Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

at ve bahçe rüyası ayrı ayrı yorumlandığında ikiside hayra alamettir.

at rüyası izzet, makam, mevki, muradına nail olmak şeklinde yorumlanır.
bahçede aynı şekilde

rüyanın yorumuna gelince, gelebileek, mal, mevki v.s şeylere kavuşamayacağını gösteriyor canım

Allah hayırlara çıkarsın

kediyi yollamakla iyi yapmışın çünkü rüyada kedi görmek hayırlı değildir.

zira kedi görmek

hırsızlık,hastalık,düşman v.s

annenin başına gelebilecek kötü birşeyi sen engellemişsin canım

aslında tam tersini yapman lazım

iyi rüyayı ehil kişilere anlatman lazım ki çabuk neticelensin.

kötü rüyalarıda kimseye anlatmaman gerekir

uyandığında seni huzursuz eden bir rüya gördüysen sol tarafına 3 kere tükürmen ve bu rüyayı kimseye anlatmaman gerekir

saçmalamamışsın kedileri atmakla iyi yapmışsın

çünkü rüyada kedi görmek hırsız,hastalık,sıkıntı, vs. alamettir.

gerçek hayatta olduğu gibi rüyada masum değildir kedicikler :)

selam arkadaslarım
bana yardımcı olursanız cok sevınırım
dun aksam aılece yattık esım ortamızda kızım ve ben uyumadan once kızıma dogru dondum sag tarafıma donmus oluyorum sonra ben yatmadan once hep dualar okurum ama regl olduqum ıcın okumadım ve hatta rabbıme bana kızımı verdıgı ıcın sukredıp hamd ettım ve gerısını hatırlamıyorum yanı hayatımda ılk kezbasıma boyle bırsey gelıyor yataga yattıgım anda uyumak ve yattıgımda hıc uykum yoktu oysakı.ruyamda aynı sekılde yattıqımızı godum esım ama onun yanında 16 17 yaslarında bır kız esımın uzerınde ıc camasırları var ben uyanıgım korkuyorum bırseyden ama kızdanmı korkuyorum yoksa ruhanı seylerden mı tam anlayamadım cunku bı ara battanıyeyı alıyorum heryerımı kapıyorum oylekı battanıye ıcınde zor nefes alıyorum o an sankı bırsey benı sırkelıyor korkudan tıtrıyorum ve la havle vela kuvvete illa billah demeye baslıyorum hem bunu dıyorum sureklı hemde eşim artık uyansın dıye beklıyorum bı ara battanıyenın arasından bakıyorum esım kalkıyor tv acıyor yanıma dogru gelıp kulagıma hanı su lolıpopo sekerler varya ondan koyuyor battanıyeyı aralıyıp ve o esnada kulagımda bı nefes hıssettım ama ben la havle vela kuvvete illa billah demeye devam edıyorum bı uyandım hala okuyorum ve oyle bı uyanıstıkı ne yerımden kalktım ne sarsıldım gozumu bı actım sankı uyumamısımda gozumu kapamıs hemen gerı acmısım gıbı okadar kısa surduku uymamla ruya gormem yattıgım sekıl ne bılıyım uyandıgımdada cok tuhaf oldum ben uyumadımkı buda neydı dedım saate bır baktım 3 5 dk ıcınde bunları gormusum

merhaba arkadaşlar öncelikle yeni kayıt oldum hoşgeldim:)
geçen gün gördüğüm rüyayı anlatıyım sizlere fazlasıyla etkilendim ve hala etkisindeyim.
ben 18 yaşındayım liseyi bitirdim ve benden yaşça büyük üniversitede okuyan bir erkek arkadaşım var bu rüyada onunla ilgili.herneyse çok uzatttım.rüyamda nerede olduğumu bilmiyorum yabancı bir evdeyim ve kış mevsimindeyiz hava kapalı ve kasvetli.heryer kahverengiydi.nereden ne şekilde haber geldi bilmiyorum ama erkek arkadaşımın ve arkadaş grubunun bir tiyatroda yangında mahsur kaldıklarını öğreniyorum.erkek arkadaşım dışında hepsi ölüyorlar.erkek arkadaşımın bu olayda beni suçladığını düşünüyorum ve ona ulaşmaya çalışıyorum ama hiç bir şekilde ulaşamıyorum,ona ulaşmak için garip tipli insanlarla tanşıyorum hayatımda görmediğim sokaklardan geçiyorum ama ne yapsam boş ona ulaşamıyorum...
işte böyle saçma bir rüya anlatımda sorunlar olabilir ama tam hatırlayamadığım için bu kadar yazabildim.o rüyayı gördüğümden beri içimde garip bir sıkıntı var.sizce nedir bu rüyanın anlamı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende rüyamda bir kaç istareye yattım.
aynı şeyi diliyerek kararsız kaldığım için....
genellikle beyaz temalı rüyalar... bir ara alışveriş merkezi ve peynir vardı...

bir keresinde ... bir camiye girdim ayakkabılarımı çıkarttım. beyaz ayakkkabılar.
bir başka rüya...daha sonra...erkeğin elinde yüzükler vardı. o zamanlar evli olduğundan şüpheleniyordum - aklımda dşüüncelerimde olan biri-... çok tanımadığım için bir korkuydu..onun .iş yerindeydim çıplak ayakları vardı.. ayakkabıları çıkarttı ... sonra ben sıkıldım kalktım ondan habersiz .. aradı buldu beni... neden kalktın haber vermedin dedi... bende benimle ilgilenmedin dedim...

hayılı olarak dua edin okuyun lütfen :))))

en son düşüncem acaba biz evlenebilirmiyiz diye düşünüyordum :))) sonrada rüyamda ailesini grödüm -hiç görmediğim - evet beni istemeye gelmişlerdi :)

Ben bir gün hiç istihareye yatmadığım halde, düşünmediğim halde sevdiğim kişinin ailesinin beni istemeye geldiklerini görmüştüm. Çok enteresan yauu... Hiç aklımda yokken oldu.
Aklıma gelse görmem zaten ben. Keşke her istediğimde görebilseydim onu.

merhabalar....:1hug:

rüyamda ablam,eniştem,kaynım ve birde eski erkek arkadaşım ve abisi bize gelmişlerdi.akannehir
eşimde var.oturuyoruz falan. eski erkek arkadaşımın abisi bana kardeşinin telini veriyor..al bak şu teldeki mesaj bölümüne diyor..alıyorum teli..mesajlara bakmaya çalışıyorum.mesajşarda onun dinledigi şarkılar yazıyormuş..müslüm ..aşk şarkıları..arıyorum..net bir yazı bulamıyorum ama mesajlar var telde.kayda alınmış..neyse başka bir mekanda eski erkek arkadaşımla konuşuyorz yanlız degiliz tabi..neyse bana diyorki ailemde kalıyorum falan..a neden diyorum..karım beni terk etti o adama gitti diyor..çoçugum benle diyor..bende ona ben sana demedim.bak beni dedigim oldu seni bırakıp gitti diyorum..sana söylemiştim diyorum..
gayet sakin bir şekilde..herşeyin üstü kapanmış şekilde onunla sakince muhabbet ediyorduk.akannehir

birde bir köşede eşim yerdeydi aşk dolu bana bakıyordu.

yorum için teşekkürler şimdiden..a.s.

günaydin bir önceki yorumun icin tesekür ederim

dün rüyamda ünlülerle ugrastim hep

ilk kivanc tatlitugun bir aile resmini gördüm ölmüs güya bende üzülüyorum cünkü bir baglantimiz varmis onunla sonra kendisini bir yerde beklerken görüyorum
o sira komsumu gördüm kizinin dersini yapamamis benden yardim istiyor matematik dersi benim beynimde o sira durmus gibi bir türlü cözemiyorum dogrumu böyle diyor herhalde diyorum 100 sayisini gördüm ve m harfini yani 100 m yaziyordu

sonra ordan jet hiziya baska rüyadayim biryerde büyük gezi otobüsü bekliyordu bende hahahaha alacakaranlikda edwardla güle oynaya sakalasarak el ele bazen tutusarak otobüse gidiyoruz siraya giriyoruz arkamizdada bir bebek arabasi var ücüz bebekler vardi icnde,otobüse bindimizi hatirlamiyorum ama bir dinlenme yerinde oturuyoruz tostmu ne yiyoruz,yanimdada bir cocuk var cocuk benimmi yoksa öylesinemi getirdim bilmiyorum o sira.

Canım bende genelde anlatmadığım iyi rüyalar çabuk çıkıyor anlatınca gecikiyor kötü rüyalar ise anlatsamda anlatmasamda çabuk çıkıyor sinir oluyorum bu yüzden .......... kötükedihüso

günaydın kızlar.. bende geçen hafta rüyamda annemle trene binmişiz ama şu tatilyada vardı öyle bi trene.. sonra ben bi anda yere düşüyorum anneme bişi olmuyor sonra yanıma geliyolar.. kafamı beyaz bandajla sarıyolar sonra uyandım... geçen günde eşimi annemlerin evi 4. katta oradan aşağı düşerken gördüm ama o kalktı sonra hiç bişi olmamış gibi yürümeye devam etti.. ikimizden yükseklerden aşağı çakıldık ohaoldumsmile yorumlayabilirmisiniz kızlar.. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…