- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.461
doktor rüyasının ne manaya geldiğini bilmediğim için kitaplarıma baktım
rüyada doktor görmek bazı kere alim birine bazı kerede hastalığa işaretmiş.
kendi hastanede çalışıyor.eşim .bu durumda iş arkadaşı durumuna geliyor..canımboshayallersmile
hımm
o zaman arkadaşının doğum gününe gitmiş ve ona 15 lira vermiş diyebiliriz.
ben yeniden kitaplarıma baktım
çünkü doğun gününün manasını bilmiyorum
doğum günü sıkıntı demekmiş.
eşinin ona para hediye etmesi
arkadaşına yardım edeceğini gösteriyor canım
teşekkür ederim canım
bende rüya tabirni baktım netten..
para almak veya vermek...şans ve zenginlige diyor..neyse saol canımyerimseniben
Evet canım yorumun çok doğruamcanlarla bi ortaklık var mı
yada deden kalma miras
bu sebepten dolayı biraz bozuşcaksınız sanki
Rüyamda annemle yürüyorduk ve ona diyordum ki 'anne ben waffle yemek istiyorum şimdi.'
Amja annem başka yiyecekler önerdi. Kabul etmedim. 'Sen ne diyorsun, benim istediğim waffle.'
diyordum. Sonra da 'alışveriş merkezi zaten buraya yakın. Oraya gidip yiyelim.' dedim.
Annem yorgun olduğunu söyledi ve gelmedi benimle. Daha sonra gidelim dedi.
Ben şu anda yemek istediğimi söylesem de sonra dedi. Üzüldüm tabi ama ille de yiyecktim.
Nasılsa yerim diyordum. Başka zaman kaldı artık.
kanaviçe bana da bir yorum yapar mısın?
İstediğim şey olacak ama zamanı mı var daha? Bu anlamı mı geliyor bu sence?
selamlarrr... dün gece çok kötü bir rüya görüyordum hemen anlatıyorum
kaynanamla beraber yayan olarak kaynanamın annesine gidiyoruz..ama yanımızda bir tabut var kaynanm tabutu çeke çeke annesine götürüyoruz yolu yarıladıktan sonra tabutu bana verip sen götür ben eve dönüyorum diyip gidiyoo ...sonra tabutu ben çekiyorum ama çok hafif rahat çekiyorum amabir yandanda tedirginim tabutaki kim diye merak edip dönüp bakıyorum ...güya ölünün üzerindeki örtüden yüz hatları çok belirgin bir şekilde hem eşime hemde eşimin dayısına benzetiyorum..en son tabutu kaynanmın annesine getiriyorum bir bakıyorum evdeki herkes bana bakıp gülüyo o anda tabutakide kalkıyor (eşimin dayısı) güya hepsi bana şaka yapmışlarr ...
rüyam böyle işte ama ben çok etkilendim yorumlarınızı bekliyorumm ..şimdiden teşekkürler
hadi yaaa :çok üzgünüm:teşekkür ederim canım yorumun içinkayınvalidenle birlikte hayırlı bir işe giriyosunuz ama seni yarı yolda bırakıyor. sen bu işte devam ediyosun ama sonuçta sende hayal kırıklığına uğruyosun canım
bu rüyayı yormasak olur mu
sil ve unut gitsin bence
bu rüyayı yormasak olur mu
sil ve unut gitsin bence
burda unut dememdeki kasıt
kötü yorumu olan rüyaları kafaya takmamak
her rüyanın çıkması beklenmemeli
bu rüyada belki çıkacak değil ama yorum insanın kafasını sürekli meşgul edeceği için yormamak vede rüyayı Allaha havale etmek gerekir canım
rüyalarımı yorumlayan olmamışşş:a015::çok üzgünüm:kızlar ben sürekli ya istendiğimi görüyorum ya birilerini evlenmiş görüyorum, ya kendimi evlenmiş görüyorum , bu evlilikle ilgili rüyaların manası nedir acaba ?
dün de yaşlı bir teyze gelmiş bize beni istemeye öyle gördüm:hulya: kaydirigubbakcemile3
rüyalarımı yorumlayan olmamışşş:a015::çok üzgünüm:
ben meraktan ölücem ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?