Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Yok canım ne kusuru ya.. :) Ama çok merak ettim bu rüyamı, yorumlayan da çıkmıyor diye üzülüyorum.. :çok üzgünüm:

Mahsumdeğiliz umarım sen yorumlayabilirsin rüyamı..

canim aslinda pek yorum yapmiyorum ama seni kirmakda istemedim

rüyan
o kisinin senden hoslanmasidir onunla ilgili bazi sirrlara eriseceksin yada birseyler ögreneceksin diyim obunla yakinlasman söz konusu olabilir sanki birleri vesile olacak biraraya gelmeniz icin
baban biraz sikintida olabilir baban biraz kuralci birimi acaba?
bir sikinitisinda kurtulacak kendi akli sayesinde
ayriyetden hayili bir is icin kapiniza gelen olacakdir sanirsam

sana ümit vermek istemyiorum sadece benim fikrim rüyana göre yorumum budur

merhaba kardeşimle arabadayız direksiyon bende sanki birilerinden kaçıyo gibiyiz sonra bizim buralarda bir köprü var dmnemeçli oradan geçerken direksiyonda ben varım ama kardeşim yanımdan sürüyo geçince yine ben alıyorum sonra bi yere giriyoruz köy gibi sanki bi yere saklanıyoruz saklanırken arabayı görüyorum araba beyaz
nazsevda yorumlar mısın canım

Çoook teşekkür ederim, inan yorumunla beni mutlu ettin..opuyorumnanaktan
o kişinin benden hoşlandığını söyleyen birkaç arkadaşım var aralarında konuşmuşlar..
Ve o kadar şaşırttın ki beni şu anda ben o kişiyle ilgili bugün birkaç şey öğrendim..
süpersin.. Başka birşey demiyorum.. Yorumuna sağlık.. :1hug:

Bu arada babam biraz kuralcı evet.. :) Biraz değil fazlasıyla..
Tekrar teşekkür ediyorum sana.......

ay ina cok sevindim senin adina insallah diledigin gibi gelisir olaylar

bende korka korka yazdim yanli yorum yaparak seni ümitlendirmekden cekinmistim ama duydukalrima sevindim

babanla ilgilide ben az yazdim ama anlamistim cok kuralci oldugunu

mahsum canım nasılsın?bir rüyamı yorumlamıştın,tatılde bırı ile tanışcaksın,bende rüymada uzun saçlı esmer uzun bir erkek görmüştüm,oraalrda böle tip gördüm,sen geldın aklıma,ama bişey olmadı,kendı kendıme güldüm,nasılsın?

ay ne diyim kiz sana benide güldürdün kaydirigubbakcemile3

saol canim iyi diyelim iyi olalim
sen nasilsin ??
bu aralar rüya görmüyormusun kiz ?
sana sunu söylim rüya diyim gecmemek lazim vardir bir anlami elbet :uhm:

benim bilgisayar cok agir calisiyor sinir oluyom sayfalar acilana kadar bir kizap okuyup bitiririm herhalde kaydirigubbakcemile3

ya nazsevda ablamd bir girip hemen kaciyor yakalayana ask olsun
ablam bendenmi kaciyorsun bakiyim ne cabuk biktin benden laelaelaelaelae:gitme:

ay valla çok komıktı,öle turda otobüsün önündeyın kaç gündür görüyorum tur görevlisini,bırden sen geldın aklıma,birden rüyam şak etti,ve baktım gözümün önunde o tıpte biri,ama kaç gündür gözümün önünde yanı,

evet pek rüya görüyorumda bilinçaltı dıye yorumluyorum,ama geçen altın gördüm,nerden alcam extra para dedim,valla öle bi yerden para aldımki şok oldum,yanı ne zaman altın görsen en geç 3 gün içinde para alıyorum,umulmadık yerlerden,

üçharflileri olan şizofren biri bana bir ülke adı söledi 3 ay önce,ve ben gerçekten o ülkeye geziye gittim,böle ilginç birşey oldu bu arada

hayiridrir niey gözünün önünde söyle bakiyim hehe?
benim gözümün önüne kisi veya bazi olaylar görüyorum filim kesiti gibi ve cok gecmeden bazen ayni gün icinde o kisileri veya o olayi görüyorum yada yasiyorum korkmaya basladim kendimden normalmiyim diye de düsnmekten kendimi alikoyamadim dogrusuopuyorumnanaktan

hayret altin görmek bana sikintiya cikiyor nedense eyvahedigeldismile

ya hayret etdim simdi sizofrenli kinin söylediklerine ohaoldumsmile
ee baska birsey demedimi yani?

:)valla bende şok oldum açıkcası,dedi birşeyler daha,:)ben sana msnden anlatırım,evet altın için öel derler ama taaaa 1998 den beri denemişim,inan buna,küçükse küçük para,çoksa çok para,

:)valla bende şok oldum açıkcası,dedi birşeyler daha,:)ben sana msnden anlatırım,evet altın için öel derler ama taaaa 1998 den beri denemişim,inan buna,küçükse küçük para,çoksa çok para,

ok meraklandim simdi
msn de sorun var anlamadim bende bilgisayda yakinda cökecek sanirsam ooff ya
ama halletmeye bakacam msnde yazarim sana

bende rüyada tuvalet pislik filan görünce paralanirim ay igrenc oldu ama öyleopuyorumnanaktan

Korka korka mı yazdın, ay canım yaa.. :1hug:a.s. :)
Bana herkes o kişi hakkında sana deli divane aşık diyor.. Merak etme herkesin söylediği birşeyi söyledin sen..

Ayrıca babamla ilgili de şok ettin beni .. Babamı bir rüyamdan anlamışsın baksana.. :roflol: Babam sanki hoşlandığım insanı sevmicek gibi geliyor. amaaaan sevsede sevmesede o benimmm..:teytey:

benim rüyamı da yorumlarsanız mutlu olurum çünkü beni çok etkiledi
rüyamda göğüslerimden süt geliyor ve eşimin avucuna dolup taşıyor sanki musluktan akar gibi çok.
sabaha karşı uyandım bu rüyayla benim çocuğum yok eşim tedavi görüyor
şimdiden teşekkür ederim

inan bana rüyanin tamamini daha okumadan
esinin tedavi olmasi gerektigini söyliyecektim cok sasirdim simdi eger bunu hissetdiysem
bu demekdirki sizin allahin izniyle tabi bir cocukgunuz olacak esin gördügü tedaviden sonuc hayirli olacak:teytey:

mahsumdegiliz seni gördüğüme çok sevindim. yorumlarına çok ihtiyacım var. (

bugün kuzenimin evindeydim. beraber odadaydık. oda dağınıktı. ama pencere açıktı tamamen ve içeriye çok hoş bir esinti geliyordu. kuzenim fırının önünde duruyordu, ben de cama yakın bir yerde. önümde sepet vardı, hasır bir sepet. içinde de birkaç kıyafet parçası falan duruyordu sanırım. ben onları elime alıp bakıyordum. sonra küçük bir yangın oldu. hemen gitti. ardından kuzenim fırının üstünde bir şey yapıyordu ve orası da yanmaya başladı. büyük bir şey değildi önce söndürmeye çalışıyordu kendisi. ama biraz büyüyünce ben de müdahale ettim ve büyük 2 tane kırmızı kovayı boşalttım o kısma. sönmedi ateş. ama büyümüyordu da pek. ardından benim 2 tene çok sevdiğim ve pahalıya aldığım kotlarım var. onları ateşin üstüne attım sönsün diye. bu arada ateş önce ocağın üstündeydi sonra yere düştü. halıya. neyse... kotları atınca yangın iyice söndü. ama sonra düşündüm ki ben ne yaptım böyle onlar en sevdiğim kotlarımdı neden attım oraya diye. ama elime alıp bakınca kotlarım çok hasar görmemişti. herhalde bundan sonra da giyebilirim diye düşündüm. sonra bakarım dedim...

bir de ortaokuldan bir kız arkadaş vardı bizim sınıfta. onu gördüm. arkadaşım bile değildi ve yıllarıdr yüzünü de görmedim, aklımdan da geçmiyordu. o kişi de arkadaşımla ortamıza oturmuş, parti gibi bir ortamda bize bir şeyler anlatıyordu ve ben onun varlığından rahatsız oluyordum. sanki arkadaşımla aramıza girmiş gibi hissettim. ama arkadaşım bir şey demiyordu ona. memnun gibiydi halinden. arada bir arkadaşımla aramıza inşallah kimse giremez diye düşündüğüm oluyor. çünkü Allah bozmasın çok iyi anlaşıyoruz. belki de bilinçaltı rüyasıdır bu ama o hiç görmediğim eski arkadaşımın rüyama girmesi tuhaf geldi bana.

yorumlarını merakla bekliyorum mahsum. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…