Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

nazcanım..nasılsın..kaç gündür seni bekliyorum...senin yorumlarına ihtiyacım var özelden yazdım...cevap verirsen sevinirim...diğer yorum yapan arkadaşlarada yorumları için çok sağolsunlar...ama senden aldığım elektrik çok farklı bitanem...rabbime emanet ol...özeline bakarsan sevinirim...

yorumlArsanız sevinirimm dün gece biraz kötü rüyalar gördüm abimlerin evindeyim ama başka evdeler yatak odalarında her odada örümcek var artık örümceklerden yatılmıo o denli kötü kocaman örümcekler ..... hayırdır inşallah ikinci rüyamda ise erkek arkadaşımın annesine kendimi beğendirmeye çalışıorum kadın bana biraz soğuk gibi pek istekli değil bazende sıcak davranıyor ben neler yapmıorum beğensin die ama rüyamda öyle bitti hani sonunda beğendi beğenmedi dieceğim bişe olmadııı :) şimdiden teşekkürler

kuzenimin etkisinde kaldığı bir rüya yorumlayabilir misiniz.

rüyasında kucağında bir bebek var,kendi kendine bu benim bebeğimmi diyor,bebek ona gülüyo buda emzirmeye başlıyo,sütü okadar bol ki emerken kolalrına fışkırmış..bu yaşadığını hissetmiş bebek hem gülüyo hemde emiyomuş. hayrolsun diyelim bu arada kuzenim bekar

rüyada örümcek görmek hayır değildir.

etrafında bir sürü kötü senin kötülüğünü isteyen insanlar var demektir.

ikinci rüyan bilinç altı rüyası gibi

kuzenine hayırlı kısmetler çıkacak demek

Kısmetten maksat eş,para,mevki v.s

sütün kollarına taşması malının çok olacağını gösteriyor

maddi yönden sıkıntı yaşabilirsiniz ama eşinin tekrardan ayağa kalkması sonradan bu sıkıntıların geçeceğini gösteriyor

:çok üzgünüm::bbo: yorum lütefn D: kendi kendime yorumlayınca olmuyor...

bu kısmet beim için temiz bir kısmet mi acep...

bende bir kaç gün önce bacakalrımdan beni biirnin çektiğini hissetiim tutuyordu resmen bacaklarımı... yüzü koyun yatıyordum... ama uyanamadım resmen ağırlık çöktü... hiç kımıldayamadım .. uyku ile uyanıklık arası gözlerimi açtığımı hissettim .. sırt üstü dönemedim .. uyandığımda ayak bileklerimde ağrıyı hissettim.. sadece dua okuyunca rahatladım... buna karabasan diyorlar sanırım.. ya yemeği fazla kaçırdığında yada regl döneminde ihmal ettiğin dualar yüznden.. aslında regli olsanda okuman lazım biliyormusun içinden Allahı zikir etmen lazım... bende korkardım dua okumaktan ama okuman günah olmaz... namaz kılamazsın ama Allahı her türlü zikretmen gerekir. .. ben sürekli okuyorum artık .. okumadığım zaman Allah tarafından uyarıldığımı hissediyorum...

rüyada örümcek görmek hayır değildir.

etrafında bir sürü kötü senin kötülüğünü isteyen insanlar var demektir.

ikinci rüyan bilinç altı rüyası gibi

çok teşekkür edeerim yorumların içinn evet bilinçaltımda o konu çok dolaşıor kötü insanlar umarım zarar vermez bannaaaaa :S diline sağlık tekrar yorumladığın içinnnn a.s.

dün rüyamda başka bi eve taşındığımı gördm,sadece ben taşınıyordm evleniyor muyum,başka bi eve mi çıkıyorm anlayamadım pek,annemle bu eve gidiyorz işte yeni yeni eşyalar geliyomuş,şunu şuraya bunu buraya koyalım falan diye yerleştirmeye çalışıyorm bi masa vardı kocaman ben bi adama telefon edip bu masayı istemiyorm çok büyük falan diyorm şikayet ediyorm sora balkona çıkıyorm ev giriş katmış yeni farkediyorm yaa ben istemem giriş kat kim tutmuş bu evi bana sormuş mu falan diyorm
bi gün öncede annem görmüş rüyasında yine ikimizi ev taşıyomuşuz
ne demek acaba yorumlarsanız sevinirma.s.

diger rüyam yorumlanmamis malesef belki bu yorumlanir

rüyamda kiyamet günüymüs güya bir varligi öldürmekle ugrasiyorum bir cukur gibi yer var atiyorum onu oraya ama geri cikiyor.sonra onu bir odada birakip cikiyorum cam kapiydi elim titireyerek kapiyi kitlemeye calisiyorum ilkinda hemen geliyor yapamiyorum ama ikincisinde kitliyorum üzerine.

rüyamda gece yarısı bisikletle anneanneme gidiyorum tam mahallesine girdiğimde apartmanın kapısının önünde 3 tane beyaz fare
2 tane de sokak kedisi görüyorum normal hayatımdada her ikisindende aşırı korkarım nasıl gircem diye düşünürken anneannemin
komşusu beni içeriye sokuyor ve yukarıya kadar çıkarıyor ama elim ayağım acayip titriyor uyandığımdada nefes nefeseydim.
sonra tekrar daldığımda rüyamda azrail gibi bir şeyin bizi korkuttuğunu en son dayımla uğraştığını görüyorum bu arada benim
2 tane çocuğum varmış 3 5 yaşlarında bir erkek bir kız pikniğe gitmişiz böyle ailemle derken kız çocuğu kucağımda uyuyor ve
arabanın içine işiyor babamın arabası olduğundan hem çocuğuma 1 kere vuruyorum hemde eyvah babam çok kızacak diyorum
babam söyleniyor ama çok aşırı kızmıyor evime
geliyorum evimde köpeğim varmış böyle ufak ama köpekle sadece ingilizce konuşabiliyoruz öyle anlıyor ve ona mama veriyorum.

merhaba bende bır ruya gordum onu sıze gonderıyorum yorumlarsanız gercekten cok cok sevınırım tesekkurer ruyamda bır masada karsımda pek yakın olmadıgım arkadaslarımla oturuyordum,dogum gunumdu . arkadaslarim dogum gunum icin bana hayatla ilgili bir not yazmislardi fakat okurken kafami veremiyodum ve ne yazdigini anlayamiyordum. notun sonunda sevdigim cocugun adi ve onun olmadigi yaziyordu , bu ruyamda hediyede onun payinin olmadigini gosteriyordu. sevdigim cocuga sen neden bu hediyede yoksun dedigimde ben anlamadigim seylerde olmam diyordu ve sarilip sacimi oksuyor,dogum gunumu kutluyordu. ve ayni ruyanin icinde mavi gozlu kisa sacli gulumseyen bi erkek cocugu havuzdan cikmisti ben babamin mavi gomlegiyle onu kuruluyordum.

Rüyamda çocukluk mahallemde apartmanımızda eski komşulardan birinin kapısını arıyordum fakat daire numaraları iki taneydi.En alttan başladım çıkmaya sonra en sonlara yaklaştıkça daire numaraları çift oluyordu yani 1 numara aynı zamanda 10 numara 2 numarada 9 diye çift daire numaraları vardı.9 olanın kapısını çaldım Açıldı tanımadığım birileri çıktı.

canım cevap yazdım inşallah birlikte o güzel habere seviniriz inan birtanem hergece dualarımda sende varsın güzel rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana o mutluluğu tez günde yaşatsın rabbim benim evlatlarım gibi hayırlı evlat nasip etsin sanada bunu çok ama çok içten söylüyorum bende senden farklı elektirik alıyorum birtanem rabbime emanet ol inşallahopuyorumnanaktan

Sen benim en iyi dostumsun güzel yüreklim sağol .......
sende benimmm hep öyle kal......canımsınn

hayırr olsunn minşimmmmopuyorumnanaktan

günaydin
benim rüyalarim cogu kez atlanip geciliyor merak ediyorum neden?
sansimi birdaha deneyip rüyami yazicam

dün rüyamda anneannemi gördüm vefat etmis ,cok fazla hüzün olmamasi beni biraz sasirtiyordu,sonra annemi bir degisik evde gördüm esyalarinin yerini degistiriyormus cok genis bir odaydi kardesime oda yapiyormus yerlerini degistirdi esyalarin

Üstteki rüyam yorunlanmamış ama ben aşağıya bugünkü rüyamıda yazayım unutmadan inş. hepsini yorumlayan biri çıkar... Çünkü çok merak ettim bunları...

Rüyamda uçak kazası ve otobüs kazası gördüm.Otobüs kazasında büyük geniş kırmızı bir arabadan indim içindeyken çok yüksek bir araba önünü zor görüyorsun hatta ben yaptım sandım kazayı ama indimki her yerde insanlar var otobüsten insanlar fırlamış bindiğim geniş arabayı bir kenara çekip indikten sonra kızımıda aldım ama hırsızlar bindiğim arabayı çaldılar halbuki arabyı bir başkasından ödünç almışım rüyamda peşine düşüp hırsızları bulduk gerisini hatırlamıyorum.
Uçak kazasında ise bir cafede arkadaşlarımla otururken bir uçak çok yakından geçip ileride önümüze ön kısmını sürterek düştü ve patlama oldu hepimiz kaçtık benim önümde bir bayan arkadaşım vardı ben onu takip ettim koşarken sonra kapısı açık bir eve sığındık orası bekar genç bir erkeğin evi çıktı.O yokken girdik eve bizi hırsız sanmasın diye açıklama yapacaktımki o üzerinde beyaz bir havlu elindede telefonla konuşarak gayet sakin ve güleryüzle durumu anladığını gösteren işaretler yaptı.

Hepsi bu kadar yorumlayan olur inş.

Rüyamda kırmızı renkli Türk pasaportum varmış, devlet erkanına verilen pasaportlardan... çok ilginç nerden girdi rüyama anlam veremedim :)

Yorumlayan olursa sevinirim, tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…