Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım baban yaşıyorsa eğer bir sıkıntısı olacak ama atlatacak rabbimin izniyle ağlamanda gülecek sevineceksin bu sıkıntının bittiğineopuyorumnanaktan

babam yasıyor hayatta tesekkür ederim canım yorumladıgın için :)

grup halinde meşakkatli bir halden sonra( maddi olabilir v.s) feraha ereceksiniz inşallah

kuzenin bekarsa hayırlı bir kısmeti var canım

Allah hayırlara çıkarsın

bu biraz bilinç altı rüyası gibi

ama senin yukarı çıkman mevkinin yükselmesidir.( iş olarak, arkadaşlar arasında v.s)

rüyalarımı yorumlayacak kimse yokmu

rüyada yatakta yattığını görmek rahatlıpa ermektir.

arkadaşının eşide rahata erecek inşallah

gerisini yoramadım canım yaa

1.ci rüyan sıkıntıdan kurtulmandır.
2. rüyanda yalan dolan işlerden sebep birisine zarar vereceksin canım
3.cü rüyanda biri tarafından kötülüğe maruz kalcaksın demektir.

Allah hayırlara çıkarsın

bu rüyaları görme sıran yazdığın şekilde mi yoksa karışık mı yazdın

eğer karışık yazdıysan

birine bilerek yada bilmeyerek bir zarar veriyosun ve o kişinin kötülüğüne maruz kalıyorsun ama en sonunda feraha ulaşıyosun

Kanaviçe benim rüyam için ne dersin?

bu biraz bilinç altı rüyası gibi

ama senin yukarı çıkman mevkinin yükselmesidir.( iş olarak, arkadaşlar arasında v.s)

evet olabilir ama ablamı rüyamda hamile görüp geçen ay kimyasal düşük yapması biraz saçma olucak ama sibel can ile sulhi aksütün barıştığını görmem iki gün sonra barıştılar diye magazinde duymam gibi örneklerim fazla olduğu için bu da gerçek olursa diye endişelendim açıkçası fisfisfis inş bilinçaltım bana oyun oynuodur:1rolleyes: bu sene okul yaşantımda olumlu gelişmeler bekliyorum :1rolleyes:hihoyyyt

kızlar bu rüyamın hiç mi anlamı yok yabilmiyorumkismile

ilk bölümü nazsevda yorumlamış zaten

kuzenlerinin biraz sıkıntısı var canım
bir haber yada herhangi birşey belkiyorlar mutlu olacakları ama sonuçtan çokta memnun olmayacaklar

Allah hayırlara çıkarsın

merhabalar herkese...

annemin bir arkadaşı annem rica etmiş.eşinin işi için istiareye yat demiş..başkası için yatılmazki...:1rolleyes

neyse annem yatmış..ama annem tüm çoçuklarını görmüş rüyasında anlatıyım şimdi o rüyayı...

namaz kılmaya gidiyormuş..ama karanlıkmış gittiği yer..geri dönmeye karar vermiş..
kadının biride demişki nerey gidiyosun..oda demiş karanlık bura ben geri dönüyorum demiş...
kadın onu çay içmeye çagırmış..dolu bardak görmüş..sonra anneme demişler ki. oglun askerden geldi demişler..( kardeşim asker bu arada )oda kalkmış eve gelmiş..evde ben ve ablam varmış...
ben sacımı yıkamışım ..oturuyormuşuz..ben anneme demişim ki..anne ben işten çıkcam çıkcam diyorum ama hala çalışıyorum demişim...:1rolleyes:

teşekkürler yorum için şimdiden..a.s.

kanavice sagol yorumlarin icin

dargin oldugum arkadasimi 2 gün üstüste gördüm ilk gün uzakdan gülerek selam veriyor bana ikincisi gün karsilasinda sarilmak istiyor ama ben uzaklasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…