- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.581
bende 2 gündür üst üste rüyamda eski erkek arkadaşımı görüyorm üstelik ayrılalı 2 seneden fazla oldu ve 2 senedir ne gördm ne de haberini aldım ama 2 gündür rüyama giriyo yazmak istedim
ilk rüyamda ben yeni bi ortama giriyomuşum tanımadığım insanlar var ve beni oraya eski erkek arkadaşım götürüyo birlikte gidiyoruz sora ben başka bi yere oturuyorm fatih diye bi çocuğun yanına(gerçekte öle birini tanımıyorm)o da başka bi yere oturuyo tek başına..ben o fatihle falan tanışıyorm arkamdakilerle tanışıyorm konuşmaya falan başlıyorz
bugünde onun bi kız arkadaşı varmış biz karşılaşıyorz kız arkadaşı ve başka kızlar bana çok kötü davranıyo eski erkek arkadaşım ise beni savunuyo o kızdan ayrılmak istediğini benimle tekrar bir araya gelmek istediğini falan söylüyo..
yorumlar mısınz lütfen?a.s.
nazsevda ablacım sende hissettiğin bişey varsa yazar mısın?opuyorumnanaktan
Nazsevda ablacım ben bugün almanca hocamın evinde arkadaşımla beraber uyuduğumu gördüm.
Ben bembeyaz kanepede uyudum arkadaşım da karşı kanepede. Hocam da gelip üstümü örttü.
Bu ne demektir sence.
tabiki yazarım canım niçin olmasın sanırım onunla ilgili bir haber alacaksın çok pişman olmuş bence senin karşına çok ama çok güçlü ve iyi biri çıkacak yeni bir çevre edineceksin benim hislerim seni yeni süprizler bekliyor canım tabiki hayatında şu anda kimse yoksa birtanem hissettiklerim sadece bunlar kusura bakma olurmu canımopuyorumnanaktan
Hiç aklımda yokken hoşlandığım kişiyi rüyamda gördüm.. Bana sımsıkı sarıldı, resmen hissetim.. Beni özlediğini söyledi.. Elini yanağıma götürdü.. Bana çektirdiği birkaç fotoğraf gösterdi.. Onu ve ailesini bzim eve ablam getirmiş.. Sonunda kavuşturdum sizi diyor ablam.. ailesiyle birlikte yemek yiyoruz.. Yemek yeme safhası bitiyor.. Dışarıda yağmur yağıyor, artık kalkıp gidelim diyor onun babası.. Babamda benden şemsiye istiyor.. Elimde bir şemsiye var babama veriyorum bu yırtık diyor beğenmiyor, evde başka şemsiye arıyoruz.. Böyle uyandım..
Sevdiğim insanı bazen rüyamda görüyorum ama bu rüyadan baya etkilendim.. Hiç onu bu kadar neşeli görmemiştim rüyalarımda.. kaydirigubbakcemile3
Çok merak ediyorum kızlar.. Umarım yorumlayan olur.. boshayallersmile
canım benim okuduğum anda hissettiklerimi yazıyorum eğer gerçekten bu senede o hocanın öğrencisiysen sorunsuz geçiş olacak hocandan yardım alacaksın senin bir yanlışını kapatacak kimse bilmeyecek tekrar söylüyorum eğer halen hocansa bu kişi değilse yorum değişiropuyorumnanaktan
iyim sayılırım işte..şükür diyim...........saol ablacım mıttlu şeker tadında bi byrma dilerim bnede....kaydirigubbakcemile5sana biey dnıaşcam daha dogrusu duygunu hsiisni sorcamm sence şehir degişikliği yapcakmıyım bne..hisetebilrisen..çok şey de istemiş olabilrim..öylese özür dileeirm... abalcım :kedi:sağol canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır birtanem rabbim seni ve aileni daima korusun hayırlı bayramlar canımopuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar ben bugun rüyamda uçan beyaz kırmızı balonlar gördüm nedemek oluo ki bu :S
dün türkiye-sırbistan basketbol maçını izlediysen ondan etkilenmiş olabilirsin canimyerimseniben
iyim sayılırım işte..şükür diyim...........saol ablacım mıttlu şeker tadında bi byrma dilerim bnede....kaydirigubbakcemile5sana biey dnıaşcam daha dogrusu duygunu hsiisni sorcamm sence şehir degişikliği yapcakmıyım bne..hisetebilrisen..çok şey de istemiş olabilrim..öylese özür dileeirm... abalcım :kedi:
Nazsevda ablacım benimde rüyamı yorumlayabilir misin ya.. mafoldumben Ne zamandır bekliyorum kimseden cevap yok..
çok doogruu durgun vee içine kapanık oldumcanım benim seni biraz durgun hissettim inşallah herşey yolundadır şu anda yolla ilgili hiç birşey hissetmedim ama senin pekte istekli olduğunu sanmıyorum acabaların çok fazla neden korkuyorsun bilmem ama kendi hislerine kulak ver en doğru yolu kendin biliyorsun dışardaki kişilerin demelerinden etkilenme aklın karışmış biraz daha erken bekle olurmu birtanemopuyorumnanaktan
Kızlar benim rüyamıda yorumlayın... :kedi:
Hiç aklımda yokken hoşlandığım kişiyi rüyamda gördüm.. Bana sımsıkı sarıldı, resmen hissetim.. Beni özlediğini söyledi.. Elini yanağıma götürdü.. Bana çektirdiği birkaç fotoğraf gösterdi.. Onu ve ailesini bzim eve ablam getirmiş.. Sonunda kavuşturdum sizi diyor ablam.. ailesiyle birlikte yemek yiyoruz.. Yemek yeme safhası bitiyor.. Dışarıda yağmur yağıyor, artık kalkıp gidelim diyor onun babası.. Babamda benden şemsiye istiyor.. Elimde bir şemsiye var babama veriyorum bu yırtık diyor beğenmiyor, evde başka şemsiye arıyoruz.. Böyle uyandım..
Sevdiğim insanı bazen rüyamda görüyorum ama bu rüyadan baya etkilendim.. Hiç onu bu kadar neşeli görmemiştim rüyalarımda.. kaydirigubbakcemile3
Çok merak ediyorum.. Umarım yorumlayan olur.. boshayallersmile
canım sen söylemeden okumuştum rüyanı ama inanki ben yorum yapamıyorum senin rüyan yorumluk bir rüya hislerle yorumlanmaz inşallah biri okurda yorumlar mahsumdan isteyelim bu rüyayı yorumlasın eminim en kısa zamanda yorumlarlar kusura bakma olurmuopuyorumnanaktan
herkese merhaba,geçmiş bayramlarınız mubarek olsun,
Nazsevda affiniza siginarak bir soru sormak istiyorum;
bu meslegi mi yapiyorsunuz?
hicbir artniyet aramayin luften tamamen oylesine sordugum bir soru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?