Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

merhaba rüyamda eşimle araba yolculuğu yaparken bi yerde
duruyoruz ben anneanneme giriyorum ve evinde beyaz bi fare
görüyorum ama bakıyoruz bakıyoruz bulamıyoruz herkes
başka birşeyi fareye benzettiğimi falan söylüyor sonra
dükkanlardan birine giriyorum daha önce eşyalarımı aldığım
ama bütün taksitlerimi ödediğim bir magaza burası ve
sahibine bana iş bulun size olan 7 binlira borcumuzu ben
ödeyeceğim diyorum ayda 350 lira olarak ödersin diyor ve
beni başka bi yerde işe sokuyor sabah gidiyorum dükkanı
açıp temizlik yapıyorum tam o esnada ablam ve 2 arkadaşım
herbirinin kucağında uyuyan ama temiz çok güzel bebekler
görüyorum 2 kız bi erkek ve terliğimin yırtıldığından
bahsediyorum sonra arkadaşlarım ve ablam gidiyor ve
bende iş bitiyor akşam oluyor eve gidiyorum.
yorumlarsanız sevinirim.

ya bugün yine erkek arkadasimi aldattigimi gördüm( hergün hergün neden böle seyler görüyorum anlamadim..onu cok seviyorum....sevgilim de bundan iki ay önce beni aldattigini görmüs. ve genelde hep yabanci kizlar, gercek hayatta hic karsilasmadigimiz...

kızlar dün gece çok rüyamda ailecek arabada köy gibi biyerden geçiyoruz heryer yemyeşil tertemiz bir yeşillik hatta arabaların geçtiği yol bile asvalt değilde sırf çimen bildiğimiz asvalt yolu ama çimenden bir yol çok küçük çok şirin bir köydü vee orda okadar güzel velre vardı ki aklımdan çıkmıyor köşk tarzı evlerdi hayranlıkla bakıyodum ve özellikle bir tane ev çok gözüme ilişmişti 2 katlı bembeyaz bir evdi...okdar güzeldi haranlıkla baktım köy sırf çimendi ve bu küçük köyde bir köprü vardı çok sağlam bir köprüydü ama ara sıra sallanıyordu ve ben korkuyodum ama bişe olmuodu...lütfen yorumlayın kızlar lütfennnn

dün gece rüyamda annemin bana kendi alyansını verdiğini gördüm.onu aldıktan sonra erkek arkadaşımla buluşuyorum alyansını bizim için verdi bozmamı istedi diyorum ona.o da şaşırıyo nasıl oldu da bizim için verdi diyo.sonra ben bozmayalım biz kendimiz hallederiz işimizi diyorum bu yüzük onun için önemli diyorum.nedir bu anlamadım yani :ecrin_bebek: yorumlayan olursa çoooooooooookk sevinirimmmmm boshayallersmile

hayır canım ilişkim yoktu :)
teşekkürler yorumun için :))

çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

anladım. :/ bilemiyorum ki, bana göre de iyi bir rüya değildi.
hayırlı görmedim ben ama niyetimle alakalı bir rüya olup olmadığı konusunda emin değilim.
çünkü her istediğimde istediğim rüyayı gören biri değilim ne yazık ki.

hayırlısı olsun.

rüyamdaa bi ev 2katlıı ama perdelri kapalıı bnede diger evden oeve bakyom ama içimi ürperti sarııyor neden o evde kimseler yok diyeee kapalı perdelri felan diyee ölmülermi nee biraz gari p bi rüyaydı.eyvahedigeldismile

Rüyamda babamın ölüm haberini aldım topragın altında yatıyordu çok agladım çok üzüldüm bu ne demektir yorumlarsanız sevinirim

Ben rüyamda bir ünlüyle evlenmiştim. Çok mutluydum. Ama o ünlü kişi gerçek hayatta evli. Öyle hayranı olduğum bir şarkıcı da değil. Yeni gelinim ben diyordum ona. Evimize yerleşmiştik, etrafı toparlıyordum ben.
Çok ama çoookkk mutluydum. Küçük ama güzel ve modern bir evimiz vardı. Bana buradan taşınalım çok güzel bir yer buldum diyordu kocam. Ben de tamam diyordum. Ama üniversiteme yakın olsun ki zorlanmayayım giderken dedim. Çok güzel ve huzurlu bir rüyaydı.

Ve iki kardeş kuzenim var çok durgundular ve başlarını kapatmışlardı. Kalın, krem rengi bir başörtü takmışlardı ikisi de. Bir de beraber bir kutlama yapacaktık. Bir gülüyorlardı başları açıktı, bir de üzgünlerdi başları kapalıydı o zaman da.

Bunlar ne demek Nazsevda Abla?

nazsevda abla
rüyamda bi arkadaşımla buluşmuşum kim olduğunu bilmiyorm bi alışverş merkezindeyiz sora ben onu kaybediyorm birden kendimi dışarda buluyorm içeri girmek içinde bay uğraşıyorm çok kalabalık sıra falan var ben en iyisi dolmuşa binip diğer kapıdan giriym diyorm ama dolmuş beni daha da uzaklaştıo ben farkedip iniyorm başka bi dolmuşa daha biniyorm ama o da ters istikamte gidio bende artık benim oraya gitmem çok uzun sürer diyip vazgeçiyorm
ne demk acaba yorumlar msn?

canım ünlü birini görmek benim bildiğim hayatında iyi ve yeni şeyler olacak inşallah ama kuzenlerinle ilgili bölümü anlayamadım ne demektir bilmiyorum biz hayıra yoralım bu rüyayı inşallah iyi şeyler olur yinede eminim rüya yorumundan anlayan biri senin rüyanı yorumlar aslında bende merak ediyorum bu rüyanın yorumunu opuyorumnanaktan

İnşallah yorumlanır.
Teşekkür ederim. Şeniz

canım benim bir sorun çıkacak karşına ama inşallah bunu başarıya çevireceksinopuyorumnanaktan

ben dün gece efe ile aslıyı gördüm,efe aslıyı havuzun içinde kıyafetleriyle sırılsıklam görüodu tutuodu kolundan şaşırıodu,aslı bi git ya defol fln diodu
rüyaya bak
kavak yellerini de izlerim ama öyle fanatiği fln deilimdir ha=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…