- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.661
bizemii hayran kaldın naz ablaa amaa şakalrı yapan bnee oda kaldırabilyiorr bu daha büyük bi başarı bencee:kedi:canım ben gördüm okudumda ama hiç bir şey hissedemedim inşallah bir başka arkadaşımız yorumlar senin rüyanı sanırım çok sık rüya görüyorsun kafan çok dolu bazı şeyleri bilinç altına atmışsın ara ara rüyanda görebilirsin bu banada oluyor yada ben senin için böyle hissetmiş olabilirimde mahsum okursa yorumlar eminim bu arada melisdenizle elektiriğiniz çok uyumlu hayran kaldım birbirinize yaptığınız şakalara allah bozmasınopuyorumnanaktan
günaydın,mahsum nasılsın?iş ne oldu,müjde verceksın dıye bekliyoruz ya,
rüyamda işyerınde ışıklı çok düzenlı çok güzel bır odam olduğunu gördüm,patron ve diğer iki bayanla bir yere gidiyoruz,ama ben tek dönüyorum,patrona kızlar benı aldırmıyor,ofise dönüyorum,ama onlar hala gelmeiş oluyor,zaten bu odayı ondan sonra görüyorum,yabancı bı kız bana bu oda çok düzeli güzel kımın diye soruyor,benım odam dıyorum,bilinçaltımı bilmıyorum,ama tam seçemıyorum ruyayı,namazdan sonra gördüm sanırsam
bizemii hayran kaldın naz ablaa amaa şakalrı yapan bnee oda kaldırabilyiorr bu daha büyük bi başarı bencee:kedi:
[naz sevda abla siyah aykakabıı tek hatırladıgıgmmmmopuyorumnanaktan
isle ilgi daha henüz bir gelisime yok maelesf ama rüyamda gördüm ise alindigimi ve calisdigimiguclubacismile
rüyan bana hayirli geldi güzel gelismeler olacak sanirsam insallahopuyorumnanaktan
kızlar lütfennnnnnn yorumlarmısınız lütfennnnnnnnnn
bu sabah öle bir sevinçle uyandımki anlatamam rüyamda bir seccade bana haber veriyorki bir oğlum bir kızım olacakmış okadar çok seviniyorumki anlatamam benim hep hayalim budur hep dua ederim allaha bir oğlum bir kzıım olsun evlenince derim ve bu rüyayı görünce çok mutlu oldum...diyodumki rüyamda "allah dularımı kabul etmiş meğer" diyodum çok mutluydum lütfen biri yrumlayabilirmi
tatlım sen yorumlamışın zaten,çok açık ve net,neyını yorumlayalım,ama banada olmuştu,geçen burda bırılerıde yazdı,gerçek hayatta çok yalvararak ettiğim bir duayı,dileği rüyamdada aynı içtenlıkle etmışlığım vardır,ama istediğim şey olmadı,oda ayrı bır konu
bizemii hayran kaldın naz ablaa amaa şakalrı yapan bnee oda kaldırabilyiorr bu daha büyük bi başarı bencee:kedi:
[naz sevda abla siyah aykakabıı tek hatırladıgıgmmmmopuyorumnanaktan
naz sevdacım..
bişey diyicem sana..hani bir kız arkadaş mevzum vardı..gecen onla konuştum dedim rüyamda gördüm yine seni dedim..o da bana dediki olması gerekenleri görüyorsun demekki dedi gülerek...
????? sen ne hissetttin şimdi bundan canım
canım okurken çok tuhaf oldum sen uzak dursan o arkadaşından olmazmı acaba bilimyorum ama ben iyi şeyler hissetmedim belki yanılıyorumdur ama bir kaç kez okurum emin olmak için burdaki yazıları seninki beni biraz rahatsız etti tabiki yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan
üzüldüm şimdi ofya:gitme:
peki şöyel bir dua nasıl..allahım sana havale ettim..sen hakkımı al..onun vicdanını sızlatt..o sızıyı hiç çıkarma...
bedddua olarak gecmez degilmi? masum...CADIARZU
canim zaten birsey eklemene gerek bile yok
sen dadece allahim su kulu sana havale ediyorum de
inan ki ege seninhakin varsa allahda onu en iyi sekilde sana gösterecekdir ben kac sefer böyle dua etdigimde allahim gösterdi
sana havale ediyorum desen yeterlidirolumunekankayizsmile
ben sunu söylim kesinlikle dua ederken ne kadar olmasini dilesekde hayirli ise ver allahim diye dua edelim
bunu unutmiyalim egerki bir seyi cok fazla dilersek allah verir o duallari geri cevirmez
ama birseyde diretmek bazende hayir getirmez bize ben bunu bicok kiside gördüm
ne olursa olsun hersey kabulumdür yeterki duam kabul olsun deyipde allahim onlara istedikleri verdi ama hayir getirmedi
o yüzden muhakkak sonunda eger hayirli ise ver diyelim
muahkka aramizdaki bir cogu böyle dua ediyordur ben yinende hatirlatmak istedim affiniza siginarak
ionsallah herkesin dilegi hayirlisyla kabul olur
yüreğimdeki tüm beklentimin hakkını alır degilmi..havale etmek herşeyş kapsıyor zatena.s
peki nasıl görücem..nasıl görürüm ki....
sen nasıl gördün masum:uhmlumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?