Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım sana katılıyorum bu endulusun gördüğü rüya uyarıcı bir rüya endulus kalbi güzel biri rabbimde ona bu tür rüyalarla uyarıda bulunuyor bence bu uçak düşecek anlamına gelmiyor sadece gideceği yolda çokta umduğu şeyler olmayacak demektir sonradan üzülmemesi için gördü bu rüyayı benim düşüncem vedekendim için denediğim rüyalardan yola çıkarak söylüyorum allah herşeyin hayırlısını versin herkese inşallah

çok hayırlı bir rüya bu mahsumum iki defa okudum hissedeyim diye bunu özelden yazayımmı sana canımopuyorumnanaktan

bende 2 gündür korkarak uyanıyorum.dün gece rüytamda bir adam var herkesi kovalıyor ve yakaladığını öldürüyordu en son sıra bendeydi.mesele ölmüş bi kadının altınları .bu sebepten herkesi kovalıyor peşine düşüyor.bende herkesi öldürdüğünü bildiğim için kaçıyorum erkenden.sonra uyandım.
2.rüyam ise geçen sene çocuklarının eğitimiyle ilgilendiğim kişi daha doğrusu işverenim bana rüyamda kardeşine burs vereyim diyor ayda 500 tl.ama kardeşim üniversiteyi falan kazanmadı ben öyle söylüyorum.sonrada o parayı ben almak için uğraşıyorum falan.yalan dolan uğraşıyorum nedir ki manası ?
3.rüyam ise bir böcek böyle tırnağımla etim arasını ısırıyorsu çok acıyordu acı çekiyorum.uyanınca bile hiissettm acısını
b u 3 rüyadanda soluk soluğa uyandım... yorumlarınızı bekliyorum

ohhh valla naz ablayla mahsum kaynatmış iyi,ne güzel valla,kıskandım,laptop çok eski ben geceleri giremıyorum,msn falanda girmıyorum,mahsum anladım demek istediğini,

kizlar bende demin acaip bi rüya gördüm((
güya arkadas grubundaymisim (tanimadigim sahislar) ve bi cocuk varmis, arabasiyla beni ve bi kiz arkadasimi birakiyormus istedigi yere. o cocuk benim güyya erkek arkadasimmis, esmer sisman birisi. simdiki erkek arkadasimi aldatiyormusum ve farkindaymisim hic pisman degilmisim. onun elini tutuyormussum cok seviyormussum..neyse beni birakmis kiz arkadasimla, okulda veliler toplantisi varmis. (ben ögretmenim). kattdan yukari cikinca bi bayan kiz arkadasima gofret uzatmis cok güzel görünen ama arkadasim almamis. bana uzatmamis ve bana öylece bakmis....
yukari kata cikinca, tanidigim cocuklar görmüsüm, onlari sevmisim, anneleri de sevinmis benim onlari sevdigimi görünce. sirada bekliyormusum. okul müdürüyle konusmak icin beklyiormussum. güya bi erkek ögrencinin annesine asilyiormus erkek bi ögretmen ve bende orda sahitlik yapicakmissim. sirada beklerken o kadinla konusma firssatim oldu (tanimyiorum, beyaz tenli kizil sacli birisi) bana analtiyor, güya 40 li yaslarinda birisiymis ilk taciz vakasi degilmis.."ben öyle cok sey yasadim ki bu onun yaninda hicbirsey" diyor...gencliginde güya okumus ve ailesi tatildeyken kendisi yalniz tatile cikmak istemis, yolda da tecavüze (birden fazla kisilermis) ugramis. kadin bunlari anlatirken cok cok sakindi...ama yüzü cok bitkin ve solgundu..

ay bu ne bicim bir rüya arkadaslar lütfen yorumlayabilirmisiniz

Son düzenleme:
selam dün rüyamda

birkac kisi yürüyerek türkiyeye gidiyormusuz sira halinde ,yollar cok uzundu bir yerde mola veriyoruz siradan birinin uzakda kaldigini fark ediyoruz romanyada kalmis güya...ama yürüdümüz yollar böyle ana yol felan degil ormanlik gezmelik yollar yani günlük güneslikdi
sonra erkek kuzenimi pembe etekle gördüm hep giyermis o etegi diger kuzenim diyor,harita gördüm birde-

ohhh valla naz ablayla mahsum kaynatmış iyi,ne güzel valla,kıskandım,laptop çok eski ben geceleri giremıyorum,msn falanda girmıyorum,mahsum anladım demek istediğini,

canım çok isterim seninlede msnde görüşmek inşallah oda olur birgün evet mahsumla çok güzel sohbet ediyoruz senide bekleriz canım ne zaman istersen konuşuruz seninlede birtanemopuyorumnanaktan

Merhaba ben bugün rüyamda bizim evin dış kapısından gördüm kapı kapalıydı ve kapının üzerinde anahtar vardı. Ne olaki

NAZSEVDA abla bu rüya benim için çok önemli. İnşallah bir şeyler hissedersin.:Saruboceq:
senin yorumlarına ihtiyacım var çünkü. ((((((
MAHSUMDEGILIZ eğer okursa ondan da yorum alabilirim. Sizin yorumlarınız müthiş.
Bu gece ayrıldığım ama hala sevdiğim insanla alakalı bir şeyler görmeyi dileyerek uyudum.
acaba hayırlı olur mu o insan yeniden beraberlik olursa. yeniden biraraya gelip gelmeyecağimizi de bilmiyorum henüz ama bir başka rüyama göre beraber olucaz yine. neysee bu dilekle uyudum. onunla ilgili bir rüya olsun istedim.

Rüyama geçeyim... bir çocuğum olmuştu. İstemediğim bir insandan olmuş bu çocuk. Hatta annemin de haberi varmış. Yatağa girip bu çocuğu yapmadan önce anneme de iletiyorum bir şekilde neler olduğunu.
Hiçbir şey demiyor, bir şey olmaz gibisinden konuşuyor. Beraber oldğum erkeği hiç görmedim. Sadece yatak gördüm. Sonra çocuğu kucağıma alıyorum. Çok çirkin bir bebek. Ucube gibi. Özürlü aynı zamanda. Hiç sevmiyorum o çocuğu. Annem de ben de çok umursamaz davranıyoruz. Anneme kızıyorum aynı zamanda beni bu konuda engellemediği için, çünkü çocuk başıma kaldı.Bir yandan da diyorum ki 'oh be bu genç yaşta çocuk da doğurdum. Bunu yapan az insan var.' Onun küçük kıyafetlerini alıyorum elime ve başka birilerine vermesini istiyorum annemden. Çocuktan da kıyafetlerinden de kurtulup rahatlıyorum. Sonra kendimi pijamalarımla yataktan kalkarken gördüm kendimi. Uyanmışım. Balkona gidiyorum, bizim eski evin balkonu bu. Babamı görüyorum saçları normalde beyaz ama rüyamda koyu renkteydi. Biraz daha yaklaşınca 4 , 5 kadının da orada olduklarını farkedip şaşırıyorum kim bunlar diye. Bir tanesi cılız daha yaşlı bir kadınken diğerleri 30lu yaşlarında kadınlar. Hoşgeldiniz diyorum ama bana cevap vermiyorlar. Özellikle yaşı büyük olan kadın bana büyük bir öfke ve nefretle bakıyor. Yanındaki diğer kadın gülümsüyor biraz. Hiçbir şey demeden gidiyorum yanlarından.
Biraz zaman sonra yeniden balkona gidiyorum bir daha bakıyorum, o sinirli bakan kadınla gözgöze geliyorum yine.

Nolurrr bir yorumda bulunun. Çok önemli. Her rüyamın anlamını sormam ben. Bu özel bir rüya kesinlikle.

benimde 1 ay önce gördüğüm bir rüya var ve hala net olarak hatırlıyorum..benim geçtiğimiz sene okulda hoşlandığım bir çocuk vardı onunda bana ilgisi olduğunu bakışlarından anlıyordum ama ne yazık ki merhaba dan öteye gidemedik..rüyamda çok ama çok büyük bir alışveriş merkezindeyim içeride kimse yok merdivenlerden yavaş yavaş çıkıyorum sanki birşey beni en yukarıya çık diye zorluyordu..çıktığımda o katın en ucunda alttaki katları görmek için olan parmaklaklıklardan ayaklarını çıkarıp sallayan üç kişi gördüm hızlı hızlı yanlarına gittim yanlarına giderken bir tanesinin hoşlandığım çocuk olduğunu anladım ve yavaşladım çok korkmuştum sonra arkalarından yanaştım bir kız vardı yanında öbür yanındaki erkekti (kız ve erkeğide tanıyorum sınıf arkadaşları) kızla bunların elleri yanyana duruyordu ve yüzük vardı..onlar beni görmedi bende heralde sözlendiler diyip geri döndüm..
rüya yorumlarına meraklı biri olarak ben pek anlayamadım..yorumlarsanız sevinirim..:)

canim cok bekledin
ama sana olumlu bisey yazmak isterdimde rüyan bana göre pek iyi gibi gelmedi
o sana gelebilir hattda sen istersen iliskin olacak gibi ama sana rüyana göre pek hayirli degil bu kisi sana bilmem anlatabildimmi

tabiki nazsevda baska bir yorum getirebilir
cünkü bu aralar kafami pek veremiyorum rüyallara senide kirmak istemedim
oyüzden fazla canini sikma emiakannehir

dünkü rüyamla bugünkü yorumlarsaniz sevnirim :Saruboceq:

bir arkadasima ugruyorum bisey almak icin oda odasindan getiriyor eside yatiyormus hala esini yataklairnda görüyorum,utaniyorum bir an sonra cikiyorum oglunuda yanimda aliyorum alisverise cikiyoruz ogluyla yürüyerek gidiyoruz uzun bir yoldu ,2 badi aliyorum ama yetiskinlere olabilcek tarzda güya cocuguna almisim lila ve kahverengi .
baska magazaya giriyoruz kolye takilar felan var oglu o asili takilirara tirmaniyor bagzi seyleri döküyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…