Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Çok hoş çok tatlı bir rüya görmüşsün (ilki)
Buz çok iyidir. Hayatındaki o rutinliğin içinde artık dikkatini çekmeyen neredeyse unuttuğun bir yerden müthiş şans kısmet gelecek. Büyük mutluluk gelecek ve bu mutluluğunu en çok annen ile paylaşacaksın. Mutlu olacaksınız. Bir başarı (kariyerinde) da olabilir bu. Sonuçta fıstık gibi işte olumunekankayizsmile

Aynı şekilde ikinci rüyan da kucağında bir erkek çocuk çok güzel bir haber alacağını haber veriyor. Çok sevineceksin çok hayırlı. Çocuğun pilot olacam demesi de ayrı bir vaka zaten delikafadulden pilot demek kariyer demek başarı demek güzel bir mevkiye geleceğini müjdeliyor çocuk sana.

Hadi bakalım çok sevindim çok iç açıcı bir rüya

Bol sevinçli mutluluklu rüyaların gibi hayat dolu bir ömür diliyorum yerimseniben

Eşin beklemediği bir yerden menfaat görecek o sevmediği iş arkadaşı da olabilir. Bi dönüm noktası kopma noktası gibi olacak. İyiyi doğru gidecek yolları. İşi olsun istekleri umutları olsun iyi yönde.

Geleceğinde ferahlık ve huzur var. yerimseniben

rüyamda bi akrabamızla karşılıklı koltuklarda oturuyorduk sohbet ediyorduk fare gördüm gri renkliydi bi anlam veremedim yorum yapabilir misin ?

O akrabanla arana girecekler. Dedikodu olur (fare içi dışı kötülükle dolu sana zarar vermek isteyen bir kadın demektir) arkandan iş çevirme olur, huzurunu kaçıracak bir düşmanın var.

Ama rüyanı ayrıntılı bilmediğim için bu kötü niyetli kadın bir başkası mı yoksa o akraban mı anlayamadım.

Sonuçta fitne fesat birisi dolanıyor hanende. Ve o akraban ile aranda soğuk rüzgarlar kara bulutlar dolanıyor.

benimkine de bir ryoum yapabilicek misiniz ?
Gerçi azıcık saçma bir rüya sanırım..

Ağzından bal damlıyor canım benimm opuyorumnanaktan çok sevindici haberler bunlar olumunekankayizsmile

arkadaşlar çok ilginç bir rüya gördüm bugün allah hayır etsin diyim ilk önce;
yolda yürüyorum karşıdan karşıya geçeceğim arabalar vızır vızır geçiyo hiç durmaya niyetleri yok bekliyorum bakıyorum azaldı arabalar geçmeye çalışıyorum ki bi tane kamyonet geliyo ve altına giriorum acı falan hisssetmiyorum ama çarpıyo yani sonra bi bakıyorum hastanedeyim doktorum kim desem eski sevgilim beni iyileştirmeye çalışıyo falan işte böyle rüya sabah kalktım çok saçma dedim ama genede sizinle paylaşmak istedim boshayallersmile

eski seviglin senin icinde bir aci birakmis bir kaos diyim
kafani karisdiracak bazi olaylar olacak

:1no2:bende geçen akşam bir oda dolusu ölü var ve aynı odada uyumak zorundaymışım ama bu ölüler normal ölmüş gibi değil toplu ölmüş ya enkazda kalmış yada yanmış gibi tuhaf yani çok korkuyorum ağlıyorum ve camdan bakıyorum millet ayaklanmış protesto gibi yürüyüş var anlayamadım pek karışık

rüyan hayra ciksin

bilip bilmeden isledigin bazi günahlarin yükü sende agrlik veriyor dua et ve tövbe et
bu nedenden dolayi isin gücün rast gitmeyebilir ve islerin yarim kalir

ayriyetden cok fazla nazar aliyorsun

teşekkür ederim allah razı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende ruyami paylasmak istiyorum
ruyamda evde dogum yapiyorum esimden baska kimse yok o yardim ediyor sadece
ve bi kizimiz oluyor ama bende ne agri ne sizi hicbirsey yok
diyorum dikiste mi atilmiyacak diye soyleniyorum
ama onun aksaminda da dogum konusundan konusmustulik bende sohbet arasinda cocugum saglikli olsunda ben raziyim demistim
ruyami yorumlarsaniz sevinirim

canım nasıl yorumlarsan öle çıkar derler az buçuk kendimce yorumlayayım ilk aklıma gelen bebeğini sağlıkla sorunsuz kucağına alıcaksın :1hug: :CüvCüv: allah hayır etsinnn

vefat eden biri hakkında yorum yapmak istemem. Seninle ilgili bir rüya değil o yüzden merak etmesen de olur.

vefat eden kişinin huzursuzluğunu belirtiyor.

ben bilmem ama çevremde çok görüyorum. Vefat eden birisinin huzursuzluğu için onun ruhuna hayır yaparlar. Bu tür inancın varsa veya rahatlamak istiyorsan...

Etrafında sana zarar verebilecek kadar sana tapan birisi var. Bu kişi seni yaşadığı sürece kollar korur her istediğini yapmak ister ama bu güzel gülün dikenleri canının yanmasına da sebep olur sana sarılmak ister sevgisini göstermek ister ama sarılırken ruhuna huzursuzluk verdiğini bilemez sanar ki aslında sana kıyamaz ama kıyıyordur üzer seni.

Hani severken öldüren cinslerden

Haaa diyelim ki yok böyle biri....

Demek ki olacak..

Bekle bakalım yerimseniben

Göle düşmen ise murattır. Bu kişi senin muradın olabilir. Ama dedim ya çok bunaltacak seni veya bunaltıyor şuanda. Bu kişi senin iş hayatını da çıkmaza sokacak, eğer ona katlanmayı göze alırsan. Eskiden bu adam böyle değildi ne oldu da bu kadar beni bunaltabiliyor diceksin kendini aldatılmış hissedeceksin, böyle beklemiyordun çünkü, tamam sevgisi ilk başlarda hoşuna gitti ama sıkıyor artık seni.

Maip ben rüyamda kardeşimle beni kocaman dalgaların kaldırdığını gördüm.
Çok çok büyük dalga geliyordu. Deniz çok kabardı. Ama bize hiçbir şey olmadı.
Hatta o dalgaların bizi yavaşça kaldırması sayesinde sakin denize iniş yaptık ve inanamadım en ufak bir çizik almadan kurtulduğumuza. Çünkü o koca dalgalar etrafı yıkmıştı. Apartmanların üstünden geçmişti. Apartmanlar da eski. Semt de iyi bir semt değildi. Daha önce de gördüm birkaç kez o yıkık dökük yerleri rüyamda. Sonra anneme olan biteni anlatmak için yanına gittim. Bir de baktım ki yıkılmamış hiçbir yer, üstelik ıslaklık da yok. Annem de dalga falan gelmedi, yıkıntı olmadı dedi. Ben yine çok şaşırdım. Ama ben gördüm diyerek...
Bunun anlamı ne olabilir sence? ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…