Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım benim rüyanla ilgili birşeyler hissediyorum ama maipin yorumları çok güzel ondan isteyelim gerçekten bende maipin yorumunu çok merak ediyorum inşallah en kısa zamanda yorumlar çok ama çok öpüyorum seni mahsumum

abla sen hissetdiklerini yaz
maipde rüyanin yorumunu yaparsa sevinirimakannehir

ilk rüyaların büyük bir sevinçten hüzüne doğru düşüş olacağını gösteriyor. İlk bulutlara çıkacaksın sonra da aşağıya ineceksin :çok üzgünüm:

son rüyanda ise doğurmak sıkıntılardan kurtulmak demektir. Beklentilerin umutların gerçekleşecektir yerimseniben Tam hatırlayamadığın veya görmediğin için erkek miydi kız mıydı daha spesifik yorumlar yapamayacağım.CADIARZU Mesela kız olsaydı mutluluk erkek olsaydı sıkıntı olurdu.
Aynı zamanda doğum yapmak eline para geçecek anlamındadır da.
Üzgünsen mutlu olursun, fakirsen zengin olursun. Şu an hangi sıfatlara vasıfsan o sıfatın tersi olur.

işin ilginci ilk önce hamile olduğunu görüyorsun bu da evliliğinde bazı çalkantılar yaşayacağına işarettir. Bu da ilk rüyalarınla uyumlu. Yani güzellikler büyük mutluluklar yaşarken ufak bir tökezlemen olacak ama olumluluklar olumsuzluklardan daha fazla rüyanda. yerimseniben

Mutluluklar ve hayatında bol şanslar diliyorum.

merhaba ,ben annemin gördügü bir rüyayi yazmak istiyorum

annemin dedesi birkac yil önce ölmüsdü,onu rüyasinda gördü elini öpmüs annem

bu ne anlama geliyor...

yorumlarsaniz sevinirim

Ölü görmek iyidir. Ölüm hayattır. Annenizin dedesi beraberinde bir hayat da getirdi. Ne mutlu size. Ayrıca çok uzaklarda olan ve annenizin özlediği birisi ona ziyarete gelecek.

Çok hoş bir rüya.

Annenize saygılar size de mutluluklar diliyorum yerimseniben

:Saruboceq:cok saol canim
hakimizda hayirlisi ne diiym

[ :1shok:evetttt hepsiii tek tekk dogruuuuuuuu napcamkiii bilmiyomm....neden hep böyleee

günaydin
dün rüyamda disarda yemek yiyoruz böyle piknik gibi,kardesim esim var ve kardesime ailemin istemeye gidecegi kiz vardi,masada cig yesil fasulye var ama cok büyükdü ,patates yemegi vardi birde,birde cevizli helva.sonra ben wc ye gidiyorum böyle benzin istasyonlarin wcleri varya oraya iste,biraz pisdi wc .
sagolun simdiden

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

Geçen rüyamda bir arkadaşımın kırmızı elbisesini giyiyordum.Ona benden daha çok yakışıyordu aslında banada yakıştı ama onun boyu uzun daha iyi taşır diye düşündüm içimden onun üzerindede yeşil bir elbise vardı ve bana daha iyi bir elbise alması için ona para veriyordum.

Bu arada geçen eşim rüyasında kızımın bir kız kardeşi daha olduğunu görmüş.Gülerek anlatıyordu :)

Merhabalaaar;
Dün rüyamda evdeyim annem evin odalarını düzenlemiş yerlere halı sermiş odaya giriyorum bakıyorum böyle vazonun içinde mor laleler görüyorum çok güzeller yaklaşıp dokunuyorum gerçek mi diye,yapaymış diyorum ki ne güzel bu güzellikleri hiç solmaz diyorum.Sonra bir tuvalet arıyorum alafranga tuvaletler olur ya onlardan.Anneme soruyorum ben attım onu diyor,Allah hayırlara çıkarsın inşallah.İyi akşamlar a.s.

Son düzenleme:
,
kim dii o megokaydirigubbakcemile2

sagol canim...

yukardaki benim 2 gün önceki rüyamdi

bugünde bir büyük kayisi agaci gördüm yengem,kizim ve biri daha kayisi topluyorlarlardi,annem topraga kaziyordu tugla felan vardi bisey ekicekmis onun icin kaziyormus.
arkadasimin evine gittim odasinda esyalari güzeldi ama iki tane cok eski halisi vardi cok dikkatimi cekmisdi,ve tv si tavana yakin biryere montelemis.normal hayaatta küsüm onunla ,ama evine gitmisim yinede soguguz birbirimize,ben yine kapali gördüm kendimi normalde acigim ama ara sira türbanli görüyorum kendimi.
yorumlarini bekliyorum cok sagolun :1hug:

[ :1shok:evetttt hepsiii tek tekk dogruuuuuuuu napcamkiii bilmiyomm....neden hep böyleee

canım bugün senin ismini görünce müthiş bir ağırlık hissediyorum yani nazar var üzerinde birtanem bu aralar gözyaşı dökebilirsin geçicidir telaşa kapılma herşey güzel olacak senin için biraz dualara ağırlık ver özellikle nas felak surelerini çok oku olurmu birtanecik güzeller güzelli melisim

agırlıkmıı hım nazar olabilirr dogruu etrafta çok oluyor iy kötüü bilemiyorum tabii rabbim içlerinde olanalrını bilir..herkezi ilahıı adeşlerte bırakıyorum....
gözyaşımıı anladım neden ki acep inşaşalah güzel olurr ablam dulara şu ara veremiyorum çünkü hastayım malum..ama sonrasında okucamm canımsın seni seviyomŞeniz

çok uzun zamandır rüya förmuyodum,bilinçaltı idi,ama bu defa farklı oldu,lütfen maip yorumlamak istersen sevnırım

ayrıldığım erkek arakadaşım şehrıne gittim,onun sevgili var telefonda konuşuyorlar,yüzüme bakmıyor,ilgilenmıyor,onun çok yakın erkek arkadaşı üzülme endulus diyor,ve başınmı göğsüne koyuro,ayaktayız,ağlıyorum ben

bir kere daha aynen böle gördüm,bu defafa amcasınınoğlu yaptı aynı şeyi.bunları namazdan önce gördüm

namazdan sonra, bır mağaza gittim,mağaza mdürü alıbey bana aşıkmış(böle birinitanımıyorum)40 yaşında çok hoş bir adam benımle evlenıcekmış,kırmızı gül veriyor,saçlarım açılıyor görüyor,içimden diyorumki ALLAHIM evlenemden saçalrımı görmeseydı keşke diye üzülüyorum(başörtülüym ben gerçek hayatta)

ayy valla pes,kırda bir rüya gördüm,forumdan herkes kaçtı,yanı ınanamıyorum,

bu gece de durvar boyuyodum,açık uçuk mavı gıbı bır ton,ve işin ilginci boya badana ile ilgili hayatımda birşey yok,çok enterasandı

enduluscum burasi yalnizlar rihtimi olmus cikmis kaydirigubbakcemile3
rüyan hayir olsun ama mavi renk huzurdur diye bilirim ama maip geldiginde yorumlar muhakkak

bende rüyami yazayim
dün gece cok ilgincdi rüymada bir kusu papaganmi muhabbetmi kusumu ne pek hatirlamiyom ama cok tatli bir kusdu ona karni acikmis diye her nedense süt veriyorum bir kaba süt koyuyuom ve süt nerdeyse tasiyor
o kus da aclikdan hemen süte saldiriyor süticiyor kana kana sanki bayagi bir icti

sonra onun ardindan bir kelebek ucuyor yanima ama cok güzeldi tam yüzümün izasinda duruyor kanat cirpiyor böyle ari sesi gibi ses geliyor ondan bu kelebek ama göya allah tarafindan gönderilen meölek bir cok büyük sevaba girmisim o kusa süt vererek o yüzden dua edecekmisim ve duam kabul olacakmis o sevabin karsininda bende dua ediyorum hemen sonra duam bitince kelebekden cikan ses de duruyor öyle gördüm

maip yorumunu dört gözle bekliyorum

nazsevda ablam senin de hisslerini merak ediyorum msn ne ne sekilde dua etdigimi yazacam simdi daha iyi anlarsin diye

Son düzenleme:
selam arkadaslar ,rüyamda bizim evde annem ile babam tartisiyorlar bagirarak babam al su parayi dyierek anneme veriyor cok kavga ediyorlar,bu sira oglumun göz alti ciziliyor kaniyor gözünün alti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…