- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.741
super,naz aabla,anadolu yakası olrak buluşcaz,gelmek istermısnız,
super,naz aabla,anadolu yakası olrak buluşcaz,gelmek istermısnız,
Rüyamda azrail'i insanların canını alırken gördüm, hepsini bıcaklıyordu daha sonra bana bakıp sıra sana geldi dediğnde uyandım sizce anlamı ne olabilir:sm_confused:
mutlu olun inşaşalhevet yeniden evlendim 4 bucuk senedir evliim
bende fena deilim haliceden iyi:)nazabla ben çok yakın arakdaşımı arkamdan konuşurken gördüm rüyamdaiyiyim canım sen nasılsın yüzel yüzlü güzel huylu arkadaşım
ben burdayım süperrrrrrropuyorumnanaktanburayı ofllıne görmek istemiyorum nerdesiniz kıslar ya:2:
[
ben burdayım süperrrrrrropuyorumnanaktan
merhaba canımolumunekankayizsmile
anam yanlız kaldık buralarda melis:gitme:
gözlerim yolda kaldı..boshayallersmile
bende rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm..
bi arabada 4 kişiyiz geziyormuşuz ama herşey şimdiki gibi yani rüyadada ayrıyız.ama arkadaşlarımıza belli etmiyormuşuz bu sürekli bana hiç davranmadığı kadar romantik davranıyor elimi tutuyor yanaklarımı öpüyor hep..
derken bi kedi varmış böyle saldıracak gibi kabarmış ben kovalıyorum kaçıyor gidiyor sonra kısa bi süre sonra tekrar geliyor gözleri kıpkırmızı olmuş artık korkmuyorda tam saldıracakken be kafasını yakalıyordum elimi ısırmak istiyordu..
sizce ne anlama gelir kızlar bu rüya yorumlarınızı bekliyorum.. a.s.
Rüyamda azrail'i insanların canını alırken gördüm, hepsini bıcaklıyordu daha sonra bana bakıp sıra sana geldi dediğnde uyandım sizce anlamı ne olabilir:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?