Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

umarım herşeyin hayırlısı olur.. teşekkür ederim size de. .alkisalkisalkis

aynen katılıyorum ağzına sağlık harika bir yorum yapmışsın bir camiye gitsin vede iki rekat şükür namazı kılsın inşallah bu kişiden haber alacak arkadaşımız tekrar ağzına yorumuna sağlıkopuyorumnanaktan

umarım herşeyin hayırlısı olur.. teşekkür ederim size de. .alkisalkisalkis

canım benim herşeyin hayırlısı olacak sen inanarak istemişsin rabbimden kendi nefesinle dua etmişsin yani eğer bir dileğimiz varsa açıp ellerimizi içimizden geldiği gibi dua edersek boş çevirmez yaradan bu elleri bu rüyada haberci bir rüya hayırlı haberler var inşallahopuyorumnanaktan

canım ağlamak gülmektir inşallah bir konuyla ilgili çok üzüleceğin bir haber alacaksın aslında bu haberin kötü geleceğini kendinde bekleyeceksin yalnız beklediğin kötü haber bir süre sonra senin için bir ödül olacak bunu önce annenle kötü olarak konuşup sonrada iyi haber olarak vereceksin tam anlatamamış olabilirim sana kusura bakma yaşadığın zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın inşallah çok güzel haberci bir rüya bu

yorumlarınız için teşekkür ederim ama biraz eksik yazmışım ablama tekrar sordum şimdi tamamını yazayım ..
ablamla ben çamurlu bi yolda yanyana yürüyoruz benim elimde beyaz bi kağıt ve telefon varmış. gülüyormuşum kağıda bakıyormuşum. o da bana ne oldu aradı mı seni demiş. ben de mesaj attım cevap verdi demişim. bir de ellerimi amin dediğimizde yaptığımız gibi çok şükür der gibi yüüzüme götürmüşüm.. sonra bizden birileri para istemiş..vermemişiz ve koşup asfalt yola çıkmışız.. sonra ablam yolun karşı tarafında kalmış ben daha hızlı kaçıp cami tarafına geçmişim.

bu rüyayı ablam gördü.. ve o gece tam o sıralarda dediğim gbi benim çok duygusal bi zamanımdı.. tam o sırada çok bunalmıştım ağlıyordum ve dua ediyordumm bu durumdan dolayı.. bana dönsün die. .

rüya bu şekilde tam olarak..

hala benimkini görmüyorlar:2:

canım ben gördüm okudumda ama hiç bir şey hissedemedim inşallah bir başka arkadaşımız yorumlar senin rüyanı sanırım çok sık rüya görüyorsun kafan çok dolu bazı şeyleri bilinç altına atmışsın ara ara rüyanda görebilirsin bu banada oluyor yada ben senin için böyle hissetmiş olabilirimde mahsum okursa yorumlar eminim bu arada melisdenizle elektiriğiniz çok uyumlu hayran kaldım birbirinize yaptığınız şakalara allah bozmasınopuyorumnanaktan

dediğiniz gibi ramazan ayında zaten bu olaydan sonraki günlerde sanırım tam olarak zamanı kestiremiyorum ama istanbulda cami ziyaretleri yaptım ve şükür namazı da kıldımm.. bide ben çok şükür beş vakit namazımı kılıyorum.. secdede edilen dualar daha çabuk kabul olunurmuş diye okudum bi kitapta.. bu şekilde hep dua ediyordum..

yorumunuz için çok teşekkür ederim..buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

çok teşekkür ederim canım cevap için..biliyorumö sen hissedince yazıyorsun..evet çok düşünür oldum..birde en son rüyayı afere günü gördüm bu yüzden çok merak ediyorumakannehir

şakalara hehee sagol canımŞeniz

zemuszemusopuyorumnanaktan

allah yaptığın tüm ibadetleri kabul etsin inşallah tabiki secdede yapılan dualar çok çabuk kabul olur ama öyle bir an vardırki insan o kadar çok inanarak isterki yer önemli değildir dilek kapıları açıktır ve ne istersek verir o anda yaradan inşallah seninde ne dileğin varsa rabbim tez günde kabul eder opuyorumnanaktan

ama bilinçaltımı ıyı düşün,gerçi etkisinde çok kalınan rüyaların pek bilinçaltı olmadığını düşünürüm ben
ayy buz gibi oldumm ya Rabbim esirgesinn inşallahhhhh çok saol canım benimm
yok canım estagfirullah ne kusuru vaktinizi ayırıp yorumladınız çok teşekkür ederimmm inşalahh çok istediğim bişey varr inşalahh o gerçekleşirrr hayırlısı olsunn çok teşekkür ederimmm

iyi biraz ara vermişsin rüyalara desene Şenizsen biraz tezcanlısın değilmi birşey istedinmi çabuk olsun istiyorsun bu rüyanın yorumunu istediğinden demedim yanlış anlama normal hayatında öylesin gibi geldi bana sen belkileri sevmezsin ya evet ya da hayırdır senin için bir şey istediğinde olabilire yer yoktur zaman vermelidirler sana olur ama şu gün olur dedilermi sen beklersin gün belli değilse sabırsızsın yanılıyorda olbilirim bir an bunları hissettim canımopuyorumnanaktan

en son arefe günü gördügüm etkiliydi..anlamıydı diye düşünüyorum...
tezcanlımı:1no2: hayır tatlım blakis çok sabırlı bir insanımdır ben..hemde ne sabırlıboshayallersmile pipirikli degilimdir...beklemesini bilirim....boshayallersmile

rüyaya gelince benden sonra yazanlar yorumlandı benimki yorumlanmıyınca üstüne düşüyim dedim hepsi bu...canımmm

belkileri sevmem evet....net olunmalı evettta.sa.sa.s

teşekkür ederim
bana umut oldun allah seni de sevindirsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amiinn inşallah hepimizin duaları kabul olunur.. gerçekten de benim için o gece çok farklıydı yani öle içten istedim ki yine de hala istiyorum umarım hayırlsı olur. . ben son sınıftayım bu sene mezun olcam.. ne güzel kızınız da meslektaşımmış.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…