Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

yelbrovn

mesajini yeni gördüm kusura bakma bide mesaj hakimi yok henüz özelden yazamam
zaten kac gün gecmis aradan rüyanin hükmü kalkmisdri bile

yinde yorumlamami istersen yaz bana ortaya yazip yorumlayabilirim ancak :içelim:

selamlar...
ilk rüyam yorumlanmamış ama topluca yorumlarsınız artık..bir rüya daha yazacagım....

bugün rüyamda eşim ve ben eski erkek arkadaşımın evine gidiyoruz.eşide var oda var oturuyoruz falan..
eşim sakin..ev büyük geniş.güsel bir ev..eşler sakin..normal bir şekilde oturuyor herkes..eski erkek arkadaşım bana farklı geldi degişmişti.her söylenene evet diyordu.özürlü bir insanmış gibi üzülmüştüm oda..sessiz sakin bir insan olarak gördüm onu.masumca herşeye evet , tamam diyordu eşine..bizede tabi.neyse biz evden çıkmaya karar veriyoruz..çıkarken ben onun eşine diyorumki..bu dünyada degil öbür dünyada sana hesabını sorucam tarzında bişey söylüyorum..ama hemen sonra vazgeciyorum..nyse bu lafımı duymamış ol .diyorum çıkıyoruz..kız hep bir gülüş halindeydi sinsice..
kapıdayız kontor almamız gerek eşimle..mahalledekiler diyoki şu tanıdık yerden alın diyor..ora nerdeki biz bilmiyoruz..eski erkek arkadaşımda kapıda takım elbiseli falan..ben size gösteriyim birlikte gidelim diyor..eşimde gerek yok diyor ama sonra üçümüz bir gidiyoruz.:1shok:
sonra ben eski erkek arkadşımın evinde oluyorum eşim yok bu sefer. annem ve babam geliyor.aynı eve..diyorumki babam bu çoçugu hiç sevmezdi annemde diyorum ama evladı için geldi bu eve diyorum..hatta oda içeri girerken ne işimiz var bu çoçugun evinde diyor etrafı süzüyor.gönüllüce giriyor benim için..sonra başka bir evde teyzemler , eşim ablam yiğenim..ve eski erkek arkdaşımda var..eşide oluyor bir ara ama sonra yok..çaylar muhabbetler falan oluyor.küçük yiğenim merti görüyorum oo teyzesinin gülü diyorum sarılıyor bana kıskandırıyorum güya onları :) sonra çay dibini dökmeye gidiyorum mutfaga yanlışlıkla dibi teyzemin turşuna döküyorum:d aa diyor bende içimden aman diyorum boşver..ev içinde ara araa bakıyorum esk.erkk arkadaşa hiç konuşmuyoruz ama bakışıyoruz derince..ve arada hafif bir tebessüm ediyoruz..

rüya bana çok uzun geldi..ilkez bu kadar uzun rüya gördüm sanki:)
yorumlarsanız çok sevinirim...:1hug:

super,naz aabla,anadolu yakası olrak buluşcaz,gelmek istermısnız,

ay çok teşekkür ederim tatlım çok sagol...ya:dancepuyorumnanaktan

benavrupa yakasındayım..siz ne zamandır tanışıyosunuz burda:1shok:

ay ben heyecanlanırım kıs ben ..şimdilik gelemem diyorum onun için...

ilkez mi buluşcaksınız..bana anlatın tamammı ..ne hissettiğinizi kaydirigubbakcemile5

Mrb kızlar a.s. bu topic'e girmeyeli hayli oldubilmiyorumkismile rüyama yorumlaya bilirsiniz çok mutlu olurum :teselli:
Gece iki tane kız çocuqu göruyorum. biri 5 6 ayşlarında diqğeri ise 2 yasındaydı şimdidien teşşkürler

Rüyamda azrail'i insanların canını alırken gördüm, hepsini bıcaklıyordu daha sonra bana bakıp sıra sana geldi dediğnde uyandım sizce anlamı ne olabilir:sm_confused:

Rüyamda azrail'i insanların canını alırken gördüm, hepsini bıcaklıyordu daha sonra bana bakıp sıra sana geldi dediğnde uyandım sizce anlamı ne olabilir:sm_confused:

film falan ızledınmı?kafanda varmıydı,yaşın kaç

ben böle bır ruya gördüm,gerçekten azrail canımı almaya geldım,saçım beyazladı,dehşetti,dıkkat et

evet yeniden evlendim 4 bucuk senedir evliim
mutlu olun inşaşalh
iyiyim canım sen nasılsın yüzel yüzlü güzel huylu arkadaşım
bende fena deilim haliceden iyi:)nazabla ben çok yakın arakdaşımı arkamdan konuşurken gördüm rüyamdabilmiyorumkismile

burayı ofllıne görmek istemiyorum nerdesiniz kıslar ya:2:
ben burdayım süperrrrrrropuyorumnanaktan

[
ben burdayım süperrrrrrropuyorumnanaktan[/QUOTE]

merhaba canımolumunekankayizsmile
anam yanlız kaldık buralarda melis:gitme:

gözlerim yolda kaldı..boshayallersmile

[
ben burdayım süperrrrrrropuyorumnanaktan

gözlerim yolda kaldı..boshayallersmile[/QUOTE]

kimsecikler gellmemmişmiii naz abla ayrılık sancısı bide kanaviçe vardııı nerede bunlar acaba yaa:hulya:süper ben geliyomm cnmmvereliniortak

gözlerim yolda kaldı..boshayallersmile

kimsecikler gellmemmişmiii naz abla ayrılık sancısı bide kanaviçe vardııı nerede bunlar acaba yaa:hulya:süper ben geliyomm cnmmvereliniortak[/QUOTE]

boshayallersmileboshayallersmile

Şöyle hemen bi yorumlamaya çalışayım.

Ayrılmanızın en iyisi en hayırlısı olduğunu anlıyorum. Yoluna devam etmelisin. Ayrıldığın kişi ile tekrar yakınlaşırsan işlerinin kötüye gideceğini düşünüyorum. Rüya sana bir uyarı hayatına devam et, yeni bir sayfa aç anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…