Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Nazsevda ablacım ben bugün almanca hocamın evinde arkadaşımla beraber uyuduğumu gördüm.
Ben bembeyaz kanepede uyudum arkadaşım da karşı kanepede. Hocam da gelip üstümü örttü.
Bu ne demektir sence.

tabiki yazarım canım niçin olmasın sanırım onunla ilgili bir haber alacaksın çok pişman olmuş bence senin karşına çok ama çok güçlü ve iyi biri çıkacak yeni bir çevre edineceksin benim hislerim seni yeni süprizler bekliyor canım tabiki hayatında şu anda kimse yoksa birtanem hissettiklerim sadece bunlar kusura bakma olurmu canımopuyorumnanaktan

Nazsevda ablacım ben bugün almanca hocamın evinde arkadaşımla beraber uyuduğumu gördüm.
Ben bembeyaz kanepede uyudum arkadaşım da karşı kanepede. Hocam da gelip üstümü örttü.
Bu ne demektir sence.

canım benim okuduğum anda hissettiklerimi yazıyorum eğer gerçekten bu senede o hocanın öğrencisiysen sorunsuz geçiş olacak hocandan yardım alacaksın senin bir yanlışını kapatacak kimse bilmeyecek tekrar söylüyorum eğer halen hocansa bu kişi değilse yorum değişiropuyorumnanaktan

saol ablacım:1hug:

Nazsevda ablacım benimde rüyamı yorumlayabilir misin ya.. mafoldumben Ne zamandır bekliyorum kimseden cevap yok..

Evet hala benim hocam. Demek ki hayırlı şeyler olacak. hihoyyyt

Ağzına, yüreğine sağlık. opuyorumnanaktan

sağol canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır birtanem rabbim seni ve aileni daima korusun hayırlı bayramlar canımopuyorumnanaktan
iyim sayılırım işte..şükür diyim...........saol ablacım mıttlu şeker tadında bi byrma dilerim bnede....kaydirigubbakcemile5sana biey dnıaşcam daha dogrusu duygunu hsiisni sorcamm sence şehir degişikliği yapcakmıyım bne..hisetebilrisen..çok şey de istemiş olabilrim..öylese özür dileeirm... abalcım :kedi:

canım benim seni biraz durgun hissettim inşallah herşey yolundadır şu anda yolla ilgili hiç birşey hissetmedim ama senin pekte istekli olduğunu sanmıyorum acabaların çok fazla neden korkuyorsun bilmem ama kendi hislerine kulak ver en doğru yolu kendin biliyorsun dışardaki kişilerin demelerinden etkilenme aklın karışmış biraz daha erken bekle olurmu birtanemopuyorumnanaktan

Nazsevda affiniza siginarak bir soru sormak istiyorum;

bu meslegi mi yapiyorsunuz?

hicbir artniyet aramayin luften tamamen oylesine sordugum bir soru...

Nazsevda ablacım benimde rüyamı yorumlayabilir misin ya.. mafoldumben Ne zamandır bekliyorum kimseden cevap yok..

canım sen söylemeden okumuştum rüyanı ama inanki ben yorum yapamıyorum senin rüyan yorumluk bir rüya hislerle yorumlanmaz inşallah biri okurda yorumlar mahsumdan isteyelim bu rüyayı yorumlasın eminim en kısa zamanda yorumlarlar kusura bakma olurmuopuyorumnanaktan

çok doogruu durgun vee içine kapanık oldum(aksi gibi yüüzm gülmüyoo...
gözleeirmde hep bi hüzün..........deilim şehir degşikliğinetamamm beklicem canı ablamm..iyki varsınn sennnnn..hiç gitmeeeeeeeopuyorumnanaktan

merhabalar...

gecen rüyamda yolda yürüyordum..karşıdan kamyon geliyordu..kamyon durdu içindeki eski erkek arkadaşımdı.ve benide durdurdu ..şaşırdım bana ne diyecekki diye..bana dedi ki seni kutluyorum evlenmişsin dedi..benim aklımda düşünceler vardı zaten dedi..o kişiyle ilgili dedi..kafamı kurcalıyordu dedi..ama beni rahatlattın sen dedi..çünkü ben seninle oluyum mi olmuyum mı diye düşünürken kafam karışıktı..düşüncelerde ..bende ona güldüm ya demek öyle dercesine...iyi bakalım hesabında..

ve bunu gidip bir kızı arkadaşıma anlattım..konuştuklarıma hiç tepki vermedi.

bugünde rüyamda kuzenlerim araba sürüyorlardı..bende sürmek istedim..onları solladım çok güsel sürdüm hızlı ve rahat..ama sonra araba bisiklet gbi gözüktü gözüme...

yorum için teşekkürler şimdidenn

Yok canım ne kusuru ya.. :) Ama çok merak ettim bu rüyamı, yorumlayan da çıkmıyor diye üzülüyorum.. :çok üzgünüm:

Mahsumdeğiliz umarım sen yorumlayabilirsin rüyamı..

Nazsevda affiniza siginarak bir soru sormak istiyorum;

bu meslegi mi yapiyorsunuz?

hicbir artniyet aramayin luften tamamen oylesine sordugum bir soru...

ne demek canım tabiki merak ediyorsan sor hayır bu meslek değilki ben yapayım ben ev hanımıyım eskiden ticaretle uğraşıyordum şimdi sadece ev hanımıyım bazen dostlarım için hissettiklerimi söylerim ama bu sadece hissedeiğimdirde derim bilmem yeterince anlatabildimmi birtanem bu tür şeylerin karşılığı sadece duadır para değildir benim nazarımdaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…