Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

umarım herşeyin hayırlısı olur.. teşekkür ederim size de. .alkisalkisalkis

ben teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn

ay çok teşekkür ederim :1rolleyes:

mahsum avrupada pisikoanalızde rüyalarla tedavı edıyorlar ınsnaı,bilinçaltı derken şu tatlım,hanı gunduz bişeyle kafayı çok mesgul edip gece aynısını görmek,yanı bazen bırebır konuştuğum,yada düşündüğüm şey görüyorum,bu benım demek istediğim,ve sneınde bılınçaltı deyıp olan şeyi tahmın ediyorum,ama sneın yerınde kım olsa öle düşünür,birde bilinçaltımı diye ıyı ayırd etmek lazım,

gunaydın kızlar uzun zamandan sonra uzun gıbı gelen bır ruya gordum acaba nedemek?:)
teyzemler ve bız aılecek bızım evde oturyurz yemek yıyoruz sonra yemege sadece kuzen gec kalmış oda yoldaymış onada ayırdınızmı doye soruyor teyzem ama 1 tane ayırmsıız ona yemek, sonra balkona içerıye cok guzel oten sarı kanarya konuyor kafasındakı tuyler sarılı sıyahlı bende dıyorumkı aa ne guzell dıyorum boyle dememle teyzem kuşu yakalıyor içerı alıyor kuş bırıısnın kucagında 3 4 yasında kız oluyor ama yuzu cıkıntılı bır yuz oluyor sonra benı opuyor kız benım kucagıma gelıyo lımon tadı var lımon cekırdegı gelıyo benım agızıma bende bırakıyorum koltuga kızı lavaboya gıdıyorum agzımı yıkamaya bu sefer kızda benım arkamdan gelıyor ama yuzu duzelmış normal bır cocuk olmuş bu seferde bende dıyorumkı sen gelme yerler ıslak gıt içerı dıyorum kıza :) banyonun kapısındada beyaz bez tabure koymuşlar kapısı acık orda uyandım ne oldu bılmıyorum gerıısnı burda bıtıyo bu ruyaa...
buda 2, gordugum seydı sabaha karsıda baska ruya gordum sozlum bıze gelıyo elınde puset pusetın içindede erkek bebek var kımın oldugunu bılmıyorum ama benımde olabılır olmayabılrıde bende onları beklıyormsum arabayla gelıyolar bu kadar kısaydı budaa acaba nedır anlamlarııı

Merhabalar, çok ilginç bir rüya gördüm. Hayır olsun... Sağ elimin işaret parmağı ucunda sarı bir çiğdem çiçeği çıkmış. Rüyamda bir türlü anlamıyorum. Bu nasıl çıkmış olabilir diye araştırıyorum.Bir yandan parmağımda neden böyle birşey çıktı diye üzülüyorum ama aynı zamanda çok güzel bir çiçek olduğunu düşünüyorum . Uyandığımda işaret parmağımı bir yere değmesin diye hala sakınıyordum. Yorumlayabilirseniz sevinirim.

bende rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm..

bi arabada 4 kişiyiz geziyormuşuz ama herşey şimdiki gibi yani rüyadada ayrıyız.ama arkadaşlarımıza belli etmiyormuşuz bu sürekli bana hiç davranmadığı kadar romantik davranıyor elimi tutuyor yanaklarımı öpüyor hep..

derken bi kedi varmış böyle saldıracak gibi kabarmış ben kovalıyorum kaçıyor gidiyor sonra kısa bi süre sonra tekrar geliyor gözleri kıpkırmızı olmuş artık korkmuyorda tam saldıracakken be kafasını yakalıyordum elimi ısırmak istiyordu..

sizce ne anlama gelir kızlar bu rüya yorumlarınızı bekliyorum.. a.s.

sizin ayrılma sebebiniz kız davasımıydı..

canım sağlıkla ilgili problemlerin mi var

sizin ayrılma sebebiniz kız davasımıydı..

yok kız davası değildi.
anlaşamamak,mezhep meselesi,ilgisiz davranmaları,farklı ideolojik görüşler,evlilik konusunda ilk zamanlardan farklı davranması v.b. sebepten bitti..

çok seviyorduk birbirimizi yoksa..
mafoldumben

Ya benim rüyalarımda iki gündür melek adı geçiyor.
Ama insan olarak değil bildiğimiz melek.
Dün gece sözde geleceği gören bir kadın benimle alakalı bir şeyler söylüyordu.
Bir ayna çıkardı, küçük bir ayna sonra o aynada melek belirdi.
Bana da 'aaa bak çok güzel bir melek çıktı burda' diyerek gösterdi aynayı. Çok şaşırdım ben de.
Sonra kadın 'o iş olamaycak dedi bana' O iş de sevgili mevzuları. Ben de pek önemsemedim zaten bunu.
Bir de bana kızdı bu kadın ' sen ne biçim bir kızsın ' falan diye. Çok rahatsız olup hemen kalktım ordan.
Bu kadın palavra atıyor dedim kendi kendime.
Bir de bir tepsi içinde ceviz kabukları vardı bür sürü ve ben o tepsiyi tutuyordum elimde.

Bu gece de senin meleğin, ya da senin meleğin kim acaba bakalım gelecek mi vs. diye laflar ediyorlardı yanımda birileri. Ve bir tane kırmızı mini elbise giymiş sarı saçlı, masmavi gözlü bir kız gördüm. Yanımdan geçip gitti.

Hayırdır inşallah.

Yazmayı unuttum. Gördüğüm kız genç bir kızdı yirmili yaşlarında. Onu da belirteyim.

endulus canim senin ne demek istedigin anladim
sana söyle söyliyim iki tür bilincalti vardi birinci herhangi bir olayin rüyada görmek yani misal o gün film seretdin rüyana girdi yada birinle kavga etdin rüyadada kavga ediyon
yada birini düsünon ve rüyanda onla ilgi seyler görüyon vs

ikinci bilinc alti ve benim kastetdigim sey budur
ikincisi icindeki korkularin endiselerin acabalarinin rüyada ortaya cikmasi kimseye anlatamadigin sorunlarinin icindeki sikinti yaratan yada hissedip icinde basirdigin kabul etmek istemedgin olaylar korkularin
rüyaya yansimasi ve onla ilgili gördügün seyleri kastediyorum ben
benim yasadigim bilinc alti bastirirdigim bunlar bu tür rüyallari ayirt etmek lazim dedim
bilmem anlatabildimmi cünkü bu rüyallar sirf korkularmi yoksa gerceklermi ayirtedmek cok güc oluyor
tabi belki bu durum sadece bana mahsus birseyde olabilir

onceden gordugum ama beni hala etkileyen bir ruyam var yorumlayan olursa cok sevinirim..

bir arkadasim var onunla hastanedeyiz.. boyle tahlil felan yaptirmisiz sanirim kanser oldugumuzu ogreniyoruz.. ikimiz de kansermisiz.. ama garip bir sekilde bundan uzuntu duymuyoruz.. sonra merdivenlerden inerken onun yuzu cok yakinima geliyor opmek istiyorum ama cesaret edemiyorum o da bunu anlayip guluyor..

son kismi degil de ikimizin de kanser olmasi kismi benim kafama cok takildi.. ne demektir bu sizce?

arkadaşlar benim rüyayı da bi yorumlayıverseniz sevabınıza.. a.s.

kızlar bende geçenlerde ayrıldığım eşimi rüyamde 3gün üstüste gördüm bana yaklaşmaya çalışıyodu ben evliyim felan diorum sizce onu neden görüyorum ayrılalı 10 yıl oldu yenide değil ona karşı hiçbi duygumda yok dünde elime kına yakıodum hemen tutmuştu rüyayı yorumlarsanız sevinirim

yenidenmi evlendiniz peki:hulya:

merhabalar
rüyamda dügün yada kına gecesiydi..tam hatırlamıyorum kalabalık akrabalar vardı..
bende kırmızılı elbiseler giymişim falan..tüm bayanlar bana bu kıs giyinmeyi biliyr..çok uyumlu giyiyor hep işi biliyor diyorlar..sonra..annemlere gidiyoruz yolda..bir sürü meyveler görüyorum elmalar.muzlar..
canım çekiyor..annemlere geliyoruz..bir bakıyorum aynılar annemlerde var..meyvelerin aynısı..
diyorum ama anne ben çok açım..oda diyor sen pirinç pilavını yap..ben kurufasulye yapıyım diyor tmm diyorum..asker kardeşimde bizleydi..evdeydi..
,
yorum için teşekkürler şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…