- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.541
merhabalar herkese...
annemin bir arkadaşı annem rica etmiş.eşinin işi için istiareye yat demiş..başkası için yatılmazki...:1rolleyes
neyse annem yatmış..ama annem tüm çoçuklarını görmüş rüyasında anlatıyım şimdi o rüyayı...
namaz kılmaya gidiyormuş..ama karanlıkmış gittiği yer..geri dönmeye karar vermiş..
kadının biride demişki nerey gidiyosun..oda demiş karanlık bura ben geri dönüyorum demiş...
kadın onu çay içmeye çagırmış..dolu bardak görmüş..sonra anneme demişler ki. oglun askerden geldi demişler..( kardeşim asker bu arada )oda kalkmış eve gelmiş..evde ben ve ablam varmış...
ben sacımı yıkamışım ..oturuyormuşuz..ben anneme demişim ki..anne ben işten çıkcam çıkcam diyorum ama hala çalışıyorum demişim...:1rolleyes:
teşekkürler yorum için şimdiden..a.s.
canım annenin rüyası beni çok etkiledi onun için yazmak istedim annen birbaşkası için istehareye yatmış ya işte o kadın bu anlama geliyor onun dileği güzelde olsa annene karanlık görünecekti komşunuz kesinlikle kendisi yatmalı istehahereye bu arada annene uyarıda gelmiş eğer dileyeceksen kendi evlatların için dile ve yat diye bu rüyayı görmüş tekrar denesin ama sizler için en kısa zamandada görecek inşallah bu rüyayı okuyunca çok ama çok yoğun hissettim onun içinde yazmak istedim kusura bakma bu yorum değildir arzu edersen yorumlatta canım ben hissettiğimi söyledimopuyorumnanaktan
.........bu rüyayı yazarken senin hissedicegini biliyordumm...canım
ne demek ya yorumla ne olcak aşk olsunŞeniz
bende anneme dedim tekrar denemek için benim için yat dedim..
ya nazabla birşey söle,yada mahsum biriniz birşey söleyın,çok etkılendım
günaydın,rüyamda kutsal mekanlardan bırıne gittim,ayrıldığım erkek arkadaşım orda yaşıyor,bende evlerıne gidiyorum,annesı babası,baneım annem ablalalrım,ama erkek arkadaşım yok,onun annesikuçağıma bır çocuk verdi,çok sevemdım çocuğu,erkek kız ayırt edemıyorum,sonra ağlıyorum,demek bu evden konuştuk tlfonlarda yıllarca faln diyorum,bana amcasınınoğluu ve bi erkek arkadaşı asılıyor aşıkmış falan,sabah namzdan sonra gördüm rüyayı,ama bugun regli olacağım için aklımdada o vardı,tabı kutsal mekana gittiğim için hastalnırsam dıye aklıma geliyor,eczane arıyorum,hap alıyorum geciktici,orucu bozmaz diyip içiyorum,sonra tam uyanacakken regli oluyorum görüyorum
yaaa kan neden rüyayı bozar derler ???
geldiiim canim
rüyan bana sunla anlatdi
oo erek arkadasin seni seviyor ve senle bir yuva kurmak istiyor fakat sanki emin degilim aylesinden biri belki annesi bilemem baska bir insani düsünüyorlar ona gibime geldi
ama erek arkadasin senin yolunu gözlüyor gibi
rüyada kan caresiz kalmak eli kolún bagli hissetmen olabilir ve bazende zamani gösteriri
olumunekankayizsmile
ayrılık sancısı yorumladığın rüyam gerçek oldu zemuszemus
çok teşekkürler opuyorumnanaktan
naz sevda ablaaa nsılsınnnboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?