- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.201
kan rüyası iyi değildir canım
beyaz gelinliğe kan lekesi olmuş dedin.
beyaz gelinlik iyidir ama lekesi kan olunca durup düşünmek lazım
bilmem anlatabildim mi
selam
rüyamda yerden az havalanan at gördüm üzerinde biri varmiydi hatirlamiyorum,aksamdi
büyük bir kapi gördüm yani ciftlik kapisi gibi büyükler varya bahceye aciliyormus ,ama bahceyi göremdim önündeydim ati izliyordum.
canim benim elbet düsündüm
ama biseye yoramadim,
hayirlisi...
buğün rüyamdaa annemii ğördüm dolmuştan iniyodukk annem eline yavru bi keid lamışş ben bunu yiycem diyoorrbende anne olmazz diyorum manem koşarak markete giriiyorr domates salatalık alcakmışş bilmiyorumkismilekediyle yemek için..bende annemin arkasından koşştum anne yenmezz çok ğünah ben sana ne istersen alım diyomm kedide bagrııyorr kedinini rengi sarı beyaz,nitwekim kediyi alıp yooaldım böyleee acaba nedirrakannehir
Bazı rüyalar izlediğimiz filmden yada o günkü yaşadığımız olaylardan etkilenmeyle oluyor.Onları bende pek ciddiye almam.Şunu konuşmuştuk sanırım ondan girmiş rüyama derim.Ama bazen çok alakasız ve çok etkileyici rüyalar görürüm.Onları bile elerim kesin iyi olduğuna inandığımı bırakırım kimseye anlatmam çıksın isterim hemen biraz tareddüt edip korktuklarımı ise anlatırım.
Seninde mi öyle oluyor peki?
Kızlar bunu unutmuşsunuz ..... :çok üzgünüm:
Bu arada bugün rüyamda balkondan iki yavru kediyi aşağı attım yeğenimde vardı yanımda yavru kedilerden biri diğerinden daha büyüktü ve onu aşağı atarken gözlerimin içine baktı niye böyle bir şey yaptımki durduk yere anlamadım halbuki çokta severim hayvanları.Yeğenim ölmüşlermidir diye sordu 'yok alt kattan attım bilerek' dedim.Niye saçmaladımki böyle rüyamda ?
kediyi yollamakla iyi yapmışın çünkü rüyada kedi görmek hayırlı değildir.
zira kedi görmek
hırsızlık,hastalık,düşman v.s
annenin başına gelebilecek kötü birşeyi sen engellemişsin canım
rüyada beyaz renk hayırdır.
saçların uzun olması ömrün uzun olmasıdır.
kirli çamaşırları yıkamak günahlardan arınmadır
[yavru kedii gördümm anenmdeydiii kedii yiycekti:))
yoo ne gadarı be ben eseni çok iyi tanıyorum gadarın g si yok sende minişim....
ama yorum yaPılmaşışşbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
saçmalamamışsın kedileri atmakla iyi yapmışsın
çünkü rüyada kedi görmek hırsız,hastalık,sıkıntı, vs. alamettir.
gerçek hayatta olduğu gibi rüyada masum değildir kedicikler :)
aslında tam tersini yapman lazım
iyi rüyayı ehil kişilere anlatman lazım ki çabuk neticelensin.
kötü rüyalarıda kimseye anlatmaman gerekir
uyandığında seni huzursuz eden bir rüya gördüysen sol tarafına 3 kere tükürmen ve bu rüyayı kimseye anlatmaman gerekir
Canım bende genelde anlatmadığım iyi rüyalar çabuk çıkıyor anlatınca gecikiyor kötü rüyalar ise anlatsamda anlatmasamda çabuk çıkıyor sinir oluyorum bu yüzden .......... kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?