Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

rüyamı paylaşmadan önce bi kaç
bilgi vereyim
babam 11 yıl önce vefat ettimafoldumben
ben evlenelide 10 ay oldu evlendikten sonra sıkça rüyamda görmeye başladım
geçen hafta ev taşıyacağımızdan eşyaları toplarken
babam aklıma geldi eski günleri anımsadım
ardındanda dua ettim allahım mekanı cennet olsun
bu dünyada doymadım ahirette başta babam ve diğer tüm sevdiklerimle beraber
olmamı nasip et onun günahlarını affet kabir azabı gösterme dedim içimden bu sözler geçiverdi
bi kaç gün önce rüyamda bi bahçede babamla dolaşıyorum kendisi çok mutlu bana dönüyor ve şunları
söylüyor
- kızım sen geçen gün bana dua ettin ya ben çok mutlu oldum çokta rahatladım
diyor ve gidiyormafoldumben

o kadar çok etkisinde kaldımki her an bu rüyayı anımsar oldum
ah babam benim inşallah seni edilen her güzel dua kabul olur

Çok çok büyük dalgalar büyük sorunlarla başetmek zorunda kalacağına işarettir. Bu zorlukların içinde kardeşin de var. Ama bu zorluklar denizi sizi başarıya doğru sürüklüyor. Dünyanın fırsatlarına bu engelleri aşarak ulaşacaksınız.

Sanki dünyanız yıkılacak. Tamam her şey bitti diyeceksiniz ama vazgeçmemeniz gerekiyor. Bu karmaşanın sonu çok ferah olacak. Aileniz buhranınızı anlayamayacak yanınızda olacak ama sizin kadar hissedemeyecek.

Büyük ihtimalle kardeşin ve sen ilerde büyük adamlar olacaksınız. Ama çok çok çalışmanız gerekecek.

Ee az biraz dişinizi sıkın canım siz de. Sonu çok güzel...yerimseniben

ben de geçen gün rüyamda hoşlandığım çocuklardan birini gördüm.
önce bi eve gidiyoruz bir arkadaşımla, o da orada kanepenın bırınde uzanmış.
rüyada bir kız arkadaşı var karşıda bir koltukta oturuyor.
ben de onun uzandıgı kanepeye bacaklarının oraya doğru oturuyorum.
kız bozuluyor, orda ayrılıyorlar.
kalkıp gidiyoruz biz bu çocukla, asansöre biniyoruz.
bana ellerini gösteriyor bak diyor benim parmaklarımın arasında küçük bir parmak daha var diyor.
şaşırıyorum ben de ve sonra çok küçük başka parmakçıklar da gösteriyor
sonrasını net hatırlayamıyorum rüyanın
yorumlarsanız sevinirim son zamanlarda gördüğüm garip rüyalardan biri kendisi

kızlar rüyamı yorumlarmısınız?
anlatayım önce;ben rüyamda kapalıymışım(normalde açığımdır ve kapanmayı düşünmüyorum) ve bekarmışım normalde değil annem bana kısmet arıyormuş böyle hep misafirliklere gidiyormuşuz,ama ben pek evlenmeye niyetli değilmişim.ama isteksiz de olsa gidiyorum.ve bişey daha var genelde rüyalarımda kapalı oluyorum sizce bunun anlamı nedir?şimdiden teşekkürler a.s.

valla loca çok ilginç,ben başörtülüyüm,ama açıkken hiç böle rüya görmezdım,ama örtündükten sonra bır kaç saçımı açık gördüm,merak ettim rüyanın anlamını,

bırde yanı işyerinde bana kötülü eden bir kızın saçını kıpkısa gördüm rüyamda,çok oldum,kız normalde kapalı

inşallah benim rüyamıda yorumlarsın maipcim merak ediyorum rüyamı tam hatırlamıyorum hatırladığım kızımla kızkardeşimin oğlu yaşça kızımdan küçük nişanları vardı kızımın parmağında alyans vardı gülüyordu çok kalabalıktı ben üzgündüm nasıl olur çocuk hem küçük hemde akraba diye birde rahmetli babamda nişan törenine gelmişti ağzında dişleri yoktu bana birşey dedi ama hatırlamıyorum sonrada kocamla sevişirken görüyorum kendimi hemde sokakta yatak sermişiz insanlar var kadınlar sofra kurmuş çocuklar oynuyor iki kadın çocukları bana emanet ediyorlar işleri varmış acele gitmeleri gerekiyormuş kadının biri bana bakarak benim üzerimde yorgan vardı dediki iyi birine benziyor çocukları dövmez bakar diyor çok merak ettim nedir bu şimdiden teşşekür ederim canım bu arada harika yorumların var maşallah süpersin çok öptüm

evet endülüscüm ilginç değilmi a.smerak ediyorum anlamını işallah bi yorumlayan çıkar.birde kendimi genelde bekar görüyorum ben,o nedir acabaCADIARZU
senin rüyanıda çözemedim canım:sm_confused:

evet endülüscüm ilginç değilmi a.smerak ediyorum anlamını işallah bi yorumlayan çıkar.birde kendimi genelde bekar görüyorum ben,o nedir acabaCADIARZU
senin rüyanıda çözemedim canım:sm_confused:

bekar görmen galiba bilmıyorum ama bılınçaltı olabilr,istemeyerekmı evlendın,yada eskiden boşanırım fobınmı vardı,benım çocukf istememe gibi fobım olduğu için 2-3 kez hamıle gördüm kendımı,dehşet uyandım,ve bır hafta kendıme gelemedım,acaba senınkıde öle bişeymı canım,yanı bır korkum daha var,mesela rüyamda onun tersını görürüm

benim bildiğim açık bir insanın kendini baş örtülü görmesi, kendisini ifadede problem yada birşey gizlemesi anlamına gelir.
bekar oldugunu görmen de evlenmeden önceki ailenle ilgili oldugu anlamına cıkıyor bence.
muhtemelen ailenin sana söylemek isteyip de söyleyemediği birşeyler var.
ailenin seninle ilgili bir beklentisi var ve sana söylemeye çekiniyor sana ters gelecek diye.

canım kalpten edilen duanın olduguna inanırım ben.
baban da günahsız allahın sevdiği bir insanmış.
ve allah da sana baban konusunda için rahat olsun diye bu rüyayı göstermiş.
bahçe ve yeşillik güzel rüyalardır. demekki baban kabir azabı şöyle dursun, kabri cennet olan kullardan.
ve baban için ettiğin dualar onu direkt etkiliyor. bence onun için dua etmeye de devam etmelisin:)

bugün rüyamda annemle komşudaydık..kızı vardı evde aynı zamanda arkadaşımdı kendisi..bize ilgi gösterdi hep..yiycekler vs..kapı çaldı annesi geldi ama kapı normal çelik kapıydı..onun önündede ayriyetten bir kapı daha vardı yani ev çift kapılıydı..kadın 2 kapıyı açtı öyle geldi yanımıza....

bekar şöyle yani ben bekar olmak istiyorum ondanmı desem bilinçaltı rüya gördüğüm zaman diyorum anlıyorum burüyam bilinçaltı diye o gün mesela ne çok düşündüysem öyle görürümde bazen düşünmediğim halde görüyorum ben ya boşanmış ya bekar eşimi ben pek görmem rüyamda

teşekkür yorumun için.şöyleki ailem çocuk sahibi olmamı istiyor bende istemiyorum acaba sizin dediğiniz şey bumu acaba gerçi arada ennem der hep yap 1 tane diye ben hep sustururumCADIARZU

Maip, mahsumdegiliz şu rüyama bir baksanız çok sevinirim.
Bugün öğle uykusunda gördüm bunu ve çok ilginç bir rüyaydı.
korktum ve rüya devam etmesin diye uyandım hemen. eyvahedigeldismile

ben, kardeşim, annem, babam otomobilde gidiyoruz. yalnız bizim arabamız yok şu anda. birkaç yıl önce varfı ama sattık. işte bu da eski arabamızmış. ve bu eski olan arabamız iyi bir model değil.lüks bir araba değil yani. onu kullanıyor babam. ben arka koltukta oturuyorum. camdan bakıyorum dışarıya. bir adam görüyorum, uzun gri saçları olan bir adam. araba yıkıyordu. onun arabası da şahin gibi bir marka. yani o da lüks ve güzel değil. rengi gümüş. sonra hemen az ileride bir okul var. onun önünde duruyoruz.babam başka bir yerden bir şey mi alacaktı ne.. o yüzden durduk orda. çok lüks, çok güzel bir okulmuş bu. çok zengin ailelerin çocukları geliyormuş oraya. girişinde birsürü 3 - 4 yaşlarında çocuk var. ama çocuklar nasıl güzel nasıl anlatamam. taş bebek gibiler. oyuncak gibi. yapma bebeklere benziyorlar. ben de bunları görünce şok olmuş bir şekilde bakıyorum onlara. o kadar güzeller ki büyüleniyorum resmen. bir tanesi sarı saçlı, mavi gözlü bir kızdı. yüzüme o kadar dikkatle bakıyordu ki, sonradan farkettim ve kız hemen kafasını çevirdi ben de ona bakınca. yalnız bu kızın gözlerinde kalem vardı sanırım, hatta yüzünde de makyaj vardı biraz. minicik bir kız ama makyaj yapılmıştı. bir gözü diğerinden büyüktü, o da dikkatimi çekti. sonra yan tarafta bir kız verdı gözleri çekik, japon kızlar gibi çok sevimli ve güzeldi. benim çekik gözlülere merakım vardır aynı zamanda çok beğenirim.
sonra bu çocukların ailelerinden birkaçını gördüm. bir tane şık giyimli sarışın kadın vardı. bana baktı önce ve havalı bir şekilde okula girdi. okulun önündeki güvenlik görevlileri de bana bakıp hafifçe gülümsediler. çünkü ben sürekli ayy ne tatlı çocuklar, ne kadar güzeller diyordum. neyse... babam geldi, arabayı sürmeye devam etti. ben hala olayın etkisindeydim. ne kadar güzel olduklarını söyleyip duruyordum araba içinde de. ama annem de, babam da, kardeşim de tepki vermediler. ardından eve döndük. geldiğimiz ev şu anda oturduğumuz ev değildi bu arada.ayna karşısına geçtim. makyajımı silecektim. saçlarım bukle bukle yapılmıştı ve hiç güzel görünmüyordu.gözlerimden başladım temizlemeye ama bir baktım ki sağ gözümün iç kısmı görünüyor.:bbo: gözyaşı çıkan kısım var ya orası işte. bunu önemsemiyorum başta. sonra bir daha bakıyorum bu kez gözüm baya içe kaçmış. :bbo: içine girmişti iyice ve yan dönmüştü. korktum. görmemde bir problem yoktu. sonra elimle düzelteyim deyince içine kaçtı gözüm, ters döndü ve hiçbir şey göremiyordum artık. :sinifsinif: (gözlerim de oldukça güzeldir.) o kadar kötü bir durumdu ki. annemi düşündüm ilk...görürse çok üzülür, telaş yapar diye. ama söylemek zorundaydım. hemen hastaneye gidelim diyecektim. o sırada bunu görmeye daha fazla dayanamayıp uyandım.

hayır olur inşallah. yorumlarınızı bekliyorum. çok etkilendim. hem gözümün o hale gelmesinden, hem de o çok güzl çocuklardan.

canim ben kendimce yorumlayayim ama maip isterse oda yarumlasin cok iyi yorumluyor
öncelikle Allah rüyani hayira cevirsin
senin rüyani okuyunca yogun bir sekilde sunu hissetdim

ailecek bir sikintidan gececeksiniz özleikle baban cok zolanacagi bir dönem misal maddi acidan aile yönetimde idaresinde olabilir eger baban cailsiyorsa is ile ilgili sikitintilardir bir dönem
ve senin önüne bir cok secenek gelecek nasil diyim bir cok deneyimler yasiyacaksin farkli bir ortama da girbilirsin bu ortam yada yasadiklarin vs seni büyüleyecek ve sen olaylarin yada kisilerin ic yüzünü anlayamayacak farketmiyeceksin ister istemez bunu etkisinde olarak yapacagin hatalar olacakdir dikkat et bu rüya sana bir uyaridir bence
cok önemli bir dünemden gececeksin eger ki bunun önlemini anliyamazsan sikinti yasiyabilirin ama sanki bana öyle geliyorki bu dönem sana sikiinti yarartsada bu senin gecmek zorunda oldugun ve cok tecrübe edinecegin ve olgunlasacagin bir sürec olacak

senin bu aralar sikintilarin varmi ?
birinden ayrildin yada ayrilacaksin ve bunu kabul etmiyorsun yada etmiyeceksin gibi bir olay olabilirmi ?

naz sevda ablacım nerelerdesinn sen....özledim:bbo:

neç ok rüyaa görüyosunn kzızm yaakaydirigubbakcemile3

inşallah canım.....

güzel yorumun için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…