- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.841
Kızın aile fertleriniz ve akrabalarınız içinde en iyi en rahat hayata sahip kişi olacak. Geleceği parlak, söz sahibi, kendi ayakları üstünde durabilen devlet gibi bir kadın olacak.
Sen çocuk bakmasını kız yetiştirmesini iyi biliyorsun. Kızının böyle parlak olmasında senin payın büyük. Sokaktaki kadınların çocuklarını sana emanet etmeleri buna işarettir.
Sokakta herkesin içinde sevişmeniz ise kızının mükemmelliği yüzünden üzerinizde çok fazla göz var veya olacak. Özellikle hiç ummayacağınız birisi senin bu başarını kızının o huzurlu hayatını çok kızkanacak. O kişiyi tespit edip uzak durmakta fayda var yerimseniben
naz sevda ablacım nerelerdesinn sen....özledim:bbo:
yorumunu yapan oldumuu hayrı olsun guclubacismilehala kendime gelemedim valla boğulcak gibi oldum uyandım(((
gell ben varım:)ama yorumlayan oluyor yaaabayanssulusmilebayanssulusmileo da benim özelliğim şekerim napimbayanssulusmile ama görüyorumki yorumlayan yok artık yazmıcam buraya..by:a015:
senii göremeyince merk ediyorum sorun varmı neden gelmedi diyee......işlerinin çarçabuk biter inşaşalh....iyim çok şükürr ablacım,yaaa enerjigimdir:)canım ablacım utandırdın beniii.saolllasın....Şenizcanım bende seni çok özledim bu aralar yoğunum işlerim çok en kısa zamanda görüşürüz burdan inşallah sen nasılsın herşey yolundamı birtanem müthiş bir enerji veriyorsun bana senin ismini gördümmü burda mutlu oluyorum inan güzel kalpli melisim benimopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar
rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim
bir bayanla karşılaşıyorum bitki uzmanıymış bana özel yapım bir sabun hediye ediyor bende kısırlık için önerisini soruyorum sandaloz diyor ama erkek için olanı soruyorum kuru bamya diye cevap veriyor ben şaşırıyorum uyandım o arada
biraz enteresan ama beni etkiledi
canım allah acil şifa versin inşallah babana üzme kendini azmı görüyorsun babanı anlayamadım sen uzaktamısınki ailenden canım iyi olacak inşallah dualarım seninle ve babanla birtanemopuyorumnanaktan
hayır naz pek tanımıyorm,bırakıp gitmiş bizi,ınsan ne hıssedeceğini bile bilmıyor düşünsene
bu arada rüya görsem şöle haberci güzel bır rüya ve MAİP yorumlasan
mahsum haa güzel haber gelmedı senden
canım benim sen o kadar merhametlisinki sizi bırakıp gitmiş olsa bile şuanda yapılacak birşey varsa kesinlikle yaparsın eminim allah acil şifa versin inşallah bu arada senin hemen hemen her gördüğün rüya haberci rüyadır bana göre sabırlı biri olduğunu tahmin ediyorum sabırlı vede merhametli rabbim seni rüyalarla uyarıyordur bu sadece benim şu anda senin için hissettiğim içimden geldi sana yazmak opuyorumnanaktan
bebegin yok galiba...CADIARZU
iki günden beri rüyamda iki erkek bana sarki söyliyor hatda yanasiyorlar ama ayri günlerde tek tek gördüm bu erkekleri bunu sorcakdim
bugun ise rüyamda iki kez hamile oldugumu gördüm ayni rüyanin icinde sanki tekrarlandi gibi ve dogum yapmaya gidiyom kizmi erkekmi hatirlamiyorum ama kucagima bebek veriyorlar ciplak yeni dogurmus yani benim ve ben o üsümesin diye üstümdeki giyisimi yanlardan cekip bebegimi onla sariyorum üsümesin diye
ve bilinalti rüya degil yani hic fikrimde aklimda yokken böyle bir rüya gördüm
maip yada nazsevda ablam rüyami yorumlarsaniz sevinirim
endulus canim nasil oldun bir haber varmi baban la ilgili?
aklına takıyosun çare veyaa bi çıkar yolu aramaya çalışıyosun galiba...rüya ertkii etmişş:hulya:evet yok canım ve ben etkileniyorum akannehir
Naz sevda abla benim de rüyamı yorumlarmısın senin yorumlarına çok güveniyorum
Rüyamda nişanlanıyorum ama evin içerisinde nişanım oluyor ben nişan elbisemle içerde insanlar oynarken temizlik yapıyorum annem sen ne yapıyorsun falan diyorum temizlik yapmam lazım diyorum yüzüm falan da siyah toz oluyor...
Tskürler ....
haayırlı cumalar arkadaşlar,naz abla benim enerjimii şuğünlerde nasıl sence his lerin nelerrrrolumunekankayizsmile
canım yorumlarıma güvendiğin için çok sağol ben sadece bazen hissediyorum hepsi bu senin rüyanı okuyuncada hissettiğim bir sıkıntı yaşanacak sanki biraz dedikodu gibi geldi bana ama sen çok üzüleceksin ve bu sıkıntıyı inşallah kendi çabanla atlatacaksın erkek arkadaşın varmı bilmiyorum yakında çok güzel bir süpriz önceleri imkansız dediğin bir isteğin gerçekleşecek benim hissettğim şimdilik bunlar canım hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim sanaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?