Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

nazsevda yukardaki rüyama cevap bekliyorum senden:)

canım birkaç gün önce gördüğün rüyayamı cevap bekliyorsun anlamadım eğer onu yorumla diyorsan okudum ama hiç birşey hissetmedim üzgünüm istersen kaneviçeye yorumlatalım o anlamlarını benden çok daha iyi biliyor kusura bakma olurmu birtanemboshayallersmile

canım arkadaş çevrene dikkat et tatlı dille seni yanıltırlar erkek arkadaşını her dostlarım dediğin gruba sokmasan iyi olur erkek arkadaşının onay vermediği kişilere dikkat et inşallah güzel günler sizi bekliyor babana bir sevinçli haber gelecek hep birlikte sevineceksiniz benim hissettiğim bunlar canımopuyorumnanaktan

canım benim başarılı yükselişler var size inşallah senin sayılar görmen çok hayırlı istersen rakamlar gördüğün zaman yorumlatma çünkü uğrlu olan bir sayı yanlış yorumlanırsa öylede çıkar bu benim düşüncem tabiki en doğrusunu sen bilirsin yinede o kadar güzel bir kalbin varki rabbim ne istersen verir sana senin ahında duanda tutuyor ben bunu hissettim şu anda evin nurlu yolların uğurlu ellerinin hayrı bol mutluluğun daim olsun birtanem

canım yeni bir dönem başlayacak hayatında kötü olan herşeyi geride bırakıp iyi günlere geçeceksin inşallah birinci denemede olmayacak ama cesaret deyip ikinci kez deneyeceksin o zaman başarılı olacaksın inşallah hissettiğim şeyleri yazdım bu rüya yorumu değildir sadece okurken hissettiklerimdir canımopuyorumnanaktan

Rüyamda kırmızı renkli Türk pasaportum varmış, devlet erkanına verilen pasaportlardan... çok ilginç nerden girdi rüyama anlam veremedim :)

Yorumlayan olursa sevinirim, tesekkurler...

canım devlet kapısından çok büyük bir geçiş yapacaksın inşallah yada hiç ummadığın bir yükseliş bir teklif alacaksın senin önünde çok güzel süprizler var

evet ondan bahsettim canım sagol ama ben kanaviçe ile konuşmuyorumkii:sinifsinif:

yorumlarsa buyursun

Benim için ettiğin o güzel dualar aklından geçen güzel düşünceler Rabbimin katında kabul olsun inş. Bu güzel yüreğinden kendin için geçen hayırlı ne var ise onlarda kabul olsun.Yüreğinin güzelliği içtenliği herkese yansıyor.Bir sözünle burda bir çok insanı mutlu ediyorsun.Umarım hayat boyu sende mutlu huzurlu sağlıklı olur hayırlı bir ömür yaşarsın.Buralarda kal gitme bir yerlere mahsumuda senide çok seviyoruz.... İyiki varsınız........alkisalkisalkis

Melisdenizcim canım arkadaşım aklımdayken yazayım eğer bugün buraya girersen görürsün evlilik yıldönümün kutlu olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin ikinizide...

evet ondan bahsettim canım sagol ama ben kanaviçe ile konuşmuyorumkii:sinifsinif:

yorumlarsa buyursun

neden hayırdır burdadamı küslük var canım benim ben eminimki kanaviçe yorumlar hemde çokda güzel yorumlar sen biraz açık sözlüsün farkettim ama şundan eminimki senden kimseye zarar gelmez çünkü yüze söyleyendensin buda çok güzel birşeydir inan hissedersem hemen yorumlarım sen bana kızmış küsmüş olsanda ben üzerime düşeni yaparım gerisi sana kalmış derim eminim kanaviçede böyle yapacaktıropuyorumnanaktan

güzel kardeşim okadar güzel sözler yazmışsınki okurken gözlerim doldu ben dostluğa çok önem veririm sizleri görmesemde dostlarım diye kalbime yazdım asıl sizden allah razı olsunki burdasınız ben rabbim izin verdiğince hissettiğim bütün güzel şeyleri burda yazağım birisini mutlu ediyorsam kendim mutlu olmuş gibi seviniyorum beni tanıyan herkes bilir bunu inşallah birgün yüzyüzede görüşürüz bende sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan

nazsevda benim rüyamı da yorumlar msn bi anlamı varsa..senin yorumların çok güsel gerçektenopuyorumnanaktan

melisdeniz duyduğuma göre evlilik yıldönümünmüş rabbim nice mutlu huzurlu berektli sağlıklıyıllar nasip etsin sizlere ağzının tadı hiç ama hiç bozulmasın inşallah canım çok öptüm seni

canım benim okul ne zaman bitiyor bilmem ama çok güzel bir iş teklifi alacaksın kabul edip sonradan biraz pişman olacaksın benim hissettiğimmi söyleyeyim sakın acele karar verme işten ayrılmak için çünkü orda hem iş hemde aşk var bu ilaki oradan biri olmaz erkek arkadaşın varsa o dönemde onunla güzel bir gelecek olacaktır anneninde seninde ev taşımanız yenilik anlamına gelir birde eğer bir ev istiyorsa annen yakında olacak inşallah bu kendisi için olmsada bir yakını yani çocukları içinde olabilir annen size çok düşkün bir anne benim hissettiklerim şimdilik bunlar canım umarım beğenirsinopuyorumnanaktan

evet tatlım..

ben ona yorumlarının alıntı oldugunu söyledim..
netteki yorumların aynısı gibi..dedim..

seninkini yorumlamayız olur biter dedi..
bende eyvallah dedim canımmsengözlerimebaksanab

teşekkürler güsel iltifatların için nazcımŞeniz
tatlı dillimyerimseniben

çok teşekkür ederm cnm okul bu sene son inş..sana bi kere daha rüya yorumlatmıştm o zamanda iyi bi işten falan bahsetmiştn..ağzından bal damlıyo gerçekten ve isabetli yorumların..senin gbi tatlı dilli ağzı dualı birinin rüya yorumlaması çok güsel gerçektenopuyorumnanaktan

kızlar aşk olsun yine beni atlamışsınız.....mafoldumben

pptya naz sevda hissettiklerine yorum yazıyor...
atlamak degil tatlım..anlam çıkarırsa yazıyor bişeyler:teselli:

Nazsevda Abla yorumunu bekliyorum. Benim için çok özel bu rüya.
Annem görmüş beni. Bir sürü yol varmış. Biz annemle beraber her iki tarafı da ağaçlarla kaplı yoldan yürüyormuşuz. Çok güzelmiş. Sadece ikimiz varmışız.
Sonra ben o yolda bir faytona binmişim ama ondan önce elimdeki tarağım ve telefonum yere düşmüş.
Onları tekrar yerden alıp binmişim faytona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…