni etkileyen rüyalar gördüm.İnşAllah yorumlayan çıkar.....
1) Rüyamda ikinci kızımı doğum yapıyordum hastanede.Minik bir şeydi ama yüzünü tam göremeden ayaklandım hemen.Ziyaretçilerim vardı ben elime içi şerbet dolu iki bardak alıp dışarda gezinmeye çıktım ne alakaysa bir masada arkadaşlarıyla sohbet ederken oktay kaynarcayı gördüm sanki yıllardır arkadaşımmış gibi öpüşüp koklaştık ona kızımın olduğunu söyledim ve şerbetlerden ikram etmeye çalıştım.Sonra tekrar odama geçtim ama hemşireler odadaki ailem kızımın nerde olduğunu söylemedi bir tek büyük abimin yüzüne bakınca kızımın öldüğünü anladım.Çıldırmış gibi beni morga götürün dedim.Yanımızda bayan hemşire ve bir yakınımda vardı o kadar engelli yollardan gidiyordukki bir türlü morga ulaşamadık.Duvarlardan atlıyor çıkıyorduk.Bir yerin önüne geldik kapı var ileride ama biz kapıya değil kapı bizi geliyor alıyor içeri atıyordu.Yanımdaki iki kişiyi attı içeri ben bir an dikişlerimi düşündüm benide hızlı atarsa açılır dedim.Bana sıra gelince kapı gelmedi durdu oh çekip ben yürüdüm ona doğru içerde lüks bir araba yine ne alakaysa ibrahim tatlıses birden ondan yardım istemeye başladım bebeğim için.Bebeğimin neden öldüğünü sordum görevlilere elleriyle ayaklarıyla iligli bir hastalık gibi bir şey dediler Ben görsem ona dokunsam uyanacak biliyorum diye düşündüm.Bu rüya bu kadardı sonuç olarak ulaşamadım morga bir türlü.
2) Bunda ise annemle beraber bir mağazadayız benim üzerimde arkadaşımın olduğunu sandığım mavi bir palto var.Karşı mağazadada arkadaşım çalışıyor(seda sayanın mağazasıymış güya orası patronuymuş bizim arkadaşın) yanıma geliyor arkadaşım benden paltoyu istiyor seda sayan istedi diyor.Sinirlenip çıkarıp atıyorum yüzüne s.sayanın.'Ben herkese ne kıyafetler verdim kimseden istemedim ne biçim kadınsın' diyorum.Sonra açık pembe bir palto geliyor üzerime.Gerisini hatırlamıyorum ama mağaza mağaza dolaşıyorduk annemle.
Bu arada yukarıdaki sanatçılarla ilgili ne haber okudum nede tvde gördüm etkilenmek için.Hatta dün hiç tv izlemedim.
ablam cok özür diliyorum senin yorumunu yapmis arkadasimiz ama kendimi tutamadim arkadasimisinda affina siginarak rüyani kendimce yorumlamak isterim
rüyan cok hayirli gercekten
senin kizin icin bir kurban kesmen cok iyi olacak bunun ardindan kizinin insallah kismeti cok acilacak ve dini bütün bir insanla bir evlilik yapacak hayirlisiyla
benim icimden gelen bu ablam
kendine iyi bak kocaman öptüm seni
görüsmek üzere..
herkese selamlar vesellamopuyorumnanaktan
mrb arkdşlar.rüyam için 2 cümle ederseniz dahi çok sevincem..
ben bu rüyayı sabaha karşı gördüm..
uzun zamandır hoşlandım birisi vardı.ama o niyeti bozuk biriydi.(sapıktı yani) o yüzden ondan uzaklaştım görüşmüyorum şuan.ama geçen hafta doktorda psikologuma ondan bahsetmiştim ve biraz geçmişe döndüm...
rüyamda onu görüyorum tam bi otobüse binerken aniden gelip yanımdaki koltuğa oturuyor ve ve üstünde sadece bi atletle kot var.bana sarılıp öpmek istiyor.bende yavaş ol 2 arkada annemle kardşeim var bizi görecekler deyip kızıyorum..tmm ama ben seni çok seviyorum lütfen gel diyo bana evinin adresini veriyor.. :S (Ki gerçekle alakası yok..)
face ine girip bakmışım ilşki duruma dilek! yazmış. arkdşlarımda bana aa bak gelişme var dilek mutlu ol sen, diyorlar..sonra bi daha bakıyorum.çok zor... yazmış :S
evine gidiyorum ama evinde mevlüt varmış..ama evide hemen bnm evimin alt tarafında bi ara sokaktaymış( halbuki öle ara sokaklar yok evimin orda..) ev yeşil boyalı güzel bi yer..ama tam sağımda bi mezar var!!! ama mezar çok güzel çok bakımlı.kırmızı güller var üstünde! kapı açılıyor.annesi sözüm ona ama annesi değil bi başka kadın.normalde annesi kızıl saçlı bakımlı zayıf bi kadın.kapıyı açan kadın kapalı kısa boylu bambaşka bi kadın yani..içeri giriyorum soruyorum o mezar kimin die..hoşlandım kişiyi görüyorum bana o büyük kardeşimin mezarı diyor ama onun büyük kardeşi yok..sadece bi tane erkek kardeşi var o kadar..
kızlar lütfen biri rüyamı yorumlasın mezar falan baya korktum ki rüyalarım direk çıkar bnm.cenaze mi çıkacak o evden ne olacak?....
benim rüyamada bişiler diyever bacım a.s.kızma bilinçaltı...
bir şeye sevineceksin. kısmet olabilir,mal olabilir hoş bir haber olabilir ki sevineceğin şey sana güzel bir şekilde duyurulacak
ayrıca rüyada koç görmek kıymetli,şerefli bir adamla tabir edilir.senin onu sevmen bu kişiyi kabullenmendir
Allah hayırlara çıkarsın
ablam cok özür diliyorum senin yorumunu yapmis arkadasimiz ama kendimi tutamadim arkadasimisinda affina siginarak rüyani kendimce yorumlamak isterim
rüyan cok hayirli gercekten
senin kizin icin bir kurban kesmen cok iyi olacak bunun ardindan kizinin insallah kismeti cok acilacak ve dini bütün bir insanla bir evlilik yapacak hayirlisiyla
benim icimden gelen bu ablam
kendine iyi bak kocaman öptüm seni
görüsmek üzere..
herkese selamlar vesellamopuyorumnanaktan
merhaba yine eşimin bir rüyasını yazacagım canım,
1.deniz görmüş...ikimizde yüzüyormuşuz..deniz çok güselmiş..zemuszemus
sonra bir mekandaymışız..annem eşime ampul al diyormuş..alıyormuş..deniyormuş ama ampul yanmıyormuş...
2.bende rüyamda yine o kıs arkadaşımı gördüm..bizim binanın içinde karşılaşıyoruz..öpüşüyoruz yanaktan..bana diyorki baştan aşagı bakıyor.sen çok güsel bir kız oldun büyüdün falan ..diyor..bende
ona sende diyorum..saçlarını koyu renk yapıp kat attırmış..diyorum ki neden bu renk yapmış..içimden ama..diger renk yakışıyodu ona diyorum.:)
yorum için teşekkürler şimdiden..a.s.
benim rüyamıda yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bizim evin bahçesinde oturuyorum tanımadığım orta yaşlı kapalı bir bayan geliyor... kaynanama ben 3. katta oturanla konnuşmak istiyorum diyo (bu arad 3. katta oturuyorum )bende hemen ayağa kalkıp kadına buyrun benim diyorum ..bana benim küçük bir torunum var bakıcı arıyorum ona sen bakarmısın diyo ayda 400 tl verecem diyoo:)) ben çok seviniyorum paraya değil :)) bebeğe bakacam diye :)) neyse bebeği bana getiriyor erkek bebek çok sevimli Allahım sanki benim çocuğumuş gibi bakıyordum ona sonra benim kucağımdayken banyomu mutfakmı tam hatırlamıyorum su borusu batlıyor hem benim hem bebeğin üzerine fışkırıyor sular ,,sonra bağıra bağıra eşimi çağırıyorum ve uyanıyorumm
buğün rüyamdaa annemii ğördüm dolmuştan iniyodukk annem eline yavru bi keid lamışş ben bunu yiycem diyoorrbende anne olmazz diyorum manem koşarak markete giriiyorr domates salatalık alcakmışş bilmiyorumkismilekediyle yemek için..bende annemin arkasından koşştum anne yenmezz çok ğünah ben sana ne istersen alım diyomm kedide bagrııyorr kedinini rengi sarı beyaz,nitwekim kediyi alıp yooaldım böyleee acaba nedirrakannehir
canım eşinin rüyası çok hayırlı işinde beklediği haber inşallah yakında gelecek kendi çabasıyla yükselme var yani başarıyı kendi emeği ile yakalayacak annen bir dileğiniz için birine bir yol soracak bunu deneyeceksiniz ama olmayacak sonradanda bir mucize bekleyin inşallah çok güzel günler sizi bekliyor rrabbim mutluluğunuzu daim etsin birtanem
canım öncelikle teşekkür ederim yorumun için :1hug:canım bu mübarek ayda görülen rüyaların hepsi hayırlıdır tedavimi görüyorsun bilmiyorum öyle hissettim sana çok sevineceğin bir haber var bereketli mutlu vede çok istediğin bir dileğin yakında olacak ben gördüğünüz nesneleri tek tek yorumlayamıyorum zaten ne anlama geldiklerinide bilmem tek bildiğim vede inandığım rüyaları okuduğumda ne hissediyorum hissettiklerimide yazıyorum umarım senin içinde hissettiklerimde yanılmam canımopuyorumnanaktan
naz abla merhaba,yaa çok uzun zamandır,sahurdan galıba çok özel bir rüya görmuyorum,hep bilinçaltımdakiler çıkıyor,özledım özel rüya görmeyi,burdaki arkadaşlar anlatıyor,ama aban ilginç geliyor,çok iyi elemek lazım rüyayı,yoksa anlamsız gördüğüm o kadar çok şeyler oluyorki,ama bazıları işte bu dıyorum,bunda bir şey var,
yerleştınmı evıne?nasıl gdiyor,mahsumu çok özledik,kaneviçeye merhaba dedim tanışalım dedim,ama kayıp,
naz abla merhaba,yaa çok uzun zamandır,sahurdan galıba çok özel bir rüya görmuyorum,hep bilinçaltımdakiler çıkıyor,özledım özel rüya görmeyi,burdaki arkadaşlar anlatıyor,ama aban ilginç geliyor,çok iyi elemek lazım rüyayı,yoksa anlamsız gördüğüm o kadar çok şeyler oluyorki,ama bazıları işte bu dıyorum,bunda bir şey var,
yerleştınmı evıne?nasıl gdiyor,mahsumu çok özledik,kaneviçeye merhaba dedim tanışalım dedim,ama kayıp,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?