- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.761
bende rüyamda çocuk emzrdiğimi ve doğum yaptığımı gördüm ne anlama geliyor acaba
Bende alt sol azı dişim çıkıor 1 tanesi çok sallanıor kopma derecesine gelior kendim elimle koparıorum onun yanındaki dişlerde sallanıor ama yerlerine yerleştiriorum çıkmıo onlara bişe olmuor çok etkilendim kan hiç görmedim
Bende alt sol azı dişim çıkıor 1 tanesi çok sallanıor kopma derecesine gelior kendim elimle koparıorum onun yanındaki dişlerde sallanıor ama yerlerine yerleştiriorum çıkmıo onlara bişe olmuor çok etkilendim kan hiç görmedim
maip hosgeldin öncelikle
yorumlarin cok güzel
bende sana bir rüyami yorumlatmak isterim
rüyamda tanidigim ama samimi olmadigim bir kadini gördüm ve bu kadin gercek hayatda astrolojiyle ilgileniyor
bu kadin bana rüyamda bir gezegenim benim burcuma gecic yaptigini ve bu gecis nedeniyle hayatimi etkiledigini söyledi dediki senin 5 vaktide kadar sana cok aci veren birin senden daha cok aci cekecek duruma gelecek dedi yani benden yana aci cekcekmis bana aci verdigi icin
ve bu gercektende öyle yani biri bana cok aci verdi
yorumlarsan sevinirim
Hoşbuldum saolasın yorumlamaya çalışıyorum işte yerimseniben
Sana acı veren kişiye doğal olarak kızgınsın dışa vurmasan da içten içe onun da senin çektiğinin az da olsa birazını çekmesini istiyorsun. bu yoğun duygun (sen farketmesen bile) gerçekleşecek, çekim yasasını harekete geçirmişsin yerimseniben
Sana bak işte o da çekecek düşünme artık özgür bırak mesajı veriyor.
ay gel alnindan öpecem Şeniz
kiz ne güzel yorumlamisin waw
yani cok dogru tespit icden ice istiyorum evet insallahda dedgin gibi olur veee aci ceker hehe
cok saol canim ya :teytey:
Ya nolur benim rüyamı da yorumlayın. Çok ama çok ilginç. eyvahedigeldismile
Canım sıkkınken gördüm bunu.
Yatağımda yatıyordum, annem-babam da etrafta bir yerlerde. Uzanıyordum sadece.
Sonra küçücük, siyah renkli bir fare gördüm. Konuşuyordu bi de. :bbo:
Ben korktum anneme onu atmalarını söyledim ama yapmadılar bir şey. Ya da yapamadılar.
Fare diyordu ki 8 aylık hamileyim, burda doğurucam falan. Ya da tam hatırlamıyorum ama 8 ay sonra gidicem gibi bir şey söyledi.Yalnız hamile olduğu kesindi. Elini sallay sallaya konuşuyordu. Benim yatağımın köşesinde yaşayacakmış, etrafta dolanıyordu. Minicik ama korkutucuydu. Sürekli reddetti gitmeyi. Annem ve babam da bir şey yapmadılar. Annem 'görmüyor musun gitmek istemiyor işte, yapılacak bir şey yok' diyordu. Ben de acaba ısırır mı beni diye korkuyordum. Çok korktum ve ağladım da yatağımda.Çok ürküttü o küçük fare beni.
Ya nolur benim rüyamı da yorumlayın. Çok ama çok ilginç. eyvahedigeldismile
Canım sıkkınken gördüm bunu.
Yatağımda yatıyordum, annem-babam da etrafta bir yerlerde. Uzanıyordum sadece.
Sonra küçücük, siyah renkli bir fare gördüm. Konuşuyordu bi de. :bbo:
Ben korktum anneme onu atmalarını söyledim ama yapmadılar bir şey. Ya da yapamadılar.
Fare diyordu ki 8 aylık hamileyim, burda doğurucam falan. Ya da tam hatırlamıyorum ama 8 ay sonra gidicem gibi bir şey söyledi.Yalnız hamile olduğu kesindi. Elini sallay sallaya konuşuyordu. Benim yatağımın köşesinde yaşayacakmış, etrafta dolanıyordu. Minicik ama korkutucuydu. Sürekli reddetti gitmeyi. Annem ve babam da bir şey yapmadılar. Annem 'görmüyor musun gitmek istemiyor işte, yapılacak bir şey yok' diyordu. Ben de acaba ısırır mı beni diye korkuyordum. Çok korktum ve ağladım da yatağımda.Çok ürküttü o küçük fare beni.
Aslında yorumlamak istemedim moralin bozulur diye ama yine dayanamadım yorumlayayım :çok üzgünüm:
Rüyada fare görmek iyi değildir. Hele siyah fare diyorsun. Hayatına kötü huylu bir erkek giriyor veya şuan hayatında. eğer gördüğün farenin rengi normal fare renginde ise bu kişi erkek değil kadındır. Fare renginde değilse (mesela bariz bir siyah renk gibi) erkektir.
Senin ailenin de hiç bir şekilde yardım edemeyeceği bir durum olacak elleri kolları bağlı kalacak. Hayatına giren bu kişi veya hayatındaki bu kişi gerçekten çok ama çok kötü niyetli. Sana zarar verecek hayatından çekip gitmeden önce canına yakacak gidecek ama seni çok yıpratacak. Şüphelendiğin birisi var ise uzak dur derim.
Ayrıca bu kişiden uzak durmazsan sağlığın da bozulacak.
Bol şanslı günler diliyorum
İllaki olacak diye bir şey yok, sadece önlemini al, bir uyarı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?