Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım çok sevindim geldiğine nasılsın birtanem rüyada bebek SANA GÖRE YORUMLUYORUM BUNU ANLAMI DEĞİŞİK OLABİLİR BU SADECE SENİN İÇİN HİSSETTİKLERİMDİR sana güzel bir teklif var sende kabul edeceksin mama bu anlama geliyor su içmende rahatlayacaksın yoğurtda sütten ağzın yandı misali düşünecek sonra hayırlı karar vereceksin bu teklife inşallah kalbinden vede kalbimden geçen şey gerçekleşecek şu anda sadece çok yoğun hissettim bunları birtanem sen herşeyin en güzelini hak opuyorumnanaktana.s.ediyorsun mahsumum

sagolasin ablam
sende herseyin eeeennn iyisine layiksinkaydirigubbakcemile5

ablam ne gibi bir teklif den söz ediyoruz acaba ?
is teklifimi yoksam farkli bir teklifmi merakdan catliyacammm bilesinn

günlerdir bekliyorum cevap gelecek diye,biricik rüyamın yorumunu yapmadın sevgili nazsevda kız vallahi darıldım..mafoldumben

Nazsevda Abla bana da bir yorum yapsan.

Nazsevda Abla bana da bir yorum yapsan.

canım inan ben rüya yorumlamayı bilmiyorum burda o kadar güzel yorum yapanlar varki inşallah birisi yorumlar senin rüyanı sadece şunu hissettim okurken bozuk para dedikodudur kağıt para ise bana göre kısmettir asansörde hızlı iniş bir gerileme olabilir ama sonradan toparlayacaksın kendini birde çok iyi bir kişi çıkacak karşına tabiki yoksa hayatında kimse yeşilde murattır inşallah bir muradın olacak tez günde bildiğim vede hissettiğim sadece bunlar umarım doğru yorumu burda bilen biri yapar sana canımopuyorumnanaktan

günlerdir bekliyorum cevap gelecek diye,biricik rüyamın yorumunu yapmadın sevgili nazsevda kız vallahi darıldım..mafoldumben

canım özür dilerim senin rüyanı okumadım ben ben asla nazlanmam hissedersem vede okuduysam cevaplarım burdaki arkaşlar çok güzel yorumluyorlar umarım onlar okur ve yorumlarlar tekrar özür dilerim birtanembilmiyorumkismile

Evet iyi yorum yapan var ama cevap yazmıyorlar.
Sen de harikasın ama. Bilmesen de çok iyi hissedebiliyorsun.
Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

bazen içim sıkılıyorr hataraımı yada hayatımdaki gayeleri mi düşünüyom..
iniş çıkış yolar yapıyom ama dönüyom gene aynı yedeyiz..boshayallersmile

Evet iyi yorum yapan var ama cevap yazmıyorlar.
Sen de harikasın ama. Bilmesen de çok iyi hissedebiliyorsun.
Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

rica ederim birtanem ne demek keşke bilsemde herkese yorum yapsam çok isterdim ama malesef o kadar becerikli değilim inşallah burda rüyaları ve yorumları okuyarak birazcıkta olsa öğrenirim kimbilir değilmi canımopuyorumnanaktan

bazen içim sıkılıyorr hataraımı yada hayatımdaki gayeleri mi düşünüyom..
iniş çıkış yolar yapıyom ama dönüyom gene aynı yedeyiz..boshayallersmile

canım benim biraz duygusalmıyız bu gece hayırola iyimisin hiç inişi çıkışı olmayan bir hayat güzel olurmu bazen hallenmemiz için inişler yaşarız yeterki bu inişlerden ders alıp tekrarlamayalım değilmi sen çok ama çok güçlüsün sen bunalımın bir saaten fazla olmaz poliyanam benimopuyorumnanaktan

:)))yaa nerden bildin şimdi bunuu 1saat ten fazla olmucanıı takıyorum kafamaa sonrada bikaç saat sonra geri düzeliyom.aman diyom herkez kendi degerinde kalsın..olur ama ya o dersi görüpte akıllanmasak oda var işte...eyvahedigeldismileğüçlümüyüm bilmiyorumm iradem kuvvetli galibaa naz ablaa poya anaa tam ben işte..lay lom

kızlar rüyamı yorumlarsanız sevinirim hiç aklımdan çıkmıyo. Rüyamda bol altın görüyorum ama bu altınlar bildiğimiz altınlara gibi değil sanki antika ve daha kalın,renkleri de sanki normal altın gibi parlak değilve büyükle bu altınları ben toparlıyorum kardeşimde var kardeşim bi gömlek giymiş mavi ameliyat gömlekleri olur ya önden giymeli öyle amcama darılmış bi de amcamın kızı var onla konuşmuyorum kardeşime seni aradımı diyorum ondan bahsetme diyor, altınları toparlarken kardeşim aralarından iki tane kolye ucuna benzer altın seçiyo bunlar sende kalsın diyo.

günaydin

dün rüyamda kayinbabami gördüm ben ona tüm söylemek istediklerimi herseyi kizginligimi (küs degiliz normalde ama hoslanmadigim yanlari var) cocuklarina davranisini esine davranisini hepsini yüzüne söylüyorum sen söylesin sen böylesin diye,oda hic cevap vermiyor dinliyor,sonra arabayla bir yere gidiyoiruz arabadayiz biz kayinvalidem ben cocuklar ve kayinbabam o sigarami bisey almaya iniyor kaynanam diyor iyi dedin kizim benim söylemeyediklerimi sen söyledin diyor,o sira esim ariyor oda aynisini diyor gülerek.

merhabalar ...

eşim rüyasında başhekimin dogum günündeymiş..
dogum günü hediyesi olarak hekime 15 tl vermiş..

amcanlarla bi ortaklık var mı

yada deden kalma miras

bu sebepten dolayı biraz bozuşcaksınız sanki

buna benzer bi rüyada ben gördüm :))

benimki bi arkadaşla ilgiliydi.

bu rüya biraz bilinç altı rüyası cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…