- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.521
canım benim bir sorun çıkacak karşına ama inşallah bunu başarıya çevireceksinopuyorumnanaktan
canım baban yaşıyorsa eğer bir sıkıntısı olacak ama atlatacak rabbimin izniyle ağlamanda gülecek sevineceksin bu sıkıntının bittiğineopuyorumnanaktan
selam dün rüyamda
birkac kisi yürüyerek türkiyeye gidiyormusuz sira halinde ,yollar cok uzundu bir yerde mola veriyoruz siradan birinin uzakda kaldigini fark ediyoruz romanyada kalmis güya...ama yürüdümüz yollar böyle ana yol felan degil ormanlik gezmelik yollar yani günlük güneslikdi
sonra erkek kuzenimi pembe etekle gördüm hep giyermis o etegi diger kuzenim diyor,harita gördüm birde-
Merhaba ben bugün rüyamda bizim evin dış kapısından gördüm kapı kapalıydı ve kapının üzerinde anahtar vardı. Ne olaki
benimde 1 ay önce gördüğüm bir rüya var ve hala net olarak hatırlıyorum..benim geçtiğimiz sene okulda hoşlandığım bir çocuk vardı onunda bana ilgisi olduğunu bakışlarından anlıyordum ama ne yazık ki merhaba dan öteye gidemedik..rüyamda çok ama çok büyük bir alışveriş merkezindeyim içeride kimse yok merdivenlerden yavaş yavaş çıkıyorum sanki birşey beni en yukarıya çık diye zorluyordu..çıktığımda o katın en ucunda alttaki katları görmek için olan parmaklaklıklardan ayaklarını çıkarıp sallayan üç kişi gördüm hızlı hızlı yanlarına gittim yanlarına giderken bir tanesinin hoşlandığım çocuk olduğunu anladım ve yavaşladım çok korkmuştum sonra arkalarından yanaştım bir kız vardı yanında öbür yanındaki erkekti (kız ve erkeğide tanıyorum sınıf arkadaşları) kızla bunların elleri yanyana duruyordu ve yüzük vardı..onlar beni görmedi bende heralde sözlendiler diyip geri döndüm..
rüya yorumlarına meraklı biri olarak ben pek anlayamadım..yorumlarsanız sevinirim..:)
bende 2 gündür korkarak uyanıyorum.dün gece rüytamda bir adam var herkesi kovalıyor ve yakaladığını öldürüyordu en son sıra bendeydi.mesele ölmüş bi kadının altınları .bu sebepten herkesi kovalıyor peşine düşüyor.bende herkesi öldürdüğünü bildiğim için kaçıyorum erkenden.sonra uyandım.
2.rüyam ise geçen sene çocuklarının eğitimiyle ilgilendiğim kişi daha doğrusu işverenim bana rüyamda kardeşine burs vereyim diyor ayda 500 tl.ama kardeşim üniversiteyi falan kazanmadı ben öyle söylüyorum.sonrada o parayı ben almak için uğraşıyorum falan.yalan dolan uğraşıyorum nedir ki manası ?
3.rüyam ise bir böcek böyle tırnağımla etim arasını ısırıyorsu çok acıyordu acı çekiyorum.uyanınca bile hiissettm acısını
b u 3 rüyadanda soluk soluğa uyandım... yorumlarınızı bekliyorum
dünkü rüyamla bugünkü yorumlarsaniz sevnirim :Saruboceq:
bir arkadasima ugruyorum bisey almak icin oda odasindan getiriyor eside yatiyormus hala esini yataklairnda görüyorum,utaniyorum bir an sonra cikiyorum oglunuda yanimda aliyorum alisverise cikiyoruz ogluyla yürüyerek gidiyoruz uzun bir yoldu ,2 badi aliyorum ama yetiskinlere olabilcek tarzda güya cocuguna almisim lila ve kahverengi .
baska magazaya giriyoruz kolye takilar felan var oglu o asili takilirara tirmaniyor bagzi seyleri döküyor tabi.
bende 2 gündür korkarak uyanıyorum.dün gece rüytamda bir adam var herkesi kovalıyor ve yakaladığını öldürüyordu en son sıra bendeydi.mesele ölmüş bi kadının altınları .bu sebepten herkesi kovalıyor peşine düşüyor.bende herkesi öldürdüğünü bildiğim için kaçıyorum erkenden.sonra uyandım.
2.rüyam ise geçen sene çocuklarının eğitimiyle ilgilendiğim kişi daha doğrusu işverenim bana rüyamda kardeşine burs vereyim diyor ayda 500 tl.ama kardeşim üniversiteyi falan kazanmadı ben öyle söylüyorum.sonrada o parayı ben almak için uğraşıyorum falan.yalan dolan uğraşıyorum nedir ki manası ?
3.rüyam ise bir böcek böyle tırnağımla etim arasını ısırıyorsu çok acıyordu acı çekiyorum.uyanınca bile hiissettm acısını
b u 3 rüyadanda soluk soluğa uyandım... yorumlarınızı bekliyorum
1.ci rüyan sıkıntıdan kurtulmandır.
2. rüyanda yalan dolan işlerden sebep birisine zarar vereceksin canım
3.cü rüyanda biri tarafından kötülüğe maruz kalcaksın demektir.
Allah hayırlara çıkarsın
1.ci rüyan sıkıntıdan kurtulmandır.
2. rüyanda yalan dolan işlerden sebep birisine zarar vereceksin canım
3.cü rüyanda biri tarafından kötülüğe maruz kalcaksın demektir.
Allah hayırlara çıkarsın
Ben rüyamda bir ünlüyle evlenmiştim. Çok mutluydum. Ama o ünlü kişi gerçek hayatta evli. Öyle hayranı olduğum bir şarkıcı da değil. Yeni gelinim ben diyordum ona. Evimize yerleşmiştik, etrafı toparlıyordum ben.
Çok ama çoookkk mutluydum. Küçük ama güzel ve modern bir evimiz vardı. Bana buradan taşınalım çok güzel bir yer buldum diyordu kocam.Ben de tamam diyordum. Ama üniversiteme yakın olsun ki zorlanmayayım giderken dedim. Çok güzel ve huzurlu bir rüyaydı.
Ve iki kardeş kuzenim var çok durgundular ve başlarını kapatmışlardı. Kalın, krem rengi bir başörtü takmışlardı ikisi de. Bir de beraber bir kutlama yapacaktık. Bir gülüyorlardı başları açıktı, bir de üzgünlerdi başları kapalıydı o zaman da.
Bunlar ne demek Nazsevda Abla?
bu biraz bilinç altı rüyası gibi
ama senin yukarı çıkman mevkinin yükselmesidir.( iş olarak, arkadaşlar arasında v.s)
merhaba rüyamda eşimle araba yolculuğu yaparken bi yerde
duruyoruz ben anneanneme giriyorum ve evinde beyaz bi fare
görüyorum ama bakıyoruz bakıyoruz bulamıyoruz herkes
başka birşeyi fareye benzettiğimi falan söylüyor sonra
dükkanlardan birine giriyorum daha önce eşyalarımı aldığım
ama bütün taksitlerimi ödediğim bir magaza burası ve
sahibine bana iş bulun size olan 7 binlira borcumuzu ben
ödeyeceğim diyorum ayda 350 lira olarak ödersin diyor ve
beni başka bi yerde işe sokuyor sabah gidiyorum dükkanı
açıp temizlik yapıyorum tam o esnada ablam ve 2 arkadaşım
herbirinin kucağında uyuyan ama temiz çok güzel bebekler
görüyorum 2 kız bi erkek ve terliğimin yırtıldığından
bahsediyorum sonra arkadaşlarım ve ablam gidiyor ve
bende iş bitiyor akşam oluyor eve gidiyorum.
yorumlarsanız sevinirim.
hayırlı kapılar açılacak sana inşallah
sadece hamle yapman gerekiyor :)
Ben rüyamda bir ünlüyle evlenmiştim. Çok mutluydum. Ama o ünlü kişi gerçek hayatta evli. Öyle hayranı olduğum bir şarkıcı da değil. Yeni gelinim ben diyordum ona. Evimize yerleşmiştik, etrafı toparlıyordum ben.
Çok ama çoookkk mutluydum. Küçük ama güzel ve modern bir evimiz vardı. Bana buradan taşınalım çok güzel bir yer buldum diyordu kocam.Ben de tamam diyordum. Ama üniversiteme yakın olsun ki zorlanmayayım giderken dedim. Çok güzel ve huzurlu bir rüyaydı.
Ve iki kardeş kuzenim var çok durgundular ve başlarını kapatmışlardı. Kalın, krem rengi bir başörtü takmışlardı ikisi de. Bir de beraber bir kutlama yapacaktık. Bir gülüyorlardı başları açıktı, bir de üzgünlerdi başları kapalıydı o zaman da.
Bunlar ne demek Nazsevda Abla?
:roflol::roflol:davul olabilirmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?