Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

selam arkadaslar ,rüyamda bizim evde annem ile babam tartisiyorlar bagirarak babam al su parayi dyierek anneme veriyor cok kavga ediyorlar,bu sira oglumun göz alti ciziliyor kaniyor gözünün alti,

kan rüyayı bozuyomuş diye bilioyruz,para vermeyıde sıkıntısını verdi diye biliyoruz,yorum sneın şeker

sağol canım,maip el bilirliği ile kaçırdık sanırım:)maip dönnn lütfen

Önceki rüyamda yorumlanmamış.Bunuda öylesine yazayım bari aklımdan çıkmadan.
Çocukluk arkadaşımla eski mahallemizdeydik ve karnım çok acıkmıştı.Eşimin arabasını bir bayan akrabasıyla küçük bir erkek çocuğu götürmüşler onlara kızıyor söyleniyordum.Çocukluk arkadaşımla fırına ekmek almaya gidiyorduk yokuş çıkarak ekmek yiyerek.O sırada eşim aradı telefonla telefonda ilginç bir şeydi böyle yuvarlak mor renkli bir şey.Eşime kızıyordum tamam gelme istemez ben burda kalcam diye...

slmmmm

rüyam çok kısa daha doğrusu bu kadarını hatırlıyorumm
rüyamda doğum yapıyordum ve çok kolay bi doğumduu mavi gözlü bi kız bebeğim oluyorr en son eşime haber veriyorum doğum yaptım diee yorumlarsanız sevinirimm görüşmek üzere

şeker kız çocuğu şer,erkek çocuğu hayır dıyorlar,ama hurafemı bılmıyorum,yazarken bıle tuhaf oldum,bili.naltını sorgula,ama gözünün renkli mavi oluşu sonumu iyimi olcak nedır

yine ben ve rüyam ...
evdeyim zil çalıyor açıyorum kapıyı kayınvalidem bembeyaz giyinmiş evime giriyor.
arkasından görümcem yine o da beyaz giyinmiş yani beyaz düz bir kumaş.
arkasından da kayınbiraderim o da aynı şekilde.evime geliyorlar.
nolmuş bunlara niye böyle giyinmişler diye düşünüyorum.
yorumlarsanız sevirim

şeker kız çocuğu şer,erkek çocuğu hayır dıyorlar,ama hurafemı bılmıyorum,yazarken bıle tuhaf oldum,bili.naltını sorgula,ama gözünün renkli mavi oluşu sonumu iyimi olcak nedır

çok saol canımm ya onun yatmadan öncee doğumdan bebekten falan konuşmuştuk onun etkisinde mi kaldım bilemiyorum ama doğumun kolay olması beni çok umutlandırdı kolay bi doğuma yormuştum kendimcee.
çok saol canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bir haftadır rüyamda değişik şekillerde arkadaşım aynı zamanda da da geçtiğim zamanlarda bi kaç günlük sevgilim olmuş çocuğu görüyorrum dün onu öpüyodum bana bir bardak bişey verdi meyve suyu mu içki mi ne hatırlamıyorum bende çok sevindim dudağına yakın biyerden öptüm ki birlikteyken elimi bile tutturmazdım ne demekse artık tuhaf geldi yorumlarınızı alayım dedim

Tek cümleyle: eski sevgilini unutacaksın, yeni birisi ile tanışacaksın ve bu kişi çok hayırlı birisi olacak. Belki de tanışmışsındır bile yerimseniben

Rüyan beni çok etkiledi, çünkü aynı rüyayı ben de görmüştüm.

Senin rüyan: seni seven sana değer veren temiz iyi kalpli birisi bu kişi yaşıyor olur vefat etmiş olur, sana yakınlığını belirtiyor. Sana hep yardım etmek istiyor, iyiliğini istiyor.
Sana bereket gönderiyor. boshayallersmile

Hanendeki, aile hayatındaki saadeti gösteriyor, maşallah pek mutlu mesutsunuz ve mutlu da olacaksınız.

Saadet, mutluluk, zenginlik, para yönünden de rahat olacaksınız. yerimseniben

Geçmişte bazı yaşanmışlıklar bazı sizi etkileyen kötü etkileyen olaylar (eşiniz ile ilgili), üzerini örtmüşsünüz, tamamen içinizden aklınızın o derin yerlerinden çıkaramamışsınız, özgür bırakamamışsınız.

Şüpheler var aklınızda. Şüphelerden artık kurtulmanız gerekiyor.
Özgür bırakmalısınız, artık kendinizi daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Rüyanız uyarılar ile dolu a.s

Hayra delalet. Hayırlı bir olay yaklaşıyor. Hamile kalacaksınız çocuğunuz olacak anlamında değil ama istediğiniz sizi mutlu edecek olaylar kapınızı çalacak.

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------
maip benim rüyamida yaorumlarmisin

Son düzenleme:

ay cok sagol ya ben simdi yeni gördüm yorumlamissin

hayret etdim ayni rüyayi gördügüne gercekten ilgincmis

olumunekankayizsmile

merhabalar.....

rüyalarında bebek görenleri okudum okudum..şimdide ben gördüm bir bebek..maip

rüyamda dogum yapmıştım..agrı sızı yoktu rahattım..yatıyordum..bebek bebek gbi degildi..eşime diyorum altını degiştir şunun degiştiyor oda..1,2 yaşında bir çoçuk görünümdeydi şaşırmıştım..sarışın mavi gözlüydü..kıza benziyordu ben ona erkek ismiyle sesleniyordum..begenmemiştim çoçgu yandan yandan bakıyorum ona..kızgın surat yapmıştım ..bana afedersin dedi..itimat ediyordu bana..büyük insanmış gibi bırak konuşmayı ..kibardıda..annemlerdeyim ablam teyzem yengemler vardı onlarda..falan..anne diyorum bakın nasıl konuşuyor diyorum..sonra sehpa üzerinde bir toka boyutunda oluyor.tokaya bakıyoruz aslında bebekmiş gibi..o toka yanıyor sonra..

maip teşekk..şimdiden

Son düzenleme:
Hanendeki, aile hayatındaki saadeti gösteriyor, maşallah pek mutlu mesutsunuz ve mutlu da olacaksınız.

Saadet, mutluluk, zenginlik, para yönünden de rahat olacaksınız. yerimseniben

maip gerçekten çok teşekkür ederim,kaçırdık sneı sandım,mahsumu öle kaçırmıştıkda,:)sende yaz rüya,bak ben bıraz analrım,ama mahsum çok süper anlıyor,naz sevdada öle,ama senınde çok süper olduğunu söylüyor arkadaşlar,çok zahmet oldu,

arkadaşlar bilinçaltımı ıyıce analız edın ve öle yazın,valla herşeyi yazarsanız yorumculara hem yük olur,hem zaman kaybı,hemde bır zaman sonra yorumcu bulamayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…