- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.681
canım haklısın her zaman hayırlısını istemeliyiz
ben ve eşim evlat istiyoruz duamı allahım hakkımızda hayırlısını ver diye bitiriyorum
allah herkesin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah
hoşgörülü olalım yaa,hayat zaten kısa,zor,ağır,boşverelim,helalleşelim,diğer tarafda hak almakda zor,iç huzuru içinde önemli bu
dogru söyliyorsun helallesmek
affetmek daha büyk erdimedir
ama iste insaniz bazen yürek öyle bir yanarki ister istemez beddua degilde allaha havale ediyor insan
çok gençsin süper,ama ınsan bıraz yaş alınca daha farklı düşünüyor,affetmek ALLAH içindir,düşün ALLAH bzıım ne gnahlarımızı affediyor,hoşgörüyor,bız kullar bırbırımıze tahammul edmıyoruz,oysa bırde ALLAH açısından bak,ne asi geliyoruz ona,dediği hiçbirşeyı yapmıyoruz,oysa O yıne kulum dlyor(
kızlar rüyamdan çok etkilendim lütfen yorumlayabilirmisiniz???
rüyamda eşim ablam ve ben bi ormana gidiyoruz ama bu orman dedeminmiş o kadar güzel bi ormanki ağaçlarda olgunlaşmış olgunlaşmamış bir çok meyve var ormanda gezerken öyle huzurlu öyle keyifliyimki ağaçlar kocaman ve yemyeşil ve ağaç diplerinde çilekler var alıp bir tane yiyorum sonra ormandan çıkıp annemle babama ordanda amcamın kızına uğrayıp sohbet ediyorum daha sonra bi evden çıkarken ablamla aynı olan ayakkabılardan önce kırmızı olanı yani ablamınki giyip çıkarıyorum ve kendi ayakkabımı giyiyorum benim ayakkabımda mavi sonra evime gidiyorum kocaman tertemiz bi ev yatağım açık ve bembeyaz ama üzerinde zararsız su yılanı duruyor onu kafasına vura vura öldürüyorum ama hiç kormuyorum yılanın gözleri açık olduğu için belki ölmemiştir sanıyorum sürekli başına vuruyorum sonra eşim evin duvarlarındaki bu delikleri kapatmazsak daha çok yılan girer diyor ve bu esnada büyük bi delikten siyah büyük bi yılan evime girip bize bakıp geri gidiyor eşimde hemen kağıtlarla o deliği kapatıyor ama ben yılanlardan hiç kormuyorum lütfen söyleyin nedir anlamı:Saruboceq:
günaydin
rüyam cok karisikdi dün
iftar yemegi varmis camide ,bende türbanlanip gidiyorum oraya,kalabalikdi aslinda ama ben kendi kendime diyorum cogu yerler bos bugün cok kisi gelmemis diyorum,sonra hoca hanimin kizkardesiyle tartsiyorum o türbanimla ilgili biseyler diyor felan ,(normalde acigim ama rüyada o sira kapaliydim)
orda 2-3 cocuk gördüm 5 yas üstü cok güzel gözleri vardi cakir ela gibi biseyi 2-3 kardesdi ama gözlleri cok güzellerdi
sonra bir hastaneyi gördüm dogumhaneyi ama bebegini gezdiren bir anne ve ayakda gezinen bir anne yeni dogum yapmis ,kendi kendime dedim hemen toparlanmis kadina bak ya dedim :)
Lütfen rüyamı yorumsuz bırakmayın. Çooookkk üzgünüm, endişeliyim ve korkuyorum.
Çok sevdiğim bir arkadaşıma ulaşamıyorum. mafoldumben Bana aşık bu insan, ben de onu çok seviyorum ama arkadaş olarak. birkaç gündür mesajlarıma cevap vermiyordu. Dün ben de bu durumdan sıkılıp ona veda mesajı attım. Bir daha kesinlikle görüşmücez diyerek falan.
Yine hiç cevap gelmedi mesajıma, asla yapmazdı bunu. Ve yıllarıdr hiç rüyama girmemesine rağmen bu gece gördüm onu. Zaten artık korkmaya başladım başka şehirde yaşıyor ve başına kötü bir şey gelse haberim olmaz.(( ortak bir arkadaşa da mesaj attırdım naber diye sorsun bakalım ona mesaj atcak mı diye ama atmamış. uyurken de dedim ki allahım mesaj atmıyor bari rüyamda bir şeyler göster onunla ilgili dedim.
rüyamda, ona veda ettiğimi duyunca evime mor bir elbise, kabarık, uzun,şık bir elbise bu, ve bir kot pantolon göndermişti. çok güzeldi ikisi de. kotun bel kısmında da süsler vardı. bir de not bırakmış bana. böyle olmasın, zaman ne gösterir bilemem, devam edelim görüşmeye vs. ve evlilikten de sözediyordu. benşmle evlenmek istediğini falan yazmıştı. yanımda da babam vardı ve bu hediyeleri gördü. nottaki evlilik meselesini de görünce heyecanlandı, bakmak istedi ama ben bir şey değil bu, öylesine bir not. o benim arkadaşım dedim. ama babamın bu mesajlar hoşuna gitmişti. ben de mutlu olmuştum.
ne demek tüm bunlar. önemli bir mesaj verdiğini düşünüyorum.
umarım aramız bozulmaz ve o iyidir. mafoldumben
Dünki rüyamida yorumlarmisiniz lütfen :Saruboceq:
canım senin aklınadan ara sıra kapanmak geçiyor allahın izniyle bu gerçekleşebilir bunu hissettim..güzel çocuk rüyasınada hayırlı derler..doğum yapan kadın belki sen olabilirisn canım belki geleceğin de gösterilmiş olabilir böle tahmin ettim allah hayırlara getrisin
ooo sende yorumluyomuşun haberım yoktu valla,öğrendiğim iyi oldu yanı:)
hadi benim şu yorumlanmamış rüyamada bir el at olurmubilmiyorumkismile
merhabalar...
gecen rüyamda yolda yürüyordum..karşıdan kamyon geliyordu..kamyon durdu içindeki eski erkek arkadaşımdı.ve benide durdurdu ..şaşırdım bana ne diyecekki diye..bana dedi ki seni kutluyorum evlenmişsin dedi..benim aklımda düşünceler vardı zaten dedi..o kişiyle ilgili dedi..kafamı kurcalıyordu dedi..ama beni rahatlattın sen dedi..çünkü ben seninle oluyum mi olmuyum mı diye düşünürken kafam karışıktı..düşüncelerde ..bende ona güldüm ya demek öyle dercesine...iyi bakalım hesabında..
ve bunu gidip bir kızı arkadaşıma anlattım..konuştuklarıma hiç tepki vermedi.
işte bu rüya yellowwdelikafadulden
sanırım evlisin...rüyadan da anlaşıldığı gibi seni eskiden seven erkek senin evlendiğini duyunca senden tamamiyle ümidini kesiyor ama evlenmeseydin gelecekti senin peşine...evlendiğin için senden çok uzaklaştı...sana tepki göstermeyen kıza anlam veremedim bişey hissedemedim hayırlara karşı inşallah
rüyamda eski işyerimdeydim..ama şuanki işyerimdeki arkadaşlar vardır..
müdür başka bir kişiyle yer degişiklği yapmamı söyledi..pek başarılı olmadıgımı söyledi..
ama şefimle yer degişikliği yaptık ilginç..
yorum için teşekkürler şimdiden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?