Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bizemii hayran kaldın naz ablaa amaa şakalrı yapan bnee oda kaldırabilyiorr bu daha büyük bi başarı bencee:kedi:

[naz sevda abla siyah aykakabıı tek hatırladıgıgmmmmopuyorumnanaktan

isle ilgi daha henüz bir gelisime yok maelesf ama rüyamda gördüm ise alindigimi ve calisdigimiguclubacismile

rüyan bana hayirli geldi güzel gelismeler olacak sanirsam insallahopuyorumnanaktan

günaydin

rüyam cok karisikdi dün
iftar yemegi varmis camide ,bende türbanlanip gidiyorum oraya,kalabalikdi aslinda ama ben kendi kendime diyorum cogu yerler bos bugün cok kisi gelmemis diyorum,sonra hoca hanimin kizkardesiyle tartsiyorum o türbanimla ilgili biseyler diyor felan ,(normalde acigim ama rüyada o sira kapaliydim)
orda 2-3 cocuk gördüm 5 yas üstü cok güzel gözleri vardi cakir ela gibi biseyi 2-3 kardesdi ama gözlleri cok güzellerdi
sonra bir hastaneyi gördüm dogumhaneyi ama bebegini gezdiren bir anne ve ayakda gezinen bir anne yeni dogum yapmis ,kendi kendime dedim hemen toparlanmis kadina bak ya dedim :)

isle ilgi daha henüz bir gelisime yok maelesf ama rüyamda gördüm ise alindigimi ve calisdigimiguclubacismile

rüyan bana hayirli geldi güzel gelismeler olacak sanirsam insallahopuyorumnanaktan

sağol mahsum,msn yoksun bilgisayardan anlıyorum senı,inşallah tez zamanda işin olur

ama her nımetın bır külfeti var,külfet çok olursa gelen nımette o kadar tatlı oluyor,bizzat yaşamışım,

kızlar lütfennnnnnn yorumlarmısınız lütfennnnnnnnnn
bu sabah öle bir sevinçle uyandımki anlatamam rüyamda bir seccade bana haber veriyorki bir oğlum bir kızım olacakmış okadar çok seviniyorumki anlatamam benim hep hayalim budur hep dua ederim allaha bir oğlum bir kzıım olsun evlenince derim ve bu rüyayı görünce çok mutlu oldum...diyodumki rüyamda "allah dularımı kabul etmiş meğer" diyodum çok mutluydum lütfen biri yrumlayabilirmi

tatlım sen yorumlamışın zaten,çok açık ve net,neyını yorumlayalım,ama banada olmuştu,geçen burda bırılerıde yazdı,gerçek hayatta çok yalvararak ettiğim bir duayı,dileği rüyamdada aynı içtenlıkle etmışlığım vardır,ama istediğim şey olmadı,oda ayrı bır konu

üzüldüm şimdi ofya:gitme:

naz sevdacım..
bişey diyicem sana..hani bir kız arkadaş mevzum vardı..gecen onla konuştum dedim rüyamda gördüm yine seni dedim..o da bana dediki olması gerekenleri görüyorsun demekki dedi gülerek...

????? sen ne hissetttin şimdi bundan canım

canım okurken çok tuhaf oldum sen uzak dursan o arkadaşından olmazmı acaba bilimyorum ama ben iyi şeyler hissetmedim belki yanılıyorumdur ama bir kaç kez okurum emin olmak için burdaki yazıları seninki beni biraz rahatsız etti tabiki yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktantamam canım

zaten yakınlaşmak gibi bir niyetim yok yerimseniben pek....

oku bakalım canımcımkaydirigubbakcemile5

ben sunu söylim kesinlikle dua ederken ne kadar olmasini dilesekde hayirli ise ver allahim diye dua edelim
bunu unutmiyalim egerki bir seyi cok fazla dilersek allah verir o duallari geri cevirmez
ama birseyde diretmek bazende hayir getirmez bize ben bunu bicok kiside gördüm
ne olursa olsun hersey kabulumdür yeterki duam kabul olsun deyipde allahim onlara istedikleri verdi ama hayir getirmedi
o yüzden muhakkak sonunda eger hayirli ise ver diyelim
muahkka aramizdaki bir cogu böyle dua ediyordur ben yinende hatirlatmak istedim affiniza siginarak

ionsallah herkesin dilegi hayirlisyla kabul olur

peki şöyel bir dua nasıl..allahım sana havale ettim..sen hakkımı al..onun vicdanını sızlatt..o sızıyı hiç çıkarma...

bedddua olarak gecmez degilmi? masum...CADIARZU

peki şöyel bir dua nasıl..allahım sana havale ettim..sen hakkımı al..onun vicdanını sızlatt..o sızıyı hiç çıkarma...

bedddua olarak gecmez degilmi? masum...CADIARZU

canim zaten birsey eklemene gerek bile yok
sen dadece allahim su kulu sana havale ediyorum de
inan ki ege seninhakin varsa allahda onu en iyi sekilde sana gösterecekdir ben kac sefer böyle dua etdigimde allahim gösterdi
sana havale ediyorum desen yeterlidirolumunekankayizsmile

yüreğimdeki tüm beklentimin hakkını alır degilmi..havale etmek herşeyş kapsıyor zatena.s
peki nasıl görücem..nasıl görürüm ki....
sen nasıl gördün masum:uhmlumunekankayizsmile

canım haklısın her zaman hayırlısını istemeliyiz
ben ve eşim evlat istiyoruz duamı allahım hakkımızda hayırlısını ver diye bitiriyorum
allah herkesin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah

yüreğimdeki tüm beklentimin hakkını alır degilmi..havale etmek herşeyş kapsıyor zatena.s
peki nasıl görücem..nasıl görürüm ki....
sen nasıl gördün masum:uhmlumunekankayizsmile

tabiki herseyi kapsiyor
egerki hakkin varsa birsekilde ya onu görüsyorsun yada duyuyorsun
yani insanin aklina gelmicek birsekilde misal ya kapina gelir aff dier ya birinden duyarsin onun kötü bir durumda oldugunu
sana ne sekilde gösterir allah bilemeyiz ama muakakki haberda olacaksin merak etme
ama unutma egerki sen hakliysan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…