- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.861
iki günden beri rüyamda iki erkek bana sarki söyliyor hatda yanasiyorlar ama ayri günlerde tek tek gördüm bu erkekleri bunu sorcakdim
bugun ise rüyamda iki kez hamile oldugumu gördüm ayni rüyanin icinde sanki tekrarlandi gibi ve dogum yapmaya gidiyom kizmi erkekmi hatirlamiyorum ama kucagima bebek veriyorlar ciplak yeni dogurmus yani benim ve ben o üsümesin diye üstümdeki giyisimi yanlardan cekip bebegimi onla sariyorum üsümesin diye
ve bilinalti rüya degil yani hic fikrimde aklimda yokken böyle bir rüya gördüm
maip yada nazsevda ablam rüyami yorumlarsaniz sevinirim
endulus canim nasil oldun bir haber varmi baban la ilgili?
merhaba ,ben annemin gördügü bir rüyayi yazmak istiyorum
annemin dedesi birkac yil önce ölmüsdü,onu rüyasinda gördü elini öpmüs annem
bu ne anlama geliyor...
canım benim rüyanla ilgili birşeyler hissediyorum ama maipin yorumları çok güzel ondan isteyelim gerçekten bende maipin yorumunu çok merak ediyorum inşallah en kısa zamanda yorumlar çok ama çok öpüyorum seni mahsumum
iki günden beri rüyamda iki erkek bana sarki söyliyor hatda yanasiyorlar ama ayri günlerde tek tek gördüm bu erkekleri bunu sorcakdim
bugun ise rüyamda iki kez hamile oldugumu gördüm ayni rüyanin icinde sanki tekrarlandi gibi ve dogum yapmaya gidiyom kizmi erkekmi hatirlamiyorum ama kucagima bebek veriyorlar ciplak yeni dogurmus yani benim ve ben o üsümesin diye üstümdeki giyisimi yanlardan cekip bebegimi onla sariyorum üsümesin diye
ve bilinalti rüya degil yani hic fikrimde aklimda yokken böyle bir rüya gördüm
maip yada nazsevda ablam rüyami yorumlarsaniz sevinirim
merhaba ,ben annemin gördügü bir rüyayi yazmak istiyorum
annemin dedesi birkac yil önce ölmüsdü,onu rüyasinda gördü elini öpmüs annem
bu ne anlama geliyor...
yorumlarsaniz sevinirim
ilk rüyaların büyük bir sevinçten hüzüne doğru düşüş olacağını gösteriyor. İlk bulutlara çıkacaksın sonra da aşağıya ineceksin :çok üzgünüm:
son rüyanda ise doğurmak sıkıntılardan kurtulmak demektir. Beklentilerin umutların gerçekleşecektir yerimseniben Tam hatırlayamadığın veya görmediğin için erkek miydi kız mıydı daha spesifik yorumlar yapamayacağım.CADIARZU Mesela kız olsaydı mutluluk erkek olsaydı sıkıntı olurdu.
Aynı zamanda doğum yapmak eline para geçecek anlamındadır da.
Üzgünsen mutlu olursun, fakirsen zengin olursun. Şu an hangi sıfatlara vasıfsan o sıfatın tersi olur.
işin ilginci ilk önce hamile olduğunu görüyorsun bu da evliliğinde bazı çalkantılar yaşayacağına işarettir. Bu da ilk rüyalarınla uyumlu. Yani güzellikler büyük mutluluklar yaşarken ufak bir tökezlemen olacak ama olumluluklar olumsuzluklardan daha fazla rüyanda. yerimseniben
Mutluluklar ve hayatında bol şanslar diliyorum.
öncelikle sanada hayırlı cumalar canım senin enerjin şu günlerde değişken bir anın anını tutmuyor kızgınlık var sende neden bilmiyorum belkide yanılıyorum çığlık sesi hissettim senin ismini görünce sanki birşeyler söylemek istiyorsun birine ama dinlemezki yada işe yaramazki söylediğim sözler diye içinden savaşıyorsun ya niçin bunları hissettğimide inan bilmiyorum şu anda gözümün önüne gelenleri yazdım yanılma payım tabiki vardır birtanem herşey gönlünce olsun inşallahopuyorumnanaktan
,Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Geçen rüyamda bir arkadaşımın kırmızı elbisesini giyiyordum.Ona benden daha çok yakışıyordu aslında banada yakıştı ama onun boyu uzun daha iyi taşır diye düşündüm içimden onun üzerindede yeşil bir elbise vardı ve bana daha iyi bir elbise alması için ona para veriyordum.
Bu arada geçen eşim rüyasında kızımın bir kız kardeşi daha olduğunu görmüş.Gülerek anlatıyordu :)
Ölü görmek iyidir. Ölüm hayattır. Annenizin dedesi beraberinde bir hayat da getirdi. Ne mutlu size. Ayrıca çok uzaklarda olan ve annenizin özlediği birisi ona ziyarete gelecek.
Çok hoş bir rüya.
Annenize saygılar size de mutluluklar diliyorum yerimseniben
günaydin
dün rüyamda disarda yemek yiyoruz böyle piknik gibi,kardesim esim var ve kardesime ailemin istemeye gidecegi kiz vardi,masada cig yesil fasulye var ama cok büyükdü ,patates yemegi vardi birde,birde cevizli helva.sonra ben wc ye gidiyorum böyle benzin istasyonlarin wcleri varya oraya iste,biraz pisdi wc .
sagolun simdiden
[ :1shok:evetttt hepsiii tek tekk dogruuuuuuuu napcamkiii bilmiyomm....neden hep böyleee
canım bugün senin ismini görünce müthiş bir ağırlık hissediyorum yani nazar var üzerinde birtanem bu aralar gözyaşı dökebilirsin geçicidir telaşa kapılma herşey güzel olacak senin için biraz dualara ağırlık ver özellikle nas felak surelerini çok oku olurmu birtanecik güzeller güzelli melisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?