Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Kızlar bunu unutmuşsunuz ..... :çok üzgünüm:

Bu arada bugün rüyamda balkondan iki yavru kediyi aşağı attım yeğenimde vardı yanımda yavru kedilerden biri diğerinden daha büyüktü ve onu aşağı atarken gözlerimin içine baktı niye böyle bir şey yaptımki durduk yere anlamadım halbuki çokta severim hayvanları.Yeğenim ölmüşlermidir diye sordu 'yok alt kattan attım bilerek' dedim.Niye saçmaladımki böyle rüyamda ?

canım yaa senı görmek çok güzel,

mutlulukla gel aramıza,hep aklımdasın bil,

benim rüyamıda yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bizim evin bahçesinde oturuyorum tanımadığım orta yaşlı kapalı bir bayan geliyor... kaynanama ben 3. katta oturanla konnuşmak istiyorum diyo (bu arad 3. katta oturuyorum )bende hemen ayağa kalkıp kadına buyrun benim diyorum ..bana benim küçük bir torunum var bakıcı arıyorum ona sen bakarmısın diyo ayda 400 tl verecem diyoo:)) ben çok seviniyorum paraya değil :)) bebeğe bakacam diye :)) neyse bebeği bana getiriyor erkek bebek çok sevimli Allahım sanki benim çocuğumuş gibi bakıyordum ona sonra benim kucağımdayken banyomu mutfakmı tam hatırlamıyorum su borusu batlıyor hem benim hem bebeğin üzerine fışkırıyor sular ,,sonra bağıra bağıra eşimi çağırıyorum ve uyanıyorumm

mrb arkdşlar.rüyam için 2 cümle ederseniz dahi çok sevincem..

ben bu rüyayı sabaha karşı gördüm..
uzun zamandır hoşlandım birisi vardı.ama o niyeti bozuk biriydi.(sapıktı yani) o yüzden ondan uzaklaştım görüşmüyorum şuan.ama geçen hafta doktorda psikologuma ondan bahsetmiştim ve biraz geçmişe döndüm...

rüyamda onu görüyorum tam bi otobüse binerken aniden gelip yanımdaki koltuğa oturuyor ve ve üstünde sadece bi atletle kot var.bana sarılıp öpmek istiyor.bende yavaş ol 2 arkada annemle kardşeim var bizi görecekler deyip kızıyorum..tmm ama ben seni çok seviyorum lütfen gel diyo bana evinin adresini veriyor.. :S (Ki gerçekle alakası yok..)

face ine girip bakmışım ilşki duruma dilek! yazmış. arkdşlarımda bana aa bak gelişme var dilek mutlu ol sen, diyorlar..sonra bi daha bakıyorum.çok zor... yazmış :S

evine gidiyorum ama evinde mevlüt varmış..ama evide hemen bnm evimin alt tarafında bi ara sokaktaymış( halbuki öle ara sokaklar yok evimin orda..) ev yeşil boyalı güzel bi yer..ama tam sağımda bi mezar var!!! ama mezar çok güzel çok bakımlı.kırmızı güller var üstünde! kapı açılıyor.annesi sözüm ona ama annesi değil bi başka kadın.normalde annesi kızıl saçlı bakımlı zayıf bi kadın.kapıyı açan kadın kapalı kısa boylu bambaşka bi kadın yani..içeri giriyorum soruyorum o mezar kimin die..hoşlandım kişiyi görüyorum bana o büyük kardeşimin mezarı diyor ama onun büyük kardeşi yok..sadece bi tane erkek kardeşi var o kadar..

kızlar lütfen biri rüyamı yorumlasın mezar falan baya korktum ki rüyalarım direk çıkar bnm.cenaze mi çıkacak o evden ne olacak?....

kızma bilinçaltı...

çok sağol canım rabbim herkesi sevindirsin inşallah opuyorumnanaktan

canım mahsumum inan yorumunu okuyunca tüylerim diken diken oldu seni burda görmeyi çok istiyorum birtek ben değil herkes istiyordur eminim inşallah yavrum yorumladığın gibi olur canım emekli olmama 4yıl var ama yeni bir kanun çıkacakmış doğum borçlanması inşallah ondan yararlanırımda kurbanı keserim zaten çok istiyorum bunu canım sağol mahsumum sen nasılsın işten çıktınmı hiç konuşamadık seninleopuyorumnanaktan

buğün rüyamdaa annemii ğördüm dolmuştan iniyodukk annem eline yavru bi keid lamışş ben bunu yiycem diyoorrbende anne olmazz diyorum manem koşarak markete giriiyorr domates salatalık alcakmışşbilmiyorumkismilekediyle yemek için..bende annemin arkasından koşştum anne yenmezz çok ğünah ben sana ne istersen alım diyomm kedide bagrııyorr kedinini rengi sarı beyaz,nitwekim kediyi alıp yooaldım böyleee acaba nedirrakannehir

canım eşinin rüyası çok hayırlı işinde beklediği haber inşallah yakında gelecek kendi çabasıyla yükselme var yani başarıyı kendi emeği ile yakalayacak annen bir dileğiniz için birine bir yol soracak bunu deneyeceksiniz ama olmayacak sonradanda bir mucize bekleyin inşallah çok güzel günler sizi bekliyor rrabbim mutluluğunuzu daim etsin birtanem

canım bu mübarek ayda görülen rüyaların hepsi hayırlıdır tedavimi görüyorsun bilmiyorum öyle hissettim sana çok sevineceğin bir haber var bereketli mutlu vede çok istediğin bir dileğin yakında olacak ben gördüğünüz nesneleri tek tek yorumlayamıyorum zaten ne anlama geldiklerinide bilmem tek bildiğim vede inandığım rüyaları okuduğumda ne hissediyorum hissettiklerimide yazıyorum umarım senin içinde hissettiklerimde yanılmam canımopuyorumnanaktan

Selam ben akşam rüyamda bir kalabalık gördüm,Almanyadan misafirler varmış beni begeniyolar rüyamda ve içlerinden bir bayan bir erkek resmi gösteriyo seni bu çocuga yapalı diyorlar,cocugun resmi hala gözümün önünde,hiçbir seye yoramadım rüyamı,bilinçaltı desem evlilikte düşünmüorum.yorumlarsanız sevinirim

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:::hooray::hooray::hooray::hooray:

teşekkürler canım çok sagol..agzına saglık
çok güsel rüyaymış gercekten ..yorum için çok sagol cicimŞenizŞeniz
a.s.a.s.

hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım öncelikle teşekkür ederim yorumun için :1hug:
benim şuanda istediğim tek dileğim var oda bebek ..maalsef tedavi görmüyorum canım ev aldık çünkü evin borcu var ..inşallah dediğiniz gibi muradım ve dileğim gerçek olur çok teşekkür ederim tekrar

naz abla merhaba,yaa çok uzun zamandır,sahurdan galıba çok özel bir rüya görmuyorum,hep bilinçaltımdakiler çıkıyor,özledım özel rüya görmeyi,burdaki arkadaşlar anlatıyor,ama aban ilginç geliyor,çok iyi elemek lazım rüyayı,yoksa anlamsız gördüğüm o kadar çok şeyler oluyorki,ama bazıları işte bu dıyorum,bunda bir şey var,

yerleştınmı evıne?nasıl gdiyor,mahsumu çok özledik,kaneviçeye merhaba dedim tanışalım dedim,ama kayıp,

o dediğin garip rüyayı bende yukarı yazdım ama kötümüdür nedir kimse yorumlamadı.Özellikle o hastanede yaşadıklarım fazlasıyla garipti.

canım yerleştik çok şükür bende uzun zamandır kayda değer rüya görmüyordum oysaki hergün muhahakak rüya gören biriydim tabiki görüyoruz ama her rüyada yorumlanmıyor sende biliyorsun haberci rüyalar anlaşılıyor zaten bende mahsumu özledim tabiki senide canım sen nasılsın kaneviçe sağolsun rüyamı yorumlamış sanırım oda yoğun bu aralar iyi oldu aramıza bir yorumcu daha geldi ama mahsumun gelmesini çok ama çok istiyorum duyuyordur bizi inşallah yakında katılır aramızaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…