Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Bugün ikimizde rüyada kedi görmüşüz.Benimkiler yavruydu ama acımadan attım ikisinide aşağıya ne gaddarım demi? benneyaptımki

Bazı rüyalar izlediğimiz filmden yada o günkü yaşadığımız olaylardan etkilenmeyle oluyor.Onları bende pek ciddiye almam.Şunu konuşmuştuk sanırım ondan girmiş rüyama derim.Ama bazen çok alakasız ve çok etkileyici rüyalar görürüm.Onları bile elerim kesin iyi olduğuna inandığımı bırakırım kimseye anlatmam çıksın isterim hemen biraz tareddüt edip korktuklarımı ise anlatırım.
Seninde mi öyle oluyor peki?

eskiden daha iyiyidim,bazen oturup beklerım,çıkınca bıyık altında gülümseme varya öle yaparım,ama o bazen acı gülümseme oluyor,

selam

rüyamda yerden az havalanan at gördüm üzerinde biri varmiydi hatirlamiyorum,aksamdi

büyük bir kapi gördüm yani ciftlik kapisi gibi büyükler varya bahceye aciliyormus ,ama bahceyi göremdim önündeydim ati izliyordum.

Rüyamda yeni bir evdeydik. Çok güzeldi. İçini görmedim ama balkonunda duruyorduk.
Önü bahçeydi. Gördüğüm görüntü pusluydu biraz.
Yanımda arkadaşım da vardı. Hemen çaprazdaki balkonda komşular oturuyordu.
Yeni komşularımızmış. Komşunun kızı balkondan atladı aşağıya.
Ben bunu görünce şok oldum ama ailesi hiç tepki vermedi.
Sonra kız aşağıdan yukarı doğru yeniden balkona çıktı. Çok şaşırdım, ağzım açık kaldı.

Sonra saçlarım upuzun ve çok açık sarıya boyamışım. Harika olmuştu.
Aynada kendime bakıyordum.
Hem yıpranmamış hem de çok güzel bir renk olmuştu. Ona da çok şaşırıyorum.
Normalde saçlarım koyu kahve çünkü.

2. rüyamda yine arkadaşımlaydım ve çok büyük bir gemiye bindik.
Yanımızda 2 tane yeni tanışmış olduğumuz erkek vardı.
Onlarla girdik gemiye. Geminin bir odasında yere sofra serip bir şeyler yedik.
Daha doğrusu ben ve erkeklerden biri oturduk sofra başına.
Arkadaşım ve diğer çocuk etrafa bakınıyordu. Arkdaşımın ayağında yüksek topuklu bir ayakkabı vardı,
kot şort ve askılı bir üst giymişti. Ben nasıldım hatırlamıyorum.
Biraz odadan çıkıp yürüdüm; annemi gördüm bir masada.
Yanında başkaları da vardı. Türk kahvesi içiyorlardı. Fal baktıracaklarmış.
Ben de içtim telvesini yedim ama fal baktırmıcam deyip ayrıldım ordan.
Ve yanımızda olan erkeklerden biriyle yakınlaşsam mı acaba diye düşünüyordum.
O erkekler biraz sarhoş gibilerdi bu arada.
Bunlar ne demek acaba?

kötü bir rüya gördüm bir gemide sibirya kurtları geli,yodu kovuyodum ısırmasın die bizi dişlerini gösteriyolardı hep ve aynaya baktıgımda dişlerimden 3tanesi elime döküldü çok korkup aglıyodum rğyamda hayır olsunyaaa

rüyamda annemle bi apartmana giriyoruz apartmandaki merdivenlerden çıkıyoruz merdivenler imitasyon gibi küçük ama tertemiz ve mermer sonra bi eve giriyoruz ünv hocamın eşi bizi karşılıyo ben kadını tanımıyorum ama arkadaşlarım kısa boylu ve biraz yaşlı olduklarını söylemişti rüyamda da kısa boyluydu ama çok genç görünüyodu yalnız aşırı derece de zayıftı ben ne güzel zayıfsınız filan diyorum içimdende hasta filanmı acaba diye düşünüyorum bacakları çırpı gbi kadın güleryüzlü. Sonra hocamı görüyomuyum görmüyomuyum ama beyaz bi atletle uyuduğunu anımsıyorum.Yorumlarsanız sevinirim

Bugün ikimizde rüyada kedi görmüşüz.Benimkiler yavruydu ama acımadan attım ikisinide aşağıya ne gaddarım demi? benneyaptımki

[yavru kedii gördümm anenmdeydiii kedii yiycekti:))

yoo ne gadarı be ben eseni çok iyi tanıyorum gadarın g si yok sende minişim....

ama yorum yaPılmaşışşbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

insallah ablam umarim hersey istedigin sekilde gelisir.kaydirigubbakcemile5

isden ciktim suan is ariyorum insallah bir kapi acilir bana
fikirlerim cok deyisti Allahim öyle bir güc veriyorki herseye cok positiv bakmaya basladim her serde bir hayir vardir ya ben buna inaniyorum
ve kendimle ilgili hedeflerim var önce 1 sene kadar caliscam sonra yarim kalan eyitimi deevam etmek istiyorum cok uzun ve zor bir yol sectim kendime ama Allahin izniyle meslek edinirim insallah hayat sartlari zor artik kendi ayaklarimin üstünde durmanin zamani geldide geciyor olsun gec olsunda güc olmasin

Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatani hala seviyorsun? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilirmisin...

evet canım bazen bende çok etkilendiğim rüyamı anlatmam yada sadece kendim yorumlar vede beklerim her rüyada yorumlanmaz sende biliyorsundur eğer bir dileğim veya kafama takılan bir sorunum varsa o gece çok dua eder niyetlenirim en fazla üç gün içindede rüyamda neticesini gösterir rabbim insanın kendi diliyle kendi bildiği duasıyla rabbine yalvarması boş çevrilmez inşallah tıpkı senin dualarının boş çevrilmediği gibi canımopuyorumnanaktan

naz sevda abla bizi görmemşş galiba..canı saolsuna.s.

canım benim gördümde işim çoktu yazamadan çıktım özür dilerim nasılsın birtanem geçen günkü rüyanı kaneviçe yorumlamış ağzına sağlık onun için tekrar yorumlamak doğru olmaz diye düşündüm yoksa seni kırarmıyım birtanem inan senin yazdığın herşeyi okuyorum çok güzel bir insansın vede mükemmel bir pozitif enerji yayıyorsun bana göre sana muhakkak söylüyorlardır girdiğin heryere neşe saçtığını değilmi rabbim bu neşeni hiç eksiltmesin canımıniçiopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben rüya yorumunu bilmiyorum nesneler ne anlama gelirde bilmiyorum sadece burdaki yazılan rüyaları okuyor eğer birşey hissediyorsam cevap veriyorum ne olur beni yanlış anlamayın kimseyi ayırmak değildir niyetim mahsumu hep birlikte davet edelim gelsin çünkü o çok güzel yorumluyordu kaneviçeyide unutmamak lazım tabiki ben haddim olmadan bazılarına cevap veriyorum şimdiden cevaplayamadıklarımdan özür dilerim keşke rüya yorumunu bilsemde kimseyi kırmasam benimkisi sadece his

canım benim ne güzel şey bunları senden duymak hiç birşeyi sebepsiz vermez rabbim kullarına bu yaşadıkların şer gibi dursada ileride muhakak bir hayırı vardır sen işe gireceksin ileride yöneticilik yapacaksın büyük bir masada hissediyorum seni elinde kalem vede yetki sahibi olarak sürekli imza atacaksın dedei dersin bak gör zamanla gelişen olaylara sende şaşıracaksın bu zor günler geçecek süprizler var bekle olurmu birtanem güzel günler senden yana canımopuyorumnanaktan

ay varya yine ayaga diktin beni muhtesem insan kaydirigubbakcemile2
insallah ablam benimde istedigim hep masa basindaydi insallah dedigin gibi olur hayirlisiyla

görüsmek üzere

merhaba
rüyada beyaz t-sört
bir erkegin saclarinin sari ve uzun oldugunu görmek
kirli camasirlari camasirhaneye yikatmaya götürmek
ne demek biri yorum yapabilirse sevinirim , tesekkürler..

rüyada beyaz renk hayırdır.
saçların uzun olması ömrün uzun olmasıdır.
kirli çamaşırları yıkamak günahlardan arınmadır

gecenler bir rüyami daha yazmisdim yorumlanmamisdi buda yorumlanmamis :gitme: acaba iyi bir rüya degilmiki ohaoldumsmile

yokabla ne özrüüü latife benimki biliyorummmzemuszemuskedi gördümm ben bama bu yenii kanavçe onu yorumlamadıbilmiyorumkismilecanım ablacımm bende senii takip ederim hepp o senin ğüz<elliğin ablcımm genelde girdigim her yerde ilği odagı oluyorum candan derler çok saoll senide burdan ve sevdiklerinden ayırmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…