- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.241
nazsevda yukardaki rüyama cevap bekliyorum senden:)
merhaba bende bır ruya gordum onu sıze gonderıyorum yorumlarsanız gercekten cok cok sevınırım tesekkurer ruyamda bır masada karsımda pek yakın olmadıgım arkadaslarımla oturuyordum,dogum gunumdu . arkadaslarim dogum gunum icin bana hayatla ilgili bir not yazmislardi fakat okurken kafami veremiyodum ve ne yazdigini anlayamiyordum. notun sonunda sevdigim cocugun adi ve onun olmadigi yaziyordu , bu ruyamda hediyede onun payinin olmadigini gosteriyordu. sevdigim cocuga sen neden bu hediyede yoksun dedigimde ben anlamadigim seylerde olmam diyordu ve sarilip sacimi oksuyor,dogum gunumu kutluyordu. ve ayni ruyanin icinde mavi gozlu kisa sacli gulumseyen bi erkek cocugu havuzdan cikmisti ben babamin mavi gomlegiyle onu kuruluyordum.
Rüyamda çocukluk mahallemde apartmanımızda eski komşulardan birinin kapısını arıyordum fakat daire numaraları iki taneydi.En alttan başladım çıkmaya sonra en sonlara yaklaştıkça daire numaraları çift oluyordu yani 1 numara aynı zamanda 10 numara 2 numarada 9 diye çift daire numaraları vardı.9 olanın kapısını çaldım Açıldı tanımadığım birileri çıktı.
diger rüyam yorumlanmamis malesef belki bu yorumlanir
rüyamda kiyamet günüymüs güya bir varligi öldürmekle ugrasiyorum bir cukur gibi yer var atiyorum onu oraya ama geri cikiyor.sonra onu bir odada birakip cikiyorum cam kapiydi elim titireyerek kapiyi kitlemeye calisiyorum ilkinda hemen geliyor yapamiyorum ama ikincisinde kitliyorum üzerine.
Rüyamda kırmızı renkli Türk pasaportum varmış, devlet erkanına verilen pasaportlardan... çok ilginç nerden girdi rüyama anlam veremedim :)
Yorumlayan olursa sevinirim, tesekkurler...
canım arkadaş çevrene dikkat et tatlı dille seni yanıltırlar erkek arkadaşını her dostlarım dediğin gruba sokmasan iyi olur erkek arkadaşının onay vermediği kişilere dikkat et inşallah güzel günler sizi bekliyor babana bir sevinçli haber gelecek hep birlikte sevineceksiniz benim hissettiğim bunlar canımopuyorumnanaktan
canım benim başarılı yükselişler var size inşallah senin sayılar görmen çok hayırlı istersen rakamlar gördüğün zaman yorumlatma çünkü uğrlu olan bir sayı yanlış yorumlanırsa öylede çıkar bu benim düşüncem tabiki en doğrusunu sen bilirsin yinede o kadar güzel bir kalbin varki rabbim ne istersen verir sana senin ahında duanda tutuyor ben bunu hissettim şu anda evin nurlu yolların uğurlu ellerinin hayrı bol mutluluğun daim olsun birtanem
evet ondan bahsettim canım sagol ama ben kanaviçe ile konuşmuyorumkii:sinifsinif:
yorumlarsa buyursun
Benim için ettiğin o güzel dualar aklından geçen güzel düşünceler Rabbimin katında kabul olsun inş. Bu güzel yüreğinden kendin için geçen hayırlı ne var ise onlarda kabul olsun.Yüreğinin güzelliği içtenliği herkese yansıyor.Bir sözünle burda bir çok insanı mutlu ediyorsun.Umarım hayat boyu sende mutlu huzurlu sağlıklı olur hayırlı bir ömür yaşarsın.Buralarda kal gitme bir yerlere mahsumuda senide çok seviyoruz.... İyiki varsınız........alkisalkisalkis
dün rüyamda başka bi eve taşındığımı gördm,sadece ben taşınıyordm evleniyor muyum,başka bi eve mi çıkıyorm anlayamadım pek,annemle bu eve gidiyorz işte yeni yeni eşyalar geliyomuş,şunu şuraya bunu buraya koyalım falan diye yerleştirmeye çalışıyorm bi masa vardı kocaman ben bi adama telefon edip bu masayı istemiyorm çok büyük falan diyorm şikayet ediyorm sora balkona çıkıyorm ev giriş katmış yeni farkediyorm yaa ben istemem giriş kat kim tutmuş bu evi bana sormuş mu falan diyorm
bi gün öncede annem görmüş rüyasında yine ikimizi ev taşıyomuşuz
ne demek acaba yorumlarsanız sevinirma.s.
canım devlet kapısından çok büyük bir geçiş yapacaksın inşallah yada hiç ummadığın bir yükseliş bir teklif alacaksın senin önünde çok güzel süprizler var
dün rüyamda başka bi eve taşındığımı gördm,sadece ben taşınıyordm evleniyor muyum,başka bi eve mi çıkıyorm anlayamadım pek,annemle bu eve gidiyorz işte yeni yeni eşyalar geliyomuş,şunu şuraya bunu buraya koyalım falan diye yerleştirmeye çalışıyorm bi masa vardı kocaman ben bi adama telefon edip bu masayı istemiyorm çok büyük falan diyorm şikayet ediyorm sora balkona çıkıyorm ev giriş katmış yeni farkediyorm yaa ben istemem giriş kat kim tutmuş bu evi bana sormuş mu falan diyorm
bi gün öncede annem görmüş rüyasında yine ikimizi ev taşıyomuşuz
ne demek acaba yorumlarsanız sevinirma.s.
neden hayırdır burdadamı küslük var canım benim ben eminimki kanaviçe yorumlar hemde çokda güzel yorumlar sen biraz açık sözlüsün farkettim ama şundan eminimki senden kimseye zarar gelmez çünkü yüze söyleyendensin buda çok güzel birşeydir inan hissedersem hemen yorumlarım sen bana kızmış küsmüş olsanda ben üzerime düşeni yaparım gerisi sana kalmış derim eminim kanaviçede böyle yapacaktıropuyorumnanaktan
canım benim okul ne zaman bitiyor bilmem ama çok güzel bir iş teklifi alacaksın kabul edip sonradan biraz pişman olacaksın benim hissettiğimmi söyleyeyim sakın acele karar verme işten ayrılmak için çünkü orda hem iş hemde aşk var bu ilaki oradan biri olmaz erkek arkadaşın varsa o dönemde onunla güzel bir gelecek olacaktır anneninde seninde ev taşımanız yenilik anlamına gelir birde eğer bir ev istiyorsa annen yakında olacak inşallah bu kendisi için olmsada bir yakını yani çocukları içinde olabilir annen size çok düşkün bir anne benim hissettiklerim şimdilik bunlar canım umarım beğenirsinopuyorumnanaktan
rüyamda gece yarısı bisikletle anneanneme gidiyorum tam mahallesine girdiğimde apartmanın kapısının önünde 3 tane beyaz fare
2 tane de sokak kedisi görüyorum normal hayatımdada her ikisindende aşırı korkarım nasıl gircem diye düşünürken anneannemin
komşusu beni içeriye sokuyor ve yukarıya kadar çıkarıyor ama elim ayağım acayip titriyor uyandığımdada nefes nefeseydim.
sonra tekrar daldığımda rüyamda azrail gibi bir şeyin bizi korkuttuğunu en son dayımla uğraştığını görüyorum bu arada benim
2 tane çocuğum varmış 3 5 yaşlarında bir erkek bir kız pikniğe gitmişiz böyle ailemle derken kız çocuğu kucağımda uyuyor ve
arabanın içine işiyor babamın arabası olduğundan hem çocuğuma 1 kere vuruyorum hemde eyvah babam çok kızacak diyorum
babam söyleniyor ama çok aşırı kızmıyor evime
geliyorum evimde köpeğim varmış böyle ufak ama köpekle sadece ingilizce konuşabiliyoruz öyle anlıyor ve ona mama veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?