Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

yaaaaaaa
sahimi diyorsunnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nerden hissettin bunu canım ya.. ama onun hayatında biri vardı..o zamanlar:uhm:

olmadığı zaman düşünmüştür seni bilmiorum canım sadece düşündüklerimi söledim ama doğru ama yanlış...buarada sen evlisin geçmişe bukadar takılma bence ..yanlış yapıosun canım

buda yorumlanmamıştı....

sana zahmet canım ya

olmadığı zaman düşünmüştür seni bilmiorum canım sadece düşündüklerimi söledim ama doğru ama yanlış...buarada sen evlisin geçmişe bukadar takılma bence ..yanlış yapıosun canım

yooo takılmıyorum tatlım:dilcikar:

umrumda degil...ama rüyama girmesi CADIARZU bana ne anlatıyor diyorum yani..merak ediyorum canım yorum için çok sagol..

peşime gidip geliyordu zaten....

tekrar peşine düşücektin diyosun he..CADIARZUakannehir
hiçte öyle gözükmüyordu neyse olan oldu..kısmet..

buda yorumlanmamıştı....

sana zahmet canım ya

bu biraz bilinç altı rüyası gibi...karışık da...araba sürmeyi istiyosundur büyük ihtimal...fakat arabayı hızlı sürüyorsan hayaında yanlışlar yapıyorsun anlamına gelir...araba kullanmak senin için hayırlı olmayabilir...fazla yüksekten uçma

işte sen evlenince vazgeçti senden ben bunu hisssetim teşekkürler canım kib

Gece kıyafeti değildi elbise.
Teşekkür ederim yorumun için. a.s.

bencede alamıcam...kendi kendime demeye başladı artık..ev almak daha öncü çünkü..yellow..biraz da vazgecer gibi oluyorum zaten..

onlar çok nadir görülür canım ama bazı kimseler varki ne gördüyse aynen yaşar fakat onlar bile nadir görür bu rüyaları..çünkü bu allahın lutfettiği bişey öle herkez de göremiyor

size birsey söyliyimmi yani burdaki herkese endulus sanada bilincali deyip gecmeyin o bilincalti dedgini seylerde asil orda sifre var yani onlari sandigimiz gibi bazen cözemiyroruz ama bide dogru tehsisi koysak aman allahim hayatimizi cok daha kolaylastirabiliriz bunu ben bisat kendim yasadim senelerce gördügüm rüyalari hep bilincalti deyip bastirdim ama hepside megersem gercekleri göstermis yol göstericiymis bana ama ben aldiris etmemisim korkulardir ama birseyi kafaya takdim ondanir dedim hep ama megersem bilincalti dediklerim benim kendime ceki düzen vermemi birseyleri tamamen degistirmemi bana göstertmisler

ve sevgili yellowbomb
senin dedgin o nadir kislerden biri benim ama buna sevinmelimiyim üzülmelimiymi bilemiyorum tabiki allahin bir lutvu olarak kabul etdim ama sana söyliyim cok agir geliyor bazen insan yasayacaklarin önceden görmesi eyvahedigeldismile

ayrica gayet güzel ve mantikli yorumlar yapiyorsunCADIARZU

teşekkür ediyorum .....çoğu insanda sabah eznında sonra gün ışıyıncaya kadar görülen rüyalar uyarıcı yada geleceği gösteren rüyalardır diye yorumluyor hocalarımız...diğerlerinin bilinç altı olduğu kanısındalar..fakat dediğim gibi bu herkezde böyle olacak diye bir kural olmayabilir..benim ablamada haberci rüyalar gösteriliyor..hatta ünv.kazanacağı sene sınav sonuçlarının açıklanmasından bir gün önce hangi ünv.hangi bölüm ve kaçıncı tercihini kazanacağını bile görmüştü...ve pc yi açtık ki aynen dediği çıktı...bunun gibi çok şey...allahın bir lutfu diye kabul ediyoruz allah herkeze nasip etsin iyi yanı da var kötü yanıda

teşekkür ederim canım bende öyle seziyorum.

dikkat et canım bunlar için bir çok dua var senin yapacağın en güzel şey dua etmek öyle bir dua etki rabbim size zarar vermek isteenlerin planlarını boşa çıkarsın inşallah..unutmayın dua herşeyin anahtarıdır...zamanında bir adam varmış allaha okadar dua etmişki "rabbim bana ibrahim ethem hz.göster beni onunla karşılaştır" diye..bu böyle 10 yıl sürmüş..ve hz.ibrahim ethem bu duaların etkisiyle bu adamın yaşadığı yere kadar gitmiş yollar onu oraya götürmüş...fakat ibrahim ethem ibadetlerini gizli yaptığından ve insanlardan kaçıp gçö ederek ibadet ettiğinden onu kimse tanımıyormuş ..ama adı çok biliniyormuş ve çok merak ediliyormuş...sonra tesadüfen ibrahim ethem bu adamın çalıştığı yere gelmiş konu açılmış adam demişki"bende yıllardı yalvarıyorum allaha bana ibrahim ethemi göster diye" ama "rabbim dualarımı kabul etmedi demiş..ibraim ethemde anlamış "demek yıllardır dua eden sendin ben bu yüzden buraya nasıl geldiğimi bile bilmiyorum yollar beni sana getirdi ben "ibrahim ethem" demiş...yani allahtan ümidi kesmemek ve ısrarla dua etmek gerekiyor hayırlısı için...sizde kötülerin şerrinden korunmak için dua edin rabbim hiç boş çevirirmi
yellow takıp ediyorum senı,maşallah döktürdün bugun:)

içimden gelenler canım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…