- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.181
buğün rüyamdaa annemii ğördüm dolmuştan iniyodukk annem eline yavru bi keid lamışş ben bunu yiycem diyoorrbende anne olmazz diyorum manem koşarak markete giriiyorr domates salatalık alcakmışş bilmiyorumkismilekediyle yemek için..bende annemin arkasından koşştum anne yenmezz çok ğünah ben sana ne istersen alım diyomm kedide bagrııyorr kedinini rengi sarı beyaz,nitwekim kediyi alıp yooaldım böyleee acaba nedirrakannehir
canım yerleştik çok şükür bende uzun zamandır kayda değer rüya görmüyordum oysaki hergün muhahakak rüya gören biriydim tabiki görüyoruz ama her rüyada yorumlanmıyor sende biliyorsun haberci rüyalar anlaşılıyor zaten bende mahsumu özledim tabiki senide canım sen nasılsın kaneviçe sağolsun rüyamı yorumlamış sanırım oda yoğun bu aralar iyi oldu aramıza bir yorumcu daha geldi ama mahsumun gelmesini çok ama çok istiyorum duyuyordur bizi inşallah yakında katılır aramızaopuyorumnanaktan
Bazı rüyalar izlediğimiz filmden yada o günkü yaşadığımız olaylardan etkilenmeyle oluyor.Onları bende pek ciddiye almam.Şunu konuşmuştuk sanırım ondan girmiş rüyama derim.Ama bazen çok alakasız ve çok etkileyici rüyalar görürüm.Onları bile elerim kesin iyi olduğuna inandığımı bırakırım kimseye anlatmam çıksın isterim hemen biraz tareddüt edip korktuklarımı ise anlatırım.
Seninde mi öyle oluyor peki?
Bugün ikimizde rüyada kedi görmüşüz.Benimkiler yavruydu ama acımadan attım ikisinide aşağıya ne gaddarım demi? benneyaptımki
canım yaa senı görmek çok güzel,
mutlulukla gel aramıza,hep aklımdasın bil,
canım mahsumum inan yorumunu okuyunca tüylerim diken diken oldu seni burda görmeyi çok istiyorum birtek ben değil herkes istiyordur eminim inşallah yavrum yorumladığın gibi olur canım emekli olmama 4yıl var ama yeni bir kanun çıkacakmış doğum borçlanması inşallah ondan yararlanırımda kurbanı keserim zaten çok istiyorum bunu canım sağol mahsumum sen nasılsın işten çıktınmı hiç konuşamadık seninleopuyorumnanaktan
Bazı rüyalar izlediğimiz filmden yada o günkü yaşadığımız olaylardan etkilenmeyle oluyor.Onları bende pek ciddiye almam.Şunu konuşmuştuk sanırım ondan girmiş rüyama derim.Ama bazen çok alakasız ve çok etkileyici rüyalar görürüm.Onları bile elerim kesin iyi olduğuna inandığımı bırakırım kimseye anlatmam çıksın isterim hemen biraz tareddüt edip korktuklarımı ise anlatırım.
Seninde mi öyle oluyor peki?
naz sevda abla bizi görmemşş galiba..canı saolsuna.s.
canım benim ne güzel şey bunları senden duymak hiç birşeyi sebepsiz vermez rabbim kullarına bu yaşadıkların şer gibi dursada ileride muhakak bir hayırı vardır sen işe gireceksin ileride yöneticilik yapacaksın büyük bir masada hissediyorum seni elinde kalem vede yetki sahibi olarak sürekli imza atacaksın dedei dersin bak gör zamanla gelişen olaylara sende şaşıracaksın bu zor günler geçecek süprizler var bekle olurmu birtanem güzel günler senden yana canımopuyorumnanaktaninsallah ablam umarim hersey istedigin sekilde gelisir.kaydirigubbakcemile5
isden ciktim suan is ariyorum insallah bir kapi acilir bana
fikirlerim cok deyisti Allahim öyle bir güc veriyorki herseye cok positiv bakmaya basladim her serde bir hayir vardir ya ben buna inaniyorum
ve kendimle ilgili hedeflerim var önce 1 sene kadar caliscam sonra yarim kalan eyitimi deevam etmek istiyorum cok uzun ve zor bir yol sectim kendime ama Allahin izniyle meslek edinirim insallah hayat sartlari zor artik kendi ayaklarimin üstünde durmanin zamani geldide geciyor olsun gec olsunda güc olmasin
Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatani hala seviyorsun? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilirmisin...
canım benim ne güzel şey bunları senden duymak hiç birşeyi sebepsiz vermez rabbim kullarına bu yaşadıkların şer gibi dursada ileride muhakak bir hayırı vardır sen işe gireceksin ileride yöneticilik yapacaksın büyük bir masada hissediyorum seni elinde kalem vede yetki sahibi olarak sürekli imza atacaksın dedei dersin bak gör zamanla gelişen olaylara sende şaşıracaksın bu zor günler geçecek süprizler var bekle olurmu birtanem güzel günler senden yana canımopuyorumnanaktan
merhaba
rüyada beyaz t-sört
bir erkegin saclarinin sari ve uzun oldugunu görmek
kirli camasirlari camasirhaneye yikatmaya götürmek
ne demek biri yorum yapabilirse sevinirim , tesekkürler..
selam
rüyamda yerden az havalanan at gördüm üzerinde biri varmiydi hatirlamiyorum,aksamdi
büyük bir kapi gördüm yani ciftlik kapisi gibi büyükler varya bahceye aciliyormus ,ama bahceyi göremdim önündeydim ati izliyordum.
canım benim gördümde işim çoktu yazamadan çıktım özür dilerim nasılsın birtanem geçen günkü rüyanı kaneviçe yorumlamış ağzına sağlık onun için tekrar yorumlamak doğru olmaz diye düşündüm yoksa seni kırarmıyım birtanem inan senin yazdığın herşeyi okuyorum çok güzel bir insansın vede mükemmel bir pozitif enerji yayıyorsun bana göre sana muhakkak söylüyorlardır girdiğin heryere neşe saçtığını değilmi rabbim bu neşeni hiç eksiltmesin canımıniçiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?