Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

acil bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar
korkuyla nasıl uynadım nasıl kalbim atıo-yordu az önce.
aklıma hemen burası geldi belki yardımcı olabilecek birileri vardır dedim hemen geldim.
rüyamda bilmediğim bir şehirde öğretmenlik yapıyorum.otobüs ile giderken tanıdık birilerini görüyorum otobüsten inip onlarla muhabbete koyuluyorum. çok uzun bir muhabbet oluyor.derken kpalı bir alana giriyorum her yerkitap dolu.kitapların araında dolanırken bir ses kendime getiriyor beni. görevli kapıyı kilitliyor neyseki bir şekilde sesimi duyurup çıkıyorum ordan.
sonra tranway durağına gdiyorum bir öğretmen arkadaşımla karşılaşıyorum,elimi tutuyo öpüyo falan böle aşk gösterileeri yapıyo baan bi an önce ondan uzaklaşmak istiyorum.karşıdan karşıya geçeerken kendiimi rayların üstünde buluyorum.bir yandan çok korkuorum bir yandan da raylara nasıl uzansamm da tranway üstüme basmadan geçse die hesap yapıyorum.birde aklıma şu geliyor.allahım ben abdestlideğilim keşke evdn çıkmadan boy abdesti alsaydım keşke,kesin ölücm ve abdestsiz ölmek istemiyorum diye düşünüyorum .boylu boyunca raylara uzanıyorum ,tranway çok yaklaşıyor sonra yattığıma pişmn olup demirlere tırnaklarımı geçir geçire kendimi kenara sıyırmayı başarıyorum.herkes çevremde toplanıyor ellerimde çizik yok ama tırmanırken tırnaklarım çok hasar görmüş,diplerinden parça parça kopmya başlılıyor.
belki çok iyi ifade edemedim yeni uyandım hemen duşa grip abdest aldım.biraz daha iyiyimm ama çok etkilendi.
yorumlayabilirseniz çok sevinirim

alalah hayraa çıkarsınn gece kuşu...bi yorumlayan olurrrfisfisfis

film falan ızledınmı?kafanda varmıydı,yaşın kaç

ben böle bır ruya gördüm,gerçekten azrail canımı almaya geldım,saçım beyazladı,dehşetti,dıkkat et

Korkufilmi demek istedin sanırım izlemedim.birşeylerin etkisinde kalma olabilir aslında.
Bu tür Azrail li ölümlü rüyalar yaşamı, akışı simgeler. İçin rahat olmalı. yerimseniben
Rüyamı iyiye yorumladığınız için teşşekkür ederim.a.s.

Kızın aile fertleriniz ve akrabalarınız içinde en iyi en rahat hayata sahip kişi olacak. Geleceği parlak, söz sahibi, kendi ayakları üstünde durabilen devlet gibi bir kadın olacak.

Sen çocuk bakmasını kız yetiştirmesini iyi biliyorsun. Kızının böyle parlak olmasında senin payın büyük. Sokaktaki kadınların çocuklarını sana emanet etmeleri buna işarettir.

Sokakta herkesin içinde sevişmeniz ise kızının mükemmelliği yüzünden üzerinizde çok fazla göz var veya olacak. Özellikle hiç ummayacağınız birisi senin bu başarını kızının o huzurlu hayatını çok kızkanacak. O kişiyi tespit edip uzak durmakta fayda var yerimseniben

Hepinizin arabada olması arabayla biryerlere gitmek iyidir. Araba iyiye yorulur. İşleriniz yolunda olacak. Tedbirlerinizi almışsınız. Geleceğinizi düşünmüşsünüz. Ama yine de arabayı kim kullanıyorsa o kişinin yaptığı bir hata yüzünden ufak bir dalgalanma yaşamaktan kurtulamayacaksınız. Ufak ama hayattaki ufak bir tümsek gibi düşün. Önemli değil o kadar. yerimseniben

Çocuklar iyidir, güzelliğin habercisidir. Zenginlik ve mutluluk sizi bekliyor. Ama özellikle kız çocuğuna yoğunlaşman kötü bir haber alacağına işarettir. Ama yine de etrafta başka çocukların da olması bu kötü haberin çok da hayatını olumsuz etkilemeyeceğini gösteriyor.

Nitekim gözünün o halde olması da pis iltihaplı bir irini boşaltman anlamında yani etrafındaki sana kötü gözle nazarla bakanların temizleneceğine, yine hayatında aldığın alacağın tedbirlerle çok daha mutlu mesut yoluna devam edeceğine işarettir.

Aslında bu tür ürkütücü rüyalar kişiye kötü olayların habercisi gibi gelse de gördüğün işaretler çok iç açıcı. Endişelenmene gerek yok ki

Önünde yol var. artık sen mi gidersin yakınların arkadaşların mı gelir bilemem. Ama uzun süredir hasret çektiğin yakın dostlarının gelmesi daha kuvvetle muhtemel.

İşinde pek de memnun kalmayacağın bir sürece gireceksin ama kısa sürecek. Kitap güzeldir. Güzellikler seni bekleyecek. Aynı zamanda kuvvettir.

Yolculuğu sen yapacaksan iyi gelişmeler olacağına, başkaları yapacak ve sen onlarla karşılaşacaksan bu karşılaştıklarınla ilişkinizin çok iyi olacağına işaret.

Tramvaya gelelim, pek hayra yorulmaz. İş hayatında biriyle kötü bir tartışmaya gireceksin. Çok kafana takmamalısın. Özellikle işinde daha dikkatli olmalısın. Yoksa ayağını kaydırmak isteyen amacına ulaşmış olacak. Abdest alma isteğin korunma isteğinden geliyor. Bu beladan kurtulmak isteyeceksin. Pişman olacaksın. Ama senin yapman gereken işine hayatına bakmak olacak. Bu canını sıkacak insana kafanı takarsan işte o zaman bu kişinin isteğini gerçekleştirmiş olacaksın.

Bol şanslar diliyorum yerimseniben

Kariyerin iş hayatın iyi olacak. Sırların var. Herkesin sırrı vardır ama sen bu sırlar başkalarının kulağına giderse çok kötü olursun. Arkadaşlarına pek güvenme. Tamam güven iyidir. Fakat her şeyini kız arkadaşlarına anlatmaman gerektiğini söylüyor.

Bu evinde bulunduğunuz kişilerden size pek hayır gelmeyecek. İhanet var. Bir yakınından hiç de ummayacağın birisinden ihanet göreceksin. (Bu evinde olduğunuz kişiler de olabilir)

Bol şanslar diliyorum.

:lepi::lepi:

canım benim çok sagol a.s.Şeniz
şaşırmadım o evdekilere canım..
yukarıda bir tanecik yorumsuz kalan rüyam var bakmışken onuda yorumlarmısın acabaCADIARZU

işte bu açıkta kalmış maipkaydirigubbakcemile2

rüyalardan nefret ediyorum,bir eniştem var doktor,daha önce yazdım,ne zaman onu görsem ağır hasta yada ölüm haberi alıyorum,yada ben hastalanıyorum,pazartesi gece gördüm,sabah dedimki yok canım hayırdır falan dedim ve az önce haberi aldım,üç dört kez gördüğüm babam ağır yoğun bakımdaymış,ve ne hissedeceğimi bile bilmiyorum

endulus canim gecmis olsun size
babanin durumu nasil simdi???
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN

SEN NASILSIN YANINA GITME IMKANIN VARMI BABANIN

ben isyerindeyim fazla girmiyorum

yine rüyamda erkek çocuk gördüm off allahım ney bunun anlamı acaba...çocuk benim değil başkasının seviyorum onu kucağımdan hiç inmiyor başını göğsüme öle güzel dayamışki hep böle rüyalar görüyorum lütfen yorumlarmısınız..buarada çok istiyorum evlenip oğlumun olmasını

canım allah acil şifa versin inşallah babana üzme kendini azmı görüyorsun babanı anlayamadım sen uzaktamısınki ailenden canım iyi olacak inşallah dualarım seninle ve babanla birtanemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…