- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.561
benimde rüyamı umarım biri yorumlar dün gece gördüm çok etkilendim merak ediyorum ne anlama geldiğini üvey ağabeyimi gördüm rüyamda memleketeyiz heryer yemyeşil gerçi memleketimde öyle biryer neyse dışarıya tuvalet yaptırmış heryeri açıkta ama ben tuvalette girdim hiçbir yerim gözükmüyorda sadece kötü bir lağam kokusu geliyor burnuma o arada tanımdaığım bir kadın başı örtülü pardüsölü bana bak burası bizim bağlarımız diyor birsürü sebze vardı bana sarı hurmaya benzeyen bir meyve verdi bu sebzelerimin arasına karışmış biz yemeyiz al bu senin olsun diyor adıda sanırım peygamber meyvesi diyor herkes yiyemez biraz tadı buruktur diyor ben alıyorum meyveyi baş parmağımla işaret parmağımın arasında yiyorum ama hiç yerinden oynatmadan yedim birde bakıyorumki baş parmağımda o meyveden olmuş hani elmayı ısırarak yerizde ortası nasıl kalı işte parmağımda öyle görünüyor kadın şaşırıyor aaaa hiçkimse bu kadar lezzetli vede yüzünü ekşitmeden yiyemedi şimdiye kadar sen nasıl yedin diyor bende bir tane daha verirmisiniz diyorum kadında bana bir meyve daha verdi onuda yerken uyandım gerçekten çok merak ediyorum ne demek bu acaba biri allah rızası için yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler HERKESİN BAYRAMI MÜBBAREK OLSUN
benimde rüyamı umarım biri yorumlar dün gece gördüm çok etkilendim merak ediyorum ne anlama geldiğini üvey ağabeyimi gördüm rüyamda memleketeyiz heryer yemyeşil gerçi memleketimde öyle biryer neyse dışarıya tuvalet yaptırmış heryeri açıkta ama ben tuvalette girdim hiçbir yerim gözükmüyorda sadece kötü bir lağam kokusu geliyor burnuma o arada tanımdaığım bir kadın başı örtülü pardüsölü bana bak burası bizim bağlarımız diyor birsürü sebze vardı bana sarı hurmaya benzeyen bir meyve verdi bu sebzelerimin arasına karışmış biz yemeyiz al bu senin olsun diyor adıda sanırım peygamber meyvesi diyor herkes yiyemez biraz tadı buruktur diyor ben alıyorum meyveyi baş parmağımla işaret parmağımın arasında yiyorum ama hiç yerinden oynatmadan yedim birde bakıyorumki baş parmağımda o meyveden olmuş hani elmayı ısırarak yerizde ortası nasıl kalı işte parmağımda öyle görünüyor kadın şaşırıyor aaaa hiçkimse bu kadar lezzetli vede yüzünü ekşitmeden yiyemedi şimdiye kadar sen nasıl yedin diyor bende bir tane daha verirmisiniz diyorum kadında bana bir meyve daha verdi onuda yerken uyandım gerçekten çok merak ediyorum ne demek bu acaba biri allah rızası için yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler HERKESİN BAYRAMI MÜBBAREK OLSUN
ablam seninde bayramın mübarek olsun..
rüyan çok güzel bence peygamber hurması yemek çok güzel bişey olsa gerek sevapmı işledin acaba? tuvaleti de iyi derler hayırlı derler...belki gizli sırlara vaka oldun ..bu hurmayı herkez yiyemez demiş ya..ben bunları anlayabildim ablacım umarım rabbim katında iyi bir kulsundur hayırdır inşallah
Allah hayirlara vevirsin cok güzel bir rüya
arkadasimiz cok güzel yorumlamis alkisalkisalkis
ablam sanki zor olan bir durumdan Allahin izniyle kurtulacaksin gibime geldi
CADIARZU
bu arada herkesin Bayrami kulu olsun
kimsenin erişemediği mükafatlara erşeceksin canım
hayırlı bayramlar herkese
sağol mahsumum evet arkadaşımız çok güzel yorumlamış inşallah kızım için dilediğim gerçekleşir rabbin izniyle senin ve tüm sevdiklerinin de bayramı mübarek olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlar göresin arkadaşımopuyorumnanaktan
Kızlar benim rüyamıda yorumlayın... :kedi:
Hiç aklımda yokken hoşlandığım kişiyi rüyamda gördüm.. Bana sımsıkı sarıldı, resmen hissetim.. Beni özlediğini söyledi.. Elini yanağıma götürdü.. Bana çektirdiği birkaç fotoğraf gösterdi.. Onu ve ailesini bzim eve ablam getirmiş.. Sonunda kavuşturdum sizi diyor ablam.. ailesiyle birlikte yemek yiyoruz.. Yemek yeme safhası bitiyor.. Dışarıda yağmur yağıyor, artık kalkıp gidelim diyor onun babası.. Babamda benden şemsiye istiyor.. Elimde bir şemsiye var babama veriyorum bu yırtık diyor beğenmiyor, evde başka şemsiye arıyoruz.. Böyle uyandım..
Sevdiğim insanı bazen rüyamda görüyorum ama bu rüyadan baya etkilendim.. Hiç onu bu kadar neşeli görmemiştim rüyalarımda.. kaydirigubbakcemile3
Çok merak ediyorum kızlar.. Umarım yorumlayan olur.. boshayallersmile
ablam kızın için allaha çok dua ediyosun sanırım bu güzel rüya bir işaret olabilir inşallah duan kabul olur..
Nazsevda Abla, Mahsumdegiliz rüyama bir yorumda bulunun lütfen.
bir eğlence merkezi ya da pavyon tarzı bir yer var. oraya girdim arkadaşımla.
merdivenden indim. bomboştu mekan. yanımızda da bizi oraya getiren takımelbiseli bir adam vardı.
orayı görmek istemişiz de o yğzden gitmişiz.
bir sürü beyaz plastik masa vardı. Ve üzerlerinde kadife örtüler vardı. beyaz ve kırmızı renkteydiler.
başka renkler de vardı sanırım hatırlayamıyorum. parlak bir sarı renk de vardı galiba. ben bu örtülere dokundum. üstelik bu kadife örtüler kalındı. kırmızı olana dokundum daha çok.
bir de örtüler püsküllüydü.
ne demek bunlar? yorumlarınıza ihtiyacım var. :Saruboceq:
birde ben hemen her gece rüyamda 1-2 yaşlarında erkek bebek göryorum sürekli onu severken görüorum kendimi..ve çok sevimli ve güzel oluyor bu erkek bebekler ..ben allahtan hep istemişimdir evlenince bir oğlum olsun diye ..acaba bununla bir bağlantısı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?