- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.701
yaaaaaaa
sahimi diyorsunnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nerden hissettin bunu canım ya.. ama onun hayatında biri vardı..o zamanlar:uhm:
bugünde rüyamda kuzenlerim araba sürüyorlardı..bende sürmek istedim..onları solladım çok güsel sürdüm hızlı ve rahat..ama sonra araba bisiklet gbi gözüktü gözüme...
yorum için teşekkürler şimdidenn
olmadığı zaman düşünmüştür seni bilmiorum canım sadece düşündüklerimi söledim ama doğru ama yanlış...buarada sen evlisin geçmişe bukadar takılma bence ..yanlış yapıosun canım
buda yorumlanmamıştı....
sana zahmet canım ya
yooo takılmıyorum tatlım:dilcikar:
umrumda degil...ama rüyama girmesi CADIARZU bana ne anlatıyor diyorum yani..merak ediyorum canım yorum için çok sagol..
peşime gidip geliyordu zaten....
tekrar peşine düşücektin diyosun he..CADIARZUakannehir
hiçte öyle gözükmüyordu neyse olan oldu..kısmet..
işte sen evlenince vazgeçti senden ben bunu hisssetim teşekkürler canım kib
bende bılınçaltı rüya görünce sınır oluyorum,özlüyorum haberci özel rüya görmeyi:)
owww yorumların çok hoş..a.s.:1hug:evet araba çok istiyorum...ehliyet varda..
onlar çok nadir görülür canım ama bazı kimseler varki ne gördüyse aynen yaşar fakat onlar bile nadir görür bu rüyaları..çünkü bu allahın lutfettiği bişey öle herkez de göremiyor
canım canını sıkmak istemem ama sen araba alamayacksın belkide senin için bu daha hayırlıdır tamamı tatlım alamassanda fazla üsteleme
seninde dediğin gibi bu çocuk seni seviyor olabilir ama o da duygularını bilmiyor bence..kafası karışık ne istediğini bilmeyen biri sanırım...birde görüğün elbise gece kıyafeti gibiyse kederli bir gelecek derler hayırlara inşallah...aklına seninle evlenmek bile geliyor ama kesin düşüncesi yok bu konuda dediğim gibi kafası karışık..hayırlara gelsin allah bilir
canım senin çok mutlu bir yuvan var eşinle birbirinizi çok seviyorsunuz ama etrafındaki bir kişiye dikkat etmen lazım size zarar vermek istiyor ben bunu hissettiim allah bilir tabi hayırlara çıksın inşallah
onlar çok nadir görülür canım ama bazı kimseler varki ne gördüyse aynen yaşar fakat onlar bile nadir görür bu rüyaları..çünkü bu allahın lutfettiği bişey öle herkez de göremiyor
size birsey söyliyimmi yani burdaki herkese endulus sanada bilincali deyip gecmeyin o bilincalti dedgini seylerde asil orda sifre var yani onlari sandigimiz gibi bazen cözemiyroruz ama bide dogru tehsisi koysak aman allahim hayatimizi cok daha kolaylastirabiliriz bunu ben bisat kendim yasadim senelerce gördügüm rüyalari hep bilincalti deyip bastirdim ama hepside megersem gercekleri göstermis yol göstericiymis bana ama ben aldiris etmemisim korkulardir ama birseyi kafaya takdim ondanir dedim hep ama megersem bilincalti dediklerim benim kendime ceki düzen vermemi birseyleri tamamen degistirmemi bana göstertmisler
ve sevgili yellowbomb
senin dedgin o nadir kislerden biri benim ama buna sevinmelimiyim üzülmelimiymi bilemiyorum tabiki allahin bir lutvu olarak kabul etdim ama sana söyliyim cok agir geliyor bazen insan yasayacaklarin önceden görmesi eyvahedigeldismile
ayrica gayet güzel ve mantikli yorumlar yapiyorsunCADIARZU
teşekkür ederim canım bende öyle seziyorum.
yellow takıp ediyorum senı,maşallah döktürdün bugun:)
amin canim
insallah duallarin hayirlisyla kabul görür
sen o sekilde duani devam et allahdan ümit kesilmez
ama benim icime doguyor allahin izniyle olacak gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?