- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.501
hayır canım ilişkim yoktu :)canim sana senin icin hissetdiklerimi yazayim
cok güzel bir evlilik yapacaksin paranda olacak mutlulugunda
biraz vakti olabilir
canim daha evvel ilskin varmiydi yani bitmis olan bir iliskin eger varsa o kisi cok pisman ve sana dönmek istiyor ama ona dönmemen daha iyi senin icin problemli biri
tabi öyle biri varsa :)(buda salakca hissetdigim anlik bir seydi )
canim cok bekledin
ama sana olumlu bisey yazmak isterdimde rüyan bana göre pek iyi gibi gelmedi
o sana gelebilir hattda sen istersen iliskin olacak gibi ama sana rüyana göre pek hayirli degil bu kisi sana bilmem anlatabildimmi
tabiki nazsevda baska bir yorum getirebilir
cünkü bu aralar kafami pek veremiyorum rüyallara senide kirmak istemedim
oyüzden fazla canini sikma emiakannehir
Rüyamda babamın ölüm haberini aldım topragın altında yatıyordu çok agladım çok üzüldüm bu ne demektir yorumlarsanız sevinirim
Ben rüyamda bir ünlüyle evlenmiştim. Çok mutluydum. Ama o ünlü kişi gerçek hayatta evli. Öyle hayranı olduğum bir şarkıcı da değil. Yeni gelinim ben diyordum ona. Evimize yerleşmiştik, etrafı toparlıyordum ben.
Çok ama çoookkk mutluydum. Küçük ama güzel ve modern bir evimiz vardı. Bana buradan taşınalım çok güzel bir yer buldum diyordu kocam.Ben de tamam diyordum. Ama üniversiteme yakın olsun ki zorlanmayayım giderken dedim. Çok güzel ve huzurlu bir rüyaydı.
Ve iki kardeş kuzenim var çok durgundular ve başlarını kapatmışlardı. Kalın, krem rengi bir başörtü takmışlardı ikisi de. Bir de beraber bir kutlama yapacaktık. Bir gülüyorlardı başları açıktı, bir de üzgünlerdi başları kapalıydı o zaman da.
Bunlar ne demek Nazsevda Abla?
canım ünlü birini görmek benim bildiğim hayatında iyi ve yeni şeyler olacak inşallah ama kuzenlerinle ilgili bölümü anlayamadım ne demektir bilmiyorum biz hayıra yoralım bu rüyayı inşallah iyi şeyler olur yinede eminim rüya yorumundan anlayan biri senin rüyanı yorumlar aslında bende merak ediyorum bu rüyanın yorumunu opuyorumnanaktan
nazsevda abla
rüyamda bi arkadaşımla buluşmuşum kim olduğunu bilmiyorm bi alışverş merkezindeyiz sora ben onu kaybediyorm birden kendimi dışarda buluyorm içeri girmek içinde bay uğraşıyorm çok kalabalık sıra falan var ben en iyisi dolmuşa binip diğer kapıdan giriym diyorm ama dolmuş beni daha da uzaklaştıo ben farkedip iniyorm başka bi dolmuşa daha biniyorm ama o da ters istikamte gidio bende artık benim oraya gitmem çok uzun sürer diyip vazgeçiyorm
ne demk acaba yorumlar msn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?