- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.601
herkese merhaba,geçmiş bayramlarınız mubarek olsun,
Yok canım ne kusuru ya.. :) Ama çok merak ettim bu rüyamı, yorumlayan da çıkmıyor diye üzülüyorum.. :çok üzgünüm:
Mahsumdeğiliz umarım sen yorumlayabilirsin rüyamı..
canim aslinda pek yorum yapmiyorum ama seni kirmakda istemedim
rüyan
o kisinin senden hoslanmasidir onunla ilgili bazi sirrlara eriseceksin yada birseyler ögreneceksin diyim obunla yakinlasman söz konusu olabilir sanki birleri vesile olacak biraraya gelmeniz icin
baban biraz sikintida olabilir baban biraz kuralci birimi acaba?
bir sikinitisinda kurtulacak kendi akli sayesinde
ayriyetden hayili bir is icin kapiniza gelen olacakdir sanirsam
sana ümit vermek istemyiorum sadece benim fikrim rüyana göre yorumum budur
Çoook teşekkür ederim, inan yorumunla beni mutlu ettin..opuyorumnanaktan
o kişinin benden hoşlandığını söyleyen birkaç arkadaşım var aralarında konuşmuşlar..
Ve o kadar şaşırttın ki beni şu anda ben o kişiyle ilgili bugün birkaç şey öğrendim..
süpersin.. Başka birşey demiyorum.. Yorumuna sağlık.. :1hug:
Bu arada babam biraz kuralcı evet.. :) Biraz değil fazlasıyla..
Tekrar teşekkür ediyorum sana.......
mahsum canım nasılsın?bir rüyamı yorumlamıştın,tatılde bırı ile tanışcaksın,bende rüymada uzun saçlı esmer uzun bir erkek görmüştüm,oraalrda böle tip gördüm,sen geldın aklıma,ama bişey olmadı,kendı kendıme güldüm,nasılsın?
ay valla çok komıktı,öle turda otobüsün önündeyın kaç gündür görüyorum tur görevlisini,bırden sen geldın aklıma,birden rüyam şak etti,ve baktım gözümün önunde o tıpte biri,ama kaç gündür gözümün önünde yanı,
evet pek rüya görüyorumda bilinçaltı dıye yorumluyorum,ama geçen altın gördüm,nerden alcam extra para dedim,valla öle bi yerden para aldımki şok oldum,yanı ne zaman altın görsen en geç 3 gün içinde para alıyorum,umulmadık yerlerden,
üçharflileri olan şizofren biri bana bir ülke adı söledi 3 ay önce,ve ben gerçekten o ülkeye geziye gittim,böle ilginç birşey oldu bu arada
hayiridrir niey gözünün önünde söyle bakiyim hehe?
benim gözümün önüne kisi veya bazi olaylar görüyorum filim kesiti gibi ve cok gecmeden bazen ayni gün icinde o kisileri veya o olayi görüyorum yada yasiyorum korkmaya basladim kendimden normalmiyim diye de düsnmekten kendimi alikoyamadim dogrusuopuyorumnanaktan
hayret altin görmek bana sikintiya cikiyor nedense eyvahedigeldismile
ya hayret etdim simdi sizofrenli kinin söylediklerine ohaoldumsmile
ee baska birsey demedimi yani?
:)valla bende şok oldum açıkcası,dedi birşeyler daha,:)ben sana msnden anlatırım,evet altın için öel derler ama taaaa 1998 den beri denemişim,inan buna,küçükse küçük para,çoksa çok para,
ay ina cok sevindim senin adina insallah diledigin gibi gelisir olaylar
bende korka korka yazdim yanli yorum yaparak seni ümitlendirmekden cekinmistim ama duydukalrima sevindim
babanla ilgilide ben az yazdim ama anlamistim cok kuralci oldugunu
:gitme:senağlama:çok üzgünüm:
neden benim rüyamı kimse yorumlamıyor artık
benim rüyamı da yorumlarsanız mutlu olurum çünkü beni çok etkiledi
rüyamda göğüslerimden süt geliyor ve eşimin avucuna dolup taşıyor sanki musluktan akar gibi çok.
sabaha karşı uyandım bu rüyayla benim çocuğum yok eşim tedavi görüyor
şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?