- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.881
selam arkadaslar ,rüyamda bizim evde annem ile babam tartisiyorlar bagirarak babam al su parayi dyierek anneme veriyor cok kavga ediyorlar,bu sira oglumun göz alti ciziliyor kaniyor gözünün alti,
enduluscum burasi yalnizlar rihtimi olmus cikmis kaydirigubbakcemile3
rüyan hayir olsun ama mavi renk huzurdur diye bilirim ama maip geldiginde yorumlar muhakkak
bende rüyami yazayim
dün gece cok ilgincdi rüymada bir kusu papaganmi muhabbetmi kusumu ne pek hatirlamiyom ama cok tatli bir kusdu ona karni acikmis diye her nedense süt veriyorum bir kaba süt koyuyuom ve süt nerdeyse tasiyor
o kus da aclikdan hemen süte saldiriyor süticiyor kana kana sanki bayagi bir icti
sonra onun ardindan bir kelebek ucuyor yanima ama cok güzeldi tam yüzümün izasinda duruyor kanat cirpiyor böyle ari sesi gibi ses geliyor ondan bu kelebek ama göya allah tarafindan gönderilen meölek bir cok büyük sevaba girmisim o kusa süt vererek o yüzden dua edecekmisim ve duam kabul olacakmis o sevabin karsininda bende dua ediyorum hemen sonra duam bitince kelebekden cikan ses de duruyor öyle gördüm
maip yorumunu dört gözle bekliyorum
nazsevda ablam senin de hisslerini merak ediyorum msn ne ne sekilde dua etdigimi yazacam simdi daha iyi anlarsin diye
slmmmm
rüyam çok kısa daha doğrusu bu kadarını hatırlıyorumm
rüyamda doğum yapıyordum ve çok kolay bi doğumduu mavi gözlü bi kız bebeğim oluyorr en son eşime haber veriyorum doğum yaptım diee yorumlarsanız sevinirimm görüşmek üzere
şeker kız çocuğu şer,erkek çocuğu hayır dıyorlar,ama hurafemı bılmıyorum,yazarken bıle tuhaf oldum,bili.naltını sorgula,ama gözünün renkli mavi oluşu sonumu iyimi olcak nedır
çok uzun zamandır rüya förmuyodum,bilinçaltı idi,ama bu defa farklı oldu,lütfen maip yorumlamak istersen sevnırım
ayrıldığım erkek arakadaşım şehrıne gittim,onun sevgili var telefonda konuşuyorlar,yüzüme bakmıyor,ilgilenmıyor,onun çok yakın erkek arkadaşı üzülme endulus diyor,ve başınmı göğsüne koyuro,ayaktayız,ağlıyorum ben
bir kere daha aynen böle gördüm,bu defafa amcasınınoğlu yaptı aynı şeyi.bunları namazdan önce gördüm
namazdan sonra, bır mağaza gittim,mağaza mdürü alıbey bana aşıkmış(böle birinitanımıyorum)40 yaşında çok hoş bir adam benımle evlenıcekmış,kırmızı gül veriyor,saçlarım açılıyor görüyor,içimden diyorumki ALLAHIM evlenemden saçalrımı görmeseydı keşke diye üzülüyorum(başörtülüym ben gerçek hayatta)
enduluscum burasi yalnizlar rihtimi olmus cikmis kaydirigubbakcemile3
rüyan hayir olsun ama mavi renk huzurdur diye bilirim ama maip geldiginde yorumlar muhakkak
bende rüyami yazayim
dün gece cok ilgincdi rüymada bir kusu papaganmi muhabbetmi kusumu ne pek hatirlamiyom ama cok tatli bir kusdu ona karni acikmis diye her nedense süt veriyorum bir kaba süt koyuyuom ve süt nerdeyse tasiyor
o kus da aclikdan hemen süte saldiriyor süticiyor kana kana sanki bayagi bir icti
sonra onun ardindan bir kelebek ucuyor yanima ama cok güzeldi tam yüzümün izasinda duruyor kanat cirpiyor böyle ari sesi gibi ses geliyor ondan bu kelebek ama göya allah tarafindan gönderilen meölek bir cok büyük sevaba girmisim o kusa süt vererek o yüzden dua edecekmisim ve duam kabul olacakmis o sevabin karsininda bende dua ediyorum hemen sonra duam bitince kelebekden cikan ses de duruyor öyle gördüm
maip yorumunu dört gözle bekliyorum
nazsevda ablam senin de hisslerini merak ediyorum msn ne ne sekilde dua etdigimi yazacam simdi daha iyi anlarsin diye
ayy valla pes,kırda bir rüya gördüm,forumdan herkes kaçtı,yanı ınanamıyorum,
bu gece de durvar boyuyodum,açık uçuk mavı gıbı bır ton,ve işin ilginci boya badana ile ilgili hayatımda birşey yok,çok enterasandı
Önceki rüyamda yorumlanmamış.Bunuda öylesine yazayım bari aklımdan çıkmadan.
Çocukluk arkadaşımla eski mahallemizdeydik ve karnım çok acıkmıştı.Eşimin arabasını bir bayan akrabasıyla küçük bir erkek çocuğu götürmüşler onlara kızıyor söyleniyordum.Çocukluk arkadaşımla fırına ekmek almaya gidiyorduk yokuş çıkarak ekmek yiyerek.O sırada eşim aradı telefonla telefonda ilginç bir şeydi böyle yuvarlak mor renkli bir şey.Eşime kızıyordum tamam gelme istemez ben burda kalcam diye...
sağol canım,maip el bilirliği ile kaçırdık sanırım:)maip dönnn lütfen
slmmmm
rüyam çok kısa daha doğrusu bu kadarını hatırlıyorumm
rüyamda doğum yapıyordum ve çok kolay bi doğumduu mavi gözlü bi kız bebeğim oluyorr en son eşime haber veriyorum doğum yaptım diee yorumlarsanız sevinirimm görüşmek üzere
Rüyan beni çok etkiledi, çünkü aynı rüyayı ben de görmüştüm.
Senin rüyan: seni seven sana değer veren temiz iyi kalpli birisi bu kişi yaşıyor olur vefat etmiş olur, sana yakınlığını belirtiyor. Sana hep yardım etmek istiyor, iyiliğini istiyor.
Sana bereket gönderiyor. boshayallersmile
ay cok sagol ya ben simdi yeni gördüm yorumlamissin
hayret etdim ayni rüyayi gördügüne gercekten ilgincmis
olumunekankayizsmile
Hanendeki, aile hayatındaki saadeti gösteriyor, maşallah pek mutlu mesutsunuz ve mutlu da olacaksınız.
Saadet, mutluluk, zenginlik, para yönünden de rahat olacaksınız. yerimseniben
Hayra delalet. Hayırlı bir olay yaklaşıyor. Hamile kalacaksınız çocuğunuz olacak anlamında değil ama istediğiniz sizi mutlu edecek olaylar kapınızı çalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?