Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

günaydın,rüyamda kutsal mekanlardan bırıne gittim,ayrıldığım erkek arkadaşım orda yaşıyor,bende evlerıne gidiyorum,annesı babası,baneım annem ablalalrım,ama erkek arkadaşım yok,onun annesikuçağıma bır çocuk verdi,çok sevemdım çocuğu,erkek kız ayırt edemıyorum,sonra ağlıyorum,demek bu evden konuştuk tlfonlarda yıllarca faln diyorum,bana amcasınınoğluu ve bi erkek arkadaşı asılıyor aşıkmış falan,sabah namzdan sonra gördüm rüyayı,ama bugun regli olacağım için aklımdada o vardı,tabı kutsal mekana gittiğim için hastalnırsam dıye aklıma geliyor,eczane arıyorum,hap alıyorum geciktici,orucu bozmaz diyip içiyorum,sonra tam uyanacakken regli oluyorum görüyorum
yaaa kan neden rüyayı bozar derler ???

canım annenin rüyası beni çok etkiledi onun için yazmak istedim annen birbaşkası için istehareye yatmış ya işte o kadın bu anlama geliyor onun dileği güzelde olsa annene karanlık görünecekti komşunuz kesinlikle kendisi yatmalı istehahereye bu arada annene uyarıda gelmiş eğer dileyeceksen kendi evlatların için dile ve yat diye bu rüyayı görmüş tekrar denesin ama sizler için en kısa zamandada görecek inşallah bu rüyayı okuyunca çok ama çok yoğun hissettim onun içinde yazmak istedim kusura bakma bu yorum değildir arzu edersen yorumlatta canım ben hissettiğimi söyledimopuyorumnanaktan

bu rüyayı yazarken senin hissedicegini biliyordumm...canım
ne demek ya yorumla ne olcak aşk olsunŞeniz

bende anneme dedim tekrar denemek için benim için ya dedim..

bende dün gece büyük kızımı gördüm rüyamda eyüpsultan camisindeydim elimde bir pöşet ve içinde kimi küçük kimi büyük parça ekmekler vardı kızıma verecekmişim vede sürekli aynı sözü söylüyordum RABBİM SANA TEZ GÜNDE HAYIRLI BİR KISMET VERSİN diyordum bu sözü söyleyerek uyandım lütfen yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler

geldiiim canim
rüyan bana sunla anlatdi
oo erek arkadasin seni seviyor ve senle bir yuva kurmak istiyor fakat sanki emin degilim aylesinden biri belki annesi bilemem baska bir insani düsünüyorlar ona gibime geldi
ama erek arkadasin senin yolunu gözlüyor gibi

rüyada kan caresiz kalmak eli kolún bagli hissetmen olabilir ve bazende zamani gösteriri

olumunekankayizsmile

gerçekten öel,elim kolum bağlı,

Kızlar benim rüyamıda yorumlayın... :kedi:

Hiç aklımda yokken hoşlandığım kişiyi rüyamda gördüm.. Bana sımsıkı sarıldı, resmen hissetim.. Beni özlediğini söyledi.. Elini yanağıma götürdü.. Bana çektirdiği birkaç fotoğraf gösterdi.. Onu ve ailesini bzim eve ablam getirmiş.. Sonunda kavuşturdum sizi diyor ablam.. ailesiyle birlikte yemek yiyoruz.. Yemek yeme safhası bitiyor.. Dışarıda yağmur yağıyor, artık kalkıp gidelim diyor onun babası.. Babamda benden şemsiye istiyor.. Elimde bir şemsiye var babama veriyorum bu yırtık diyor beğenmiyor, evde başka şemsiye arıyoruz.. Böyle uyandım..
Sevdiğim insanı bazen rüyamda görüyorum ama bu rüyadan baya etkilendim.. Hiç onu bu kadar neşeli görmemiştim rüyalarımda.. kaydirigubbakcemile3

Çok merak ediyorum kızlar.. Umarım yorumlayan olur.. boshayallersmile

rüyamda eski işyerimdeydim..ama şuanki işyerimdeki arkadaşlar vardır..
müdür başka bir kişiyle yer degişiklği yapmamı söyledi..pek başarılı olmadıgımı söyledi..
ama şefimle yer degişikliği yaptık ilginç..
yorum için teşekkürler şimdiden....

kızlar bu rüyamı lütfen yorumlayın lütfeeeeeennnnn!!!
rüyamda hastaneye gidiyorum normalde zaten bebek tedavisi için sürekli gittiğim bi hastane ve doktor var.
neyse rüyamda hastaneye gidiyorum fişimi alıyorum içeri giriyorum böyle hastane boş kalabalık değil önce kendi doktoruma bakıyorum odada ve hastaya bakıyor sonra (o hastanede jinekolog olan bi arkadaşım var ilk önce o benle ilgilendi sonra işin uzmanına attı beni)arkadaşımın olduğu odaya gidiyorum içerde 2 3 tane bayan var ve muayene ediyor bende içeriye giriyorum sohbet etmeye başlıyoruz bana gecen senle yaşadıklarımı birdaha yaşamak istemiyorum sözlendim ve sözlüm çok kıskanç diyor bende ne yaşadıkki diyorum sen beni çok etkiliyorsun dayanamayıp öpmekten sevişmekten korkuyorum ve burcuda bunu anlıyor diyor (burcu gerçekte sevgilisi ama rüyamda sözlüsü olduğunu söylüyor)bende buraya bişey yapmaya gelmedim muayene olmaya geldim diyorum tamam öyleyse geç hazırlan diyor litotomi pozisyonunda bekliyorum kadınlar çıkmıyor odadan ama benide görmüyorlar içimdende uff gitsinler artık falan diyorum işte doktora ne zaman düğün falan diye soruyorlar sonra geliyor bakıyor vajinama ve zaten kendimde aynada görüyorum 2 tane tümör var hani kıl olan bölge vardır ya orası yarılmış içinde 2 tane tümör var ilaç falan vermicem ama al bu ilacı iç dışkılaman rahat olsun yoksa çok zor çıkarsın diyor vajinan içinde ameliyat şart yoksa rahim kanseri olursun diyor.hemen ameliyathaneye gidiyorum gün almaya işlemler falan yapılıyor ve uyanıyorum hatta anestezi falan uygulanacak onu bekliyorum ama uyandım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…