- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.721
umarım herşeyin hayırlısı olur.. teşekkür ederim size de. .alkisalkisalkis
aynen katılıyorum ağzına sağlık harika bir yorum yapmışsın bir camiye gitsin vede iki rekat şükür namazı kılsın inşallah bu kişiden haber alacak arkadaşımız tekrar ağzına yorumuna sağlıkopuyorumnanaktan
bende rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm..
bi arabada 4 kişiyiz geziyormuşuz ama herşey şimdiki gibi yani rüyadada ayrıyız.ama arkadaşlarımıza belli etmiyormuşuz bu sürekli bana hiç davranmadığı kadar romantik davranıyor elimi tutuyor yanaklarımı öpüyor hep..
derken bi kedi varmış böyle saldıracak gibi kabarmış ben kovalıyorum kaçıyor gidiyor sonra kısa bi süre sonra tekrar geliyor gözleri kıpkırmızı olmuş artık korkmuyorda tam saldıracakken be kafasını yakalıyordum elimi ısırmak istiyordu..
sizce ne anlama gelir kızlar bu rüya yorumlarınızı bekliyorum.. a.s.
Merhabalar, çok ilginç bir rüya gördüm. Hayır olsun... Sağ elimin işaret parmağı ucunda sarı bir çiğdem çiçeği çıkmış. Rüyamda bir türlü anlamıyorum. Bu nasıl çıkmış olabilir diye araştırıyorum.Bir yandan parmağımda neden böyle birşey çıktı diye üzülüyorum ama aynı zamanda çok güzel bir çiçek olduğunu düşünüyorum . Uyandığımda işaret parmağımı bir yere değmesin diye hala sakınıyordum. Yorumlayabilirseniz sevinirim.
sizin ayrılma sebebiniz kız davasımıydı..
Ya benim rüyalarımda iki gündür melek adı geçiyor.
Ama insan olarak değil bildiğimiz melek.
Dün gece sözde geleceği gören bir kadın benimle alakalı bir şeyler söylüyordu.
Bir ayna çıkardı, küçük bir ayna sonra o aynada melek belirdi.
Bana da 'aaa bak çok güzel bir melek çıktı burda' diyerek gösterdi aynayı. Çok şaşırdım ben de.
Sonra kadın 'o iş olamaycak dedi bana' O iş de sevgili mevzuları. Ben de pek önemsemedim zaten bunu.
Bir de bana kızdı bu kadın ' sen ne biçim bir kızsın ' falan diye. Çok rahatsız olup hemen kalktım ordan.
Bu kadın palavra atıyor dedim kendi kendime.
Bir de bir tepsi içinde ceviz kabukları vardı bür sürü ve ben o tepsiyi tutuyordum elimde.
Bu gece de senin meleğin, ya da senin meleğin kim acaba bakalım gelecek mi vs. diye laflar ediyorlardı yanımda birileri. Ve bir tane kırmızı mini elbise giymiş sarı saçlı, masmavi gözlü bir kız gördüm. Yanımdan geçip gitti.
Hayırdır inşallah.
bende rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm..
bi arabada 4 kişiyiz geziyormuşuz ama herşey şimdiki gibi yani rüyadada ayrıyız.ama arkadaşlarımıza belli etmiyormuşuz bu sürekli bana hiç davranmadığı kadar romantik davranıyor elimi tutuyor yanaklarımı öpüyor hep..
derken bi kedi varmış böyle saldıracak gibi kabarmış ben kovalıyorum kaçıyor gidiyor sonra kısa bi süre sonra tekrar geliyor gözleri kıpkırmızı olmuş artık korkmuyorda tam saldıracakken be kafasını yakalıyordum elimi ısırmak istiyordu..
sizce ne anlama gelir kızlar bu rüya yorumlarınızı bekliyorum.. a.s.
yok kız davası değildi.
anlaşamamak,mezhep meselesi,ilgisiz davranmaları,farklı ideolojik görüşler,evlilik konusunda ilk zamanlardan farklı davranması v.b. sebepten bitti..
çok seviyorduk birbirimizi yoksa.. mafoldumben
kızlar bende geçenlerde ayrıldığım eşimi rüyamde 3gün üstüste gördüm bana yaklaşmaya çalışıyodu ben evliyim felan diorum sizce onu neden görüyorum ayrılalı 10 yıl oldu yenide değil ona karşı hiçbi duygumda yok dünde elime kına yakıodum hemen tutmuştu rüyayı yorumlarsanız sevinirim
yenidenmi evlendiniz peki:hulya:
naz sevda ablacım nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?