Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

kendi hastanede çalışıyor.eşim .bu durumda iş arkadaşı durumuna geliyor..canımboshayallersmile

hımm

o zaman arkadaşının doğum gününe gitmiş ve ona 15 lira vermiş diyebiliriz.

ben yeniden kitaplarıma baktım

çünkü doğun gününün manasını bilmiyorum

doğum günü sıkıntı demekmiş.

eşinin ona para hediye etmesi

arkadaşına yardım edeceğini gösteriyor canım

teşekkür ederim canım
bende rüya tabirni baktım netten..
para almak veya vermek...şans ve zenginlige diyor..neyse saol canımyerimseniben

selamlarrr... dün gece çok kötü bir rüya görüyordum hemen anlatıyorum

kaynanamla beraber yayan olarak kaynanamın annesine gidiyoruz..ama yanımızda bir tabut var kaynanm tabutu çeke çeke annesine götürüyoruz yolu yarıladıktan sonra tabutu bana verip sen götür ben eve dönüyorum diyip gidiyoo ...sonra tabutu ben çekiyorum ama çok hafif rahat çekiyorum amabir yandanda tedirginim tabutaki kim diye merak edip dönüp bakıyorum ...güya ölünün üzerindeki örtüden yüz hatları çok belirgin bir şekilde hem eşime hemde eşimin dayısına benzetiyorum..en son tabutu kaynanmın annesine getiriyorum bir bakıyorum evdeki herkes bana bakıp gülüyo o anda tabutakide kalkıyor (eşimin dayısı) güya hepsi bana şaka yapmışlarr ...

rüyam böyle işte ama ben çok etkilendim yorumlarınızı bekliyorumm ..şimdiden teşekkürler

Rüyamda annemle yürüyorduk ve ona diyordum ki 'anne ben waffle yemek istiyorum şimdi.'
Amja annem başka yiyecekler önerdi. Kabul etmedim. 'Sen ne diyorsun, benim istediğim waffle.'
diyordum. Sonra da 'alışveriş merkezi zaten buraya yakın. Oraya gidip yiyelim.' dedim.
Annem yorgun olduğunu söyledi ve gelmedi benimle. Daha sonra gidelim dedi.
Ben şu anda yemek istediğimi söylesem de sonra dedi. Üzüldüm tabi ama ille de yiyecktim.
Nasılsa yerim diyordum. Başka zaman kaldı artık.

kanaviçe bana da bir yorum yapar mısın?
İstediğim şey olacak ama zamanı mı var daha? Bu anlamı mı geliyor bu sence?

senin çok istediğin bir şeye annen pek sıcak bakmıyor canım
ikna etmek için biraz uğraşacaksın

kayınvalidenle birlikte hayırlı bir işe giriyosunuz ama seni yarı yolda bırakıyor. sen bu işte devam ediyosun ama sonuçta sende hayal kırıklığına uğruyosun canım

bugün rüyamda aslinda cok gzel seyler gördüm cok temiz irmak gördüm suyun icindeyim suyu resmen hissetdim baliklar yüzüyor icinde su okadar temizki baliklari görüyorum onlari tutuyorum sonra kartal ucuyor üzerimizden baligi sudan agzina aliyor devam ucuyor harika bir mansara vardi birsürü hayvan gördüm sanki kaplumbagida gördm emin degil ,
daha sonra birilerinden kaciyorum arkamda silahli adamlar var bana ates ediyorlar sonra biri silahini elinden düsürüyor ben aliyorum silahi ve ates ediyorum onlara hepsinide vuruyorum sadecebir adam bana 1 metre uzaklikda silahini düsren adam yani onu cok yakinda vuruyorum hemde kalbine ates ediyorum sonra uyandim ama köt bir his yoktu icimde

nazsevda ablam yorumunu bekliyorum dört gözleeeeedelikafadulden

bu rüyayı yormasak olur mu

sil ve unut gitsin bence

kötü rüyayi yorumlamamak en dogrusudur ama suda varki unut gitsinle olmuyor bence unutma endulus :))))) unutma dememin sebebi rüyallar yol göstericidir düsünmek gerek belki kötü bir olayi engelliyebilme sansimiz olur diyorlarki olacagi varsa olur bisey yapamazsin tabiki bu dogrudur ama rüyallar insani ikaz eder belki yanlis yoldayizdir belki kendimize ceki düzen vermemiz gerekir akilci ve uyanik olmamiz gerekir en azindan yasananlar köt bit olayi daha rahat atlatabiliriz

ben misal senelerdir hep ayni rüyayi görürdüm ama unutmak istdim aman rüyadir bilincaltidir deyip gectim ama keske böyle düsünmeseydim kendimde bazi seyleri degistirseydim rüyallarimi ciddiye alsaydim belki sindi yasananlari yasamazdim yada en azindan hazirlikli olurdum

neyse kafanizi sisirdim...özür
oh be rahatladim ama heheopuyorumnanaktan

burda unut dememdeki kasıt

kötü yorumu olan rüyaları kafaya takmamak
her rüyanın çıkması beklenmemeli
bu rüyada belki çıkacak değil ama yorum insanın kafasını sürekli meşgul edeceği için yormamak vede rüyayı Allaha havale etmek gerekir canım

tabiki her rüyayi kafa tak demiyorum ama uyandiginda seni sikinitya sokan rüyallar vardir onlari bütün gün kafana tak hayatdan bagini kopar meditasyon yap demiyoruz
dmek istedgim bu tr rüyallar birseyleri anlatir sen buna inanmak istemesende bu böyledir tabi herkes ne dsünmek isterse neye inanirsa o kisiye kalmis birsey

misal endulusun gördügü rüya ilaki yolla cikinca allah korusun ucak düscek anlamina gelmez misal bu neyi gösterir eger yolla cikma niyeti varsa gitmesi hayirli degildir onu gitdigi yolda belki kötü bir durum bekliyordu anlatabildimi bilmem yani mial verdim
uyarici bir rüya olabilir

rüyalarımı yorumlayan olmamışşş:a015::çok üzgünüm:
ben meraktan ölücem ama..

rüyalarımı yorumlayan olmamışşş:a015::çok üzgünüm:
ben meraktan ölücem ama..

canim sana senin icin hissetdiklerimi yazayim
cok güzel bir evlilik yapacaksin paranda olacak mutlulugunda
biraz vakti olabilir

canim daha evvel ilskin varmiydi yani bitmis olan bir iliskin eger varsa o kisi cok pisman ve sana dönmek istiyor ama ona dönmemen daha iyi senin icin problemli biri
tabi öyle biri varsa :)(buda salakca hissetdigim anlik bir seydi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…