Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım o kadar güzel yorumlamışsınki hayran kaldım yorumunu bu sadece yorum değil bence müthiş birde hislerin var yanılmıyorsam söylediğin gibi inşallah kızımın her istediği hayırlısıyla olsun o hak ediyor çünkü iki kızım var rabbim onları bana ödül diye verdiğine inanıyorum çok hayırlı evlatlarım var allah herkese nasip etsin benim inşallah rabbim onları ve bütün herkesin evlatlarını korusun sağol canım dediklerini yapacağımopuyorumnanaktan:

naz sevda ablacım nerelerdesinn sen....özledim:bbo:

canım bende seni çok özledim bu aralar yoğunum işlerim çok en kısa zamanda görüşürüz burdan inşallah sen nasılsın herşey yolundamı birtanem müthiş bir enerji veriyorsun bana senin ismini gördümmü burda mutlu oluyorum inan güzel kalpli melisim benimopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim
bir bayanla karşılaşıyorum bitki uzmanıymış bana özel yapım bir sabun hediye ediyor bende kısırlık için önerisini soruyorum sandaloz diyor ama erkek için olanı soruyorum kuru bamya diye cevap veriyor ben şaşırıyorum uyandım o arada
biraz enteresan ama beni etkiledi

hala kendime gelemedim valla boğulcak gibi oldum uyandım(((
yorumunu yapan oldumuu hayrı olsun guclubacismile

bayanssulusmilebayanssulusmileo da benim özelliğim şekerim napimbayanssulusmile ama görüyorumki yorumlayan yok artık yazmıcam buraya..by:a015:
gell ben varım:)ama yorumlayan oluyor yaaa
senii göremeyince merk ediyorum sorun varmı neden gelmedi diyee......işlerinin çarçabuk biter inşaşalh....iyim çok şükürr ablacım,yaaa enerjigimdir:)canım ablacım utandırdın beniii.saolllasın....Şeniz

bebegin yok galiba...CADIARZU

Annem görmüş bu rüyayı. Çok enteresan geldi bize. bilmiyorumkismile
Evimizdeymişiz. Annem odadaymış ve içerisi dağınıkmış.
Masada ise kocaman bir balık varmış. Ama çoookkkk büyükmüş.
Gözlerini kapatmışlar balığın. Sonra babam mı olup olmadığını çıkaramadığı biri balığın gözlerini açmış. O bantı çıkarmış.
Sonra o kocaman balık anneme doğru gelmeye başlamış. Annem çok korkmuş.
Ona zarar vereceğini düşünmüş. Ben hızlı adımlarla anneme doğru gidiyormuşum.
Onun yanında olmak için... Annem endişelenmiş balık bana da bir şey yapar diye ama
hiç bana doğru bakmamış bile. Ben de rahat yürüyüp geçmişim balığın yanından, korkmamışım yani.
Annemin üstünde kırmızı bir üst varmış.
Ve kendi kendine demiş ki 'acaba üzerimdeki kırmızı giysi yüzünden mi bana doğru geliyor bu balık?'
Ardından annem de ben de hemen odadan çıkıp kapıyı kilitlemişiz. Balık içerde kalmış.

meslisdeniz)
gell ben varım:)ama yorumlayan oluyor yaaa

sagol canım benim...Şeniza.s.
maip yorumladı saolsun:1hug:

Son düzenleme:
canım allah acil şifa versin inşallah babana üzme kendini azmı görüyorsun babanı anlayamadım sen uzaktamısınki ailenden canım iyi olacak inşallah dualarım seninle ve babanla birtanemopuyorumnanaktan

hayır naz pek tanımıyorm,bırakıp gitmiş bizi,ınsan ne hıssedeceğini bile bilmıyor düşünsene

bu arada rüya görsem şöle haberci güzel bır rüya ve MAİP yorumlasan

mahsum haa güzel haber gelmedı senden

merhaba ,ben annemin gördügü bir rüyayi yazmak istiyorum

annemin dedesi birkac yil önce ölmüsdü,onu rüyasinda gördü elini öpmüs annem

bu ne anlama geliyor...

canım benim sen o kadar merhametlisinki sizi bırakıp gitmiş olsa bile şuanda yapılacak birşey varsa kesinlikle yaparsın eminim allah acil şifa versin inşallah bu arada senin hemen hemen her gördüğün rüya haberci rüyadır bana göre sabırlı biri olduğunu tahmin ediyorum sabırlı vede merhametli rabbim seni rüyalarla uyarıyordur bu sadece benim şu anda senin için hissettiğim içimden geldi sana yazmak opuyorumnanaktan

inasnız naz abla,hepimiz hata yaparız,ölümlü dunya,güzel yüreğinden geliyor güzel duyguların,tşk

iki günden beri rüyamda iki erkek bana sarki söyliyor hatda yanasiyorlar ama ayri günlerde tek tek gördüm bu erkekleri bunu sorcakdim

bugun ise rüyamda iki kez hamile oldugumu gördüm ayni rüyanin icinde sanki tekrarlandi gibi ve dogum yapmaya gidiyom kizmi erkekmi hatirlamiyorum ama kucagima bebek veriyorlar ciplak yeni dogurmus yani benim ve ben o üsümesin diye üstümdeki giyisimi yanlardan cekip bebegimi onla sariyorum üsümesin diye
ve bilinalti rüya degil yani hic fikrimde aklimda yokken böyle bir rüya gördüm
maip yada nazsevda ablam rüyami yorumlarsaniz sevinirim

endulus canim nasil oldun bir haber varmi baban la ilgili?

Naz sevda abla benim de rüyamı yorumlarmısın senin yorumlarına çok güveniyorum

Rüyamda nişanlanıyorum ama evin içerisinde nişanım oluyor ben nişan elbisemle içerde insanlar oynarken temizlik yapıyorum annem sen ne yapıyorsun falan diyorum temizlik yapmam lazım diyorum yüzüm falan da siyah toz oluyor...

Tskürler ....

eh işte,tam bilemıyoruz,ama ben aradım,konuşuyor,iyiyim diyor

canım yorumlarıma güvendiğin için çok sağol ben sadece bazen hissediyorum hepsi bu senin rüyanı okuyuncada hissettiğim bir sıkıntı yaşanacak sanki biraz dedikodu gibi geldi bana ama sen çok üzüleceksin ve bu sıkıntıyı inşallah kendi çabanla atlatacaksın erkek arkadaşın varmı bilmiyorum yakında çok güzel bir süpriz önceleri imkansız dediğin bir isteğin gerçekleşecek benim hissettğim şimdilik bunlar canım hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim sanaopuyorumnanaktan

haayırlı cumalar arkadaşlar,naz abla benim enerjimii şuğünlerde nasıl sence his lerin nelerrrrolumunekankayizsmile

öncelikle sanada hayırlı cumalar canım senin enerjin şu günlerde değişken bir anın anını tutmuyor kızgınlık var sende neden bilmiyorum belkide yanılıyorum çığlık sesi hissettim senin ismini görünce sanki birşeyler söylemek istiyorsun birine ama dinlemezki yada işe yaramazki söylediğim sözler diye içinden savaşıyorsun ya niçin bunları hissettğimide inan bilmiyorum şu anda gözümün önüne gelenleri yazdım yanılma payım tabiki vardır birtanem herşey gönlünce olsun inşallahopuyorumnanaktan

saol naz sevda abla erkek arkadasım var inşallah süpriz yapar dedikodularda benden uzak olsun hayırlı cumalar abla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…