Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım mahsumum nasılsın doğru söylüyorsun hemen girip kaçıyorum ama asla senden bıkmam sadece çok işim var yoğunum biraz gelen giden çok oluyor bu aralar seninle sohbeti çok özledim inan en kısa zamanda msnden konuşuruz canım seni çokkkkk seviyorum bunu biliyorsun değilmi iyisin bu aralar sanırım moralin iyi geldi bana sen hep mutlu ol birtanemopuyorumnanaktan

saol ablam
biran evvel msn ne gel eve gelenleri saliver de konusak özledim ya
sana anlatacaklarim var iyi olup olmadigima ozman karar verirsin
ben dünyayi dalgaya almisim hehe
bu aralar msn de biraz sorun oluyor ama halletcem

canim pc basinda degildim gec gördüm

duygularin karisik sevdiginden bir haber bekliyorsun herhangi birsey ondan gelen hersey kabulugmdur diyiyorsun
ama icinde yangin yeri öfke sevgi özlem üzüntü sevinc hersey karisik zaman zaman yer degistiriyor icindelkileri bastirmaya calisiyorsun
bazende basariyorsun bunu ama bide gel sana sor bazen büyük bedeler ödüyorsun yada ödiceksin kendince ama üstesinden geleceksin
yakinda ask yasiyabilirsin bu ask zaman zaman sakin bazi zaman firtinali olacak

ikinci rüyan bilincaltida olabilir dedgin gibi
ama arkadasinla bazi seyleri konusacaksin haberleseceksiniz de diyebiliriz
:asigim:

Teşekkür ederim canım benim. opuyorumnanaktan
Dediklerin çok doğru. Aynen öyleyim.

Peki sence eski aşk mı olur bu yoksa yeni bir aşk mı çıkacak karşıma?

merhaba.. bende rüyamı yazmak istiyorum.. mahsumdeğiliz nazsevda yorumlarsanız çok sevinirim..

benim bi erkek arkadaşım vardı bi süre önce ayrıldık onun isteğiyle.. ama ben devamlı dua ettim geri dönmesi için.. zaman zaman gücüm tükendi ümitsizliğe kapıldım ama inancımı sağlam tutmaya çalıştım dönücek diodum içimden neyse.. bundan bi hafta yada on gün kadar önce ben bi gece yine onu düşünürken ağlamaya başladım.. ağladığım zamanda çok uzun süreli oluyor.. gece geç saate kadar böle devam etti bi yandan da o sırada allaha yalvardım yine dua ettim..hayırlısıysa bana geri dönsün değilse allahım bu aşkı kalbimden al dedim..sonra saat 3 gibi ablam uyandı beni rüyasında görmüşş ellleimi çok şükür der gibi yüzüme götürmüşüm o da ne oldu barıştınız mı demiş bende evet mesaj attım cevap verdi o da demişim.. bu sırada biz çamurlu bi yolda yürüyormuşuz ama.. sonra ben ondan ayrılıp o yolda bi cami varmış o yöne doğru koşmusum ondan ayrılmışım..rüya böle bitiyor.. ablam o saatte uyandı gldi bana bunu anlattı içim umutla doldu tam ben artık tükendim derken. .

yorumlarınızı bekliyorum.. bu rüya ne demek oluyor acaba ??

rüyani yorumlayarak ön yargili olmak istemem bu rüyani en iyisi nazsevda ablama soralim
rüyan cok sey anlatiyor

cidden çok anlam yüklü olabilir, bir iyi bilene sormak lazım, ben kendimce bi yorum yapayım:

içinin huzura ereceğine, inandığın güvendiğin şeyin senin zor gününde (çamurlu yolda yürüyorsun) yanında olacağına, refaha ereceğine delalet bana göre. (güvendiğin sığınabileceğin huzur bulabileceğin yer olan camiye gitmen 'allaha dua ettiğine göre hayırlısı ne ise o olsun demişsin, hayırlısı ne ise o olacak merak etme mesajı gibi geldi bana')

GÜNAYDINNNN MERABAA NASILSINIZZZZ
ben gördüğüm rüyanın etkisinden hala kurtulamadım yorumlarsanız çok sevinirimm

rüyamda ölüyordum annemle vedaşıyodumm çok kötüydü çok ağladım sorgu melekleri geleceklermiş ama gelmiyolar telefonla konuşuyoruzz bi adam sesiydi inanılmaz ürkütücüydüüü cehennme gidecem die korkuyordum ama gitmiyordum cennete gidecektim galibaa
sizce nedirr ben hiç işey anlamadım şimdiden çok teşekkür ederimm

günaydın,mahsum nasılsın?iş ne oldu,müjde verceksın dıye bekliyoruz ya,

rüyamda işyerınde ışıklı çok düzenlı çok güzel bır odam olduğunu gördüm,patron ve diğer iki bayanla bir yere gidiyoruz,ama ben tek dönüyorum,patrona kızlar benı aldırmıyor,ofise dönüyorum,ama onlar hala gelmeiş oluyor,zaten bu odayı ondan sonra görüyorum,yabancı bı kız bana bu oda çok düzeli güzel kımın diye soruyor,benım odam dıyorum,bilinçaltımı bilmıyorum,ama tam seçemıyorum ruyayı,namazdan sonra gördüm sanırsam

hislerım bir kötü kazadan döneceğini söyluyor,bende bir kaç kez böle şeyler gördüm,ve gerçekten ölümden döndüm,hayır olsun canım,ama negatif oldum okuyunca,ama mahsum naz daha iyiler biliyosun,ama ağladığın için sonu güzel olcak gibi geliyor,valla sabah sabah o anı yaşadım tekrar,dua et

ama bilinçaltımı ıyı düşün,gerçi etkisinde çok kalınan rüyaların pek bilinçaltı olmadığını düşünürüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…