Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Rüyamda iki tane kız çocuğu vardı yanımda. Biri esmer cılız bir kız, diğeri sarışın daha sağlıklı ve iri bir kızdı. Yaşları 4,5 civarıydı. Beraber oraya buraya bakınıyorduk. Sarışın olan kız soğukkanlıydı ama diğer esmer çok şekerdi. Esmer kız pek güzel olmamasına rağmen, onu daha çok sevdim ben. Diğer sarışın güzeldi. Esmer kızın ayaklarında çorabı vardı, ayakkabısı yoktu. Ayaklarına dokunuyordum. Çok güzel minicik ve inceydi. :)) Epeyce sevdim onu ayaklarından.

Sonra başka yere yöneldim halam benim hakkımda kötü kötü konuşuyordu. Bir masada 2 halam oturmuş laf ediyorlardı. Sözde ben bir kızın hakkında ileri geri laflar etmişim ve aşağılamışım onu. Kız da özürlü bir kızmış ve ben onun özrüyle alay etmişim. Bunu nasıl söylersiniz, ben öyle şeyler demedim diyordum onlara. Ardından o bahsedilen özürlü, küçük kız geldi. Ağlamaklıydı ve bana 'bacaklarım istediğim gibi değil ama...' gibi şeyler söylerken ben de çoook üzüldüm ve hemen sarıldım ona. Sen harika birisin, vücudunla alakası yok ki, çok güzelsin dedim. O da bana sarıldı biraz ağlar gibi olduk. Ama olay halledildi.

Bu aralar özürlü çocuk, minik kızlar, bebek falan görüyorum çok. Bunları bilen biri lütfen yorumlasın.:Saruboceq:

benimde rüyamı umarım biri yorumlar dün gece gördüm çok etkilendim merak ediyorum ne anlama geldiğini üvey ağabeyimi gördüm rüyamda memleketeyiz heryer yemyeşil gerçi memleketimde öyle biryer neyse dışarıya tuvalet yaptırmış heryeri açıkta ama ben tuvalette girdim hiçbir yerim gözükmüyorda sadece kötü bir lağam kokusu geliyor burnuma o arada tanımdaığım bir kadın başı örtülü pardüsölü bana bak burası bizim bağlarımız diyor birsürü sebze vardı bana sarı hurmaya benzeyen bir meyve verdi bu sebzelerimin arasına karışmış biz yemeyiz al bu senin olsun diyor adıda sanırım peygamber meyvesi diyor herkes yiyemez biraz tadı buruktur diyor ben alıyorum meyveyi baş parmağımla işaret parmağımın arasında yiyorum ama hiç yerinden oynatmadan yedim birde bakıyorumki baş parmağımda o meyveden olmuş hani elmayı ısırarak yerizde ortası nasıl kalı işte parmağımda öyle görünüyor kadın şaşırıyor aaaa hiçkimse bu kadar lezzetli vede yüzünü ekşitmeden yiyemedi şimdiye kadar sen nasıl yedin diyor bende bir tane daha verirmisiniz diyorum kadında bana bir meyve daha verdi onuda yerken uyandım gerçekten çok merak ediyorum ne demek bu acaba biri allah rızası için yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler HERKESİN BAYRAMI MÜBBAREK OLSUN

ablam seninde bayramın mübarek olsun..
rüyan çok güzel bence peygamber hurması yemek çok güzel bişey olsa gerek sevapmı işledin acaba? tuvaleti de iyi derler hayırlı derler...belki gizli sırlara vaka oldun ..bu hurmayı herkez yiyemez demiş ya..ben bunları anlayabildim ablacım umarım rabbim katında iyi bir kulsundur hayırdır inşallah

Allah hayirlara vevirsin cok güzel bir rüya
arkadasimiz cok güzel yorumlamis alkisalkisalkis

ablam sanki zor olan bir durumdan Allahin izniyle kurtulacaksin gibime geldi
CADIARZU

bu arada herkesin Bayrami kulu olsun

kimsenin erişemediği mükafatlara erşeceksin canım

hayırlı bayramlar herkese

umarım benim rüyami da biri yorumlar rüyamda eşimin suratında beyaz lekeler oluyor yavas yavas ta suratında yayılıyor bunu annemlerın evinde fark edıyorum sonra da diyorum kı sende sedef hastalıgı var stres den oluyor askım stres yapma dıyorum herkese iyi bayramlar dılıyorum

canım benim o kadar güzel yorumlamışsınki ağzına sağlık allah senden razı olsun inşallah rabbim herkesin ne dileği varsa bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine tez günde kabul etsin seninkinide inşallah birtanem hayırlı bayramlaropuyorumnanaktan

Allah hayirlara vevirsin cok güzel bir rüya
arkadasimiz cok güzel yorumlamis alkisalkisalkis

ablam sanki zor olan bir durumdan Allahin izniyle kurtulacaksin gibime geldi
CADIARZU

bu arada herkesin Bayrami kulu olsun

sağol mahsumum evet arkadaşımız çok güzel yorumlamış inşallah kızım için dilediğim gerçekleşir rabbin izniyle senin ve tüm sevdiklerinin de bayramı mübarek olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlar göresin arkadaşımopuyorumnanaktan

kimsenin erişemediği mükafatlara erşeceksin canım

hayırlı bayramlar herkese

inşallah birtanem allah herkesin kalbine göre versin benimde kalbime göre versin allah senden de razı olsun yorumlara katıldığın için sana ve tüm sevdiklerine hayırlı nice bayramlar nasip etsin birtanemopuyorumnanaktan

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Sonra rüyamı anlatıyorum rüyamda bi arabanın içinde kardeşim ve ben direksiyonda ben varım bizim burada bi köprü var oraya gelince direksiyonu kardeşim alıyo ama arabada ben varım yine.Köprüyü geçiyorum sonra bi yere gidiyoruz sanki birinden kaçar gibi burada ben arabayı görüyorum araba beyaz ve güzeldi.
Diğer rüyamda ise kardeşimden iki altın alıyorum sanki düğünde takmak için alıyo gibiydim
Yorumlayacak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum

ablam kızın için allaha çok dua ediyosun sanırım bu güzel rüya bir işaret olabilir inşallah duan kabul olur..

Herkese iyi bayramlar kızlar..opuyorumnanaktan
Daha önce rüyamı yazmıştım yorumlayan olmamış.. Çok merak ediyorum.. bilmiyorumkismile

ablam kızın için allaha çok dua ediyosun sanırım bu güzel rüya bir işaret olabilir inşallah duan kabul olur..

evet canım kızım için çok dua ediyorum çünkü kızım çok hayırlı bir evlat rabbim herkesin evlatlarını içindede benim iki evladımı bana bağışlasın öyle hayırlı evlatlarım varki anlatamam eminim sende çok hayırlı bir evlatsındır inşallah canım kızım için bir dileğim var hayırlısıyla olur seninde tüm dileklerini rabbim kabul etsin birtanemopuyorumnanaktan

Nazsevda Abla, Mahsumdegiliz rüyama bir yorumda bulunun lütfen.

bir eğlence merkezi ya da pavyon tarzı bir yer var. oraya girdim arkadaşımla.
merdivenden indim. bomboştu mekan. yanımızda da bizi oraya getiren takımelbiseli bir adam vardı.
orayı görmek istemişiz de o yğzden gitmişiz.
bir sürü beyaz plastik masa vardı. Ve üzerlerinde kadife örtüler vardı. beyaz ve kırmızı renkteydiler.
başka renkler de vardı sanırım hatırlayamıyorum. parlak bir sarı renk de vardı galiba. ben bu örtülere dokundum. üstelik bu kadife örtüler kalındı. kırmızı olana dokundum daha çok.
bir de örtüler püsküllüydü.

ne demek bunlar? yorumlarınıza ihtiyacım var. :Saruboceq:

canım yorum değil sadece okuyunca hissettiklerimi yazıyorum eminim mahsum yorum yapar senin rüyana okuduğum anda gözümün önüne bir toplantı yeri geldi biraz sıkıntı olacak bu toplantı yada bir işinle ilgili görüşmen zorlanacaksın sadece orda değil sorun dışardada sorun olacak bu görüşme tek bir yerle ilgili değil devemı odanın dışandada var ama sen bu işi çözeceksin zoru başaracaksın mevki atlama yada terfi etme gibi bir beklentin varsa bu engeli geçtikten sonra yükselişin var şu anda gözümün önüne bunlar geldi canım umarım yanılmıyorumdur inşallah mahsum daha güzel bir yorum yapar rabbim hayırlısını versin canımopuyorumnanaktan

birde ben hemen her gece rüyamda 1-2 yaşlarında erkek bebek göryorum sürekli onu severken görüorum kendimi..ve çok sevimli ve güzel oluyor bu erkek bebekler ..ben allahtan hep istemişimdir evlenince bir oğlum olsun diye ..acaba bununla bir bağlantısı varmı

rüyamda mücevherlerim varmış ve bunları evime gelen bir misafirler çalıyormuş
mücevherleri elinde tutandan bıçakla tehdit ederek alıyorum diğer hırsızda mutfaktan bıçak almak için gidiyor bende onun peşinden mücevherle giderken uyanıyorum yorumlarsanız çok sevinirim

bende 2 gündür üst üste rüyamda eski erkek arkadaşımı görüyorm üstelik ayrılalı 2 seneden fazla oldu ve 2 senedir ne gördm ne de haberini aldım ama 2 gündür rüyama giriyo yazmak istedim
ilk rüyamda ben yeni bi ortama giriyomuşum tanımadığım insanlar var ve beni oraya eski erkek arkadaşım götürüyo birlikte gidiyoruz sora ben başka bi yere oturuyorm fatih diye bi çocuğun yanına(gerçekte öle birini tanımıyorm)o da başka bi yere oturuyo tek başına..ben o fatihle falan tanışıyorm arkamdakilerle tanışıyorm konuşmaya falan başlıyorz
bugünde onun bi kız arkadaşı varmış biz karşılaşıyorz kız arkadaşı ve başka kızlar bana çok kötü davranıyo eski erkek arkadaşım ise beni savunuyo o kızdan ayrılmak istediğini benimle tekrar bir araya gelmek istediğini falan söylüyo..
yorumlar mısınz lütfen?a.s.
nazsevda ablacım sende hissettiğin bişey varsa yazar mısın?opuyorumnanaktan

erkek bebek hayırlı haber hayırlı gelecektir ne diliyorsan rabbim kabul etsin sevinçli bir olaya hazır ol canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…