- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.781
akannehir akannehir akannehir
Maip çok teşekkür ederim yorumun için. opuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun diyeyim ben. bilmiyorumkismile
Günaydıınn
Dün gece rüyamda ağaçlar görüyorum ama yaprakları böyle buzdan oluşmuş çiçekleri filan sarkıtlar gibi aşağıya doğru çiçekleri de buzdan çok harika görünüyorlardı.Bir de çilek gibi olanları vardı onlar da buzmuş sonra onlar birden kayboluyorlar.O buz kristallerinin önnde fotoğraf çektirmek istiyorum,sonra annemin fotoğrafnı çekiyorum. Başka bir rüyaya geçiorum sonra elimde erkek bir çocuk var sürekli onunla oynuyorum,kucağımda sürekli.Ne olacaksın sen büyüyünce diyorum pilot olucam diyor.Bu kadar hatırlıyorum rüyamı yorumlayana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum
merhaba bende eşimin rüyalarını soracağım normalde rüyalaını hiç hatırlamaz rüya görmem ben der
iki gündür rüyalarını anlatıyor
önceki gece kar yağdığını görmüş
bu gecede yerlerin buz tuttuğunu bir köye ulaşmaya çalıştığını yolda iş arkadaşı ile karşılaşmış(sevmediği bir arkadaşı) sonra başka bir arkadaşının üniversitede okuyan kızıyla karşılaşıyor o da abi nasılsın diye hal hatırını sormuş sonra kızın babasıda gelmiş o arada uyanmış
eğer yorumlarsanız sevinirim
rüyamda bi akrabamızla karşılıklı koltuklarda oturuyorduk sohbet ediyorduk fare gördüm gri renkliydi bi anlam veremedim yorum yapabilir misin ?
vefat eden birini;
rüyada yaşıyormuş ve ona tecavüze kalkışıldığını görmek ne anlama gelir acaba ?
bakıyorum önce süklüm püklüm duruyor tam adama kızıcak gibi oluyorum, sonra bakıyorum kadın da istiyor, uzaklaşıyorum onun da istediğini görünce..
Çok hoş çok tatlı bir rüya görmüşsün (ilki)
Buz çok iyidir. Hayatındaki o rutinliğin içinde artık dikkatini çekmeyen neredeyse unuttuğun bir yerden müthiş şans kısmet gelecek. Büyük mutluluk gelecek ve bu mutluluğunu en çok annen ile paylaşacaksın. Mutlu olacaksınız. Bir başarı (kariyerinde) da olabilir bu. Sonuçta fıstık gibi işte olumunekankayizsmile
Aynı şekilde ikinci rüyan da kucağında bir erkek çocuk çok güzel bir haber alacağını haber veriyor. Çok sevineceksin çok hayırlı. Çocuğun pilot olacam demesi de ayrı bir vaka zaten delikafadulden pilot demek kariyer demek başarı demek güzel bir mevkiye geleceğini müjdeliyor çocuk sana.
Hadi bakalım çok sevindim çok iç açıcı bir rüya
Bol sevinçli mutluluklu rüyaların gibi hayat dolu bir ömür diliyorum yerimseniben
arkadaşlar çok ilginç bir rüya gördüm bugün allah hayır etsin diyim ilk önce;
yolda yürüyorum karşıdan karşıya geçeceğim arabalar vızır vızır geçiyo hiç durmaya niyetleri yok bekliyorum bakıyorum azaldı arabalar geçmeye çalışıyorum ki bi tane kamyonet geliyo ve altına giriorum acı falan hisssetmiyorum ama çarpıyo yani sonra bi bakıyorum hastanedeyim doktorum kim desem eski sevgilimbeni iyileştirmeye çalışıyo falan işte böyle rüya sabah kalktım çok saçma dedim ama genede sizinle paylaşmak istedim boshayallersmile
:1no2:bende geçen akşam bir oda dolusu ölü var ve aynı odada uyumak zorundaymışım ama bu ölüler normal ölmüş gibi değil toplu ölmüş ya enkazda kalmış yada yanmış gibi tuhaf yani çok korkuyorum ağlıyorum ve camdan bakıyorum millet ayaklanmış protesto gibi yürüyüş var anlayamadım pek karışık
Eşin beklemediği bir yerden menfaat görecek o sevmediği iş arkadaşı da olabilir. Bi dönüm noktası kopma noktası gibi olacak. İyiyi doğru gidecek yolları. İşi olsun istekleri umutları olsun iyi yönde.
Geleceğinde ferahlık ve huzur var. yerimseniben
rüyan hayra ciksin
bilip bilmeden isledigin bazi günahlarin yükü sende agrlik veriyor dua et ve tövbe et
bu nedenden dolayi isin gücün rast gitmeyebilir ve islerin yarim kalir
ayriyetden cok fazla nazar aliyorsun
eski seviglin senin icinde bir aci birakmis bir kaos diyim
kafani karisdiracak bazi olaylar olacak
eski seviglin senin icinde bir aci birakmis bir kaos diyim
kafani karisdiracak bazi olaylar olacak
bende ruyami paylasmak istiyorum
ruyamda evde dogum yapiyorum esimden baska kimse yok o yardim ediyor sadece
ve bi kizimiz oluyor ama bende ne agri ne sizi hicbirsey yok
diyorum dikiste mi atilmiyacak diye soyleniyorum
ama onun aksaminda da dogum konusundan konusmustulik bende sohbet arasinda cocugum saglikli olsunda ben raziyim demistim
ruyami yorumlarsaniz sevinirim
vefat eden birini;
rüyada yaşıyormuş ve ona tecavüze kalkışıldığını görmek ne anlama gelir acaba ?
bakıyorum önce süklüm püklüm duruyor tam adama kızıcak gibi oluyorum, sonra bakıyorum kadın da istiyor, uzaklaşıyorum onun da istediğini görünce..
benimkine de bir ryoum yapabilicek misiniz ?
Gerçi azıcık saçma bir rüya sanırım..
rüyamda bizim evde genç bi çocuk vardı bana yanaşmaya çalışıodu gözümün içine bakıodu ben bulaşık yıkarken gelip yardım ediodu bayağa yanaşarak annem de farkediodu onu yanıma yanaştırmıodu uzak tutuodu..bu gencin üstünde polis kıyafeti vardı sonra yeşil yosunlu falan küçük bir gölün kenarına düşüodum bu tarzbir rüyaydı kim yorumlamak ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?