- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.641
cidden çok anlam yüklü olabilir, bir iyi bilene sormak lazım, ben kendimce bi yorum yapayım:
içinin huzura ereceğine, inandığın güvendiğin şeyin senin zor gününde (çamurlu yolda yürüyorsun) yanında olacağına, refaha ereceğine delalet bana göre. (güvendiğin sığınabileceğin huzur bulabileceğin yer olan camiye gitmen 'allaha dua ettiğine göre hayırlısı ne ise o olsun demişsin, hayırlısı ne ise o olacak merak etme mesajı gibi geldi bana')
cidden çok anlam yüklü olabilir, bir iyi bilene sormak lazım, ben kendimce bi yorum yapayım:
içinin huzura ereceğine, inandığın güvendiğin şeyin senin zor gününde (çamurlu yolda yürüyorsun) yanında olacağına, refaha ereceğine delalet bana göre. (güvendiğin sığınabileceğin huzur bulabileceğin yer olan camiye gitmen 'allaha dua ettiğine göre hayırlısı ne ise o olsun demişsin, hayırlısı ne ise o olacak merak etme mesajı gibi geldi bana')
umarım herşeyin hayırlısı olur.. teşekkür ederim size de. .alkisalkisalkis
GÜNAYDINNNN MERABAA NASILSINIZZZZ
ben gördüğüm rüyanın etkisinden hala kurtulamadım yorumlarsanız çok sevinirimm
rüyamda ölüyordum annemle vedaşıyodumm çok kötüydü çok ağladım sorgu melekleri geleceklermiş ama gelmiyolar telefonla konuşuyoruzz bi adam sesiydi inanılmaz ürkütücüydüüü cehennme gidecem die korkuyordum ama gitmiyordum cennete gidecektim galibaa
sizce nedirr ben hiç işey anlamadım şimdiden çok teşekkür ederimm
hala benimkini görmüyorlar:2:
canım benim herşeyin hayırlısı olacak sen inanarak istemişsin rabbimden kendi nefesinle dua etmişsin yani eğer bir dileğimiz varsa açıp ellerimizi içimizden geldiği gibi dua edersek boş çevirmez yaradan bu elleri bu rüyada haberci bir rüya hayırlı haberler var inşallahopuyorumnanaktan
yorumlarınız için teşekkür ederim ama biraz eksik yazmışım ablama tekrar sordum şimdi tamamını yazayım ..
ablamla ben çamurlu bi yolda yanyana yürüyoruz benim elimde beyaz bi kağıt ve telefon varmış. gülüyormuşum kağıda bakıyormuşum. o da bana ne oldu aradı mı seni demiş. ben de mesaj attım cevap verdi demişim. bir de ellerimi amin dediğimizde yaptığımız gibi çok şükür der gibi yüüzüme götürmüşüm.. sonra bizden birileri para istemiş..vermemişiz ve koşup asfalt yola çıkmışız.. sonra ablam yolun karşı tarafında kalmış ben daha hızlı kaçıp cami tarafına geçmişim.
bu rüyayı ablam gördü.. ve o gece tam o sıralarda dediğim gbi benim çok duygusal bi zamanımdı.. tam o sırada çok bunalmıştım ağlıyordum ve dua ediyordumm bu durumdan dolayı.. bana dönsün die. .
rüya bu şekilde tam olarak..[/QU çok daha iyi o halde telefon ve kağıt evet hem haber var hemde bir başarı var beklemediğin bir terfi olacak iki sevinç birden yaşayacaksın inşallah çamurdan çıkmanda sıkıntıdan çıkmandır para laf fırsat vermemişsin dedikoduya bu arada kimyagermisin canım benim kızımda senin meslaktaşın kimyager inşallah başarılı ve sevinçli haberler alacaksın birtanemopuyorumnanaktan
canım ben gördüm okudumda ama hiç bir şey hissedemedim inşallah bir başka arkadaşımız yorumlar senin rüyanı sanırım çok sık rüya görüyorsun kafan çok dolu bazı şeyleri bilinç altına atmışsın ara ara rüyanda görebilirsin bu banada oluyor yada ben senin için böyle hissetmiş olabilirimde mahsum okursa yorumlar eminim bu arada melisdenizle elektiriğiniz çok uyumlu hayran kaldım birbirinize yaptığınız şakalara allah bozmasınopuyorumnanaktan
dediğiniz gibi ramazan ayında zaten bu olaydan sonraki günlerde sanırım tam olarak zamanı kestiremiyorum ama istanbulda cami ziyaretleri yaptım ve şükür namazı da kıldımm.. bide ben çok şükür beş vakit namazımı kılıyorum.. secdede edilen dualar daha çabuk kabul olunurmuş diye okudum bi kitapta.. bu şekilde hep dua ediyordum..
yorumunuz için çok teşekkür ederim..buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
hislerım bir kötü kazadan döneceğini söyluyor,bende bir kaç kez böle şeyler gördüm,ve gerçekten ölümden döndüm,hayır olsun canım,ama negatif oldum okuyunca,ama mahsum naz daha iyiler biliyosun,ama ağladığın için sonu güzel olcak gibi geliyor,valla sabah sabah o anı yaşadım tekrar,dua et
ayy buz gibi oldumm ya Rabbim esirgesinn inşallahhhhh çok saol canım benimmama bilinçaltımı ıyı düşün,gerçi etkisinde çok kalınan rüyaların pek bilinçaltı olmadığını düşünürüm ben
yok canım estagfirullah ne kusuru vaktinizi ayırıp yorumladınız çok teşekkür ederimmm inşalahh çok istediğim bişey varr inşalahh o gerçekleşirrr hayırlısı olsunn çok teşekkür ederimmmcanım ağlamak gülmektir inşallah bir konuyla ilgili çok üzüleceğin bir haber alacaksın aslında bu haberin kötü geleceğini kendinde bekleyeceksin yalnız beklediğin kötü haber bir süre sonra senin için bir ödül olacak bunu önce annenle kötü olarak konuşup sonrada iyi haber olarak vereceksin tam anlatamamış olabilirim sana kusura bakma yaşadığın zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın inşallah çok güzel haberci bir rüya bu
çok teşekkür ederim canım cevap için..biliyorumö sen hissedince yazıyorsun..evet çok düşünür oldum..birde en son rüyayı afere günü gördüm bu yüzden çok merak ediyorumakannehir
şakalara hehee sagol canımŞeniz
zemuszemusopuyorumnanaktan
iyi biraz ara vermişsin rüyalara desene Şenizsen biraz tezcanlısın değilmi birşey istedinmi çabuk olsun istiyorsun bu rüyanın yorumunu istediğinden demedim yanlış anlama normal hayatında öylesin gibi geldi bana sen belkileri sevmezsin ya evet ya da hayırdır senin için bir şey istediğinde olabilire yer yoktur zaman vermelidirler sana olur ama şu gün olur dedilermi sen beklersin gün belli değilse sabırsızsın yanılıyorda olbilirim bir an bunları hissettim canımopuyorumnanaktan
inan bana rüyanin tamamini daha okumadan
esinin tedavi olmasi gerektigini söyliyecektim cok sasirdim simdi eger bunu hissetdiysem
bu demekdirki sizin allahin izniyle tabi bir cocukgunuz olacak esin gördügü tedaviden sonuc hayirli olacak:teytey:
allah yaptığın tüm ibadetleri kabul etsin inşallah tabiki secdede yapılan dualar çok çabuk kabul olur ama öyle bir an vardırki insan o kadar çok inanarak isterki yer önemli değildir dilek kapıları açıktır ve ne istersek verir o anda yaradan inşallah seninde ne dileğin varsa rabbim tez günde kabul eder opuyorumnanaktan
yorumlarınız için teşekkür ederim ama biraz eksik yazmışım ablama tekrar sordum şimdi tamamını yazayım ..
ablamla ben çamurlu bi yolda yanyana yürüyoruz benim elimde beyaz bi kağıt ve telefon varmış. gülüyormuşum kağıda bakıyormuşum. o da bana ne oldu aradı mı seni demiş. ben de mesaj attım cevap verdi demişim. bir de ellerimi amin dediğimizde yaptığımız gibi çok şükür der gibi yüüzüme götürmüşüm.. sonra bizden birileri para istemiş..vermemişiz ve koşup asfalt yola çıkmışız.. sonra ablam yolun karşı tarafında kalmış ben daha hızlı kaçıp cami tarafına geçmişim.
bu rüyayı ablam gördü.. ve o gece tam o sıralarda dediğim gbi benim çok duygusal bi zamanımdı.. tam o sırada çok bunalmıştım ağlıyordum ve dua ediyordumm bu durumdan dolayı.. bana dönsün die. .
rüya bu şekilde tam olarak..[/QU çok daha iyi o halde telefon ve kağıt evet hem haber var hemde bir başarı var beklemediğin bir terfi olacak iki sevinç birden yaşayacaksın inşallah çamurdan çıkmanda sıkıntıdan çıkmandır para laf fırsat vermemişsin dedikoduya bu arada kimyagermisin canım benim kızımda senin meslaktaşın kimyager inşallah başarılı ve sevinçli haberler alacaksın birtanemopuyorumnanaktan
ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim tekrar.. inşallah herşey yolunda gider. en kısa sürede sonuç alırım.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?