- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.481
gözden kamış canım
kitaplarıma baktım bu rüya için çünkü pek yoramadım ben
rüyadaki bebek yada çocuk evin neşesidir.
seninki katmerli sevinç yani
çocuk emzirmek te evin rızkının artmasına işarettir.[/QUOT
bana cevap yazdığınız için teşekkürlerhihoyyyt hihoyyyt
tabiki her rüyayi kafa tak demiyorum ama uyandiginda seni sikinitya sokan rüyallar vardir onlari bütün gün kafana tak hayatdan bagini kopar meditasyon yap demiyoruz
dmek istedgim bu tr rüyallar birseyleri anlatir sen buna inanmak istemesende bu böyledir tabi herkes ne dsünmek isterse neye inanirsa o kisiye kalmis birsey
misal endulusun gördügü rüya ilaki yolla cikinca allah korusun ucak düscek anlamina gelmez misal bu neyi gösterir eger yolla cikma niyeti varsa gitmesi hayirli degildir onu gitdigi yolda belki kötü bir durum bekliyordu anlatabildimi bilmem yani mial verdim
uyarici bir rüya olabilir
bugün rüyamda aslinda cok gzel seyler gördüm cok temiz irmak gördüm suyun icindeyim suyu resmen hissetdim baliklar yüzüyor icinde su okadar temizki baliklari görüyorum onlari tutuyorum sonra kartal ucuyor üzerimizden baligi sudan agzina aliyor devam ucuyor harika bir mansara vardi birsürü hayvan gördüm sanki kaplumbagida gördm emin degil ,
daha sonra birilerinden kaciyorum arkamda silahli adamlar var bana ates ediyorlar sonra biri silahini elinden düsürüyor ben aliyorum silahi ve ates ediyorum onlara hepsinide vuruyorum sadecebir adam bana 1 metre uzaklikda silahini düsren adam yani onu cok yakinda vuruyorum hemde kalbine ates ediyorum sonra uyandim ama köt bir his yoktu icimde
nazsevda ablam yorumunu bekliyorum dört gözleeeeedelikafadulden
çok hayırlı bir rüya bu mahsumum iki defa okudum hissedeyim diye bunu özelden yazayımmı sana canımopuyorumnanaktan
ablam okudum yazdiklarini harikasin yine döktrmüsün özelden yazdim sana :teytey::teytey::teytey::lepi:
merhabalar ...
eşim rüyasında başhekimin dogum günündeymiş..
dogum günü hediyesi olarak hekime 15 tl vermiş..
[ne cimrimymiş kız eşinde:))
ohhh valla naz ablayla mahsum kaynatmış iyi,ne güzel valla,kıskandım,laptop çok eski ben geceleri giremıyorum,msn falanda girmıyorum,mahsum anladım demek istediğini,
allah seni ne yapmasın:roflol::roflol:
ilahi kaydirigubbakcemile2
NAZSEVDA abla bu rüya benim için çok önemli. İnşallah bir şeyler hissedersin.:Saruboceq:
senin yorumlarına ihtiyacım var çünkü.((((((
MAHSUMDEGILIZ eğer okursa ondan da yorum alabilirim. Sizin yorumlarınız müthiş.
Bu gece ayrıldığım ama hala sevdiğim insanla alakalı bir şeyler görmeyi dileyerek uyudum.
acaba hayırlı olur mu o insan yeniden beraberlik olursa. yeniden biraraya gelip gelmeyecağimizi de bilmiyorum henüz ama bir başka rüyama göre beraber olucaz yine. neysee bu dilekle uyudum. onunla ilgili bir rüya olsun istedim.
Rüyama geçeyim... bir çocuğum olmuştu. İstemediğim bir insandan olmuş bu çocuk. Hatta annemin de haberi varmış. Yatağa girip bu çocuğu yapmadan önce anneme de iletiyorum bir şekilde neler olduğunu.
Hiçbir şey demiyor, bir şey olmaz gibisinden konuşuyor. Beraber oldğum erkeği hiç görmedim. Sadece yatak gördüm. Sonra çocuğu kucağıma alıyorum. Çok çirkin bir bebek. Ucube gibi. Özürlü aynı zamanda. Hiç sevmiyorum o çocuğu. Annem de ben de çok umursamaz davranıyoruz. Anneme kızıyorum aynı zamanda beni bu konuda engellemediği için, çünkü çocuk başıma kaldı.Bir yandan da diyorum ki 'oh be bu genç yaşta çocuk da doğurdum. Bunu yapan az insan var.' Onun küçük kıyafetlerini alıyorum elime ve başka birilerine vermesini istiyorum annemden. Çocuktan da kıyafetlerinden de kurtulup rahatlıyorum. Sonra kendimi pijamalarımla yataktan kalkarken gördüm kendimi. Uyanmışım. Balkona gidiyorum, bizim eski evin balkonu bu. Babamı görüyorum saçları normalde beyaz ama rüyamda koyu renkteydi. Biraz daha yaklaşınca 4 , 5 kadının da orada olduklarını farkedip şaşırıyorum kim bunlar diye. Bir tanesi cılız daha yaşlı bir kadınken diğerleri 30lu yaşlarında kadınlar. Hoşgeldiniz diyorum ama bana cevap vermiyorlar. Özellikle yaşı büyük olan kadın bana büyük bir öfke ve nefretle bakıyor. Yanındaki diğer kadın gülümsüyor biraz. Hiçbir şey demeden gidiyorum yanlarından.
Biraz zaman sonra yeniden balkona gidiyorum bir daha bakıyorum, o sinirli bakan kadınla gözgöze geliyorum yine.
Nolurrr bir yorumda bulunun. Çok önemli. Her rüyamın anlamını sormam ben. Bu özel bir rüya kesinlikle.
selam dün rüyamda
birkac kisi yürüyerek türkiyeye gidiyormusuz sira halinde ,yollar cok uzundu bir yerde mola veriyoruz siradan birinin uzakda kaldigini fark ediyoruz romanyada kalmis güya...ama yürüdümüz yollar böyle ana yol felan degil ormanlik gezmelik yollar yani günlük güneslikdi
sonra erkek kuzenimi pembe etekle gördüm hep giyermis o etegi diger kuzenim diyor,harita gördüm birde-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?