- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.821
alalah hayraa çıkarsınn gece kuşu...bi yorumlayan olurrrfisfisfisacil bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar
korkuyla nasıl uynadım nasıl kalbim atıo-yordu az önce.
aklıma hemen burası geldi belki yardımcı olabilecek birileri vardır dedim hemen geldim.
rüyamda bilmediğim bir şehirde öğretmenlik yapıyorum.otobüs ile giderken tanıdık birilerini görüyorum otobüsten inip onlarla muhabbete koyuluyorum. çok uzun bir muhabbet oluyor.derken kpalı bir alana giriyorum her yerkitap dolu.kitapların araında dolanırken bir ses kendime getiriyor beni. görevli kapıyı kilitliyor neyseki bir şekilde sesimi duyurup çıkıyorum ordan.
sonra tranway durağına gdiyorum bir öğretmen arkadaşımla karşılaşıyorum,elimi tutuyo öpüyo falan böle aşk gösterileeri yapıyo baan bi an önce ondan uzaklaşmak istiyorum.karşıdan karşıya geçeerken kendiimi rayların üstünde buluyorum.bir yandan çok korkuorum bir yandan da raylara nasıl uzansamm da tranway üstüme basmadan geçse die hesap yapıyorum.birde aklıma şu geliyor.allahım ben abdestlideğilim keşke evdn çıkmadan boy abdesti alsaydım keşke,kesin ölücm ve abdestsiz ölmek istemiyorum diye düşünüyorum .boylu boyunca raylara uzanıyorum ,tranway çok yaklaşıyor sonra yattığıma pişmn olup demirlere tırnaklarımı geçir geçire kendimi kenara sıyırmayı başarıyorum.herkes çevremde toplanıyor ellerimde çizik yok ama tırmanırken tırnaklarım çok hasar görmüş,diplerinden parça parça kopmya başlılıyor.
belki çok iyi ifade edemedim yeni uyandım hemen duşa grip abdest aldım.biraz daha iyiyimm ama çok etkilendi.
yorumlayabilirseniz çok sevinirim
film falan ızledınmı?kafanda varmıydı,yaşın kaç
ben böle bır ruya gördüm,gerçekten azrail canımı almaya geldım,saçım beyazladı,dehşetti,dıkkat et
Rüyamı iyiye yorumladığınız için teşşekkür ederim.a.s.Bu tür Azrail li ölümlü rüyalar yaşamı, akışı simgeler. İçin rahat olmalı. yerimseniben
neç ok rüyaa görüyosunn kzızm yaakaydirigubbakcemile3
inşallah benim rüyamıda yorumlarsın maipcim merak ediyorum rüyamı tam hatırlamıyorum hatırladığım kızımla kızkardeşimin oğlu yaşça kızımdan küçük nişanları vardı kızımın parmağında alyans vardı gülüyordu çok kalabalıktı ben üzgündüm nasıl olur çocuk hem küçük hemde akraba diye birde rahmetli babamda nişan törenine gelmişti ağzında dişleri yoktu bana birşey dedi ama hatırlamıyorum sonrada kocamla sevişirken görüyorum kendimi hemde sokakta yatak sermişiz insanlar var kadınlar sofra kurmuş çocuklar oynuyor iki kadın çocukları bana emanet ediyorlar işleri varmış acele gitmeleri gerekiyormuş kadının biri bana bakarak benim üzerimde yorgan vardı dediki iyi birine benziyor çocukları dövmez bakar diyor çok merak ettim nedir bu şimdiden teşşekür ederim canım bu arada harika yorumların var maşallah süpersin çok öptüm
Maip, mahsumdegiliz şu rüyama bir baksanız çok sevinirim.
Bugün öğle uykusunda gördüm bunu ve çok ilginç bir rüyaydı.
korktum ve rüya devam etmesin diye uyandım hemen. eyvahedigeldismile
ben, kardeşim, annem, babam otomobilde gidiyoruz. yalnız bizim arabamız yok şu anda. birkaç yıl önce varfı ama sattık. işte bu da eski arabamızmış. ve bu eski olan arabamız iyi bir model değil.lüks bir araba değil yani. onu kullanıyor babam. ben arka koltukta oturuyorum. camdan bakıyorum dışarıya. bir adam görüyorum, uzun gri saçları olan bir adam. araba yıkıyordu. onun arabası da şahin gibi bir marka. yani o da lüks ve güzel değil. rengi gümüş. sonra hemen az ileride bir okul var. onun önünde duruyoruz.babam başka bir yerden bir şey mi alacaktı ne.. o yüzden durduk orda. çok lüks, çok güzel bir okulmuş bu. çok zengin ailelerin çocukları geliyormuş oraya. girişinde birsürü 3 - 4 yaşlarında çocuk var. ama çocuklar nasıl güzel nasıl anlatamam. taş bebek gibiler. oyuncak gibi. yapma bebeklere benziyorlar. ben de bunları görünce şok olmuş bir şekilde bakıyorum onlara. o kadar güzeller ki büyüleniyorum resmen. bir tanesi sarı saçlı, mavi gözlü bir kızdı. yüzüme o kadar dikkatle bakıyordu ki, sonradan farkettim ve kız hemen kafasını çevirdi ben de ona bakınca. yalnız bu kızın gözlerinde kalem vardı sanırım, hatta yüzünde de makyaj vardı biraz. minicik bir kız ama makyaj yapılmıştı. bir gözü diğerinden büyüktü, o da dikkatimi çekti. sonra yan tarafta bir kız verdı gözleri çekik, japon kızlar gibi çok sevimli ve güzeldi. benim çekik gözlülere merakım vardır aynı zamanda çok beğenirim.
sonra bu çocukların ailelerinden birkaçını gördüm. bir tane şık giyimli sarışın kadın vardı. bana baktı önce ve havalı bir şekilde okula girdi. okulun önündeki güvenlik görevlileri de bana bakıp hafifçe gülümsediler. çünkü ben sürekli ayy ne tatlı çocuklar, ne kadar güzeller diyordum. neyse... babam geldi, arabayı sürmeye devam etti. ben hala olayın etkisindeydim. ne kadar güzel olduklarını söyleyip duruyordum araba içinde de. ama annem de, babam da, kardeşim de tepki vermediler. ardından eve döndük. geldiğimiz ev şu anda oturduğumuz ev değildi bu arada.ayna karşısına geçtim. makyajımı silecektim. saçlarım bukle bukle yapılmıştı ve hiç güzel görünmüyordu.gözlerimden başladım temizlemeye ama bir baktım ki sağ gözümün iç kısmı görünüyor.:bbo: gözyaşı çıkan kısım var ya orası işte. bunu önemsemiyorum başta. sonra bir daha bakıyorum bu kez gözüm baya içe kaçmış. :bbo: içine girmişti iyice ve yan dönmüştü. korktum. görmemde bir problem yoktu. sonra elimle düzelteyim deyince içine kaçtı gözüm, ters döndü ve hiçbir şey göremiyordum artık. :sinifsinif: (gözlerim de oldukça güzeldir.) o kadar kötü bir durumdu ki. annemi düşündüm ilk...görürse çok üzülür, telaş yapar diye. ama söylemek zorundaydım. hemen hastaneye gidelim diyecektim. o sırada bunu görmeye daha fazla dayanamayıp uyandım.
hayır olur inşallah. yorumlarınızı bekliyorum. çok etkilendim. hem gözümün o hale gelmesinden, hem de o çok güzl çocuklardan.
acil bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar
korkuyla nasıl uynadım nasıl kalbim atıo-yordu az önce.
aklıma hemen burası geldi belki yardımcı olabilecek birileri vardır dedim hemen geldim.
rüyamda bilmediğim bir şehirde öğretmenlik yapıyorum.otobüs ile giderken tanıdık birilerini görüyorum otobüsten inip onlarla muhabbete koyuluyorum. çok uzun bir muhabbet oluyor.derken kpalı bir alana giriyorum her yerkitap dolu.kitapların araında dolanırken bir ses kendime getiriyor beni. görevli kapıyı kilitliyor neyseki bir şekilde sesimi duyurup çıkıyorum ordan.
sonra tranway durağına gdiyorum bir öğretmen arkadaşımla karşılaşıyorum,elimi tutuyo öpüyo falan böle aşk gösterileeri yapıyo baan bi an önce ondan uzaklaşmak istiyorum.karşıdan karşıya geçeerken kendiimi rayların üstünde buluyorum.bir yandan çok korkuorum bir yandan da raylara nasıl uzansamm da tranway üstüme basmadan geçse die hesap yapıyorum.birde aklıma şu geliyor.allahım ben abdestlideğilim keşke evdn çıkmadan boy abdesti alsaydım keşke,kesin ölücm ve abdestsiz ölmek istemiyorum diye düşünüyorum .boylu boyunca raylara uzanıyorum ,tranway çok yaklaşıyor sonra yattığıma pişmn olup demirlere tırnaklarımı geçir geçire kendimi kenara sıyırmayı başarıyorum.herkes çevremde toplanıyor ellerimde çizik yok ama tırmanırken tırnaklarım çok hasar görmüş,diplerinden parça parça kopmya başlılıyor.
belki çok iyi ifade edemedim yeni uyandım hemen duşa grip abdest aldım.biraz daha iyiyimm ama çok etkilendi.
yorumlayabilirseniz çok sevinirim
bugün rüyamda annemle komşudaydık..kızı vardı evde aynı zamanda arkadaşımdı kendisi..bize ilgi gösterdi hep..yiycekler vs..kapı çaldı annesi geldi ama kapı normal çelik kapıydı..onun önündede ayriyetten bir kapı daha vardı yani ev çift kapılıydı..kadın 2 kapıyı açtı öyle geldi yanımıza....
Kariyerin iş hayatın iyi olacak. Sırların var. Herkesin sırrı vardır ama sen bu sırlar başkalarının kulağına giderse çok kötü olursun. Arkadaşlarına pek güvenme. Tamam güven iyidir. Fakat her şeyini kız arkadaşlarına anlatmaman gerektiğini söylüyor.
Bu evinde bulunduğunuz kişilerden size pek hayır gelmeyecek. İhanet var. Bir yakınından hiç de ummayacağın birisinden ihanet göreceksin. (Bu evinde olduğunuz kişiler de olabilir)
Bol şanslar diliyorum.
merhabalar
rüyamda dügün yada kına gecesiydi..tam hatırlamıyorum kalabalık akrabalar vardı..
bende kırmızılı elbiseler giymişim falan..tüm bayanlar bana bu kıs giyinmeyi biliyr..çok uyumlu giyiyor hep işi biliyor diyorlar..sonra..annemlere gidiyoruz yolda..bir sürü meyveler görüyorum elmalar.muzlar..
canım çekiyor..annemlere geliyoruz..bir bakıyorum aynılar annemlerde var..meyvelerin aynısı..
diyorum ama anne ben çok açım..oda diyor sen pirinç pilavını yap..ben kurufasulye yapıyım diyor tmm diyorum..asker kardeşimde bizleydi..evdeydi..
,
yorum için teşekkürler şimdiden..
erkek çoçuk çok iyidir yelloww..sevinçli haber diye biliyorumm
saol canım hep görüyorum ama illaki hergece
rüyalardan nefret ediyorum,bir eniştem var doktor,daha önce yazdım,ne zaman onu görsem ağır hasta yada ölüm haberi alıyorum,yada ben hastalanıyorum,pazartesi gece gördüm,sabah dedimki yok canım hayırdır falan dedim ve az önce haberi aldım,üç dört kez gördüğüm babam ağır yoğun bakımdaymış,ve ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?