- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.221
yorumlArsanız sevinirimm dün gece biraz kötü rüyalar gördüm abimlerin evindeyim ama başka evdeler yatak odalarında her odada örümcek var artık örümceklerden yatılmıo o denli kötü kocaman örümcekler ..... hayırdır inşallah ikinci rüyamda ise erkek arkadaşımın annesine kendimi beğendirmeye çalışıorum kadın bana biraz soğuk gibi pek istekli değil bazende sıcak davranıyor ben neler yapmıorum beğensin die ama rüyamda öyle bitti hani sonunda beğendi beğenmedi dieceğim bişe olmadııı :) şimdiden teşekkürler
kuzenimin etkisinde kaldığı bir rüya yorumlayabilir misiniz.
rüyasında kucağında bir bebek var,kendi kendine bu benim bebeğimmi diyor,bebek ona gülüyo buda emzirmeye başlıyo,sütü okadar bol ki emerken kolalrına fışkırmış..bu yaşadığını hissetmiş bebek hem gülüyo hemde emiyomuş. hayrolsun diyelim bu arada kuzenim bekar
günaydın kızlar.. bende geçen hafta rüyamda annemle trene binmişiz ama şu tatilyada vardı öyle bi trene.. sonra ben bi anda yere düşüyorum anneme bişi olmuyor sonra yanıma geliyolar.. kafamı beyaz bandajla sarıyolar sonra uyandım... geçen günde eşimi annemlerin evi 4. katta oradan aşağı düşerken gördüm ama o kalktı sonra hiç bişi olmamış gibi yürümeye devam etti.. ikimizden yükseklerden aşağı çakıldık ohaoldumsmile yorumlayabilirmisiniz kızlar.. :uhm:
bende rüyamda bir kaç istareye yattım.
aynı şeyi diliyerek kararsız kaldığım için....
genellikle beyaz temalı rüyalar... bir ara alışveriş merkezi ve peynir vardı...
bir keresinde ... bir camiye girdim ayakkabılarımı çıkarttım. beyaz ayakkkabılar.
bir başka rüya...daha sonra...erkeğin elinde yüzükler vardı. o zamanlar evli olduğundan şüpheleniyordum - aklımda dşüüncelerimde olan biri-... çok tanımadığım için bir korkuydu..onun .iş yerindeydim çıplak ayakları vardı.. ayakkabıları çıkarttı ... sonra ben sıkıldım kalktım ondan habersiz .. aradı buldu beni... neden kalktın haber vermedin dedi... bende benimle ilgilenmedin dedim...
hayılı olarak dua edin okuyun lütfen :))))
en son düşüncem acaba biz evlenebilirmiyiz diye düşünüyordum :))) sonrada rüyamda ailesini grödüm -hiç görmediğim - evet beni istemeye gelmişlerdi :)
selam arkadaslarım
bana yardımcı olursanız cok sevınırım
dun aksam aılece yattık esım ortamızda kızım ve ben uyumadan once kızıma dogru dondum sag tarafıma donmus oluyorum sonra ben yatmadan once hep dualar okurum ama regl olduqum ıcın okumadım ve hatta rabbıme bana kızımı verdıgı ıcın sukredıp hamd ettım ve gerısını hatırlamıyorum yanı hayatımda ılk kezbasıma boyle bırsey gelıyor yataga yattıgım anda uyumak ve yattıgımda hıc uykum yoktu oysakı.ruyamda aynı sekılde yattıqımızı godum esım ama onun yanında 16 17 yaslarında bır kız esımın uzerınde ıc camasırları var ben uyanıgım korkuyorum bırseyden ama kızdanmı korkuyorum yoksa ruhanı seylerden mı tam anlayamadım cunku bı ara battanıyeyı alıyorum heryerımı kapıyorum oylekı battanıye ıcınde zor nefes alıyorum o an sankı bırsey benı sırkelıyor korkudan tıtrıyorum ve la havle vela kuvvete illa billah demeye baslıyorum hem bunu dıyorum sureklı hemde eşim artık uyansın dıye beklıyorum bı ara battanıyenın arasından bakıyorum esım kalkıyor tv acıyor yanıma dogru gelıp kulagıma hanı su lolıpopo sekerler varya ondan koyuyor battanıyeyı aralıyıp ve o esnada kulagımda bı nefes hıssettım ama ben la havle vela kuvvete illa billah demeye devam edıyorum bı uyandım hala okuyorum ve oyle bı uyanıstıkı ne yerımden kalktım ne sarsıldım gozumu bı actım sankı uyumamısımda gozumu kapamıs hemen gerı acmısım gıbı okadar kısa surduku uymamla ruya gormem yattıgım sekıl ne bılıyım uyandıgımdada cok tuhaf oldum ben uyumadımkı buda neydı dedım saate bır baktım 3 5 dk ıcınde bunları gormusum
rüyada örümcek görmek hayır değildir.
etrafında bir sürü kötü senin kötülüğünü isteyen insanlar var demektir.
ikinci rüyan bilinç altı rüyası gibi
nazcanım..nasılsın..kaç gündür seni bekliyorum...senin yorumlarına ihtiyacım var özelden yazdım...cevap verirsen sevinirim...diğer yorum yapan arkadaşlarada yorumları için çok sağolsunlar...ama senden aldığım elektrik çok farklı bitanem...rabbime emanet ol...özeline bakarsan sevinirim...
sende benimmm hep öyle kal......canımsınnSen benim en iyi dostumsun güzel yüreklim sağol .......
Rüyamda çocukluk mahallemde apartmanımızda eski komşulardan birinin kapısını arıyordum fakat daire numaraları iki taneydi.En alttan başladım çıkmaya sonra en sonlara yaklaştıkça daire numaraları çift oluyordu yani 1 numara aynı zamanda 10 numara 2 numarada 9 diye çift daire numaraları vardı.9 olanın kapısını çaldım Açıldı tanımadığım birileri çıktı.
Rüyamda çocukluk mahallemde apartmanımızda eski komşulardan birinin kapısını arıyordum fakat daire numaraları iki taneydi.En alttan başladım çıkmaya sonra en sonlara yaklaştıkça daire numaraları çift oluyordu yani 1 numara aynı zamanda 10 numara 2 numarada 9 diye çift daire numaraları vardı.9 olanın kapısını çaldım Açıldı tanımadığım birileri çıktı.
sende benimmm hep öyle kal......canımsınn
hayırr olsunn minşimmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?